Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα!

sun sun ευχομαι τα καλυτερα για το κοριτσακι σου ,σιδερενια να ειναι απο εδω και περα και ολα θα ξεχαστουν!Να μου τη φιλησεις!

Λαζαρενια το εχω διαβασει και εγω..

Κορτισια μου φευγουμε για βολτα και μετα στο νοσοκομειο στον πεθερο μου σορρυ που δε γραφω πολλα θα σας μιλησω το απογευματακι

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια καλημερα!!!Το πρωί το ματι δεν ανοιγε με τπτ..

Το παιδί κοιμηθηκε πάρα πολύ καλά, χωρις να βηξει καθόλου..Το πρωί κατα τις 8.30 που ξυπνησε αρχισε να βηχει ασταματητα, αλλά μαλλον καθαριζε ο λαρυγγας..

Τον πήγα στη μαμα μου και πήγα σε ενα διπλανο χωριο, στην εκκλησία, καθώς σημερα κοινωνησε η βαφτισιμια μου για πρωτη φορα..Οταν γυρισα να τον πάρω μπήκα μεσα και αντικρυσα το χαος!!!Το δεντρο της μαμας μου κτ πεσμένο τον Ανασταση μες τις χρυσοσκονες και την μαμα μου να παλεύει να τον βγαλει απο τα κλαδιά!!!Τρομαξα οταν τους είδα αλλά μετα βαλαμε όλοι κτ γελια..Δυστυχώς δεν είχα ούτε κιν. μαζί μου για να απαθανισω τη στιγμή..Πραγματικα τωρα που το σκεφτομαι - και αφου βγηκε σώος απο τα "χαλάσματα"-θα ήταν ωραία αναμνηστική..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Sunsun, περιμενουμε σήμερα να μας πεις τα ευχαριστα νεα!!Χτες αιφνιδιαστηκαμε η αλήθεια ε'ίναι..Πως είναι η Κάτια σήμερα;;;

Φευγω, πάμε για ουζακι...Θα με σκοτώσει ο αντρας μου με περιμενει δεκα λεπτά έξω...χαχαχα!!

Καλημερούδια!!!!!

Τι έγινε βρε κορίτσια χθες??? Ξεσαλώσατε!!!! Μπράβο σας , ζήλεψα πάρα πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ στην παρέα σας αλλά ρε κορίτσια εγώ δεν αντέχω μέχρι τόσο αργά!!!

sumsum κορίτσι μου δεν ήξερα τίποτα για την εγχείρηση της Κάτιας!!!! Αντε με το καλό σπιτάκι σας και καλή ανάρωση.

Stone τέλεια η φάτνη μπράβο στον αντρούλη σου!!!! και συγχαρητήρια για το σπιτάκι το έκανες πολύ ωραίο Το ίδιο και στην Ρίτα είναι τέλεια κορίτσια χαρα στην υπομονή σας!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Sun-sun εύχομαι να είστε ήδη σπίτι σας και να μην ξαναταλαιπωρηθείτε ποτέ έτσι! Δώσε πολλά φιλάκια στην Κάτια σου!

Καλέ τι λογοδιάρροια ήταν αυτή χτες βράδυ...

Σήμερα μιας και περιέργως ήμαστε όλη η οικογένεια σχετικά καλά βολτάραμε σε mall και golden hall και ευτυχώς την ώρα που πήγαμε δεν είχε πολύ κόσμο και έπαιξε ο μικρός στο καρουζέλ, στο τρενάκι και τα αυτοκινητάκια που έχουν στο mall, ενώ εκστασιάστηκε με τα σπιτάκια και τους Αγιο-βασίληδες. Στο golden hall ωραίο φαινόταν το παγοδρόμιο και αξιοπρεπέστατη η παιδική χαρά που έχουν στήσει, αλλά αν έχει πολύ κόσμο την έκατσες! Ήδη ένας μπαμπάς έχασε για λίγο το παιδάκι του και έπαθε ένα κατιτίς! Προσοχή μεγάλη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα!!!

Πωπω καλε τι γραψατε ???τι να πρωτοθυμηθω να σχολιασω..

Ξεκινω..Stone η φατνη υπεροχη!!!μερακλης ο συζυγος!!

Ριτα και Stone τα σπιτακια σας υπεροχα

sunsun περαστικα στην Κατια μας !!και ευχομαι γρηγορα σπιτακι σας!!σιδερενια η μικρη μας!!

giovanna να χαιρεσαι τον καλο σου και περαστικα στον πεθερο ..

Μαρινα , περιττο να σου πω οτι kai ο γιος μου εκστασιαστηκε με τα σπιτακια στο Mall ..

Εμεις παλι ειμαστε πολυ προβληματισμενοι ...Δεν ξερω , αναρωτιεμαι αν κανω κατι λαθος...ο Χρηστος συνεχεια γκρινιαζει και κλαιει , δεν θελει να τον αλλαξουμε , δεν θελει να κανει μπανιο , δεν θελει να βαλει αλλα ρουχα ..ειναι συνεχεια νευρικος ..

Μερικες φορες η κατασταση φτανει στο αδιαχωρητο και με πιανουν τα κλαμματα .

Δεν ξερω, να φταιει ο παιδικος ??να φταινε τα δοντια ??να φταινε οτι πολλες φορες ειμαι κουρασμενη απο την δουλεια και δεν ειμαι και εγω τοσο ηρεμη ??αλλα τοσο γκρινια και κλαμα πια??

ουφ ειμαι τοσο απελπισμενη ,ξερουμε οτι ειναι ζωηρο και πεισματαρικο παιδι (ειλικρινα δεν δεχεται αλλη γνωμη απο την δικη του)αλλα τοσο πια???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Όλες καλά;

Εμείς ευτυχώς καλά. Ο πεθερός μου βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο. Θα πάει μόνο αύριο για μία αξονική. Όλοι πάντως λένε ότι πραγματικά σώθηκε από θαύμα. Έπεσε από 4 μέτρα ύψος, τελικά, και το λιγότερο που περίμεναν ήταν σπασίματα. Αυτός μόνο εξωτερικούς μώλωπες έχει.

Sunsun περαστικά στην Κάτια σου. Πάει πέρασε και αυτό. Θα πάτε σπιτάκι σας και το παιδί θα αναρρώσει πλήρως. Καλές γιορτές σας εύχομαι.

Ρίτα το σπιτάκι που έφτιαξες είναι καταπληκτικό!!!!!! Εσύ τελικά πρέπει να έχεις πολύ τέχνη στα χέρια. Δεν ξέρω τι γραφείο έχεις με τον αντρούλη σου, αλλά σίγουρα θα γινόσουν μια πάρα πολύ καλή κομμώτρια, αισθητικό, μασέζ, ζωγράφος.

Stone μπράβο και σε εσένα. Όμορφο είναι. Θα το προσπαθήσω και εγώ. Και η φάτνη σας είναι ομορφη. Να είστε καλά και του χρόνου.

Εμείς κάναμε τη γιορτούλα μας χτες. Τι γιορτούλα δηλαδή; Είκοσι άτομα ήταν στο σπίτι. Έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και χάρηκα και εγώ γιατί πραγματικά κούραστηκα πολύ να τα ετοιμάσω όλα μόνη μου. Η Αλεξάνδρα μου ήταν άψηγη οικοδέσποινα. Θα σας πω τα υπόλοιπα μετά...........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εμεις παλι ειμαστε πολυ προβληματισμενοι ...Δεν ξερω , αναρωτιεμαι αν κανω κατι λαθος...ο Χρηστος συνεχεια γκρινιαζει και κλαιει , δεν θελει να τον αλλαξουμε , δεν θελει να κανει μπανιο , δεν θελει να βαλει αλλα ρουχα ..ειναι συνεχεια νευρικος ..

Μερικες φορες η κατασταση φτανει στο αδιαχωρητο και με πιανουν τα κλαμματα .

Δεν ξερω, να φταιει ο παιδικος ??να φταινε τα δοντια ??να φταινε οτι πολλες φορες ειμαι κουρασμενη απο την δουλεια και δεν ειμαι και εγω τοσο ηρεμη ??αλλα τοσο γκρινια και κλαμα πια??

ουφ ειμαι τοσο απελπισμενη ,ξερουμε οτι ειναι ζωηρο και πεισματαρικο παιδι (ειλικρινα δεν δεχεται αλλη γνωμη απο την δικη του)αλλα τοσο πια???

καλησπερα joa και υπολοιπα κοριτσια.αυτα που περιγραφεις τα χω περασει και εγω.

κι εγω ενιωθα οπως κι εσυ.δεν ξερω τι να σου συμβουλεψω δηλ ειναι απο δοντια?τον ποναει κατι?δεν ξερω...κι εγω το ψαχνω.απλα καταλαβα οτι οταν ασχολουμαι πιο πολυ μαζι της και ειμαι ηρεμη ειναι ολα καλα .υπομονη θελει!

1654096yn4fep17z7.gif

Ηρθαμε κοριτσια!!!

Τι κανετε?

Πηγαμε στο νοσοκομειο στον πεθερο μου και γενικα επεσα πολυ ψυχολογικα..Ας εχουμε πανω απο ολα υγεια ολα τα αλλα γινονται...

Giovanna μου μπραβο που ο πεθερος ειναι καλυτερα ..

Καλα που την κανατε τη γιορτουλα θα χαρηκε και η μικρη κουκλα..ελα να μας πεις τι εφτιαξες τελικα και λεπτομερειες.

Ιωαννα μου να σου πω εγω τι γνωμη μου..ξερεις ποσο σε αγαπαω και ενδιαφερομαι ετσι?

Νομιζω, επειδη το εχω συζητησει και με αλλους γονεις που στελνουν τα παιδακια τους στον παιδικο απο νωρις, οτι γινονται λιγακι πιο νευρικα..καποια τα επηραζει πολυ καποια λιγοτερο αλλα σιγουρα παιζει ρολο στη συμπεριφορα τους.

Ειναι και στο παιδι.. αλλα ολη αυτη η αντιδραη που ειναι της ηλικιας τους βγαινει πιο ευκολα μετα στο σπιτι .Σιγουρα εκει δεν εχουν την αποκλειστικη προσοχη που απαιτειται σε αυτη την ηλικια και ειναι πιο μαζεμενα.Σιγουρα καπου θα γκρινιαζουν ή θα κλαινε και οι παιδαγωγοι θα τα αγνοουν και ας μην το παραδεχονται..

Πιστευω οτι επηρεαζονται απο αυτη τη μεγαλη αλλαγη και βγαζουν τα ''νευρα'' τους στο σπιτι.

Ασε που διαρκως ειναι αρρωστουλικα ή θα τα τριγυριζει κατι.. λιγο το εχεις?

Συν τα δοντακι που φερνουν εκνευρισμο, συν η ηλικια που οπως λεει η παιδιατρος μου ειναι η χειροτερη μεχρι τα 2 απο αποψη συνεργασιας ολο αυτο φαινεται πιο τραβηγμενο.

Αυτο που νομιζω εγω οτι πρεπει να κανετε ειναι να αποδεχτειτε οτι εχετε ενα απαιτητικο παιδι και οτι του λειπετε.Πρεπει να βρειτε οτι αποθεματα υπομονης εχετε ωστε να το αντιμετωπισετε.

Μη νομιζεις οτι ο Γρηγορης δεν περναει τετοιες μερες..σου ειπα τις προαλλες οτι θελουμε πανω απο μιση ωρα για να τον ντυσω.Αλλα πλεον το ριχνω στον χαβαλε και συνεργαζεται καλυτερα.

Παιζει ρολο οτι εγω εχω αλλαξει..εχω γινει πιο ηρεμη και συναμα πιο στεθερη σε οτι του πω.

Πες πες κατι βγαινει εκεινος μπορει εκεινη τη στιγμη να αντιδρα εντονα αλλα καθομαι και του μιλαω συνεχεια και ας κανει οτι δε με ακουει.

Σε επομενη φορα σε αντιστοιχη περιπτωση θα τον δεις γινεται αλλο παιδι..

Σιγουρα παιζει ρολο το ποσο εσεις εκνευριζεστε και ποση υπομονη εχετε.

Εγω εχω αλλαξει γραμμη... ειδα οτι με τη φωνη και την απελπισια δε βγαινει τιποτα και ειδα μεγαλη διαφορα.

Ξερω ποσο κουραστικο ειναι αυτο που σου λεω ,ξερω οτι δουλευετε και εχετε χιλια δυο στο κεφαλι σας αλλα επισης ξερω οτι επειδη δεν εχετε εσεις την καθημερινη αποκλειστικοτητα στη διαπαιδαγωγηση του σιγουρα καπου μπερδευετε το παιδακι και θελει μετα διπλη προσπαθεια για να το κουμανταρεις..

Αυτα τα ολιγα( χαχαχα)

Μπορα ειναι και θα περασει ..θα δεις θα μεγαλωσουν και ολα θα στρωσουν για ολους μας!

Φιλακια

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Όλες καλά;

Ρίτα το σπιτάκι που έφτιαξες είναι καταπληκτικό!!!!!! Εσύ τελικά πρέπει να έχεις πολύ τέχνη στα χέρια. Δεν ξέρω τι γραφείο έχεις με τον αντρούλη σου, αλλά σίγουρα θα γινόσουν μια πάρα πολύ καλή κομμώτρια, αισθητικό, μασέζ, ζωγράφος.

Χαχαχα αμα γινω εγω ζωγραφος παει..μονο αφηρημενη τεχνη θα κανω..χαχαχ

Ειλικρινα στα υπολοιπα εκτος κουζινας ειμαι εντελως αχρηστη..Δε μπορω να καλοβαφτω,δε μπορω να φτιαξω τα νυχια μου και αν μου δωσεις ενα χαρτι ουτε ενα λουλουδακι δε ξερω να φτιαχνω..

Εχουμε διαφημιστικη εταιρεια και εκδιδουμε και ενα περιοδικο.

Γενικα ολα μου το χρονια ο τομεας μου ειναι η εξυπηρετηση πελατων.

Αυτααα

Σε ευχαριστω για το κοπλιμαν!!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε;

εδω παλι βρεχει και δεν μπορουμε να παμε βολτα!

εγω εχω βαλει απο εχθες αμετρητα πλυντιρια χαχα εχθες σιδερωσα 5 πλυντιρια και σημερα εχω αλλα 4 :shock::shock::shock: σε λιγο θα πλενω κι εμας για να μπουμε στο στεγνωτηριο να βγουμε βιλουδο :D:D:D:D

αρμακι οντως τα κανει πολυ μαλακα και μοσχοβολανε!

στονε μου καποια αν τα διπλωσεις μολις τα βγαλεις που ειναι ζεστα δεν θελουν σιδερο αλλα και τα περισσοτερα θελουν ενα απλο πατημα!

γιαβαννα μου χαιρομαι για τον πεθερο σου σιδερενιος να ειναι!

ριτακι κι ο δικος σου ο πεθερος να εχει καλη και γρηγορη αναρωση!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι με αυτά και με αυτά (με τη βοήθεια βέβαια και της υγρασίας και της βροχής) μάλλον έχω πειστεί να πάρω κι εγώ στεγνωτήριο! Θα το βάλουμε μάλλον στο μπαλκόνι! Για πες εσύ ποιό πήρατε και πόσο (νομίζω ότι το έχεις αναφέρει ξανά, αλλά δεν το βρίσκω!)

Joa, επειδή τα παιδάκια μας έχουν πολλά κοινά στοιχεία και πάνε και τα 2 σταθμό οπότε τους λείπουμε όντως περισσότερο, πρέπει να σου πω ότι και ο δικός μου έχει κακές μέρες, όπως και όλα τα πιτσιρίκια νομίζω! Απλά γνώμη μου είναι ότι όσο περισσότερο τους εξηγείς γιατί συμβαίνει το ένα και το άλλο είναι καλύτερο! π.χ. όταν άρχισε να μου γκρινιάζει στο ντύσιμο ξεκίνησα το παραμύθι που φοράμε το πάμπερς με το βατραχάκι ή το μπομπ το μάστορα κτλ που κάνουν αυτό ή το άλλο και έχουμε και ωραία ρουχαλάκια με τα τάδε χρώματα για να μην κρυώνουμε και τα φοράμε όπως ο αγαπημένος μας σκύλος φοράει τη γούνα του κλπ! Τέσπα με αυτά και με αυτά, στο ντύσιμο σπάνια έχουμε πρόβλημα! Βέβαια χωρίς υπερβολή από την ώρα που θα τον πάρουμε από το σταθμό μέχρι που θα κοιμηθεί το βράδυ δε μένει 5' χωρίς κάποιος από εμάς να ασχολείται μαζί του. Εντάξει όμως μοιραζόμαστε το χρόνο για να κάνουμε και τις υπόλοιπες δουλίτσες μας και στην τελική είναι από τις 4.30-9.15 δικαιούται κι αυτός να μας χορτάσει! Επίσης τα Σκ είναι αποκλειστικά αφιερωμένα σε εκείνον, σπάνια θα βγούμε οι δυο μας και σχεδόν πάντα αφού έχει κοιμηθεί, θα τον πάρουμε δηλαδή μαζί μας από το σούπερ μάρκετ μέχρι το συνεργείο για το αυτοκίνητο. Έτσι νομίζω μας χορταίνει περισσότερο. Γενικά νομίζω το έχω ξαναπεί, ότι ο Γώγος από τότε που πήγε στο σταθμό-αν εξαιρέσουμε τις πάμπολες αρρώστιες-έχει γίνει πιο συνεργάσιμος και υπάκουος! Σου τονίζω-δεν έχετε κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος, απλά όλα τα παιδάκια περνάνε διάφορες φάσεις και έχουν άσχημες μέρες! Λογικό είναι κάποιες φορές να μη μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με ηρεμία και να εκνευριζόμαστε! Κάπου-κάπου και να τους βάζουμε καμιά φωνούλα δεν είναι και καταστροφικό!

Ο Γώγος μου ΄πανηγυρίζει γιατί από το πρωί προσπαθούμε οικογενειακώς να βρούμε πού καταχωνιάσαμε τις παντόφλες του και τελικά τις βρήκε μόνος του! Τελευταία αυτός μας βρίσκει ό,τι χάνουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Επιστρεψαμε και εμεις..και επειδή οταν εφυγα αφησα ενα σπίτι... να μην πω καλύτερα, δεν εχω ορεξη ούτε να ξεντυθώ...

Ιωάννα μου δε χρειαζεται να κλαίς και να στενοχωριέσαι..Στα είπαν προηγούμένως τα κορίτσια..Η δικη μου απάντηση στην αντίδραση και το πεισμα του δικου μου (που μάλλον είναι χαρακτηριστικο αυτης της ηλικίας) είναι να μην δινω σημασία στην αντιδραση του..Θέλω να πω όσες φορες προσπάθησα κι εγώ να τον πείσω για κτ και να του πω "γιατι νευριάζεις αγορακι μου" "μη θυμώνεις μωρο μου" "γιατι το πεταξες αυτό κτ;" το μονο που καταφερα ήταν να τον εκνευρίσω περισσότερο και να του δωσω τροφή για περισσότερο πείσμα..Αρα, αυτο που κάνω εγώ και πιάνει στο δικο μου παιδί, είναι να προσπερνάω το θυμο του και να μην δίνω τροφή σε αυτόν, δλδ π.χ εγω δεν θελω να βλέπω κιν. σε θεση που εχει το παιδί πρόσβαση, οπότε αν καμια φορα τον τσακώσω με το κιν. το παίρνω χωρις 2η κουβεντα..Εκεί πάνω αρχίζει τα νευρα και την τσαντίλα και εγώ ξεκινάω "έλα τώρα να δούμε τα ψαρακια πως κολυμπούν και σε λίγο θα τα ταϊσουμε.." ή "που εχεις βάλει εκεινο το παραμυθι με τα τραγούδια και τα ζωάκια να το διαβάσουμε;;" και κατευθείαν αλλάζει ενδιαφερον και αναζητάει αυτο που του προτείνω.. δεν ξερω αν εσεις συμφωνείτε με αυτη την τακτική, αλλά σε αυτο το θεμα όσες φορες προσπάθησα να του εξηγησω για κτ που κάνειν και δεν πρέπει και δίνω σημασία σε αυτό βλέπω οτι δεν εχει αποτέλεσμα και ή που θα γίνει το δικό του ή θα πάει να μου κανει άλλη ζημιά και θα εννοεί "κοίτα, εσύ δεν μου εκανες το χατηρι και εγώ όμως δεν σ'άφηνω ετσι..Να για να μάθεις!", οπότε τον αποπροσανατολίζω τελείως για να καταλάβει οτι αυτό που ζηταει δεν είναι καν προς συζητηση!!

Κλείνω γιατι θα πλατιάσω πάλι.... χαχαχα

Δεν κάνεις τπτ λάθος καλή μου!!Όλα τα κανεις σωστα..Απλά καμια φορά πρεπει λίγο να προσαρμόζουμε τη συμπεριφορα μας στις καταστασεις που καλούμαστε να αντινετωπίσουμε απο τους Ταλιμπάν μας..χαχα

Αυτο που λέει και η Ρίτα :Παιζει ρολο οτι εγω εχω αλλαξει..εχω γινει πιο ηρεμη και συναμα πιο στεθερη σε οτι του πω.

Πιο νευρικος άνθρωπος απο εμενα δεν υπήρχε..Προσπαθώ πολύ για να το περιορίσω αυτό!!Με το μπαμπα μου πάντα είμασταν στην κόντρα λόγω ίδιου χαρακτηρα και δε συμφωνούσαμε πουθενά..

Πριν παντρευτώ (ενα παραπονο είναι αυτό) πολλές φορες με τα λεγόμενα του με αμφισβητούσε γιατι θεωρούσε οτι εγώ που είναι η μικρότερη και η πιο χαϊδεμένη δεν θα μπορεσω ευκολα να ανταπεξέλθω στις απαιτησεις μιας οικογενειας..Τώρα εχει αναθεωρήσει πλήρως και μου λεέι οτι τον εχω διαψευσει και ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί και να πιστεψει ποσο καλή και ανεκτική μανα και συζυγος μπορούσα να γίνω...

Τα παιδια μας αλλάζουν..και το ξαναλέω οτι το προσπαθώ πολύ, δεν είναι εύκολο!

Κι εσύ Ιωάννα μην παραιτείσαι..Δεν εχει αποτέλεσμα ο ενας τρόπος, πιάσε τον άλλο..Θα βρεις το κουμπί του Χρήστου και να δεις πόσο θα ηρεμησεις..Δεν υπάρχει κανονας καθε παιδακι είναι διαφορετικό και θελει άλλο χειρισμό..

Ουτε εσύ κανεις κτ λάθος και κυρίως το παιδακι σου δεν είναι διαφορετικό απο την πλειοψηφία των παιδιών αυτης της ηλικίας...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...