Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια, τι κάνετε? Πολύυυυ φαγητό, ύπνος όχι και τόσος γιατί με έχουν πιάσει αυπνίες και πολύ σπίτι!

Λαμπρινή ειδυλλιακό το περιβάλλον που περιγράφεις όντως, εικόντες από ταινία! Να περνάτε όμορφα και εσύ να χαίρεσαι τη Χριστιάνα σου που πρέπει να γιόρταζε τα Χριστούγεννα αν δεν κάνω λάθος!

Σαρδελάκι χρόνια πολλά στο αστεράκι σου να το χαίρεσαι το όμορφο αγόρι σου!

Αρμάκι μακάρι βρε κορίτσι μου να σταμάτησαν μια και καλή οι συσπάσεις να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου!

Γιοβάνα έχεις άδεια? Σου χρειάζεται να ξεκουραστείς κι εσύ πάντως!

Εμείς έχουμε και το Γιώργο σπίτι αυτή την εδομάδα και γίνεται ο χαμός όπως φαντάζεστε, το σπίτι είναι βομβαρδισμένο από παιχνίδια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέχρι να ποστάρω με το χαμό με τα πιτσιρίκια μου -από το πρωί το παλεύω αυτό το μήνυμα- είδα άλλα τόσα μηνύματα!

Αρμάκι για αύριο θα προσπαθήσω γιατί κρατάω και το μικρό τώρα σπίτι και πρέπει να δω αν μπορούν οι γονείς μου να τα κρατήσουν και τα δύο. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω γιατί θέλω πολύ να σας δω!

Ρίτα μπράβο που περάσατε όμορφα! Έτσι όμορφες να είναι και οι υπόλοιπες μέρες! Μας δουλεύεις ωστόσο ότι δεν ξέρεις τι να ετοιμάσεις για το μπουφέ ε? Πάντως η κις λωρέν έγινε ανάρπαστη ένα κομματάκι περίσσεψε για χτες και το τσάκισα με το ΓΙώργο και ας ήταν και παγωμένο από το ψυγείο! Το μπισκοτογλυκό σου πάλι δεν πρόκειται να το ξανακάνω, έγινε τέλειο και έφαγα πάααρα πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα και χρονια πολλα!

Βλεπω περασατε θαυμα ολες ε? Αντε και του χρονου να ειμαστε καλα!

Εμεις ξεπατωθηκαμε στο φαγητο και στα τραπεζωματα! Κοιμηθηκαμε και λιγακι παραπανω και σημερα παλι δουλεια! Ο μικρος εχει αφηνιασει αυτες τις μερες, να δω πως θα τον μαζεψω... Ο Αγιος Βασιλης σε εμας θα ερθει τη νυχτα της Πρωτοχρονιας! Θα σας πω αντιδρασεις!!!

Χρονια πολλα και σε ολους τους εορταζοντες! Να τους χαιρεστε ολοι ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

83652-xroniapolla.jpg

Καλησπερα και χρόνια πολλά και απο ΄μένα σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας.Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Χρηστάκο,Αστέρη,Μαρινοσύζηγο,Λαμπρινή και όποιον άλλο ξέχασα.

Εμέίς περασαμε οικογενειακά και σπιτικά τα φετινά χριστούγεννα χωρίς βολτίτσες αλλά ήταν πολύ καλά μπορώ να πω. Τα σκηνικά δηλαδή που έζησε η Ρίτα με το Γρηγοράκη ούτε στο ονειρό μας.χιχι

πΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΤΟ χΡΗΣΤΆΚΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ μακάρι η νέα χρονιά να μας βρει στα λευκά όπως με τη περιγραφή του ειδυλλιακού τοπίου της Λαμπρινης.

Νατασα πες του englishman "merry christhmas"χιχι

φιλιά σε όλες

Κοριτσούλια τί κάνετε; Xρόνια πολλά σε όλες! Εγώ φτιάχνω ένα πιλάφι στη Ναταλία γιατί αύριο έχουν πουρέ (με μπιφτέκια) στο σταθμό και πρέπει να στείλω κάτι άλλο για συνοδευτικό.

Διαβάζω για τα τραπεζώματα σας και σας θαυμάζω, εμένα ήρθαν το Σάββατο τα πεθερικά μου κι έφεραν και τα φαγητά μαζί, oh yes, δηλ. τους τραπέζωσα με τα φαγητά τους... αχ Θε μου...

Giovanna δεν ήρθε σε εμάς ο Αή Βασίλης, έρχεται Πρωτοχρονιά, έτσι το βρήκα κι εγώ από το σπίτι μου! Του στείλαμε ένα γράμμα γενικό κι αόριστο γιατί αυτό που επιθυμούσε η μικρή της το πρόλαβε η πεθερά (μια κουζίνα). Λέτε να γίνει μαγείρισα και να φάμε τίποτα σε αυτό το σπίτι;;;

Tα Χριστούγεννα βγήκαμε λίγο, όχι σπουδαία πράγματα, σε ένα μεζεδοπωλείο της περιοχής με ζωντανή μουσική αλά μπουζούκια.

Όσο για τη σήμανση ακόμα τους περιμένω βρε κορίτσια.... Καααααλά. Ίσως καλύτερα γιατί λέει κάνουν το σπίτι άνω κάτω με αυτή τη σκόνη για τα δακτυλικά... Δεν ξέρω αν σας το είπα έκλεψαν και ρούχα του άντρα μου. Το φυσά και δεν κρυώνει...

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας κορίτσια μου... δεν προλαβαίνω... Ενημέρωσα την arma πως δεν μπορώ για το αυριοανό καφεδάκι, δουλεύω, μπου-ου-ου-κλαψ, next time. Σας φιλώ γλυκά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!

δεν προλαβαινω να σχολιασω αλλα να σας πω μια γρηγορα τα νεα μας ...Ο Χρηστακος χθες ηταν ακομη χειροτερα απο το Σαββατο οποτε αναγκαστικα ξαναπηγαμε για μασκα και επισκεψη στον γιατρο ..δεν την γλυτωσαμε την κορτιζονη αλλα ουτε και την αντιβιωση ..Σήμερα ειναι πολυ καλυτερα και το βραδυ κοιμηθηκε σχετικα καλα !!

Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες !!!

Για τα δικα μου νεα..πηγα γιατρο χθες αλλα το nst που εκανα δεν ηταν καλο οποτε παω σήμερα νοσοκομειο για επαναληψη και μπορει την κυριακη να κανω εισαγωγη για γεννα Δευτερα πρωι ..

Αν καταφερω θα μπω να σας πω νεα μου...

Μακια....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Φιλάκι διάβασα τα νέα σας και στο φβ. Λυπήθηκα με αυτό που πάθατε χριστουγεννιάτικα. Καλύτερα που δεν ήρθαν από τη σήμανση. Και μας είχαν κλέψει όσο ήμουν φοιτήτρια στην Αθήνα και οι Αστυνομικοί μετά μου είχαν αφήσει το σπίτι χειρότερο από τους κλέφτες. Εκτός αυτού, σπάνια βρίσκουν τους κλέφτες, γιατί για να κάνουν ταυτοποίηση από τα δεχτυλικά αποτυπ΄βματα πρέπει να είναι ήδη σεσημασμένοι.

Joa τι κάνει ο Χρηστάκος; Θα συνέλθει με την αντιβιώση μην ανησυχείς. Τι είναι το nst; (Δεν τα θυμάμαι με αυτούς τους όρους :confused:). Τι δεν δείχνει καλό;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Αγχωθηκα με την Ιωαννα τωρα....

παω να την παρω τηλεφωνο.

Οσο για το Χρηστακο ενταξει με την αντιβιωσουλα του θα συνελθει...

ουφ...θα τα πουμε αργοτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!!!

Γειτονάκι μου!!! Τι πάθατε? Περαστικά στον Χρηστάκο μωρέ....

Κι εγώ δεν θυμάμαι... τι είναι το nst? Γιατί δεν ήταν καλό? Μπορεί να φταίει το ότι κουράστηκες τα Χριστούγεννα με το τραπέζι ή είναι άσχετο και λέω βλακείες?

Άρμα, διάβασα και για το καφεδάκι σήμερα, αλλά λίγο καθυστερημένα... Δεν μπορώ... Κρίμα... κι ήθελα να σας γνωρίσω... :-(

Οι υπόλοιπες? καλά είστε?

Πολλά φιλιά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Τι να πρωτοσχολιάσω.......

Φιλάκι κι εγω διάβασα τα κακά μαντάτα Χριστουγεννιάτικα :( πάλι καλά που δεν ήσασταν εκεί να λες, αλλά από την άλλη να σου αφαιρούν με τέτοιο τρόπο πράγματα που απέκτησες με τόσο κόπο......

Ιωαννίτσα μου περαστικά στο Χρηστάκο σου. Γιατί χειροτέρεψε???? Εσύ τι νέο ήταν αυτό που μας ξεφούρνισες οεο????? Τι είναι αυτό το τεστ αλήθεια? Εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν κοριτσάκι!

Κικο μου χρόνια πολλά και σε σένα κούκλα!

Πετρούλα δεν μας είπες νεότερα. Είστε καλά τώρα? Ο junior?

Vatraxaki μου εσείς? Πώς πάτε με βήχα?

Αrmaki λες να γλίτωσες από τις συσπάσεις? Μακάρι για να ηρεμήσεις λιγάκι και να απολαύσεις επιτέλους αυτή την εγκυμοσύνη!

Ρίτα, πώς είναι πάλι να είσαι με τον μικρό στο σπίτι? Είχες ξεσυνηθίσει τόσους μήνες :)

Αχ εγώ τι να πω :( πάλι με πονοκέφαλο ξύπνησα. Μιλάμε ανυπόφορη κατάσταση κι έχω πάρει ήδη δυο αναλγητικά γμτ. Πάω για τρίτο τώρα και βλέπουμε.....

Την καλημέρα μου κ τα φιλιά μου σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ενταξει μην αγχωνομαστε.Μιλησα με την Ιωαννα μια χαρα, ειναι στο νοσοκομειο να κανει την εξεταση.Το πολυ πολυ να εχουμε γεννητουρια!!!Ολα μια χαρα θα ειναι.

Το nst ειναι καρδιοτοκογραφος αν δεν κανω λαθος...

Τεσπα δειχνει να ζοριζεται λιγο ο μικρος απλα ισως ειναι η ωρα του να βγει.Θα σας τα πει η ιδια.

Οτι ειναι θα γινει για καλο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Μαελενη μου...καλα ειναι με τον μικρο σπιτι αλλα μονο για μενα μαλλον...

Αυτος ο φουκαρας εχθες εψαχνε την τσαντα του.Την φορεσε και περιμενε...

Του λειπει πραγματικα το σχολειο.

Κατα τα αλλα αθλος...εχθες εκανα μαζι με Γρηγορη παστιτσιο.Δε ξερω για εσας αλλα για εμας, με το παιδι μου, αυτο ηταν πραγματικα αθλος...χαχα.

Βγηκαμε τις βολτες μας...και το απογευμα αν και εβρεχε επεμενε να βγουμε εξω να δοκιμασει την ομπρελιτσα του...!

Αυτα...

Εσυ Μαελενη τι εχεις?

Πανμαρ καλα?

Κικιτσα μου Χρονια πολλα και σε εσας!!

Νατασσακο μου Χρονια πολλα!Θα τα πουμε!

Βατραχακι ,πετρουλα πως ειναι τα παιδια?

Φιλακι και που θα ερθουν δε θα βγαλετε ακρη...ετσι και σε εμας ηρθαν γεμισαν τον τοπο σκονη και στο τελος μας ειπαν να φωναξουμε ολους τους γνωστους μας που ειχαν περασει απο το σπιτι να πανε στο τμημα να δωσουν αποτυπωματα.... μα ειναι δυνατον???ε το αφησαμε τελικα....

Οτι εγινε -εγινε.Την υγεια σας να εχεται και ολα τα αλλα γινονται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, αλλά εγώ θα φτιάξω μοσχαράκι στρογγανώφ, κρέπες με σπανάκι, κοτόπουλο ρολό με πατάτες, την πιπερόπιτα (που μας πρότεινες εσύ ;);)) και κεκάκια αλμυρά με φέτα και λιαστές ντομάτες.

Ευχαριστω!!Πραγματικα με βοηθησες με το μοσχαρακι στρογγανωφ...δεν το ειχα σκεφτει...θα δω.Ειχα στο νου μου κατι σε μοσχαρι...αλλα σκεφτομουν και το μοσχαρισιο κοτσι..

Ωραιο μενου εχεις.

Εγω μωρε μαγειρευω συχνα και δε θελω να τους κανω τα ιδια οποτε για αυτο μπλεκομαι...

Δειτε και αυτο οσες κανετε τραπεζι.

Το εκανα πριν λιγο καιρο με τρομερη επιτυχια!!!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5209&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ετσι ο Γρηγοράκης ε? Πήρε την τσαντούλα του κι ετοιμάστηκε για το σχολείο.......Αχ μωρέ! Πόσο έχετε ακόμα διακοπές? Μετά την Πρωτοχρονιά ξαναπάτε? Θα του λείψει πολύ φαντάζομαι!

Τι έχω εγώ ούτε και ξέρω......Δεν περνάει με τίποτα το κεφαλάκι μου και πρέπει να βγω να απλώσω και ρούχα και φυσάει!!!!!!

Εφυγα......φιλιά σε όλες κι ελπίζω να είναι όλα καλά με το νινάκι της Ιωάννας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...