Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι παλι ...

Ολα καλα με το nst...ηταν καλυτερο απο ποτε οποτε δεν χρειαζεται καν να παω την Παρασκευη για επαναληπτικο...πλεον περιμενω τηλ. απο την γιατρο για το ποτε θα κανουμε εισαγωγη για την καισαρικη !!!απο κυριακη εως τριτη..

Εμας ο χρηστακης φοβαται πολλα πραγματα...εχουμε μονιμα την μαιμου ..που ακομη και τωρα παρολες τις συζητησεις παει στην σκαλα και της κανει καρατε για να φυγει ..

Στο μπαντμιντον που ειδε τον αη βασιλη εμπηξε τα κλαμματα και δεν μπορουσαμε να τον ηρεμησουμε παρολο που ξερει την εννοια του αη βασιλη...

Εγω επιμενω οτι ειναι της ηλικιας και καλο θα ειναι να μην δινουμε περισσοτερη βαση απο οσο αρμοζει γιατι τελικα με την μεγαλοποιηση του θεματος και την συνεχη επαναφορα του στις συζητησεις μπορει τελικα να επιδρασει τελειως αρνητικα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα!

για να σε προλάβω...

θα σου πρότεινα να μην πάτε ακόμα σ'αυτόν τον παιδότοπο....

είναι τεράστιος, οπότε θα είσαι συνέχεια στο άγχος και το κυνήγι, και βασικά είναι για πιο μεγάλα παιδάκια... όχι για την ηλικία των δικών μας...

παγοδρόμιο, μπόουλινγκ, αναρριχηση, αυτοκινητάκια κ.λ.π. δεν κάνουν ακόμα τα δικά μας... στον χώρο με τα φουσκωτά και άλλα παιχνίδια που είναι της ηλικίας τους, για παιδιά κάτω των τεσσάρων, είναι υποχρεωτικό να είναι και κάποιος μαζί τους... οπότε δε νομίζω ότι θα το πολυευχαριστηθείς... (ο Γρηγόρης, βέβαια, θα ενθουσιαστεί, αλλά νομίζω ότι αν πάτε εκεί όταν μεγαλώσει λίγο θα είναι καλύτερα και για εσάς...)

Εμείς είχαμε πάει εκεί πέρσι ου έκανε πάρτυ γενεθλίων η ξαδερφούλα μου. Αλλά αυτά ήταν δεκάχρονα οπότε για αυτά ήταν τέλεια!

mrdIp3.png

Ιωαννακι μπραβο αντε με το καλο!!!!!Πες μας ποτε γενναμε!!!

Και για τη μαιμου εχω να πω..τον πηγατε να δει καμμια μαιμου?

Στο λεω αυτο γιατι επισης και σε αυτο το θεμα δεν εβρισκα λογο να φοβαται τη μαιμου χωρις να την εχει δει ποτε του(θυμαστε που ενα βραδυ εβλεπε μια μαιμου στο δωματιο και ο δικος μου)οποτε ειπα να το λυσουμε.

Πηγαμε στον εθνικο κηπο ειδαμε τα μαιμουδια απο κοντα(που δεν τα λες και ομορφα),ειπαμε διαφορα με κυριοτερο ποσο καλα σκαρφαλωνει η μαιμου κτλκαι τωρα αν τον ρωτησεις τι θελει να ντυθει τις αποκριες θα σου πει εκτος των αλλων μαιμου...;):tongue:

Βασικα εγω λειτουργω κσπως ετσι... δε βρισκω κανενα λογο να φοβαται κατι και να εχει αγχος μεσα του αν μπορω να του αποδειξω το αντιθετο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια ναι ε?

Ετοιμη ημουν να παμε...χαχα!Θα το μελετησω αναλυτικα θα ρωτησω και την παρεα που πηγαινουμε σε αυτα και θα δω...γιατι μου αρεσε οπως το ειδα και σιγουρα στο Γρηγορη θα αρεσει απλα αν ειναι να κυνηγαμε και εκει....αστα να πανε...χαχα

Thanks!!!

Και να σας ψυχαγωγησω λιγο...σας ελεγα εχθες στο fb οτι κατασυγκινηθηκα με τον μικρο και εκλαιγα μιση μερα επειδη με αγκαλιαζε και ελεγε οτι ''εισαι το δωρακι μου μαμακα''...και κλαμααα εγω....

Ε εχθες καποια στιγμη τον μαλωνα και γυρναει και μου λεει ''Τι καλη εισαι οταν κοιμασαι...''

Σοκ σοκ σοκ!Το βρωμοπαιδο!!! με κοροιδευε ο ανδρας μου ολη νυχτα χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαχαχα Ρίτα! Για φοβίες τι να σας πω, ακόμα δεν εκδήλωσε καμία ο μικρός! Με τη μαιμού μας κυνηγάει να μας φοβίσει εμάς και καλά ή κάνουμε τα σκεπάσματα σπιτάκι και μπαίνουμε μαζί με τη Μαριαλένα μέσα γιατί θα έρθει λέει ο λύκος! Συνήθως είναι ο μπαμπάς του ο λύκος που άμα με φιλάει του λέει μη λύκε μη τρως μανούλα!Χαχαχα!

Υπομονή κορίτσια που θα πάει θα ΜΑΣ στρώσουν!

Τζόα τέλεια τα νέα!!! Πήρες ελευθερας να τα πούμε κι από κοντά ή μπαααα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσια !!!

Είμαστε παρεϊτσα με τον μικρο που παιζει με τα χερακια του και συναμα θελει και αγκαλίτσα, οποτε θα ξεκινησω να γραφω και να δουμε τι θα καταφερω..

Ιωάννα ολα μια χρα, μπραβο σας!!!Απο βδομαδα δλδ ο πελαργος ε;;Τα εχεις όλα ετοιμα;;

Ελένη σε χασαμε..περασατε ωραια διαβαζω ομως!!Περαστικα και στην Αναστασία

Σούλα μου η δικη μου γνωμη ειναι να περιμένεις λίγο..Δεν ειναι απαραίτητα κακό που έχει αρχισει και αντιλαμβανεται καποια γεγονοτα και την φοβιζουν διαφορες καταστάσεις. Να προσπαθείτε να την βοηθατε να ξεπερναει καθε φορα τον φοβο της χωρις ομως να την πιέζετε..Να δίνετε δλδ εσεις το παραδειγμα και να την αφηνετε να παίρνει το χρόνο της.Την εχεις ρωτησει τι ακριβως την φοβιζει σε αυτο που βλέπει , το μουσι του Αη Βασίλη;;το μουσι του ψυχακια στην τηλεοραση;;μηπως τα συνδέει;;;

Επίσης καλά κανεις και της εξηγεις τι ειναι αληθινό και τι οχι...Ειναι πολύ σημαντικό για να μην πλάθει τερατα με την φαντασια της

Ο δικος μου αρχικά καθε φορα που έβλεπε την διαφημιση της actionaid τον έπιανε το παραπονο και βούρκωνε, επίσης το ιδιο παθαινει και με το τραγούδι απο το νησί (στο τελος) και ενω αρχικα με συγκινησε η συμπεριφορα του στην πορεία με προβληματισε γιατι δεν του εχω μιλήσει ουτε για τη διαφημιση ουτε και για το έργο..Οταν τον ρωτησα λοιπόν για την διαφημιση μου ειπε οτι δεν ξερει τι λέει το παιδακι και στενοχωριεται..Για καποιο λόγο η διαφημιση του δημιουργουσε αισθηματα λύπης και το γεγονος οτι δεν καταλάβαινε αυτα που ακουγε, γινόταν πιο έντονο το αγχος του..Καθησα και του εξηγησα καποια πραγματα και τωρα καθε φορα που βλέπει την διαφημιση ερχεται τρεχοντας και μου λέει "μαμα κολιτσακι θα πάει χολείο;;κι εγω θα πάω..."

Μην ανησυχείς και δεν ειναι τπτ σοβαρό, σε αυτη την ηλικια εχουν πλούσιες φαντασιώσεις και μπορεί να συνδιασουν πολλές εικονες και γεγονοτα,αθελα μας και εμεις καμια φορα τους περναμε καποια πραγματα..

Μήπως και οι γιαγιαδες της εχουν πει κτ και το εχει συνδεσει;;

ερχομαι σε λίγο γιατι ο μικρος ξεκινησε..πολύ κλαψιαρης, ουφ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΚΝα προσπαθείτε να την βοηθατε να ξεπερναει καθε φορα τον φοβο της χωρις ομως να την πιέζετε..Να δίνετε δλδ εσεις το παραδειγμα και να την αφηνετε να παίρνει το χρόνο της.Τ

Πολυ σωστο!και εγω παντα ετσι προσπαθω να πραττω.

Διαπιστωνω συνεχως οτι ειναι καλη μεθοδος.Παραδειγμα:

Στο σταθμο, στη γιορτουλα.Αρνιοταν οπως ειπα ο Γρηγορης να καθισει στη σκηνη ηταν φανερο οτι ηταν φοβισμενος ετσι?Αλλα παιδακια καθονταν αλλά εκλαιγαν,φοβισμενα και αυτα.Λογικο.. ηταν κατι πρωτογνωρο δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Οι δασκαλες θα μπορουσαν καλλιστα να τα κατεβασουν κατω και να συνεχισουν με τα υπολοιπα κι ομως αντι αυτου μας φωναξαν εμας να παμε πανω.Πηγα-(με) μας ειδαν οτι διασκεδαζαμε ,ηρεμησαν και μετα εκανε το καθενα το ρολο του .Εμεις σε ασχετο χρονο βεβαια :rolleyes: αφου αρχικα αρνηθηκε αλλα σημασια εχει οτι παρεμειναν εκει, ενιωσαν τελικα ασφαλεια,αντιμετωπισαν την κατασταση μαζι μας και τελος καλο ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Στο σταθμο, στη γιορτουλα.Αρνιοταν οπως ειπα ο Γρηγορης να καθισει στη σκηνη ηταν φανερο οτι ηταν φοβισμενος ετσι?Αλλα παιδακια καθονταν αλλά εκλαιγαν,φοβισμενα και αυτα.Λογικο.. ηταν κατι πρωτογνωρο δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

Σωστά, κάπως έτσι λειτούργησαν τα πράγματα και στη δική μας γιορτή, αν και κάνα - δυο παιδάκια που δεν ήθελαν από την αρχή να φορέσουν τη στολή τους και να ανέβουν στη σκηνή δεν πιέστηκαν να το κάνουν. Σχετικά με τη γιορτή όμως, στην ηλικία των παιδιών μας, νομίζω μπαίνει και το θέμα της ντροπής. Όπως και να έχει και εγώ πιστεύω ότι κάποιοι φόβοι πρέπει να αντιμετωπίζονται και να προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε. Δεν πρέπει όμως να πιέζουμε συνεχώς το παιδί με αυτό. Αν π.χ. φοβάται το σκοτάδι δεν πρέπει να το αφήνουμε στα σκοτάδια. Πάντα υπάρχει μια λεπτή γραμμή.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερααααα

τι μου κανετε ???εμεις σχετικως καλα...βηχω σαν το γαιδουρι ..αλλα ετσι για να ειμαστε τελειως γκρινιαρηδες ο γιωργος κολλησε τον χρηστο και απο το πρωι ο μικρος εχει κανει 2 φορες εμετο και 2 φορες διαρροια...οπως παω δεν θα κανω καισαρικη λογω ιωσεων....

Ελενη μου χρονια πολλα ..περαστικα στο κοριτσακι σου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! :D:D:D Τι όμορφο να έχει κανείς άδεια. :D:D Συνήθισα τώρα και δεν θέλω με τίποτα να έρθει η τσαγκαροδευτέρα :mad: Τεσπά, ας μην γκρινιάζω από τώρα.......το αφήνω για την Κυριακή.

Joa περαστικά σας οικογενειακώς. Τι να πω; Μήπως Χρηστάκης κόλλησε τίποτα από τον παιδικό. Έχει και πυρετό; Δώστου λαπά σήμερα και πολλά υγρά. Αν κ'ανει όμως εμετούς και δνε κρατάει τίποτα δίνε του νερό με το κουταλάκι. Λίγο και συνέχεια. Φιλάκι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κορίτσια!

Ιωαννάκι μου περαστικά σε όλους σας! Να περάσουν όλα γρηγορα! Πάλι καλά τουλάχιστον που ήταν καλό το nst..Λοιπόν εχτές η κόρη μου θυμήθηκε τον Χρήστο!:shock:

Της λέει ο μπαμπάς της : ''θυμάσαι που πήγαμε σε μια παραλία με μια φίλη της μαμάς που είχε ένα παιδάκι? Και λέει η δικιά μου:

''Όχι δεν ήταν φίλη της μαμάς, ήταν δικό μου φιλαράκι, ο Χρήστος''! Ντόινκ! Και συνεχίζει..

''Και μου πήρε ένα κουβαδάκι μου αλλά μου έδωσε κάτι άλλο γιατί είναι καλό παιδάκι..'' Ούτε εμείς δεν τα θυμόμασταν! χαχαχα!

Λοιπόν τώρα που είπατε για τις γιορτές να σας πω ότι στο σχολείο που πάει ο ανηψιός του άντρα μου(θεωρείται γενικά σε πολλά εναλλακτικό) δεν κάνουν γιορτές το τμήμα του παιδικού και του προνήπιου(για το νήπιο δεν ξέρω..) από άποψη! Μάλιστα! Θεωρούν την όλη διαδικασία πολύ ψυχοφθόρα για το παιδί και από το να ζορίζονται τα παιδιά να βάλουν στολές ή να πουν ποιήμα μπροστά σε κόσμο κάνουν μόνο μίνι γιορτούλες μεταξύ τους χωρίς κόσμο. Πέρυσι στο τέλος της χρονιάς είπαν σε όλους τους γονείς να πάνε χωρίς κάμερες κλπ και στα παιδιά είπαν ότι επεισή είναι τελευταία μέρα του σχολείου θα έρθουν και οι γονείς στο μάθημα. Έτισ είπαν τα δικά τους χωρίς το ''άγχος'' της παρουσίασης. Αυτό λοιπόν δείχνει για ακόμα μία φορά(γιατί στους γονείς εξήγησαν ολόκληρη φιλοσοφία..) ότι οι ''σχολές'' είναι πολλές οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμακι ο γιος μου αλησμονητος (ειμαστε και ενα μετρο παλικαρια..)!!!!!εμενα θυμαται ολα τα παιδακια ,αν δει φωτο θυμαται τα ονοματα τους ..

Εμας στον παιδικο του χρηστου κανουν γιορτες απο τα 3 και πανω ...το θεωρουν δυσκολο και πιεστικο να κανουν γιορτη σε πιο μικρα παιδακια ...εγω βεβαια ηθελα να καμαρωσω τον γιο μου αλλα τι να κανουμε ..next year...

Εσυ ολα καλα?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...