Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη χορνια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υγεια και ευτυχια!!!!

Το φλουρι επεσε στον Γρηγορη!!

Μαελενη οι Γρηγορηδες εχουν την τιμητικη τους χαχα!!!

Βικυ και Κικο χρονια πολλα!!!!Πολυχρονες και δυνατες!!!

Νεοτερα αργοτερα γιατι βγαινουμε!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Η Κικο μας είναι Κυριακή, λάθος έκανα!!!

Δεν πειράζει βέβαια ευχές παίρνει η κοπέλα, αλλά πάλι σε λάθος μέρα από λάθος μου :(

Ρίτα και σε σας ο Γρηγόρης το έτυχε???? Αχ τυχερά τα σκατούλια μας!!!!!

Αλήθεια πώς πήγε το τραπέζωμα? Τα κατάφερες όλα τελικά????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

854277pwel8x81ff.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑς ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ!

ΤΟ 2011 ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπερα και απο μενα

Σας ευχομαι ολες ολοψυχα και απο καρδιας η καινουργια χρονια να ειναι ευτυχισμενη με αφθονη υγεια, αγαπη, χαρα, και αισιοδοξια για ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μας.

Να ειναι γερά και δυνατα τα παιδακια μας καθος και ολου του κοσμου τα παιδια

Χρονια πολλα στην Βικουλα μου να ειναι γερή και ευτυχισμενη και να καμαρωνει την υπεροχη κορουλα της-εγγονουλα μου...Βικουλινη σου ευχομαι να χαρησεις την Φωτεινουλα ενα η δυο η τρια κτλ..αδελφακια:lol:

Κικιτσα μου τις καλυτερες ευχες και σε σενα κουκλα μου να χαιρεσε τα παιδακια σου να ειστε παντα ευτυχισμενη και αγαπημενη

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!Ευχομαι το 2011 να ειναι μια καλη χρονια για ολους μας με υγεια και αγαπη..

Βικακι μας γλυκο χρονια πολλα και καλα!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου .οτι επιθυμεις κοριτσαρα μου!!!

Το φρουρι σε μας επεσε στον χρηστακο!!βλεπω τυχερα τα ζουζουνια μας..

Α και επισης δεν γενναμε ακομη...μαλλον την αλλη Δευτερα πρωτα ο θεος...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά!!!

Χαρούμενο και Ευτυχισμένο το 2011!!!

Με ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα!

Βικάκι, χρόνια σου πολλά κοπέλα μου!

Να είσαι γερή και ευτυχισμένη και να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς!

κα Φωτεινή να την χαίρεστε!!!

Το φλουρί χθες βράδυ έπεσε στην οικογένειά μας κι ας μην μας λένε Γρηγόρη!!! χαχα (επειδή ήμασταν πολλά άτομα, τα κομμάτια της πίτας τα κόβουμε ανά οικογένεια...)

mrdIp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

κικη μου γιορταζεις?χρονια σου πολλα αγαπη μου.γερη να εισαι και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

σε εμας χθες επεσε στον Χριστο,στην πεθερα μου το μεσημερι επεσε στον κουνιαδο μου αν και κανονικα θα ηταν στον μπεμπη αλλα ο λουκας οτι να ναι τα εκοβε και στο σπιτι επεσε στην φωτεινη!!!

η φωτεινη γεμισε παιχνιδια αλλα θα τα κρυψω 1)γιατι θα τα βαρεθει ολα μαζι και 2)γιατι τα σκορπαει και χανει τα παντα.τωρα ψαχνω το αυτι απο το σπιτι του μικυ μαους.

αααα μας πηραν και αυτο που το συνδεεις με την τηλεοραση και κανεις αυτα πο σου λεει,τελειο ειναι το καταχαρηκα!!!ναι εγω!!!να με δειτε πως απανταω τελειο ειναι...η φωτεινη ουτε να το φτυσει.

φιλια πολλαααααααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερααααα

Τι μου κανετε κοριτσαρες???εγω ειμαι χμμμμμ δεν με λες καλα...φουλ κρυωμενη..ναι ναι μια εβδομαδα πριν την γεννα εχω φοβερο μπουκωμα και βηχα...τωρα βρηκε να μου λαχει ..τελος παντων ας μην γκρινιαζω...

Ο Χρηστακος ευτυχως ειναι μια χαρα και ειναι στο σχολειο ..ειναι και χαρουμενος γιατι εχει παει με γλυκα να κερασει τα παιδακια..

Το φλουρι και στο σπιτι μας και στην μαμα μου επεσε στον χρηστακο!!!να ειναι παντα τυχερο το αγορι μου!!!

Να εχουμε μια πολυ καλη και ηρεμη χρονια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!!!

Τι κανετε?Καλη χρονια και παλι και καθε ευχη μας να πραγματοποιηθει.

Πολλα γελια και χαρες απο τα παιδακια μας και με το καλο οι εγκυουλες μας!!

Εμεις περασαμε πολυ καλα!Ψοφισα στην κυριολεξια αλλα το τραπεζι βγηκε τελικα πολυ καλο.Ευτυχως παραμονη πηρε ο ανδρας μου τον μικρο ολη μερα μαζι του και ετσι προλαβα διοτι μεχρι το μεσημερι της παραμονης ουτε το σπιτι δεν ειχα κανει...

Βεβαια τελευταια στιγμη ακυρωσαν και 5 ατομα μιας και ο ενας φιλος μας επεσε με τη μηχανη και πηγε στο Κατ λιγο πριν την αλλαγη του χρονου αλλα ευτυχως ολα καλα ,τη γλιτωσε με λιγα σπασιματα μονο ...

Παρολα αυτα ημασταν αρκετοι και ετσι.

Ηρθε ο Αγιος Βασιλης και ο μικρος εδωσε ρεσιταλ...δε σας λεω τιποτα.Τι κουβεντα του ανοιξε,τι τραγουδια του ειπε προκειμενου να παρει τα δωρα...

Στο τελος μας ειπε οτι αυτος ειναι ο Αγιος Βασιλης που ειχε ερθει οταν ηταν μικρουλης(περισυ εννουσε)και μοιαζει με τη γιαγια του...:tongue::tongue:

Σιγα που δε θα το προσεχε...εχουμε ριξει τρελο γελιο.

Τα δε παιχνιδια ξεχειλισαν παλι...αλλα χαλαλι εχει παιξει πολυ απο προχθες και με τους φιλους του και μονος του.

Εχθες μας τη χαλασε ο καιρος αλλα τελικα αποφασισαμε να ειμαστε ολη μερα στη γυρα μιας και ο κυριος Γρηγορης το ειχε παρακανει αυτες τις μερες και κοιμοταν αργα το απογευμα και ξυπναγε αργα και μετα κοιμοταν το νωριτερο 1μιση το βραδυ...και παει λεγοντας.. οποτε προκειμενου να σηκωθει σημερα για σχολειο και να μπει σε μια σειρα τον κρατησαμε ολη μερα ξυπνιο χθες (παιδοτοπους βολτες κτλ)και επεσε το βραδυ ξερος.

Τωρα εγω ειμαι σπιτι, σημερα τελευταια μερα, να συμμαζεψω το χαος και απο αυριο δουλεια.

Ο μικρος σχολειο και ο ανδρας μου δουλεια.

Στεναχωρεθηκα σημερα λιγο που εφυγε ο μικρος αλλα θα ξανασυνηθισω.Εκεινος πηγε με χαρα παντως.Οι δασκαλες δε ξερω αν θα χαρουν διοτι ειναι τουρμπο το θηριο αυτες τις μερες...

Αυταααα φιλακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Τι κάνετε; Περάσατε όλες καλά;

Joa εύχομαι ο Χρηστάκος σου να έχει μια σούπερ χρονιά και να είναι πάντα τυχερός. Περαστικά και για το κρύωμα. Εμένα θυμάμαι μου είχε πει ο γιατρός να χρησιμοποιώ το παιδικό οτριβίν. Πήρες τηλέφωνο τη γυναικολόγο να σου πει τι μπορείς να κάνεις;

Ρίτα που είσαι να μας πεις για το Happening με τον Άγιο Βασίλη; Πώς το πήρε φέτος ο Γρηγόρης; Διάβασα ότι θα είναι και αυτός ένα από τα τυχερά παιδάκια της παρέας αφού του έπεσε το φλουρί. Να είναι πάντα καλά.

Μαελένη και για το δικό σου Γργγοράκη ισχύει αυτό. Φιλιά πολλά να του δώσεις.

Γενικά για όλα τα παιδάκια μας, είτε βρήκαν τα φλουριά είτε όχι, εύχομαι υγεία και πολλά γέλια και χαμόγελα για το 2011.

Τα δικά μας τώρα. Περάσαμε πολύ όμορφα αυτές τις μέρες και νομίζω ότι ο καλός Θεούλης μας αποζημίωσε για πέρσι. Βέβαια εγώ ξεπατώθηκα αλλά χαλάλι. Το δικό μου το ζουζούνι δεν έφαγε Βασιλόπιτα. Δεν τρώει ότι δεν ξέρει και έκανα το λάθος να της πω ότι είναι πίτα. Αν το έλεγα κέικ θα το έτρωγε :mad::x:x:x Εμείς κάνουμς κάθε χρόνο ένα Happening με τον ερχομό της νέας χρόνιας και μπάζουμε σπίτι λεφτά, κοσμήματα, πέτρα, τρόφιμα κλπ (νομίζω σας το είχα πει και πέρσι :confused::confused:) και ένα ρόδι και το σπάμε. Εεεε η Αλεξάνδρα φοβήθηκε το ρόδι που έσπασε και πετάχτηκε και φώναζε ''όχι άλλο ρόδι ''. Τι να πεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...