Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααα

Χρονια πολλα στον αστερη μας!!!να ειναι παντα γερο το αγορι μου!!να τον χαιρεται η οικογενεια του!!

Εγω ειμαι καλα , το μωρο το αισθανομαι αρκετα και νεοτερα το Σαββατο που 9 το πρωι θα ειμαι στο Αλεξανδρα!!!

Βλεπω ετοιμασιες για τραπεζια..αχ ζηλευω ...αλλα ο γιωργος το τραπεζι που ειχα κανονισει να κανω πρωτοχρονια το ακυρωσε...εχω φαει εγκλεισμο ..ουτε πολλες βολιτιτσες ουτε τιποτα ...γκρ......Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια!!

Κοριτσια πολυ χαιρομαι που περασατε καλα στον καφε!!!Αχ ηθελα πολυ να ερθω αλλα ο αντρας μου ουτε να το ακουσει να βγω στους δρομους ..

Ο Χρηστακος επισης ειναι πολυ καλυτερα...αλλα εχει πολυ φλεμμα προφανως τωρα με την αντιβιωση σπαει το φλεμμα ..παντως ειναι καλυτερα...Σχολειο θα παει με το νεο ετος παλι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα μου πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλύτερα! Καλά έκανε ο καλός σου και το ακύρωσε το τραπέζωμα, κάτσε λέμε να ξεκουραστείς και λίγο άντε ήρθε η στιγμή να θυμηθείς ότι είσαι έγκυος για τα καλά για λίιιιγο ακόμα!

Πετρούλα φαντάσου τι σκέφτεται το μυαλουδάκι του Αναστάση με την ατάκα που πέταξε! Κάθε μέρα μας τρελαίνουν αυτά τα πιτσιρίκια πια με κάτι καινούριο, όπως τα λέει η κ. Φωτεινή!

Δε σχολίασα επίσης εδώ τουλάχιστον, ότι η Άρμα μας με την εγκυμοσύνη έχει γλυκάνει πολύ! Της πάει λέμε κι ας λέει τα δικά της!

Εγώ κατά τα άλλα τρέμω από τα νεύρα μου και με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Ο Γιώργος έχει αφηνιάσει όσο δεν πάει (σειρά μας ήταν), έκανα το λάθος και τον κράτησα σπίτι από την Πέμπτη, το έχω ήδη μετανιώσει! Όσες φορές κι αν σταματήσαμε το σχολείο από 14 μηνών ξινό μας βγήκε, δεν το πάει το παιδί μου το σπίτι! Τρομερή νευρικότητα, άρνηση, ζήλεια! Το γυάλινο τραπέζι της κουζίνας (αυτό που είχε σπάσει άλλη μια φορά αν θυμάστε) είναι στα όρια να καταστραφεί και πάλι με κίνδυνο να κατακοπούν και τα δύο, οι απλίκες στο δωμάτιό μου μισοκαταστράφηκαν με έναν δικό του μαγικό τρόπο, παιχνίδια είναι πεταμένα παντού και ακόμα και στην τουαλέτα έρχονται και τα δυο μαζί μου! Μέσα σε όλα είμαι πάλι μόνη μου μέχρι αύριο μεσημέρι, έπρεπε να πάω για ψώνια και από τον πανικό μου που τσίριζαν τα πιτσιρίκια καταγρατσούνησα ξανά το αυτοκίνητο στο γκαράζ βγαίνοντας.Αυτάααα τα ωραίγιαααα και όχι μόνο! Τέσπα αρκετά γκρίνιαξα, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερααααααααααααα

Ιωαννακι πως εισαι? Λες να ειναι πρωτοχρονιατικος ο μπεμπης σου? Ευχομαι ολα να πανε καλα, που θα πανε δλδ!!! Ετσι κι αλλιως εχεις μπει στο μηνα σου, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!!!

Μαριζα ρε συ τωρα το ειδα οτι σας κλεψανε... Ρε παιδι μου, ιστορια χριστουγεννιατικα... Σας πηραν πραγματα αξιας?

Μαρινα ε ρε νευρα, σε καταλαβαινω απολυτα! Και κλασικα, οταν εχεις νευρα ολα τοτε θα συμβουν! Ποτε με το καλο θα ξαναπαει ο μικρος σχολειο να βρειτε την ηρεμια σας?

Σας φιλω ολες και θα μπω αυριο παλι να σας ευχηθω κι επισημα καθως την Παρασκευη θα ειμαι αδειουχα!

t7fQp3.png

Καλησπέρα και από μένα.

Ναι κατάφερα να κοιμήσω τη μικρή μου νωρίς!!!!:D:D:D(φυσικα εχει την ιστορια του το θεμα αλλα σιγα σιγα θα σας τα πω).

Καταρχήν να πω στην Ιωάννα μας ότι αγχώθηκα λίγο οταν διαβασα στην αρχη για το μωρο αλλα ευτυχως ολα καλα.Ευχομαι με το καλό γλυκειά μου και ολα να ειναι τελεια!!!!

Μαριζάκι μου τρομακτικο να μπαινουν στο σπίτι σου φρικτό.

Ευχομαι τουλαχιστον να μην πηραν τιποτα αξιας.

Φωτεινή ντροπή σου καλε.Ας ρωτούσες εμενα :tongue:

Να σας πω και τα δικά μας.

Καταρχήν το βράδυ που πηραμε τη μικρη στα μπουζουκια ηταν σκετη καταστροφη.

Ενω παντα ειχε πολλα παιδακια (ηταν χορος της ομαδας) εκεινο το βραδυ ηταν μονο η δικια μου και αλλο ενα που βεβαια ειναι ο κολητος της και περνουσαν μια χαρα.... μεχρι που ξεκινησε η ορχήστρα.

Την επιασε ενας πανικός και ενας φόβος και ηθελε να φύγει.Δεν ηρεμούσε με τιποτα.

ευτυχως που ηταν κοντα στο σπίτι και την πηρε ο Ν. και την πήγε στη γιαγια της.

Ελα ομως που το αλλο παιδακι με το που εφυγε η δικια μου κατσουφιασε και αρχισε τη γκρίνια.

Λυπήθηκα και τη μαμα του γιατι εχει και ενα μωρακι και βγαινει σπανια οποτε αποφασισα να φυγω και να τον παρω να κοιμηθει σπιτι μου μαζι με τη μικρη.

Να μην τα πολυλογώ βρεθηκα το βράδυ των Χριστουγεννων με 3 παιδακια(ηρθε και η ανιψια μου) και αφου εκαναν πυτζαμα παρτυ κοιμηθηκαν ολα σπιτι μου.

το πρωι ηρθε και η νονα μας με αλλα δυο παιδακια και εγινε το σπιτι κανονικος παιδοτοπος.

Αντε αυτο το προσπερασα ειπα τρομαξε το παιδι οκ.

Ελα ομως που δεν γουσταρουμε και τον Αγιο Βασιλη.

Πηγαμε σε εναν παιδοτοπο και εκανε το λαθος ο αγιος να της μιλήσει.

Ε αυτο ηταν γκρινιαζε επι 1,5ωρα να φυγουμε (και δεν γινοταν γιατι ειμασταν παρεα και τα αλλα παιδακια τι εφταιγαν???)

Κατα τα αλλα πολλές βόλτες , σήμερα ημασταν σε γενεθλια , χθες στην αγορα και καθε μερα καπου παμε.

Παντως το παιδακι μου εχει γινει τερατακι

Σας ζαλισα αλλα ειχα καιρο να μπω.

Πολλα φιλια

Καλημεραααα

Ο Χρηστος ακομη κοιμαται....και εμενα με ξυπνησε η μανα μου να δει αν ειμαστε καλα(γκρ.......)

Σουλιτσα η Ανδριαννα θεα χαχαχα!!!εμεις παντως τον αη βασιλη και σε διαφημιση να τον πετυχουμε τρεχουμε στην τηλεοραση και ζηταμε δωρο !!!

Ρε μαριζακι τωρα πηρα χαμπαρι οτι σας κλεψανε ...ωρε φρικη...ανεξαρτητα απο το τι πηρανε και μονο η αισθηση οτι σου παραβιασαν τον χωρο ειναι φοβερη..

Εμεις ειμαστε καλα..ο χρηστος εχει βηχα αλλα καθε μερα ειναι και καλυτερα και εγω ειμαι καλα αφου ακουω τον μπεμπη ...Σαςευχαριστω ολες για τις ευχες σας..

Πολλα φιλακια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!

Πολύ χαίρομαι που πλησιάζει η πρωτοχρονιά...

Από μικρή, πάντα μου άρεσε πιο πολύ από τα Χριστούγεννα...

Πώς τα πάτε? Όλες καλά? Σας έχω χάσει... αλλά είναι οι ημέρες λίγο περίεργες...

Γειτονάκι μου? Τι κάνεις? Ο Χρηστάκος?

Μαρίνα και Σούλα... το ψάχνω το βαλσάμωμα... δεν το ξέχασα!!!

Μα βρε Μαρίνα μου κι εσύ... με δύο παιδιά στο σπίτι να έχεις γυάλινο τραπέζι?

Φανταστείτε, ότι είχε έρθει την Κυριακή επίσκεψη ο κουμπάρος μας στο σπίτι (ο οποίος έχει δίδυμα ένα χρόνο μεγαλύτερα από την Σοφία) μόνος του, χωρίς παιδιά, και το μεσημέρι που πήγε η Σοφία για ύπνο, γυρνάει και μας λέει..."τι της δίνετε? έτσι είναι όλη μέρα?" Δίδυμα έχει στο σπίτι του και είχε φρικάρει με το ένα, το δικό μου!!!!!

Αρμα.... τον καφέ θα τον περιμένω!!!!

Η Ντελένη πού είναι βρε κορίτσια? Καιρό έχω να την δω...

Πετρούλα, Βατραχάκι, Ρίτα, Νατάσα, Κίκο, Μαρίζα, ΜαΕλένη, Γιοβάννα, Sunsun, κα Φωτεινή, Σαρδελάκι, Πικουλίνα.... τα φιλιά μου σε όλες!!!! (και σε όποια άλλη ξεχνάω...)

mrdIp3.png

Καλημερα...

τι κανετε?

Ενταξει παδια εχω καρααγχωθει...

Εχουν μαζευτει πολλα ατομα,δεν εχω κανει τιποτα εκτος απο ψωνια.Το σπιτι χαλια(η γυναικα δεν μπορει να ερθει),δε ξερω τι να πρωτοκανω και μεσα σε ολα φυσικα ο Γρηγορης να αλωνιζει...

Ουφ..

Εφυγα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!!!

Πως ειστε μανουλες και παιδακια;;

Μαρία μου εγω εχω αρχισει ήδη να μελαγχολώ γιατι αν περασουν τα Χριστούγεννα για μενα οι γιορτες εχουν σχεδον τελειωσει..

Ιωαννίτσα καλά εκανε ο καλος σου και ακυρωσε το τραπεζωμα..Τωρα προέχει να είσαι ξεκούραστη και ηρεμη, θα ερθουν κι αλλα πολλά τετοια στο μελλον!

Σούλα μια χαρα περνατε, μπραβο!!Να χαρείς αυτες τις μερες το κοριτσακι σου οσο μπορείς!Πως σου φανηκε με τοσα παιδακια στο σπίτι???Πήρες μια ωραια γευση...:tongue:

Μαρινα κανε λίγη υπομονη γιατι μεχρι τωρα τα πήγατε περιφημα!Αυτη τη φαση ολα την περνανε και μαλλον ηρθε και η δικη σας ωρα..

Βρε κοριτσια ποιες συναντηθηκατε για καφεδακι..δεν μας ειπατε πως περασατε!!

Σας εχω χασει και απο το fb γιατι εχουν αρχισει και οι επισκεψεις και ολο κτ ετοιμαζω, ολο σιγυρίζω και ειμαστε σε μια εγρηγορση γενικότερα..

Ειμαστε καλά αν και με ελαχιστες μυξούλες και αποφασίσαμε χτες να μεινει ο μπαμπας με τον jr και εγω με τον Ανασταση να βολταρουμε..Πήγαμε στο Cosmos και σεργιανισαμε , αλλα γινοταν ο κακος χαμός!!!Τα περισσότερα καταστηματα ήταν αδεια και ολος ο κοσμος ειχε ξεχυθει στους διαδρόμους και στα καφέ...Ηπιαμε καφεδακι, ψωνισαμε τα τελευταια μας ρουχα για φετος και στην επιστροφη σταματησαμε και στο βαφτιστηρι μου για να αφήσουμε ευχες και δωρα.

Τωρα ενα αναμονη του Α. Βασίλη και στο σπίτι μας...

Σας αφήνω γιατι τα παιδακια μου εχουν τρελαθει!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!!!

Ιωαννα το Σαββατο γεννας;δεν το καταλαβα νομιζα οτι θα πας για καρδιοτοκογραφο :rolleyes: με το καλο γλυκια μου ολα να πανε καλα!!!

Σουλα ωραιο ρεβεγιον εκανες χαχαχα παντως φτου φτου μια χαρα περνατε ολο βολτουλες!

ριτα και μονο που τα ειπες αγχωθηκα κι εγω!

Μαρινα υπομονη!!!!!!!

στονε μου καλα κανατε και πηγατε βολτουλα!

σας αφηνω να ετοιμαστουμε να παω τα μικρα στη μαμα μου να παω για ψωνια γιατι ακομη δεν ψωνισα τιποτα!!!

φιλακια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πετρουλινι μου μια χαρα μου ακουστηκε η βολτουλα σας ..παντα τετοια!!!εμας μιας και γιορταζει η μιση οικογενεια των φωτων τοτε εχουμε ληξη των γιορτων ...εχουμε μερες ακομη...

Βατραχινα μου nst εχω το Σαββατο ...απλα εχω περιεργια αν θα ειναι κανενας αλλος χριστιανος πρωτοχρονιατικα στο νοσοκομειο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα!

Ιωάννα να δω τι θα λέμε στα παιδάκια μας όταν περάσει η Πρωτοχρονιά και φύγει για τα καλά ο Άγιος Βασίλης για να κάθονται ήσυχα! Μέχρι τώρα σε κρίσιμες στιμές κάτι κάνει πάντως! Χαχαχα! Όσο για τις γιορτές εμείς το τραβάμε μέχρι του Αι-Γιαννιού αφού έχουμε κάμποσους που γιορτάζουν ακόμα!

Ρϊτα στείλε επειγόντως το Γρηγόρη στη μαμά σου, δύσκολα τα πράγματα διαφορετικά πώς θα τα προφτάσεις όλα?

ΠανΜαρ περιμένουμε για το άλλο θέμα, ξέρεις εσύ! Μέχρι τη Δευτέρα δε θα τη γλιτώσει ο δικός μου νομίζω!

Πετρούλα καλά έκανες και βγήκες και μόνη σου με τον Αναστάση, σίγουρα θέλει κι εκείνος λίγο αποκλειστικό χρόνο μαζί σου!

Βατραχάκι κι εσύ της τελευταίας στιγμής σαν τις περισσότερες με τα δώρα ε? Τρέχουμε τώραααα!

Εγώ εδώ προσπαθώ να βάλω τα παιδιά μου για ύπνο η θυγατέρα μου ξεγυμνώνεται βγάζει πυτζάμα και καλτσάκια οοολη την ώρα και ο Γιώργος σκαρφαλώνει στο παράθυρο! Πήγα πριν και του λέει αν δεν κοιμηθείς δε θα σε πάει ο μπαμπάς κολυμβητήριο, τ' ακούς δε θα σε πάει! Bye, bye μου απαντάει!Έκανε και ομοιοκαταληξία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια. Μπήκα στα γρήγορα γιατί αύριο έχω και εγώ τραπέζι και έζω αρχίσει ετοιμασίες.

Ρίτα χαλάρωσε, ξεαγχώσου και όλα θα γίνουν. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές που μου έβαλες στο φβ. Έφτιαξα και τα βρωμομπισκοτάκια και έγιναν σούπερ. Πήγα κέρασμα σήμερα και στο σχολείο της Αλεξάνδρας και ξετρελλάθηκαν.

Μαρίνα μπράβο στη Μαριαλένα που βαζει το Γιώργο στο πρόγραμμα :lol::lol::lol::lol: Αχ σε καταλαβαίνω. Όταν έχουμε νεύρα όλα μας πάνε στραβά. Ηρεέμησε, παιδιά είναι, και παιχνίδια θα πετάξουν και θα λερώσουν και.......όλα είναι στο πρόγραμμα. ;);););)

Σουλίτσα για να νιώσεις πιο καλά να σου πω ότι σήμερα την Αλεξάνδρα την κάναμε χρυσή για να βγάλει φωτογραφία με έναν Άγιο Βασίλη. Τον φοβόταν......από μακριά και αγαπημενοι. :-):smile::-)

Κα Φωτεινή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η Φωτεινούλα να σας λέει ψέμματα για το κάπνισμα. Σήμερα η Αλεξάνδρα είπε στη μαμά μου με μεγάλη φυσικότητα 'οτι εγώ της είπα ότι δεν χρειάζεται να φάει το μεσημέρι γιατί θα φάει το απόγευμα. Πείτε μου τώρα. Υ πάρχει περίπτωση να είπα εγώ αυτό; Και όμως θα έπρεπε να τη βλέπατε πόσο άνετα ξεφούρνισε το ψέμα.

Ιωάννα άσε τα τραπεζώματα και χαλάρωσε. Σε λίγο θα τρέχεις :P:p:p Ξεκουράσου τώρα και απόλαυσε την Πρωτοχρονιά.

Πετρούλα σου κάνει γελάκια ο μπέμπης; Τέλεια :-D:grin::-D Μα δεν είναι πολύ όμορφες αυτές οι πρώτες επαφές; :-D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κουκλες μου σας ευχομαι καλη χρονια γεματο υγεια χαρα και ευτυχια πανω απο ολα τα παιδκακια μας και ολου του κοσμου τα παιδακια να ειναι καλα

http://www.youtube.com/watch?v=1k_S8Ygv5mQ&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...