Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα

Ιωαννακι περαστικα σας!Τι να πω ευχομαι να περασει γρηγορα και να μην κολλησεις.

Αρμα πολλες ειναι οι σχολες και αυτο που λες ειναι επισης γνωστο..πολλοι σταθμοι το κανουν με την ιδια δικαιολογια.. την ψυχολογια των παιδιων.Το συζητουσα και με τη Μαρινα τις προαλλες ακριβως το ιδιο.

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι, μπορει να ειναι και ετσι οπως το παρουσιαζουν μπορει ομως και να μην ειναι...

Γιατι για να κανεις μια γιορτουλα σε αυτες τις ηλικιες πρεπει να παρουσιασεις και κατι και για να παρουσιασεις και κατι πρεπει να κανεις ουσιαστικη δουλεια με τα παιδια ολο το διαστημα και φυσικα να θες να εκθεσεις τη σχεση σου και την επικοινωνια σου με το μαθητη μπροστα στους γονεις.Δεν ανοιγουν ολοι το ιδιο ευκολα τις πορτες τους..

Και δε μιλαμε για μαθημα, γιατι μαθημα σε αυτες τις ηλικιες δεν υπαρχει αλλα για πραγματικη δουλεια,επαφη και συνεργασια με τα μικρα τα οποια παρεπιπτοντως ειναι και αρκετα χαρουμενα οταν ερχονται σπιτι τους και εχουν μαθει καινουργιο τραγουδακι,παραμυθακι,παιχνιδακι κτλ

Αρα εγω προσωπικα θεωρω οτι καθημερινα διολου δεν πιεζονται να μαθουν πραγματα(σε αλλα θεματα μπορει και να πιεζονται καποια). Και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν κανουν ολοι οι σταθμοι την ιδια δουλεια και το ξερω πολυ καλα αυτο.

Απο εκει και περα, ναι, τα παιδακια στη γιορτη μπορει και να πιεζονται αλλα οκ και?Θα ζησουν και αυτο αργα ή γρηγορα και η αδερφη μου νηπιαγωγειο πηγε κατευθειαν και εκλαιγε οληηηη τη χρονια.Σε γιορτες εκανε εμετο και ηταν 5.

Δεν ειναι τυχαιο ομως που παιδακια(οπως της γωνστης μου το κοριτσακι που ειναι στο ιδιο τμημα με τον Γρηγορη)τα οποια πηγαιναν απο περσι και ειχαν ξαναπαρει μερος σε μινι γιορτουλες ηταν πολυ πιο ανετα και εριξαν πολλους χορους και σκερτσα.

Ολα μεσα στη ζωη ειναι και αφου καποιος επιλεγει να παει το παιδι του στο σταθμο καλο ειναι να αποκτησει εμπειριες και να παρει και απο εκει καποια εφοδια .Και πραγματικα για εμας τελικα ηταν πολυ ομρφη εμπερια για ολους μας.Αν ειναι να κανει τουβλακια ολη μερα ή να βλεπει τηλεοραση οπως συμβαινει σε πολλα σχολεια καθεται και σπιτι ωραιοτατα.

Επισης ειναι επιλογη των γονιων για το αν θα το πανε στη γιορτη.Θα μπορουσαμε καλλιστα απλα να μην παμε, δεν ειναι υποχρεωτικο .

Με λιγα λογια εγω ειμαι της σχολης (χαχα!!) που λεει οτι ο Γρηγορης μπορει να φοβαται οτι θελει.Ναι και καλα κανει να φοβαται ας πουμε τον ξυλοποδαρο (και εγω ενδεχομενως αν ημουν παιδι θα τον φοβομουν)αλλα δεν θα φοβηθω εγω 10 φορες παραπανω μηπως και ο Γρηγορης φοβηθει αν τον δει.Οχι,για αυτο ειμαστε εμεις εδω.Θα προτιμησω να του αποδειξουμε ηπια οπως ειπα και ομαλα μαζι με τον μπαμπα του, οπου μπορουμε φυσικα, οτι δεν εχει λογο να φοβαται κατι.

(Τα γραφω με δοσεις αλλα εχω πηξιμο...θα ξαναρθω αργοτερα!!!

Φιλακια!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμας η γιορτούλα ήταν τέλεια όπως είχα γράψει.. μόνο ένα παιδάκι από τα 15 περίπου που είναι στην ίδια ηλικία (εως 3ων ετών περίπου) έκλαιγε αλλά μετά του πέρασε. Άλλη μέρα είχανε γιορτή τα παιδιά που είναι 3,5-4,5. Απλά πράγματα, σε μία από τις αίθουσες, 3-4 τραγουδάκια που είπανε όλοι μαζί με τις δασκάλες και στολές τα ρούχα τους άσπρα ή καφέ και αντίστοιχα καπελάκι χειροποίητο για τα αρκουδάκια και κέρατα για τα ταρανδάκια. Τους βάψανε και τα προσωπάκια λίγο και μετά καμαρώνανε όλα. Το θέμα ήτανε οτι φτιάχνανε κουραμπιέδες όλα μαζί (σε μια γαβάθα με τα κουταλια κτλ.) και μετά χορέψανε, μοιράσανε δωράκια στους γονείς (πατουσάκια χρυσά σε κόκκινο πλαίσιο), και τους μοιράσανε σοκολάτες και στολίδι για το δέντρο. Το όλο θέαμα που μπαίνουν όλα μαζί και οι γονείς καμαρώνανε ήτανε πολύ συγκινητικό! Η Κάτια που δεν είχε κάνει πρόβες λόγω νοσοκομείου και "εγκλεισμού" στο σπίτι μετά την αντιβίωση, ακολούθησε μια χαρά. Χάρηκε πάρα πολύ!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μια μεγάλη καλησπέρα και απο 'μένα και να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας με Υγεία και μόνο Υγεία και Χαρά.

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζανε με τις καλύτερες ευχές μου και στην Ιωάννα με το καλό να υποδεχθεί το μπεμπουλάκο της.

Εμείς δυστυχώς περάσαμε πολύ δύσκολα το 2010 διότι νοσηλευόταν ο μπεμπάκος μας στο Νοσοκομείο αλλά θέλω να πιστεύω πως το 2011 θα είναι καλύτερη χρονιά για 'μας μιας και βγήκαμε δόξα το θεό υγιής.

σας φιλώ γλυκά και θα επανέλθω μόλις ηρεμήσουν τα τέκνα.

Κίκο μου καλή χρονιά σας εύχομαι. Τι έγινε κορίτσι μου και νοσηλεύτηκε το μπεμπάκι; Κόλλησε κάτι από τον Αναστάση; Ελπίζω τώρα να είναι όλα καλά. Πες μας τα νέα σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου.....

ξερω οτι ειμαι ασυγχωρητη με την απουσια μου:oops: αλλα η γιορτες με εχουν αποσυντονιση, παρολο που ειναι η καλυτερη εποχη για μενα και με εχει πιασει μια ψιλο μελανχολια που ολα τα καλα ερχοντε σε ενα τελος.

Ας ημαστε καλα και του χρονου με υγεια για ολο τον κοσμο.

Δεν διαβασα τιποτα παρα μονο την τελευταια σελιδα για την Κικο μας και στεναχωρεθηκα πολυ:(, ευχομαι κουκλα μου να ειναι ολα καλα τωρα και το μωρουλινακι σου να ειναι γερό και ευτυχισμενο στην ζεστασια του σπιτιου και στην τρυφερη αγκαλιτσα την δικια σου

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!χρονια πολλα!!!

Κυρια Φωτεινη και μικρη φωτεινουλα χρονια πολλα και καλα !!!κυρια φωτεινη να ειστε παντα καλα ,γερη ,δυνατη ,γεματο χαρα και το σπιτι σας να γεμισει φωνες απο πολλα πολλα εγγονια!!!

Βικακι μου να χαιρεσαι την κορουλα σου και την μανουλα!!!να ειναι παντα καλοτυχο και γερο το οριτσακι σου!!

Να χαιρομαι και εγω τον μπαμπουλινο μου και το λατρεμενο μου ανηψακι !!!

Καλημεραααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

Βίκυ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για την όμορφη Φωτεινούλα σου και την τέλεια μανούλα σου. Να ζήσουν και εσύ να τις χαίρεσαι.

Κα Φωτεινή χρόνια πολλά για τη γιορτή σας και την κούκλα την εγγονούλα σας. Να την καμαρώνετε καθημερινά.

Joa να χαίρεσαι τον μπαμπακούλη σου και το ανηψάκι σου. Χρόνια τους πολλά.

Χρόνια πολλά και σε όλους τους άλλους Φώτηδες, Φωτεινές, Θεοφάνηδες και Θεοφανίες, Ιορδάνηδες και Ιορδανίες και Ουρανίες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Kαλημερα Χρονια Πολλα!!!!

Φωτεινη μου γερη και δυνατη παντα να σε χαιρονται ολοι!

Φωτεινουλα καλοτυχη να εισαι παντα κοριτσακι μου να σε χαιρομαστε!!!

Βικυ να τις χαιρεσαι μανουλα και κορουλα!

Ιωαννακι να χαιρεσαι τον μπαμπακα και τον ανηψουλι σου!!!

Πολλα φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλήμερα σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Ολες καλά? Τα παιδάκια? Ελπίζω όλοι να έχουμε την υγεία μας!

Να δώσω κι εγώ ευχούλες στις δυο γλυκιές μας Φωτεινούλες! Βικάκι μου να τις χαίρεσαι και τις δύο!!!!

Joa μου χρόνια πολλά για τον μπαμπούλη σου και για τον ανηψούλη σου! Πώς είσαι εσύ κοριτσάκι? Ο αντρούλης σου? Ο γιόκας σου? Συνήλθαν καθόλου?

Κικο μου εσείς πώς πάτε? Σιδερένιος ο μικρούλης σου κι ελπίζω όταν τα καταφέρεις και μπεις να μας πεις τα καλύτερα νέα του κόσμου!!!!!

Πετρούλα εσείς? Καλά? Πώς πήγε η χτεσινή βολτίτσα??????

Armaki καιρό έχουμε να τα πούμε! Πώς είσαι κοπελιά μου? Φουσκώνει η κοιλίτσα? Ολα καλά? Αρχισες τις ετοιμασίες για το αγορίστικο δωμάτιο και εξοπλισμό?????

Κορίτσια αλήθεια εκείνη η Χριστίνα που έμπαινε πού κ πού τι να έγινε άραγε? Πρέπει να έχει γεννήσει τώρα έτσι δεν είναι?

Α αναρρωτιέμαι τώρα και για την άλλη κοπέλα την Tsutsu! Εξαφανίστηκε!!!! Τι κρίμα!

Εμένα γιορτάζει ο νονός μου σήμερα πάντως.

Αχ δεν ξέρω αν έχουμε άλλο εορτάζοντα να ευχηθώ.

Τα δικά μας τώρα! Μαζέψαμε το δέντρο, ευκαιρία που έφυγε ο μικρός, οπότε και του χρόνου για μας!

Ο μικρός τις τελευταίες μέρες έχει πάθει ένα αμόκ με τσιρίδες, κλάματα και αλλαγή στον ύπνο! Προσπαθώ να του στρώσω τουλάχιστον το τελευταίο κομμάτι, γιατί στα άλλα τσινάει σα μουλάρι! Καταφέραμε σήμερα εντελώς μοναχοί να ξυπνήσουμε στις 8. Κάτι είναι κι αυτό.

Οσον αφορά τη διαφήμιση που αναφέρει η Σούλα κάπου και ο Γρηγόρης τη φοβάται, όπως κι αυτήν με το Leardammer. Tρέχει να κρυφτεί και λέει ο Γρηγόρης το φοβάται και ο Γρηγόρης το φοβάται.

Βέβαια το ίδιο είχα και μόλις στόλισα το δέντρο, νομίζοντας ότι θα βγει ο λύκος από πίσω, μιας και στο video των ζουζουνιών ο λύκος είναι πίσω από ένα δέντρο! Τρομάξαμε να τον κάνουμε να καταλάβει το αντίθετο!

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, παρά μόνο καλό ξεκίνημα, στους μαθητές μας τη Δευτέρα και καλή ευκολία!!!!

Νωρίς είναι βέβαια από σήμερα για τη Δευτέρα, αλλά.......μπορεί και να μου διαφύγει.......είμαι και μιας ηλικίας χαχαχαχα!

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κορίτσια!Χρόνια πολλά και καλή φώτιση να έχουμε! :D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

Joa να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου και το ανήψι σου! Ελπίζω να είστε όλοι καλύτερα!

Ελένη μου όντως καιρό έχουμε να τα πούμε εμείς..Εγώ είμαι καλά, φουσκώνω, τρώω και τις κλωτσιές μου πλέον πολύ δυνατά και το ευχαριστιέμαι! :lol: Όσο για το δωμάτιο, έτσι κι αλλιώς ένα παιδικό έχουμε,το οποίο θα αλλάξει διακόσμηση το καλοκαιράκι μιας και για να βαφτεί εμείς θα πρέπει να είμαστε στο χωριό...(μάλιστα το συζητούσαμε σήμερα με τον καλό μου πως θα γίνει αυτό..).

όσο για τον Γρηγόρη το μόνο που μπορώ να σου πω είναι υπομονή..Περνάνε τις φάσεις τους όλα..εκεί που λες ότι έχεις το πιο καλό παιδί του κόσμου, εκεί γίνεται αγνώριστο! Είναι και οι μέρες τώρα λίγο περίεργες με τα δώρα τις βόλτες κλπ, ε, ξεσηκώνονται κι αυτά. Θα στρώσει πάλι.

Ρίτα εγώ για το αν πρέπει να γίνονται γιορτές ή όχι και να περνάει το παιδί στην ηλικία των δικών μας αυτό το πράγμα (μιλάω για αυτά που δυσκολεύονται έτσι? )δεν μπορώ να σου πω..είμαι εκτός ''παιχνιδιού'' ακόμα..ο σταθμός που λέω πάντως θεωρείται από τους κορυφαίους και δεν νομίζω ότι το κάνει γιατί απλά δεν έχει κάτι να δείξει. Άλλωστε έχουν άλλους τρόπους να δείξουν την δουλειά τους. Ειδικά πάντως για τον ανηψιό μας που είναι ένα πολύ δύσκολο και ιδιόρρυθμο παιδί ήταν ιδανικός και φάνηκε..Τώρα για κάποιον άλλον ίσως και να μην ήταν. Απλά το ανέφερα ως παράδειγμα για το πως αντιμετωπίζουν το στρες ή τον φόβο που δημιουργείται στο παιδί.

Εγώ την φόρμουλα με τους φόβους της Εύας, την ψάχνω καθημερινά. Ανάλογα με το τι είναι αυτό που φοβάται. Σε γενικές γραμμές την πάω με το μαλακό χωρίς υπερβολή και μέχρι εκεί που βλέπω ότι δεν ζορίζεται...

Να σας πω και ένα άσχετο, η Εύα έβγαλε επιτέλους τους δύο πάνω κυνόδοντες μαζί και το καημενάκι μου ούτε που παραπονέθηκε..Τελικά μεγάλος μύθος το όσο πιο αργά βγουν τόσο πιο πολύ πονάνε( εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι είναι 2 1/2 κι εγώ μιλάω ακόμα για δόντια και γελάω μόνη μου..:lol: )

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...