Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλα μου φαση ειναι και θα περασει ...οι φοβιες γενικα ειναι στην ηλικια μεταξυ 2-3 (πολλα συμβαινουν σε αυτη την ηλικια...)τα παιδια κανουν παραξενες αντιδρασεις και το μονο που χρειαζεται απο εμας ειναι....υπομονη...

Καλε μονο εγω και η Σουλα ξερουμε το ονομα απο το μωρο της Ντινας ???δεν αποκαλυπτω ομως γιατι μπορει να θελει να το πει η ιδια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Giovanna δεν το ξέρω αυτο το έθιμο που αναφέρεις, αλλά εκεί έχετε πολλά και ενδιαφέροντα έθιμα για πολλές γιορτές και καταστάσεις και τι καλά που τα κρατάτε!!!

Είναι κάτι που το έκαναν και οι παππούδες μου στην Κρήτη. Αυτός που θα σου κάνει ποδαρικό πρέπει να έχει μαζί του μια πέτρα (για να είναι γερά τα θεμέλια του σπιτιού), κοσμήματα και χρήματα (για να υπάρχει πλούτος και να πάνε καλά οι δουλειές), ξηρούς καρπούς (για υγεία), γλυκά (για να είναι όλες οι μέρες του χρόνου γλυκές) και άλλα τρόφιμα όπως αλεύρι, ψωμί, γάλα κλπ (για υπάρχει αφθονία υλικών αγαθών), μια ασκέλα (κρεμμυδομάνα) που θεωρείται γούρικη και ένα ρόδι που το σπάει και λέει ''όπως σκορπάει αυτό το ρόδι έτσι να σκορπίσουν και οι χαρές στο σπίτι''. Βέβαια εμείς δεν περιμένουμε τον ρπώτο τυχαίο που θα μας κάνει ποδαρικό. Έχουμε ετοιμάσει μια σακούλα με όλα αυτά, την αφήνουμε σε κάποιο αυτοκίνητο από το απόγευμα και λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος βγάζουμε έξω τον πιο γουρλή της οικογένειας και μας κάνεια αυτός ποδαρικό.;);););)

Σουλίτσα δεν ξέρω πώς να σε βοηθήσω με την Ανδριάννα. Και η Αλεξάνδρα φοβάται κατά καιρούς διάφορα άσχετα, όπως έγραψα πιο πάνω με το ρόδι, αλλά δεν κολλάει. Μήπως την έχουν μεταδώσει κάποιους φόβους οι γιαγιάδες που είναι πιο προστατευτικές;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα ,

Ιωάννα μου καλή επιτυχία στην εξέταση σου περιμένουμε νέα!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Παω λίγο να δουλεψω και επανέρχομαι!

Διαφημίσεις

Καλή χρονια σε ολους!!!!

Μαρίνα ποσο γλυκια στιγμή. Οταν βλεπω και τα δικα μου να παιζουν και ξεκαρδιζονται τρελενομαι. Η απολυτη ευτυχια πραγματικα. Να μη σχολιασω βεβαια οταν τσακωνονται ποση απολυτη ευτυχια νιωθω!!!

Σουλα πες μου τι δειχνει η διαφημιση. Ο Παναγιωτης δυο φορεςπου την εχει δει εχει τρομαξει τοσο πολυ που θελει να φυγουμε απο το σπιτι και να παμε διπλα στη μαμα μου!!!!

Ντινα μου δυο κοκκινοτρίχιδες με μακρυά γένια ενωμενα μεταξύ τους είναι και "σκαλώνουν " σε μια κολώνα και μετα κατι λενε κτλ .

Εντάξει δεν είναι τίποτα τραγικό αλλα που να ξερουμε πως το βλεπουν τα μικρακια μας?

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλες!!!!!!

Χάθηκα το ξέρω αλλά αυτά τα Χριστούγεννα ήταν τα πιο busy της ζωής μου!!!! Τραπέζια, δουλειά, φιλοξενούμενοι, αρρώστιες ξενύχτια όλα τα είχε ο μπαξές!!!! Και η πλάκα είναι πως ούτε να ξεκουραστώ δεν πρόλαβα.... αρρώστησε και η μικρή απο προχθές το βράδυ με εμετούς.... ήμουν στο τσακ να την πάω στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς σταμάτησε και απο χθες είμαστε με 38 πυρετό....:cry: Ο μικρούλης ευτυχώς είναι καλά!

Δεν διάβασα πολλά, ελπίζω να είστε όλες καλά... κάντε μου μια ανασκόπηση με τα νέα σας...:oops:

Να πω στην Ιωάννα καλή επιτυχία με τις εξετάσεις! Περιμένουμε νέα!

Σούλα και εγώ νομίζω ότι μπορεί να έπαιρνα ενα τηλέφωνο στην ΕΨΥΠΕ...καμιά φορά μπορεί να σε βοηθήσουν να "ξεμπλοκάρεις"....

Εδω χιονίζει!!!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα!!!!

Ντελενάκο, περαστικά σας.... Καλή Χρονιά!!!

Σουλίτσα μου, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω... κι η Σοφία φοβάται διάφορα, αλλά τις περισσότερες φορές το κάνει για σκέρτσο... Δεν ξέρω όμως ποιος είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των φόβων... Εμείς αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε (που φαντάζομαι όμως θα το κάνεις κι εσύ, οπότε δεν θα σου λέω και κάτι καινούριο) είναι να την κάνουμε να νοιώσει ασφάλεια όταν φοβάται κάτι...

Γειτονάκι!!!! (σ'έχω χάσει τις τελευταίες μέρες...) Καλά αποτελέσματα!

Οι υπόλοιπες?

Όλα καλά?

Πολλά φιλιά!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ιωάννα εύχομαι να πάνε όλα καλά με το σημερινό τεστ. Φιλάκια.

Ντελένι περαστικά στην Αναστασία σου. Εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα. Καλή χρονιά να έχετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πάλι δεν μπορώ να κάτσω για πολύ στο pc λόγω Εύας οπότε θα τα γράψω στα γρήγορα..

Περάσαμε πολύ ωραία εκτός από την Πρωτοχρονιά που έπιασε τον καλό μου ίλιγγος αλλά όλα καλά τώρα. Ο Αγ. Βασίλης έφερε στην Εύα το σκούτερ της Ντόρας και έχει ξετρελλαθεί!

Θα σας τα πω και αναλυτικά κάποια στιγμή.

Σουλίτσα πριν κανα μήνα έζησα με την Εύα 2-3 σκηνικά φόβου και κόντεψα να σαλτάρω! Δεν το πίστευα..το 1ο ήταν στους μαζού που φύγαμε με κλάμματα στα 10 λεπτά και στα καπάκια το ίδιο απόγευμα είχαμε πάει σε ένα εμπορικό και είδε τον Αγ. Βασίλη, και γατζώθηκε πάνω μου και βούρκωσε.Ακολούθησαν και κλάποια άλλα πιο μικρά και ξεκάρφωτα. Μας είχε πιάσει με τον καλό μου αμόκ(η Ντίνα μπορεί να στο επιβεβαίώσει..). Τι κάνουμε λάθος? Φταίμε εμείς? Γιατί να φοβάται κλπ...Τελικά διάβασα, έψαξα και είδα ότι είναι της ηλικίας..Για ακόμα μία φορά με βοήθησε πολύ το βιβλίο που σας είχα πει το οποίο λέει ότι πρέπει να σεβόμαστε τον φόβο του παιδιού, δεν χρειάζεται με το ζόρι να το βάλουμε να τον αντιμετωπίσει, αλλά με πολύ διάλογο και σιγά σιγά μπορούμε να βρούμε τι φταίει και το βοηθήσουμε να το ξεπεράσει. Με την Εύα ψιλοκαταλάβαμε τι συμβαίνει, με τον Αγ. Βασίλη με μία πλακίτσα που της λέγαμε το ψιλοξεπεράσαμε κιόλας και από κει και πέρα (δεν ξέρω αν έχουν σχέση αυτά τα δυο) η Εύα ξαφνικά έγινε πολύ κοινωνική από εκεί που ηθελε πολύ χρόνο για να ξεπεταχτεί...Δεν ξέρω, ίσως και να ήταν ένα μεταβατικό στάδιο..Αν θες πάρε με να τα πούμε..

Ιωαννάκι καλά αποτελέσματα!!!

deleni περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!

Ιωαννιτσα καλη επιτυχια!Φανταζομαι θα εχεις γυρισει κιολας?Για πες μας τι εγινε?Περιμενουμε!!!

Ντελενη μου αναρωτιομουν που εισαι περαστικα σας βρε παιδι μου...καλη χρονια να εχετε.

Γιοβαννα ναι θυμαμαι το εθιμο που ειχες πει και μου αρεσε πολυ!!Εμας ποδαρικο και φετος και περισυ εκανε ο μικρος.Τα προηγυομενα χρονια εγω και η αδερφη μου καναμε παντα στη μαμα μου και στο μαγαζι του μπαμπα μας!!

Αρμα καλη χρονια!Το βιβλιο το ειχα παρει και εγω το καλοκαιρι, εχω ξεχασει να το αναφερω.Θεωρητικα συμφωνω σε ολα μονο που εξειδανικευει αρκετα τις καταστασεις.Ειναι καποια θεματα που πρεπει να λυνονται .Υπαρχουν παιδια οπως αλλωστε και ενηλικες γυρω μας γενικοτερα που ναι θα αντιμετωπισουν καταστασεις και θα τις ξεπερασουν οπως και να εχει.Υπαρχουν ομως και ανθρωποι που ειναι παρα πολυ συναισθηματικοι και δεν τα κατεφερνουν τελικα χωρις βοηθεια(απο τον ευρυτερο κυκλο οχι μονο επαγγελματικη βοηθεια) .Με γνωμονα αυτο θεωρω οτι πρεπει να βοηθαμε σε ολα τα παιδια μας χωρις φυσικα να τα πιεζουμε.

Εξαλλου ειπα και εγω οτι οταν ο μικρος φοβαται κατι, προσπαθω μονο ηπια και ομαλα να τον κανω να το αντιμετωπισει.

Ηθελα να σχολιασω λιγο το θεμα του Αγιου Βασιλη.Αν θυμαστε προ ημερων σας ειπα οτι ο μικρος οταν ειδε τον Αγιο Βασιλη στο Φλοισβο αρχικα κρυφτηκε....

Εκει καθισα και σκεφτηκα γιατι να φοβαται τον Αγιο Βασιλη?Υπαρχει οποιοσδηποτε λογος περα απο το οτι ειναι μια εντονη φιγουρα και αγνωστος να τον φοβαται?Φυσικα και υπηρχε λογος και ηταν το οτι του το ειχαμε παρακανει εμεις (οπως ειχα αναφερει) για τον αγιο Βασιλη και οτι πρεπει να ειναι καλο παιδι κτλ(ειναι αυτο που ειπα πιο πανω, η λεπτη γραμμη που χωριζει την προσμονη απο το αγχος).

Ο Αγιος Βασιλης ειναι μονο καλος .Ετσι ειναι...δεν τιθεται θεμα να μην ειναι, οποτε αυτο ειναι κατι που ο μικρος επρεπε να μαθει- καταλαβει.

Θα μπορουσα να του πω(αφου τον ειδα φοβισμενο) οτι Αγιος Βασιλης δε θα ερθει. θα μας αφησει μονο τα δωρα και να τελειωσει εκει το θεμα ομως σκεφτηκαμε με τον ανδρα μου οτι αυτο ειναι λαθος.Γιατι να μην ερθει ο Αγιος Βασιλης; και γιατι να μην του δειξουμε οτι δεν εχει λογο να τον φοβαται?

Ξαναπηγαμε λοιπον πισω στην παραλια και πηγα εγω και επιασα κουβεντα με τον Αγιο Βασιλη,τον αγκαλιασα βγαλαμε φωτογραφια και ο μικρος παρακολουθουσε απο μακρια.Μετα πηγα πισω και του ειπα οτι ο Αγιος Βασιλης θα ερθει σπιτι μας και ειπε αν θελει να παμε κοντα να του πει τι δωρο θελει...

Αφου το επεξεργαστηκε καμποσο στο μυαλο του, ειπε να παμε.Διστακτικα μεν αλλα πηγαμε.

Στο τελος οχι μονο του ειπε τι δωρο θελει αλλα καναμε και πλακιτσα οπως ειχα αναφερει.

Ηταν τοσο απλο ...θα μου πειτε ηταν απλο για εμας ναι ισως, αλλα αν δεν το ειχαμε κανει αυτο μπορει να αντιδρουσε το ιδιο και χειροτερα οταν ο Αγιος Βασιλης θα ερχοταν σπιτι μας και θα ηταν κριμα διοτι το παιδι πραγματικα τελικα καταχαρηκε.

Για αυτο λεω απλα οτι, αν μπορουμε να αντιμετωπισουμε κατι καλο ειναι να λυνεται στην ωρα του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!!!

ξεκιναω να γραφω κι οσα προλαβω :rolleyes:

Ιωαννα μου περιμενουμε νεα σου χαιρομαι που εισαι καλυτερα μεχρι να γεννησεις θα εισαι περδικι!

Σουλα μου δεν ξερω κατι για να σε βοηθησω παντως αν βλεπεις οτι δεν τα καταφερνεις καλο ειναι να παρεις την γνωμη του ειδικου!

deleni μου περαστικα σας να γινει γρηγορα καλα γιατι την δευτερα εχουμε σχολειο ε;

εμεις τις γορτες περασαμε ομορφα και οικογενειακα με γονεις πεθερικα κτλ σοι

ο αγιος βασιλης εφερε το αυτοκινητο στον τιμο με το οποιο μαζι ξυπνανε και μαζι κοιμουνται ερωτας κι ενα παιχνιδι της fisser price για τον Θοδωρικο.

ο τιμος μας εχει τρελανει με τις ερωτησεις του ρωταει τα παντα που, ποιος, γιατι, ποτε, πως κι ολα τα σχετικα!!!

αυτα τα νεα μας φιλια σε ολες που δεν αναφερθηκα!!!

και για σας τις Αθηναιες σημερα εβλεπα αυτο στην τηλεοραση το μεγαλητερο παιδοτοπο της αττικης http://www.blanospark.gr/ ριξτε μια ματια ωραιος φαινοταν!

φιλακια πολλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Η ειδικοτης μου βατραχακι ...πως μου ειχε ξεφυγει...?χαχα

Θα προσπαθησουμε να παμε το σκ και θα ενημερωσω για το πως μας φανηκε!!!

Μεγεια τα δωρακια σας!!!!!

Εμενα ο δικος μου ολη μερα εχει αγκαλια το νεο μαστορακο και τη μηχανη του...αναμενομενο..και να πεις οτι δεν ειχε αλλα δωρα...?Μιλαμε για υπερπαραγωγες αλλα αυτος με αυτο τρελαθηκε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου συμφωνώ με όσα λες και εγώ πιστευω ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις φοβίες οσο πιο αμεσα γίνεται αλλα σιγουρα το καθε παιδακι ειναι διαφορετικό.

Και εγώ προσπάθησα να την κανω να δει τον Αγιο Βασίλη με αλλο ματι και οσο για το θεμα της τηλεόρασης της μιλαμε συνεχεια και εγω και ο μπαμπας της.

Χθες της καναμε ολοκληρο θεατρο.

Παιρναμε φωτογραφίες και της εξηγούσαμε ότι είνια ψευτικες και οτι δεν μπορουμε να πιασουμε τα ατομα που αποκονίζονται ουτε αυτα εμας κτλ και καταληξαμε οτι και η τηλεόραση ειναι το ιδιο.

Δεν μπορω να πω οτι ειχαμε κανενα θεαματικο αποτελεσμα αλλα ειναι καπως πιο θετική.

Εμενα μου φανηκε παραξενο και εκει δυσκολευτηκα οτι μεσα σε τοσο λιγο διαστημα "εβγαλε " τοσα πολλά.

Φιλιώ μου μεγεια τα παιχνιδάκια σας.

Α Μαργαρίτα και η δικιά μου ξερεις με τι ενθουσιάστηκε ?????

Με ενα μικρούτσικο αρκουδάκι μεσα σε ενα φλυτζανακι που της πήρα από το τζαμπο.

Την κουζίνα και τα δωρα της νονας σχεδον τα εφτυσε.

Ειπαμε αβυσσος!!!!

Σουλιτσα μου ακριβως αυτο που λες εννοω να προσπαθουμε να το αντιμετωπισουμε ασχετα αν θα πετυχει ή οχι..οι καλυτεροι ψυχολογοι για τα παιδια μας ειμαστε εμεις.

Και μη νομιζεις οτι τα λεω αυτα γιατι εμεις ειμαστε καλυτεροι...ενω εχουμε λυσει διαφορα, στο θεμα του ξυλοποδαρου ας πουμε, ειναι καθετος..τον βλεπει και κοβει δρομο.Αλλα το παλευουμε οποτε δοθει ευκαιρια(δεν τον περνω ας πουμε απο εκει, απλα του λεω να παει πιο μακρια αν θελει και ο ξυλοποδαρος δεν μπορει να τρεξει χαχα-στο Φλοισβο εχει εναν κακασχημο μονιμα)καιπλεον ειμαστε πολυ καλυτερα.. αυτο ηθελα να πω μονο.Θυμαστε που ακουγε κουκλοθεατρο και εστριβε?Κατι το σχολειο, κατι τα θεατρακια που πηγαμε,κατι οι κουκλες που αγορασα εγω, τωρα ειναι το καλυτερο του ;).Ολα θα διορθωθουν :D

Σχετικα με τα δωρα...αβυσσος η ψυχουλα τους χαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...