Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω μωρε μαγειρευω συχνα και δε θελω να τους κανω τα ιδια οποτε για αυτο μπλεκομαι...

Τι εννοείς κυρία μου; Ότι οι υπόλοιπες δεν μαγειρεύουμε; :tongue::tongue: χι, χι, χι.

Καρδιοτοκογράφος να μου λέτε για να καταλάβω τι είναι το Nst. Εντάξει, φαντάζομαι ότι για να μην ανησυχεί και η Ιωάννα δεν είναι κα΄τι που τους απασχολεί ιδιαίτερα και μάλλον θα έρθει ο μμπέμπης νωρίτερα.

Μαελενη τι έπαθες; Μήπως κρύωσες; Έχεις κοιτάξει για ιγμορίτιδα γιατί αυτό κάνει έντονους πονοκεφάλους;

Να σας πω και ένα ωραίο της Αλεξάνδρας; Χτες έμεινε πάρα πολύ ώρα στο μπάνιο και όταν βγήκε είχαν γρουπιάνει (μουλιάσει) τα χέρια της. Τα κοιτάει λοιπόν έντρομη και λέει στον πατέρα της: "Μπαμπά τα χέρια μου!!! Δεν μπορώ να πιω το γάλα μου έτσι!!!" Ήταν κατατρομαγμένη

Πριν μερικές μέρες μου ζήτησε και 4 ευρώ για να πληρώσει κάτι :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

χιχχι...δεν υπονοω κατι βρε...χαχα

Απλα τραπεζωνω συχνα και τους εχω κακομαθει...την αληθεια λεω :tongue:

Α το μουλιασμα στα χερακια το συζηταμε με τον δικο μου πανω απο χρονο...

στην αρχη τρομαζε μετα του ελεγα εγω συνεχεια...''κολπο!!ωραιο κολπο γρηγορη'' και εκτοτε καμαρωνει..μαλιστα στη θαλασσα το καλοκαιρι εκαναν και αγωνα με τα αλλα παιδακια ποιο θα μουλιασει περισσοτερο...χαχα

Εμενα μου ζηταει παντα 3 ευρω...χαχα οτι και να του πεις σου λεει 3 ευρω...

Εχθες πηρε και το πορτοφολακι του -μπατμαν μαζι και του εδωσα ενα κερμα να βαλει μεσα και μου λεει ''δε φτανουν, η κυρια στο ταμειο θελει πολλα''.

Επισης για την ωρα...οτι ωρα και να ειναι σου λεει 7 παρα 5 χαχα

Α και το αλλο.Τις προαλλες του λεει ο μπαμπας του, το βλεπεις το ρολοι(ενα μεγαλο τοιχου) μολις παει στο 6 (και μιση δλδ) πας για υπνο..με τα πολλα πηγε και μετα απο 10 λεπτα σηκωνεται ερχεται στο σαλονι και λεει ''Πηγε στο 8(παρα εικοσι δλδ)τωρα πατε εσεις για υπνο...ντους κανατε?????''

:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και το αλλο.Τις προαλλες του λεει ο μπαμπας του, το βλεπεις το ρολοι(ενα μεγαλο τοιχου) μολις παει στο 6 (και μιση δλδ) πας για υπνο..με τα πολλα πηγε και μετα απο 10 λεπτα σηκωνεται ερχεται στο σαλονι και λεει ''Πηγε στο 8(παρα εικοσι δλδ)τωρα πατε εσεις για υπνο...ντους κανατε?????''

:tongue:

ΚΑΛΟ :D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

είναι η τέλεια ηλικία με τις φοβερές ατάκες τώρα...μου αρέσει αυτή η ηλικία...γελάω πάρα πολύ με το παιδάκι μου που με έχει φλομώσει στην ατάκα και τρελλένομαι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι παλι ..

μην ανησυχειτε...δεν γενναω ακομη..το σημερινο nst (καρδιοτοκογραφημα)ειναι καλυτερο απο το χθεσινο (σαβουρωσα πρωι πρωι σοκολατα -καραμελες -χυμο)και η γιατρος ειναι πιο ηρεμη παρα ταυτα ..ανημερα της πρωτοχρονιας 9 το πρωι εχω ραντεβου για επαναληψη του nst ..

Παω γιατι ο μικρος ουρλιαζει ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χρόνια Πολλά και καλά στις οικογένειες του thread μας!

Μαρίζα πρέπει να είναι χάλια να γυρνάς και να βλέπεις το σπίτι άνω κάτω! Και τους γονείς μου τους κλέψανε πριν από δύο μήνες και το γυρίσανε ανάποδα! Η μητέρα μου κρατάει και ένα σωρό μικροπράγματα στα ντουλάπια και τα είχανε κατεβάσει όλα!! και τα ρούχα ρε συ... φαντάζομαι...

joa όλα καλά θα πάνε! Το πολύ πολύ να είναι το δικό σου το πρώτο μωρό του 2011!

Έχετε δει εδώ μια ωραία δραστηριότητα; http://www.cityofathens.gr/node/12788. Τί έχετε πει για τη συνάντηση;; Πρωτοχρονιάτικη βέβαια τώρα.. Μπορεί βέβαια να έχασα επεισόδια γιατί είχα τη μικρή με γαστρεντερίτιδα μες τα Χριστούγεννα, ευτυχώς ελαφριά και λείπαμε και συνέχεια! Αν δεν έχετε πάει Ζάππειο να πάτε είναι πολύ ωραία. Πήγαμε απόγευμα Κυριακής και δεν γινότανε χαμός!!

ρίτα πολύ καλό! χαχαααα... η Κάτια στον μπαμπά σου πιάνοντας χμ το ... του.πάνω από το σώβρακο: Τί φοράς εδώ; πάμπερς; Τί έχεις; Τί είναι αυτό;; Γιατί είναι έτσι;

Α

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Ιωάννα μου τι έγινε βρε κοριτσάκι? Ευτυχώς σήμερα είναι όλα καλύτερα, το παιδάκι σου αποφάσισε να σας έρθει νωρίτερα! Ο Χρηστάκος ο καυμένος τελικά έχει κάποια ίωση ε? Γρήγορα περαστικά του να σας βρει ο καινούριος χρόνος όλους υγιείς και έτοιμους για τη μεγάλη άφιξη!

Μαριζάκι καλά τα ρούχα ρε παιδί μου τι τα ήθελαν? Πήραν πολλά?

Όσο για τις ατάκες των παιδιών μας, όλα τα λεφτά, θα συμφωνήσω με σαρδελάκι η καλύτερη ηλικία!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κουκλες:-)

διαβασα μονο την τελευταια σελιδα και να πω στην Ιωανα μας τις ευχες μου και με το καλο να ερθει το μωρακι της εστω και αν αυτο θελει πιο νωρις:-)

να ευχηθω για τον Αστερακο μας χρονια πολλα και Αλεξανδρα μου να τον χαιρεστε να ειναι γερός κ δυνατος .... δεν ηξερα που γιορταζε, καθως επισης σε ολους οσους γιορταζαν.

να προσθεσω για τις ατακες που λετε, οτι απο εδω και περα αρχηζουν η πιο μεγαλς συγκινησης με τα παιδακια μας....να εχετε ημερολογιο για να γραφετε σχεδων καθε μερα που περναει, γιατι πιστεψτεμε οτι οταν τα παιδακια σας θα μεγαλωσουν και ενηλικιωθουν, θα ρωτανε...πότε μαμα ειπα αυτο?....πότε μαμα εκανε εκεινο?...

Θα θελουν να συγκρινουν τον εαυτο τους με τα δικα τους παιδια και η μονη που θα μπορει να απαντηση θα ειστε εσεις.......αλλα ελα ντε που η ριμαδα η μνημη γερναει και αυτη :lol::lol::lol:

να σας πω εγω χτες ρωτησα την φωτεινη κατι...τι σου ειναι η γυναικια πανουργια:-)...την ρωταω...

Φωτεινη η μαμα κανπιζει??........και η μικρη μου λεει....ναι η μαμα καπιζει ετσι...και μου κανει την κινησει με τα χερακια της:shock::shock:

εγω μετα για να σιγουρεψω οτι η Φωτεινη ξερει τι λεει, την ρωταω .....Φωτεινη ο μπαμπας καπνιζει?...και η μικρη μου λεει κατηγορηματικα και με το χερακι της να κουνιεται περα δωθε αρνητικα...οσι ο μπαμπας δε καπιζει...

ξερω δεν ηταν σωστο αυτο που εκανα :lol::lol: αλλα αξιζε τον κοπο γιατι ριξαμε ΤΟ γελιο.

Βεβαια η κορη μου δεν το παραδεχετε αλλα οπως λεμε...απο τρελο και απ¨ο παιδι μαθαινεις την αληθεια

σας ευχομαι μια υπεροχη μερα:-)

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Προσπαθω απο χτες να σας γραψω αλλα κτ γινεται και διαγραφεται το μνμ...

Ιωάννα με το καλό κορίτσι μου, ας κατσει μεσα ο μπεμπούλης και ας ερθει την άλλη εβδομάδα με τον καινούριο χρόνο!!Ο Χρηστακος πως είναι σήμερα;;;

Ελένη περαστικα σου, εισαι καλύτερα;;;

Μαρίζα εσεις να ειστε καλά και ολα τα αλλα γίνονται..Φανταζομαι νευρα ο συζυγος!!

Οι μικροί μας θησαυροί βλέπω μας εκπλήσσουν καθε μερα ολο και περισσότερο!!!Ο δικος μου εχει πλάκα οταν παιζει μονος του και μιλάει στα παιχνιδια του..Τον ακουγα χτες που έλεγε "ελα καλέ, ντεπεσαι;;;ντεπεσαι;;;βοτα θα πάμε..." και μιλουσε ως Mickie στην Minnie, της ελεγε να ανεβει στο αυτοκινητο του..:tongue:

ωπ ξαναρχομαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ιωάννα μου πολύ χάρηκα που τελικά το 2ο nsτ ήταν πιο καλό και που φυσικά ο Χρηστάκος είναι καλύτερα! Άντε, ελπίζω να είσαι φρόνιμο κορίτσι!

Μαελένη μου κι εγώ για ιγμορίτιδα θα σου έλεγα να κοιτάξεις..έχεις ταλαιπωρηθεί κι εσύ πολύ με τους πονοκεφάλους μωρέ..ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!

Φιλάκι εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι σας κλέψανε..:-( Σας πήραν πολλά? Καλά αυτό με τα ρούχα του άντρα σου ήταν απίστευτο..Ήσασταν μέσα?

Πανμαρ είδα που δεν είχες μπει καθόλου και όταν πήρα την Ιωάννα την Δευτέρα το βραδάκι ήθελα να της πω να μου δώσει το τηλ. σου αλλά πιαστήκαμε με τα νέα και μετά ξεχάστηκα..Θα ξαναπιούμε σύντομα καφεδάκι όμως να είμαστε καλά μόλις επιστρέψει και η κωνκων οπότε θα τα πούμε τότε!

Το καφεδάκι μας ήταν σούπερ!!! Πέρασα τέλεια και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε πάνω από 24 ώρες! :lol:

Για τις ατάκες θα συμφωνήσω κι εγ΄ωμε όσα είπατε..ζούμε μεγααααααλες στιγμές!!! :lol:

Φιλιά πολλά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ηρθα για λίγο γιατι ξυπνησε ο μικρούλης, μα τι γελάκια μου κανει αλλο πραγμα....:D

Ειμαστε πολύ καλα, σχεδόν καθαρισε κι ο μπέμπης αν και χτες ηταν λίγο παραπάνω γκρινιαρούλης αλλα ειχα κι εγω ετοιμασίες και δεν τον πολυπήρα αγκαλιτσες..Απο τις 5 ειχαμε επισκέψεις για το μωρό και το βραδυ ηρθαν και οι νονοι μας γεματοι δωρα, ρουχα και παιχνιδια και για τους 2

Σημερα το απόγευμα λέμε να βολταρουμε στη στολισμένη πόλη και να παρουμε και τον Ανασταση μαζί να πει στον Αη Βασίλη το δωρο που επιθυμεί και να το φερει εκεινος στο σπίτι μας το βραδυ της παραμονης..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα!!!

Ολα καλα?

Ιωαννα για πες πως εισαι?Το παιδι?

Πετρουλα φοβερη αυτη η ατακα με το ΜΙκυ - εχω και κοτερο παμε μια βολτα? χαχαχαχα!!!

Φευγουμε γιατι εχω πολλααααα ψωνια.Ουτε και ξερω ποσα ατομα μου μαζευτηκαν για το ρεβεγιον.Φετος θα ειναι και πιτσιρικια φιλων μαζι αφου θα κρατησω ξυπνιο (θα τον κρατησω τροπος του λεγειν..δε ξερω μη με κρατησει αυτος..χιχιχ)και τον δικο μου και τρεχω και δε φτανω!

See u later!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

χαθηκα αυτες τις μερες αλλα τρεχω λιγο με ψωνια γιατι θα εχω τραπεζι και παραμονη και πρωτοχρονια εμεις ειμαστε καλα ο τιμος μια χαρα ο μικρος εχει ακομη λιγο βηχα που και που αλλα οκ!

για την Ιωαννα μας εμαθα απο τα κοριτσια ειναι καλα τωρα ε;

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...