Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Arma μου τα παιδια δεν περνανε κατι τοσο δραματικο στις γιορτουλες...το αντιθετο θα ελεγα.Ναι αντιμετωπιζουν μια κατασταση που ενδεχομενως τα στρεσσαρει για λιγο οπως καθε τι που αντιμετωπιζουν για πρωτη φορα.Ομως τελικα περνανε καλα και φευγουν με χαμογελο και με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση οτι τα καταφεραν.Εγω εμπαση περιπτωση ,που ετσι και αλλιως ειπα οτι αλλιως το περιμενα ,τελικα διαπιστωσα οτι ηταν κατι ομορφο για ολους.Αν εβλεπα το αντιθετο να εισαι σιγουρη οτι απλα δεν θα τον ξαναπηγαινα.

Σε σχεση με τον σταθμο του ανηψιου αν οντως το κανουν για τους λογους που αναφερουν μπραβο τους ομως εμενα η ενσταση μου ειναι στο οτι στην πραγματικοτητα δεν επιλεγουν να αντιμετωπισουν κατι αφου απλα δεν το κανουν.

Επισης στο θεμα σταθμων γενικοτερα ειμαι λιγο καχυποπτη.Απο την ερευνα μου (και αναφερομαι σε ιδιωτικους σταθμους)ειδα παρα πολλα.Αλλοι μου ειπαν οτι απο την πρωτη μερα και μετα δεν επετρεπαν στους γονεις να περασουν ουτε καν το κατωφλι κατα την προσαρμογη.Αλλοι δικαιολογουσαν το οτι δεν εχουν αυλη,αλλοι το οτι μαγειρευουν σε ενα χωλακι τις φακες τους σε μια οικιακη κουζινα ενω τα παιδια επαιζαν διπλα.Αλλοι οτι δεν εχουν παραθυρα :confused:αλλοι οτι δεν ακολουθουν συγκεκριμενο προγραμμα κτλ κτλ

Και φυσικα ολοι δικαιολογουσαν και πολυ πειστικα κατα τη γνωμη τους τα παραπανω χαρην και καλα των παιδιων, της ψυχολογιας τους(οικογενειακο περιβαλλον) ,της υγειας τους,της ακεραιοτητας τους κτλ κτλ....

Το ιδιο φυσικα κανουν και στο δικο μας σταθμο σε καποια θεματα κ δε με βρισκουν και αυτοι συμφωνη σε ολα.Παρολα αυτα δεν παυει να ειναι ιδιωτικες επιχειρησεις που θελουν να στα παρουν και πουλανε ενα συγκεκριμενο προιον.

Απο εκει και περα τι θα παρουσιασει ο καθενας ειναι στην κριση των γονιων.Δεν ακουσα ομως και κανεναν να κοβει κατι στα διδακτρα για αυτα που δεν προσφερει απο αποψη εναντι αλλων για αυτο και ειμαι παρα πολυ δυσπιστη σε ολα αυτα τα ''ψυχολογικα'' που θελουν να πλασσαρουν που εντελως συμπτωματικα σχεδον παντα μειωνουν τα εξοδα τους και τον κοπο τους.

Μεγεια και τα δοντακια της Ευας.Πολυ χαιρομαι που δεν ταλαιπωρηθηκε.Παει και αυτο σιγα σιγα τελειωνουν!

Εγω παντως να σου πω...αν θυμασαι σε σχεση με τους κυνοδοντες , που τους εβγαλε 15 μηνων, περα απο μια γενικοτερη αναστατωση που ειχε τοτε μιας και ειμασταν διακοπες και δε μπορω να ξερω αν ηταν απο αυτο, το μοναδικο και μεγαλυτερο θεμα που ειχαμε αντιμετωπισει ηταν μια πρωτογνωρη για εμας αφαγια η οποια κορυφωθηκε τοτε που εσκασαν τιποτα παραπανω.Ουτε κλαμματα ουτε ξυπνηματα ουτε πυρετους.

Παντως εχεις δικιο ισως τελικα το περναει καλυτερα τωρα η μικρη διοτι οσο μεγαλωνουν γινονται και πιο ανθεκτικα τα μικρα μας στον πονο κακα τα ψεμματα.

Ελενακι τα λεμε...σου εχουμε πει ενα σωρο πραγματα να δοκιμασεις και σε εχουμε μουρλανει το ξερω...:lol:οποτε κανε υπομονη και θα στρωσει και αυτος που θα παει?

Φιλια παω να ξεστολισω και πως βαριεμαι...........

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι ρε κορίτσια.....γιατί ξεστολίζετε από τώρα;; :(:(:(:(:(:( Αφήστε τα για το ΣΚ τουλάχιστον.......μπου, κλαψ, λυγμ.....:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τσαααα! Τι μου κάνετε?

Χρονια πολλά στις εορτάζουσες γιαγιά και εγγονή και από εδώ, να είστε πάντα γερές και να χαρίζεται σε όλους αισιοδοξία γύρω σας! Βικάκι να της χαίρεσαι, είναι μοναδικές και οι δύο!

Σήμερα περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, πήγαμε στις κούνιες στο Φλοίσβο, ο καιρός βοήθησε και ήταν πάρα πολύ καλά! Βέβαια πάλι δεν κοιμήθηκε το παληκάρι μου αλλά οκ σιγά σιγά το παίρνουμε απόφαση!Η σουσουράδα μου έχει ξετρελαθεί πολύ περισσότερο με το μηχανοκίνητο της Ντόρα (το ίδιο μας έφερε ο Άγιος Βασίλης Αρμάκι?) που προβλεπόταν για το Γιώργο! Χαχαχα! Το είχαμε πάρει μαζί σημερα, αλλά πολύ κουβάλημα ρε παιδιά!!!:roll:Για τα δόντια, η μικρή έβγαλε και 2ο τραπεζίτη, ευτυχώς λίγο πιο ήρεμα από τον πρώτο! Ο Γιώργος έβγαλε και τα 8 τραπεζίτες και κυνόδοντες, στο χρόνο, και είχαμε περάσει....χμμμμ μαύρες μέρες! Πλήρη αφαγία και πολύυυ γκρίνια! ΜΙα χαρά σας βρίσκω οπότε Αρμάκι!

Για τους σταθμούς, σας το είπα και ο δικός μας γιορτούλες για παιδάκια μετά τα 3, μέχρι τότε απλά παρακολουθούνε τις γιορτές των μεγαλύτερων. Καλώς, κακώς δεν ξέρω! Έτσι κι αλλιώς σίγουρα δεν είναι ο τέλειος σταθμός, απλά μας βολεύει και κυρίως αρέσει στο Γιώργο φαίνεται από τη συμπεριφορά του και πια το λέει και ο ίδιος. Αυτό είναι για μένα που μετράει, ούτε πια σχολή ακολουθεί, ούτε αν δείχνει ότι κάνει πολλές δραστηριότητες, ούτε τίποτα! Με χαλάει απίστευτα που δεν αφήνουν να μπούμε μέσα, κι ας υποστηρίζουν οι ίδιοι και πολλοί άλλοι ότι έτσι είναι καλύτερα για τα παιδιά, παρόλα αυτά το παιδί μας οδηγεί οπως και σε όλα δηλαδή, κι αφού εκείνος είναι καλά, τα υπόλοιπα είναι περιττά! Γενικά πιστεύω ότι οι σταθμοί όπως τα λες Ρϊτα, ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι, και στην τελική το κέρδος τους σκέφτονται απλά το επιδιώκουν με διαφορετικούς τρόπους και επικεντρώνονται στο target group των γονιών που τους ενδιαφέρει, έχω τύχει και σε σταθμό που σε αφήνει να βλέπεις μέσω σύνδεσης στο ίντερνετ τι γίνεται κάθε στιγμή στην αίθουσα που είναι το παιδί σου! Τι να πω, μου φαίνεται αρρωστημένο ι ας έχω μπει πολλές φορές στο τρυπάκι να σκέφτομαι τι ακριβώς κάνει το παιδί μου τόσες ώρες εκεί, ακόμα όμως κι εκεί αν θέλουν να κρύψουν κάτι άνετα το κάνουν!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!!!!

Έστω και καθυστερημένα, να ευχηθώ στις Φωτεινούλες του καφέ μας!!!

Κα Φωτεινή μου Χρόνια σας Πολλά!!!

Βικάκι, να τις χαίρεσαι μαμά και κόρη!

Αλλά.... χωρίς καμία καθυστέρηση θα ευχηθώ στο γειτονάκι μου!!!

Χρόνια Πολλά, να χαίρεσαι τους άντρες σου και με το καλό να αγκαλιάσεις και τον μπεμπάκο σου!!!!

και στην Γιαβάννα μας! Γιοβάννα μου! Χρόνια Πολλά και σε σένα! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!

Γιορτάζει και ο μικρός της Ντελένης? Ελενάκο μου να τον χαίρεστε!!!

Κικίτσα μου! Πώς είστε? Εύχομαι να είναι όλα καλά...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

ευχαριστουμε παρα πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες σας.

ηλιανα μου ευχαριστω και για το θεματακι.

ΙΩΑΝΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ,ΓΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

ΝΤΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

εχουμε αλλους?

σημερα νομιζω ηταν η χειροτερη μερα.δεν ξερω τι εγινε,μαλλον σεληνιαστηκε.νομιζω οτι δεν σταματησα ουτε μιση ωρα να φωναζω.δεν κοιμηθηκε και το μεσημερι και τα ειδα ολα,αφου με λυπηθηκε ο αντρας μου και εκανε ολες τις δουλειες του σπιτιου μαζεμενες.

δεν σας διαβασα ελπιζω να ειστε καλα,ειδα μονο τις ευχες σας και ηρθα να ευχηθω και εγω για σημερα.

εχω ηρεμια πλεον μονο οταν κοιμαται,γιατι δεν μπορω να βγω μπαλκονι λογω κρυου και αν με δει μεσα με λαπτοπ η θελει να δει εκεινη mr bean η μου το κλεινει.

μονο να σας ρωτησω κατι αν ξερετε.εχει 2-3 μερες που παιζει ωρες ωρες τα ματια της νευρικα.μου ειπαν οτι ειναι της ηλικιας.στην τηλεοραση δεν καθεται οανω απο μια ωρα στο συνολο την ημερα και πολυ λεω,αλλα ειναι ολη μερα ανοιχτη σχεδον και παιζει τραγουδια.

εσεις τι λετε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Ευχαριστω για τις ευχες να ειστε καλα!!!!τις ευχες μου στην συνονοματη γιοβαννα και τον μικρο μας γιαννακη!!!

Εμεις συνερχομαστε σιγα σιγα...ο Χρηστος ειναι καλυτερα ,ο συζυγος ελαφρως καλυτερα και εγω στασιμη μεν αλλα με μια μικρη βελτιωση ...

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!!

Να ευχηθω κι εγω χρόνια πολλά στις Φωτεινούλες, να είναι γερες και ευτυχισμένες!!Βικυ να τις χαίρεσαι!!

Ιωαννα (joa) χρόνια πολλά και με το καλό να αγκαλιασεις το μωρακι σου σε λίγες μερες!!!Πως είσαι σημερα;;

Ιωάννα (συμπεθερα) χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!Να σε χαίρονται οι αγαπημενοι σου!

Γιορταζει κι ο Γιαννακης μας...Ελένη να τον χαίρεστε τον μπουμπούκο σας!!Να μεγαλώνει γερό και χαρούμενο το παλικαρακι σου!

Εμεις ειμαστε καλά και χτες μιας και ειχαμε 2 εορταζουσες (την αδερφη της πεθερας μου και την κορη της) ημασταν απο το πρωί εκει, φαγαμε, ηπιαμε το καφεδακι μας, κουσκουσαραμε, επαιξε με τα παιδια ο Αναστασης και επιστρεψαμε απο θειους και γιαγιαδες στις 10 το βραδυ..Ο μικρος ηταν απόλαυση, κοιμηθηκε 4 ωρες το μεσημερι και ολη την υπόλοιπη μερα ειχε απίστευτη διαθεση, λές και καταλαβε οτι ηταν σε βολτα!!!

Το βραδυ της Τεταρτης ειχα εξοδο με φιλες και περασαμε πολύ ωραία!!

Δεν ειμαι σιγουρη και για τον καλό μου..:cool:

Οταν εφυγα ειχα κοιμισει τον μικρό κι ο Αναστασης ειχε μια σχετική ηρεμια, οταν επεστρεψα βρηκα τον καλό μου αναψοκοκκινισμενο και απ'ότι μου εξηγησε δεν ηταν απο την πυρα του τζακιού..:lol::lol: ξυπνησε και ο μικρος μολις εφυγα και ειχε πανηγυρια!!!Τα καταφερε ομως μια χαρα και με τους 2 και ειμαι σιγουρη πλέον οτι μπορω να το ξανακάνω!!χαχα

Σας αφήνω προς το παρόν..φιλια και καλημερες σε ολες τις μανούλες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα ,

Χρόνια πολλά (καθυστερημενα) στην Φωτεινούλα και στην φωτεινή μας.

Βίκη να της χαίρεσαι κοριτσι μου.

Οσο για τα ματακια το εκανε και το κανει καμμια φορα και η δικια μου.Και εγω νομιζα οτι ειναι απο την τηλεοραση αλλα τελικα μαλλον οντως της ηλικιας ειναι.

Ιωάννα μου (joa) χρόνια σου πολλά .Με το καλό να υποδεχτείς τον μπεμπούλη σου και να εισαι παντα γερή.

Ιωαννα (giovanna) χρόνια σου πολλά .Να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!!

Ελένη μου να χαίρεσαι τον Γιαννάκη σου.Να είναι γερός και ευτυχισμένος!

Καλημεραααα!!!

Ιωαννακι μου χρονια πολλα και καλα!Να σε χαιρομαστε κ με το καλο το μωρακι!!

Γιοβαννα μου οτι επιθυμεις ,υγεια και ευτυχια!!Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να σε χαιρονται και αυτοι!!!

Ντελενη μου να χαιρεστε τον κουκλο σας!!Και του χρονου!!!

Βικακι νομιζω οτι καλο θα ηταν να την πας σε εναν παιδοοφθαλμιατρο.Και της φιλης μου ο μικρος περισυ στα 3 το ψιλοεκανε αυτο και της ειπε ο παιδιατρος να τον παει σε οφθλαμιατρο τελικα ο μικρος ειχε λιγο υπερμετροπια νομιζω..και φοραει γυαλακια μονο στην τηλεοραση.Ισως και να μην ειναι τιποτα αλλά γιατι να μην το ξερεις?Και εγω σκοπευω να τον παω καποια στγμη μια επισκεψη σε οφθαλμιατρο και οδοντιατρο, ετσι προληπτικα.

σημερα νομιζω ηταν η χειροτερη μερα.δεν ξερω τι εγινε,μαλλον σεληνιαστηκε.νομιζω οτι δεν σταματησα ουτε μιση ωρα να φωναζω.

Σε καταλαβαινω...περασα ενα μεγαλο διαστημα οχι απλα να φωναζω αλλα να τσιριζω αλλα να σου πω ειλικρινα δεν καταφερνεις τιποτα..στο λεω εκ πειρας φιλεναδα.Κοιτα να ηρεμησεις.Με ψυχραιμια μονο μπορει να βελτιωθει η κατασταση. Ειναι και το αλλο και το διαπιστωσα τωρα..οταν εισαι ολη μερα με το παιδι σε συνηθιζει και αυτο(και τις φωνες),θεωρη μια κατασταση δεδομενη και δε σε υπολογιζει τοσο.Οποτε ψυχραιμια!

Πετρουλα μπραβο παντα τετοια!!!Μια χαρα τα πηγε ο συζυγος ευγε!!

Εγω σιγα που θα ξεστολιζα.. τελικα βαρεθηκα εχθες και το αφησα...το σκ τωρα..

Σημερα γιορταζει ολα το σοι μου σχεδον χαχα αλλα εμεις θα παμε στον φιλο του μικρου το Γιαννακη το βραδυ!!

Φιλια

Παρτε και ενα μεζεδακι που ξετρελαθηκαν ολοι

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5238&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια!

Αρκετές εορτάζουσες και σημερα!!!!

Joa και Giovanna χρόνια σας πολλά κούκλες και ότι επιθυμείτε!

Γιαννάκη της Deleni πολλές ευχούλες και σε σένα!

Ελπίζω να μην ξεχνάμε και κάποιον άλλο!

Κούκλες εμείς είμαστε άυπνοι για άλλη μια φορά! Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση....από τις 4:30 είναι ξύπνιος δεν είχε καμία διάθεση να κοιμηθεί και όλο αγκαλίτσα ζητούσε και μόλις έφευγα από το δωμάτιο να σου το κλάμα! Με τα πολλά κοιμήθηκε στις 8, αλλά δεν τον πολυάφησα γιατί θα μου χαλάσει όλο του το πρόγραμμα!

Αυτά τα δικά μας τα νέα.

Σας καλημερίζω κούκλες και πάλι τις ευχές μου!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

μια γρήγορη καλημέρα και απο'μένα μαζί με Χρόνια πολλά για τις χθεσινές εορτάζουσες τις παρέας κυρία Φωτεινή και εγγονούλα της μιας και χθες δεν πρόλαβα να τα πω αλλά και για τους σημερινούς επίσης. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι με τις οικογένειές σας εύχομαι.

Εμείς είμαστε λίγο καλύτερα μιας και ο μικρούλης μου συνέρχεται σιγά σιγά από την όλη δοκιμασία που πέρασε αλλά ο μεγάλος ξέφυγε πάλι αυτές τις μέρες που ήταν με τη γιαγιά του και ενώ είχα μπει σε ένα πρόγραμμα ξαναρχίσαν πάλι οι τιμωρίες και οι φωνές. Ότι και να σας λέω είναι λίγο , θεωρώ πως το 2010 ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές στη ζωή μου , μου πέσανε όλα μαζεμένα αλλά και πάλι δεν θέλω να παραπονιέμαι ιδιαίτερα μιας και στο νοσοκομείο συναντήσαμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις που όταν τις βλέπεις θεωρείς το δικό σου περιστατικό μικρό και ανώδυνο τελικά.

Από εβδομάδα ξεκινάω και εγώ ψάξιμο εντατικό για παιδικό σταθμό του μεγάλου μιας και δεν αντέχεται με τίποτα το παλικαράκι μου , για να ξεδίνει κάπως γιατί είναι μες την ενέργεια, χθες να φανταστείτε είχε έρθει μια φίλη μου με το κοριτσάκι της που είναι 1 χρόνο ακριβώς πιο μεγάλη απο μας και επειδή το κοριτσάκι ήταν ιδιαίτερα ντροπαλό και δεν μίλαγε καθόλου, το κατάλαβε ο δικός μου ο πονήρος και πήγαινε και την έσπρωχνε της έπαιρνε τα παιχνίδια και γενικά φερόταν σαν αληθινός τζέντλεμαν:twisted:, δεν περάσανε 10 λεπτά απο την επίσκεψη και το κοριτσάκι χτυπιότανε στη μαμά του για να σηκωθούνε να φύγουνε. Πόσο ντράπηκα βρε κορίτσια δεν λέγεται.

Τέσπα στα δικά σας τώρα , ΄

Αρμάκι μεγειά το σκούτερακι της Εύας και του χρόνου να είστε καλά, περαστικά στο Χρηστάκη Ιωάννα,

Ελενίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα είπαμε ανυπομονώ να περάσουν αυτές οι τρελές φάσεις των παιδιών μας και να επέλθει ηρεμία,

Πετρούλα μου δανείζεις το γιόκα σου για λίγες μέρες μέχρι να κοιμηθώ λίγο και μετά στον ξαναδίνω πίσω:tongue:

Γιοβάννα μην ανησυχείς και εγώ δέντρ θα ξεστολίσω απο Δευτέρα , βαριέμαι τρελά την όλη διαδικασία,

Μαρινάκι εσείς τι κάνετε τα ζουζούνια πως πάνε, εσύ πότε πας για δουλειά; Ριτάκι θα περάσεις μια βόλτα όταν θα γιορτάζει ο άντρας μου να κάνεις αυτά τα φοβερά μεζεδάκια γιατί εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουνηθώ;

Βίκυ εσύ λες για τα ματάκια της μικρής εμένα πάλι ο μεγάλος βρε κορίτσια μου κεκεδίζει , μέχρι να κάνει μια πρόταση ιδρώνουμε , όχι πάντα βέβαια αλλά τις περισσότερες φορές πολύ κεκέδισμα , λέτε να το ψάξω ;

ΠανΜαρ εσείς τι κάνετε; η σούπερ Σοφία είπε κανένα καινούργιο

ξέχασα αρκετές το ξέρω αλλά μόλις ξύπνησε το μπεμπέ λιλί και θα με φάει αν δεν τον ταίσω εγκαίρως.

φιλιά σε όλες όσες ξέχασα.

Γεια σας κοριτσια!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες! Στη Φωτεινη και στη Φωτεινουλα, στον Γιαννακη και στις Ιωαννες μας! Χρονια πολλα και καλα!!!

Κικο αν και τα ειπαμε, στο λεω και παλι! Παει, τελειωσε, ξεχασε το! Απο εδω και περα ειμαι βεβαιη οτι θα εχεις μονο χαρες!

Εμεις ειμαστε μια χαρα, ο μικρος εχει ξεφυγει τελειως! Το μυαλο του ειναι στη βολτα και στην παρεα! Το θετικο ειναι οτι τις μερες των εορτων ανοιξε καπως η ορεξη του και εφαγε αρκετα καλα! Και ψαρι και κρεας και απ'ολα! Εκανα παρτυ η δολια μανα...

Επισης μια και λετε για δοντια εχω να σας πω οτι ο μικρος ακομα δεν εχει βγαλει τους 4 τελευταιους τραπεζιτες. Ειναι ο μοναδικος που ειναι τοσο πισω, πλην της Ευουλας? Προβληματιστηκα λιγο αυτες τις μερες...

Επισης εχει αποκτησει και μια τραγικη συνηθεια... Τρωει τα νυχια του! Το πιστευετε? Με τρομακτικη ακριβεια, ουτε νυχι περισσευει, ουτε ομως κανει πληγη... Εχω να του κοψω νυχια γυρω στις 3 εβδομαδες.. Μα ειναι δυνατο απο τοσο μωρο? Στο μεταξυ ολοι μου λενε οτι ειναι αγχος, πραγμα που εγω δεν πιστευω γιατι ο Σωτος ειναι παρα πολυ χαρουμενο παιδακι και πολυ γαιδουρακι... Απλα με εχει δει εμενα που ολη μερα τρωω τα νυχια μου μετα μανιας (oh yes, ντρεπομαι που το λεω..)και με αντιγραφει... Ο δε αντρας μου εξαλλος! Τωρα φωναζει και στους δυο μας! Καμια ιδεα???

Η αλλη μας καινουρια συνηθεια ειναι να διαβαζουμε περιοδικα αυτοκινητων! Αλλο κουλο και αυτο! Πια παραμυθια και κουραφεξαλα? Εδω μιλαμε εχουμε κανει συλλογη! Δεν περναμε απο περιπτερο και να μην αγορασουμε κι ενα νεο τευχος! Και ειναι ικανος ρε παιδια να καθεται μιση ωρα απολυτα ησυχος και να διαβαζει και να "σχολιαζει" μονος του... Αυτο που το πας?

Για τις φοβιες που λετε εγω θεωρω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα καταρχην και χειρισμου επειτα... Ενα παιδι που εχει μια συγκεκριμενη φοβια, οκ το καταλαβαινω και το συμμεριζομαι και θα σταθω διπλα του και θα το συζητησω και θα το βοηθησω κοκ. Απο εκει και περα οταν το θεμα φοβια παιρνει διαστασεις και εξαπλωνεται στο καθετι και δημιουργει ιστοριες σε ολη την οικογενεια και νευρα και ενταση, τοτε ειμαι της αποψης οτι πρεπει να κοβεται απο νωρις και δραστικα! Ο τροπος μπορει να ποικιλει, αλλα ειλικρινα αρνουμαι να με περιπαιζει ενα διχρονο... Και να μη θελει να βγει απο το σπιτι, να μη θελει να ανοιξουμε την τηλεοραση, να μη θελει να ερχεται ο ταδε στο σπιτι μας, να μη θελει να συναντιομαστε με τον δεινα κτλ. Τι παει να πει δε θελει και φοβαται? Φοβαται τα παντα? Ειναι δυνατο? Την προσοχη επιζηταει... Αμα εμεις του τη δινουμε, το βοηθαμε πραγματικα? Η ζωη ειναι παααααρα πολυ δυσκολη... Αμα ξεκινησουμε να κανουμε το χατιρι και στα παραλογα, μετα αληθεια πως αυτα τα παιδια θα πορευτουν στη ζωη τους? Πως θα πανε σχολειο, πως θα δεχτουν μια παρατηρηση? Πως θα δεχτουν οτι το δικο τους δε θα γινεται παντα? Λυπαμαι που τα λεω, ισως να ειμαι υπερβολικη... Αλλα ειναι η δικη μου θεωρια. Και βεβαια τονιζω οτι αυτα τα λεω εξω απο τον χορο, καθως δεν εχω παιδι με φοβιες, οχι επειδη κανω κατι σωστο απλα επειδη δεν εχει τυχει. Το να αναπτυχθουν φοβιες ειναι οκ, το θεμα ειναι πως λυνεται το θεμα...

t7fQp3.png

Χρόνια πολλά στις δυο γλυκές Ιωάννες του καφέ μας! Να σας χαιρόμαστε κοριτσάκια! Delenaki κι από εδώ να χαίρεσαι το γιόκα σου!

Ρίτα μας κόλασες πάλι με το μεζεδάκι σου! Φαίνεται πολύ νόστιμο!

Πετρούλα είδες που όλα πήγαν καλά? Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά μπορούν να τα καταφέρουν οι άντρες μας σε όλα, απλά επαναπαύοται κάποιες φορές! Ο δικός σου το απέδειξε περίτρανα! Οπότε άντε να κανονίζεις και πιο συχνά εξόδους!

Κίκο μου πολύ χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα, όλα γρήγορα να αποτελούν απλώς μια κακή ανάμνηση! Για τα υπόλοιπα, νομίζω είναι σωστή η επιλογή σου να πάτε σταθμό, θα ηρεμήσεις κι εσύ και θα έχεις μεγαλύτερες αντοχές το απόγευμα να περνάτε όλοι καλύτερα! Φιλάκια και στα δύο παληκαράκια σου!

Μαελένη μου κράτα γερά! Καλά έκανες πάντως και δεν τον άφησες πολυ το πρωί φαντάζομαι τώρα το μεσημέρι θα έπεσε ψόφιος! ΚΙ ο δικός μου ξεράθηκε, αφού ξάπλωσα κι εγώ λίγο μαζί του, η μικρή μου πάλι ακόμα μουρμουρίζει! Μα συνενοημένα είναι να μην ξαπλώσω κανένα μεσημέρι???

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας και παλι...

Ειμαι εξαιρετικα ταραγμενη..δε σας συζητω...πηγα να παρω τον μικρο απο το σχολειο γιατι ηταν πολυ μακρια ο ανδρας μου.

Ενταξει μεσα στην καλη χαρα κτλ κτλ

Παμε μετα στα καπακια τζαμπο επειδη ειναι διπλα και ηθελα να παρω δωρα για τους φιλους του που θα παμε σημερα το βραδυ.

Αρνιοταν να καθησει στο καροτσι του τζαμπο αλλα με τα πολλα τον βαζω γιατι δεν επαιζε να τον κυνηγαω και μετα απο 2 λεπτα τον βλεπω να πηδαει κατω..μου λεει ενας κυριος μην τον βαζεις ειναι μεγαλο παιδι θα σου πεσει ετσι οπως πηδαει...τι το θελα και τον ακουσα...

Ρε παιδια τον εχασα παλι...μεσα σε μισο λεπτο ειχε εξαφανιστει απο διπλα μου και δεν τον εβρσκα πουθενα

Ειναι και δεδαλωδες το τζαμπο μας εδω και αντε να τον βρεις...πηγα στο ταμειο τον φωναζαν απο το μικροφωνο,ηρθαν οι υπαλληλοι μαζι μου και ψαχναμε.

Κατι κυριοι βοηθουσαν και με τα πολλα και αφου ειχα ιδρωσει και ετρεμα τον βρηκα αταραχο σε ενα διαδρομο να δοκιμαζει κρανη....ζαλωμενος με την τσαντα και 5 κρανηστο κεφαλι του...

Αχ τι παθαινω ρε παιδια...μα την Παναγια δεν τον ξαναπαω.Τελος...

Θα με πεθανει αυτος...

Θα επανελθω με τα δικα σας σε λιγο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου δε σου κρύβω ότι έχω σκάσει στα γέλια με την περιγραφή σου! Από την άλλη όμως καταλαβαίνω ότι εσύ δε γέλλασες καθόλου!!! Τουλάχιστον βρήκε κάποιο να του ταιριάζει ή τζάμπα οι δοκιμές?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...