Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλη χρονια γιοβαννα μου.!!!Αααα εδω να δεις που ο Γρηγορης -εκστασιασμενος ηθελε να σπαει ροδια ολη νυχτα...!!Για στειλε τη μικρη απο εδω να σου την στειλουμε πισω αγνωριστη...χαχα!!!

Πως πηγε το τραπεζι σου?

Ιωαννακι μου τι επαθες κοριτσι?Αχ πιες κατι να νιωσεις καλυτερα φανταζομαι τωρα στο τελος ολα επιτρεπονται αλλα ρωτα και τη γιατρο.

Περαστικα!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα δε παιχνιδια ξεχειλισαν παλι...αλλα χαλαλι ..........

το ειχε παρακανει αυτες τις μερες και κοιμοταν αργα το απογευμα και ξυπναγε αργα και μετα κοιμοταν το νωριτερο 1μιση το βραδυ...και παει λεγοντας..

Και με εμάς τα ίδια με τα παιχνίδια. Πιο πολύ παίζει με ένα ξύλινο πίνακα (μαυροπίνακα) που της έφερε η νονά της. που όμως είναι σε τρίποδο, από την άλλη έχει αριθμητάρι και γυρίζει κιόλας και έχει πίνακα για να γράφεις με μαρκαδόρους και κατεβαίνει και ρολό χαρτί :lol::lol::lol::lol: Πολύ όμορφο είναι αλλά η Αλεξάνδρα κόλλησε με τις κιμωλίες :lol::lol::lol:

Και για τον ύπνο τα ίδια. Εγώ έχω άδεια ακόμα και θα την κρατήσω και αυτή την εβδομάδα. Η άλλη Δευτέρα θα είναι τσαγκαροδευτέρα με τα όλα της :-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλη χρονια γιοβαννα μου.!!!Αααα εδω να δεις που ο Γρηγορης -εκστασιασμενος ηθελε να σπαει ροδια ολη νυχτα...!!Για στειλε τη μικρη απο εδω να σου την στειλουμε πισω αγνωριστη...χαχα!!!

Πως πηγε το τραπεζι σου?

Λες να τη στρώσει ο Γρηγόρης; Πολύ καλά πήγε το τραπέζι. Μεγάλη επιτυχία η λουκανικόπιτα που έφτιαξα τελικά (εσύ φταις που μου αράδιασες τόσες συνταγές :lol::lol::lol:), αλλά και το μοσχαράκι μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και κιμωλιες εχουμε... αλιμονο....χαχα

Τις εξαφανισα ομως διοτι δεν παλευοταν..κιμωλιες μεσα στο σπιτι ειναι τραγικο...κρυψτες οσο προλαβαινεις.

Καλα θα κανεις να την κρατησεις και αυτη τη βδομαδα.Να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα κι εγω αφου ειναι και τα Φωτα ενδιαμεσα μηπως κατσουμε αλλα δεν πηγαινε αλλο ειλικρινα, ειχε πληξει αγρια ο μικρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λες να τη στρώσει ο Γρηγόρης; Πολύ καλά πήγε το τραπέζι. Μεγάλη επιτυχία η λουκανικόπιτα που έφτιαξα τελικά (εσύ φταις που μου αράδιασες τόσες συνταγές :lol::lol::lol:), αλλά και το μοσχαράκι μου.

Στειλτη που σου λεω...;)

Ωραιοτατα σου πηγε το τραπεζι ετσι?Λουκανικοπιτα τελικα ε?χαχα!Μπραβο

Διαβασα και για τα βρωμομπισκοτα τις προαλλες χαιρομαι που αρεσαν!!!

Τα ετρωγε ευχαριστα και ο μικροπαραξενος μου...θα τα ξανακανω και εγω.

Να και μια απο τις Βασιλοπιτες μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5224&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!

Σε όσες δεν ευχήθηκα να ευχηθώ Καλή Χρονιά και του χρόνου με υγεία!

Joa μου τι έπαθες?????? Κατάφερες τελικά τίποτα με τα γιατροσόφια? Πήρες κάτι? Πώς είσαι?

Ρίτα και Giovanna μπράβο για τα τραπεζώματά σας! Στέφθηκαν με επιτυχία διαβάζω!

Giovanna δεν το ξέρω αυτο το έθιμο που αναφέρεις, αλλά εκεί έχετε πολλά και ενδιαφέροντα έθιμα για πολλές γιορτές και καταστάσεις και τι καλά που τα κρατάτε!!!

Εχουμε κι άλλη αρρωστούλα :(

Μαμαλευτεράκι πώς είσαι κοριτσάκι? Πήγες κ στην δουλειά καλό μου!

Τα υπόλοιπα παιδάκια και οι εγκυούλες μας πώς είναι?

Φιλιά σε όλες!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα και Καλη Χρονια να εχουμε!!!!!!!!!!!

Ευχομαι το 2011 να ειναι μια πολυ καλη χρονια για ολους μας!!!

Κι εμεις περασαμε πολυ καλα, κυριως στο σπιτι. Ειχαμε κοσμο συνεχεια, πολλα παιδακια και ο μικρος ξεσαλωσε. Ειδικα χθες ειχαν ερθει κατι φιλοι μας με τα κοριτσακια τους, δεν εχω λογια... Τα ρημαξε τα κοριτσια ρε παιδια ο αγρικος μου! Δεν κοιμηθηκε και μεσημερι και στο τελος τον πηρε ο υπνος στις 8:30 το βραδυ με ενα μπιφτεκι στο στομα. Ξερος λεμε, δεν αλλαξε πλευρο ολο το βραδυ!!! Ο Αγιος Βασιλης του εφερε μια γουρουνα toy story και πολυ την εχει χαρει! Αυτα τα νεα μας και απο σημερα παλι δουλεια!

Βικουλα χρονια σου πολλα, οτι επιθυμεις! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Ιωαννακι μου περαστικα! Μεχρι την αλλη Δευτερα θα εισαι περδικι βρε, μην αγχωνεσαι!!!

Πολλα φιλια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Καλημέρα και από μένα τι καλημερα δλδ καλησπέρα.

Πρώτη μέρα στη δουλειά μετα από τοσες μέρες και εχουν μαζευτει ένα σωρο πραγματα.

Να ευχηθώ περαστικά στην Ιωάννα μας και στην Ηλιάννα.

Αχ κορίτσια και εγώ με τα χέρια μου ένα μαυρο χάλι.

Πονάω απίστευτα και στα δυο χέρια και περιμενα να περασουν οι γιορτες για να παω στο γιατρό.

Κατά τα αλλα το τραπεζωμα μου πήγε μια χαρά.Ολα εγιναν τελεια εκτός από το χοιρινό μου που το παραεβρασα και εγινε κατι σαν πουρες !!!!

Πρωτοχρονιά περασαμε στο σπίτι οι τρεις μας με παρεα την Φραουλίτσα και τον gummy bear στην τηλεόραση αλλα και κατι ωραια τσιφτετελια της μικρης μετα την αλλαγη του χρόνου.

Το μεγαλο μας θέμα όμως είναι ότι η μικρή μου είχε κατι τρελες ψυχώσεις που μας εβγαλαν από τα ρούχα μας.

Ημουνα ένα βημα από το να ψαξω παιδοψυχολόγο.:roll:

Λοιπόν τα πράγματα εχουν ως εξης:

Η αρχή εγινε σε έναν παιδοτοπο που τόλμησε να της μιλήσει ο Αγιος Βασίλης.

Τρελάθηκε και ηθελε να φύγουμε είπα οκ.

Ξαναπήγαμε με τα παιδακια της νονάς της σε παιδότοπο και επί 1,5 ώρα εκλαιγε και γκρίνιαζε να φυγουμε (δεν υπήρχε Αγιος εκεινη τη μερα)

Μετα την επιασε τρελα με μια διαφήμιση που ειδε στην τηλεόραση (το 11880) και εκανε σαν τρελή.

Ετρεμε εκλαιγε και δεν καθοταν στο δωματιο με τιποτα.Ειπαμε ότι θα περασει αλλα δεν….

Το συνεχισε και δυστυχως πολύ ασχημα.Δεν θελει να ανοιγουμε καθόλου τηλεόραση και αφου της μίλησα πααααρα πολύ συμβιβάστηκε με το να μην βαζουμε καθόλου mega (εκει είδε την διαφήμιση και δυστυχως αναγνωρίζει τα καναλια από το σημα τους).

Αλλα και πάλι τηλεόραση θελει μονο για να δει dvd και τελος.

Και φυσικά δεν είναι το θεμα μου η τηλεόραση αλλα αυτή η φοβία να την πω ψύχωση να την πω???

Επίσης δεν θελει να φευγει καθολου από το σπίτι οπου και αν τολμησαμε να παμε (στην αδερφή μου, στην μαμα μου κτλ) ελεγε ασταματητα «παμε σπίτι μας» και η απάντησή της στο γιατι βρε Ανδριάνα ξέρετε ποια ηταν ????

« ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ» :shock:

Ελικρινά σας το λεω εσπασαν τα νευρα μου γιατι δεν ξερω πώς να το χειριστώ.

Το αγριο φυσικα δεν επιασε καθόλου οπότε προσπαθώ με πολύ συζητηση αλλα ειλικρινά εχει βγει εκτός ορίων η κατασταση.

Συγνωμη για τα πολλά που εγραψα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας.

Ηρθα και εγω...και καλα θα εκανα δουλειες αλλα πηγα για καφε χαχα σουρτουκεψα .

Σε λιγο θα ερθει ο μικρος οποτε εχω λιγο χρονο.

Σουλιτσα μου περαστικα για τα χερακια σου...τενοντιτιδα εχεις?Να το κοιταξεις γιατι ποναει πολυ.

Οσο για τη μικρη...καταρχην θεωρω οτι ειναι της ηλικιας.Το εχω ακουσει συχνα να συμβαινει και διαβαζα και αναλογο τοπικ της προαλλες στο παρεντς για ενα μικρακι που δεν ηθελε να βγαινει,να φοραει ρουχα κτλ.

Απο εκει και υστερα θεωρω οτι και οι φοβιες μεσα στο προγραμμα ειναι φτανει να μην τις αφησουμε να μεγαλωσουν και να παγειωθουν στο μυαλο τους.Εγω προσωπικα οπως εχω ξαναπει προσπαθω παντα να ''μην επιτρεπω'' να φοβαται κατι.Κατι ανουσιο φυσικα ή κατι με το οποιο θα ερθει αντιμετωπος αργα ή γρηγορα και ιδιατερα χωρις λογο(και τα αυτοκινητα φοβαται τελευταια εντονα μην τον πατησουν στο δρομο αλλα αυτο το βρισκω ''καλο'' και ετσι ναι μεν του λεω οτι ειναι επικινδυνο να τρεχουμε στο δρομο κτλ αλλα απο την αλλη του λεω οτι αν μου κραταει το χερι και προσεχει και προσεχει τα φαναρια και κοιταει στο δρομο δε θα συμβει τιποτα) .Δεν μπορω να σε συμβουλευσω κατι συγκεκριμενο διοτι το καθε παιδι εχει τα κουμπια του ομως εσυ που την ξερεις προσπαθησε να την κανεις να νιωσει ασφαλης ακομα και αν χρειαστει που λεει ο λογος να μπεις εσυ μαζι της μεσα στον παιδοτοπο(παραδειγμα φερνω) ή να παρεις τηλεφωνο το 11880 και να μιλας αστεια μαζι τους....κατι..οτιδηποτε.Εγω δλδ οταν βλεπω οτι ο Γρηγορης μπορει να φοβαται κατι επιμενω και το ενθαρρυνω ηπια μεχρι να το ξεπερασει ομαλα.Δεν το βγαζω στην ακρη για αργοτερα.Δινω πολυ μεγαλη βαση στην αυτοπεποιθηση του...σωστο ή λαθος δε ξερω αλλα μονο σε καλο εχει βγει προς το παρον.

Ομως αυτο που δε θελει να φευγει απο το σπιτι ισως εχει καπου βαση...μηπως την εχετε αγχωσει αθελα σας ή εσεις ή οι γιαγιαδες ή καποιος αλλος με το σχολειο?Μηπως της το εχετε συζητησει πολυ?

Εγω εχω παρατηρησει οτι υπαρχει μια λεπτη γραμμη που χωριζει τον ενθουσιασμο και την προσμονη τους απο το αγχος...φροντιζω να λεω κατι τοσο ωστε να το γνωριζει και να το επεξεργαστει αλλα οχι περισσοτερο γιατι μετα αρχιζει να γυρναει μπουμερανγκ η υποθεση.Σταματαω παντα την αναφορα ενα κλικ πριν αγχωθει και αυτο γιατι τον βλεπω οτι το μεγαλοποιει το καθετι πολυ στο μυαλο του.

Εχω πολλα παραδειγματα να σου πω αλλα μη σε κουραζω γιατι το καθε παιδακι εχει τα δικα του ορια.

Τελος θα σου πω οτι αν ειναι σε αυτη τη φαση αυτη τη στιγμη που δε θελει να απομακρυνεται απο το σπιτι κτλ πρεπει να εισαι ετοιμη οτι ισως να ειναι πολυ πιο δυσκολη η προσαρμογη της στο σταθμο και καλο θα ειναι να τους ενημερωσεις να το χειριστουν αναλογα.

Αυτα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου ευχαριστώ για την απάντηση.

Στο θέμα του παιδότοπου να σου πω ότι αρνούνταν και να κατέβει από την αγκαλιά μου και φυσικά της πρότεινα να μπούμε μεσα μαζί και μπήκα μάλιστα αλλα δεν καθόταν με τίποτα.

Τωρα για το θεμα του παιδικού και εγώ πιστευω ότι θα είναι δυσκολότερο ετσι οπως συμπεριφέρεται τωρα.

Παντως επειδή αυτες τις μέρες που εμφανίστηκε το πρόβλημα ηταν σχεδον συνεχεια μαζί μου οπότε ξέρω σιγουρα οτι δεν την αγχωσα γιατι ζήτημα να το ανέφερα 2 φορές το θεμα.

Μόνο χθες το συζήτησα λίγο και πάλι της είπα ότι τωρα η μαμα θα πηγαίνει παλι στη δουλειά και εσύ όμως θα πας σχολείο και το απόγευμα θα είμαστε παλι μαζί και θεωρω οτι ηταν καλος τρόπος.

Δεν ξερω τι να πω!

Κατα καιρούς μου "βγάζει" διάφορα τα οποία βρίσκω καποιο τρόπο να τα αντιμετωπίσω αλλα αυτο το τελευταίο παραεγινε.

Α κορίτσια ξέχασα .Μιλήσα με την Ντίνα (κωνκων) η βάφτιση ηταν τέλεια , ο καιρός τους βοηθησε πολύ αλλα ειναι δυσκολο να βρεθούμε γιατι η μικρή από ότι μου είπε (το ονοματακι σας το εχει πει η Ντίνα??) δεν καθεται πουθενα οπότε και τα παιδιά που ελεγαν να βγονε και λίγο μονοι τους ατυχησαν!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Σας διάβασα λίγο το πρωί αλλά δεν πρόλαβα να γράψω γιατί είχαμε κάτι τρεχάματα για δουλειές, για να δούμε τώρα τι θυμάμαι γιατί είμαι γνωστή ξεχασιάρα!

Σουλίτσα μου εγώ θεωρώ ότι η κόρη σου είναι από τα πολύ προχωρημένα παιδάκια για την ηλικία τους και αυτό όσο κι αν ακούγεται παράξενο μπορεί να της δημιουργεί θέμα στην ηλικία που είναι. Φυσικά και δε λέω ότι πρέπει να κάνεις κάτι να μείνει πίσω το παιδί, απλά πληρώνεις το τίμημα να έχεις ένα ξεχωριστό κοριτσάκι! Νομίζω ότι αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα πράγματα από τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας της αλλά ακόμα το μυαλουδάκι της δεν έχει ωριμάσει τόσο ώστε να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. Ο τρόπος που μιλάει, οι ζωγραφιές της, οι αντιδράσεις της γενικά, ακόμα και το θέμα του ύπνου πιστεύω ότι δείχνουν ένα κοριτσάκι πολύ έξυπνο και καλό θα είναι να συζητήσεις αυτές τις περίεργες αντιδράσεις της με την παιδίατρο ή ακόμα καλύτερα με έναν παιδοψυχολόγο αν συνεχίζει να έχει παράξενα ξεσπάσματα, το τονίζω δε θεωρώ ότι έχει κάτι το παιδί, απλά ότι έχει πολύ υψηλό δείκτη ευφυίας και ίσως θέλει μια διαφορετική αντιμετώπιση. Όσο για τη Ντίνα δε θυμάμαι να μας ειχε αποκαλύψει το όνομα της μικρούλας της, την περιμένουμε πώς και πώς να μας τα πει!

Ρίτα μου τα δώσατε όλα στις γιορτές ε? Καλή επάνοδο στο σχολείο και σε σένα σιγά-σιγά στη δουλειά και να είστε καλά να χαίρεστε πολλές τέτοιες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

Ιωαννάκι μου πολύ στενοχωρήθηκα βρε κοριτσάκι που το τσίμπησες αυτό τελευταία στιγμή, θα περάσει μέχρι να γεννήσεις σίγουρα, αλλά φαντάζομαι σε ενοχλεί και δε μπορείς να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς τώρα που το έχεις περισσότερο ανάγκη. Γρήγορη ανάρρωση κούκλα!

Ηλιάνα μου περαστικά και σε σένα!

Γιοβάννα μου καλά να περάσετε και αυτή την εβδομάδα με την κορούλα σου σπίτι!

Νατάσα με γεια η γουρούνα σας! Και στο ΓΙώργο άρεσε πολύ η μηχανή που του έφερε ο Άγιος Βασίλης, ωστόσο μέσα στο σπίτι δε βολεύει καθόλου και δε συνήθισε να στρίβει καλά το τιμόνι, οπότε μόνο μια μέρα κατέβηκε στην πυλωτή και έπαιξε, τώρα περιμένουμε να φτιάξει και πάλι ο καιρός!

Μαελένη μου φιλάκια στο Γρηγοράκη σου!

Εμείς σήμερα πήγαμε πρώτη μέρα σχολείο, ευτυχώς ηρέμησαν λίγο και τα αυτάκια μου :tongue:! Βρε κοριτσια πώς γίνεται με τόσα πιτσιρίκια εκεί μέσα και όποτε περνάω δεν ακούγονται παρά τραγούδια και στο σπίτι μας ακούει όλο το τετραγωνο δεν το καταλαβαίνω! Τα έβαλα εδώ και κανένα μισάωρο να κοιμηθούν και πριν λίγο ακούω τη μικρή να έχει κατουρηθεί στο γέλιο! Μπαίνω και ψάχνω το ΓΙώργο και πουθενά να τον βρω!!! Είχε σκαρφαλώσει και μπήκε στην κούνια της αδερφής του και παίζανε κάτω από τα σκεπάσματα! Πότε θα την πλατσουκώσει δεν ξέρω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα μου το θέμα αυτο όντως ο παιδίατρος μου το είχε θίξει αρκετό καιρό πριν.

Δλδ μου είχε πει ότι ειναι ιδιαιτερη και του εκανε μεγαλη εντύπωση η συμπεριφορά της .

Τότε με είχε συμβουλεψει να προσπαθησω να τη βάζω να "δημιουργεί" πχ να ζωγραφίζει.

αυτό το στάδιο οπως ξερεις βεβαια το ξεπεράσαμε.

Προσπαθω να της μιλάω πολύ , να της αναλύω οσο περισσότερο μπορώ το καθετί αλλα και πάλι είνια πολύ δύσκολο .

Εχει ετοιμες απαντησεις για όλα .

Δεν ξερω αν ειναι ευφυία ή καπρίτσια αλλα σίγουρα ξερω ότι κατι πρεπει να κανω γιατι ωρες ωρες δεν παλευεται.

Σουλα μου πολυ καλα στα λεει η Μαρινα.

Και τα καπριτσια και οι αντιδρασεις ειναι δεικτης ευφυιας για τα παιδακια μας.

Δηλαδη θα ηταν λογικο να λενε συνεχεια ''ναι''?Να κανουν οτι τους λεμε?

Να καθονται οπου τους πουμε?Να μην φοβουνται κατι επειδη απλα τους το ειπαμε?Μακαρι να ηταν τοσο απλο.

Εχουν προσωπικοτητα και το μυαλουδακι τους δουλευει και πολυ περισσοτερο απο το δικο μας μαλιστα...

Οποτε εμεις κανουμε οτι καλυτερο να τους λυσουμε τις αποριες τους και να αντιμετωπισουμε -εξαλειψουμε τους φοβους τους χωρις να τους καμουφλαρουμε και θα διαμορφωσουμε ολοκληρωμενους ανθρωπους να εισαι σιγουρη για αυτο.

Απο εκει και περα οι φοβιες οπως προειπα δεν πρεπει να μενουν ετσι.Το σημαντικοτερο που εχουμε να τους καλλιεργησουμε σε αυτη την ηλικια ειναι ασφαλεια και αυτοπεποιθηση μεχρι να μαθουν μονα τους να δουλευουν το μυαλο τους με τετοιο τροπο ωστε να ξεπερνανε τις δυσκολιες.

Μη σε περνει απο κατω λεγε εσυ αυτα που πρεπει και ξαφνικα μια μερα θα εχει βρει κατι αλλο να ασχολειται...χαχα και φτου κι απο την αρχη.χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

SOULA είχα παρακολουθήσει στη σχολή γονέων του παιδικού μας μια συζήτηση με ψυχολόγο με θέμα τις "φοβίες". Αυτό που περιγράφεις απ'ότι έπιασα από τη συζήτηση είναι κλασική περίπτωση, οπότε μπορείς να μιλήσεις και στη γραμμή της ΕΨΥΠΕ (βλέπε http://parents.org.gr/news/a233) για το θέμα αυτό με αστική χρέωση.

Όταν θα μπεί πάλι στη ρουτίνα της θα της περάσει πιστεύω.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλή χρονια σε ολους!!!!

Μαρίνα ποσο γλυκια στιγμή. Οταν βλεπω και τα δικα μου να παιζουν και ξεκαρδιζονται τρελενομαι. Η απολυτη ευτυχια πραγματικα. Να μη σχολιασω βεβαια οταν τσακωνονται ποση απολυτη ευτυχια νιωθω!!!

Σουλα πες μου τι δειχνει η διαφημιση. Ο Παναγιωτης δυο φορεςπου την εχει δει εχει τρομαξει τοσο πολυ που θελει να φυγουμε απο το σπιτι και να παμε διπλα στη μαμα μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...