Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινάκι έμαθα γιορτάζει και ο καλός σου; Χρόνια του Πολλά και ευτυχισμένα.

Κορίτσια ήρθε ο Άγιος Βασίλης σπίτι σας ή θα έρθει Πρωτοχρονιά; Σε εμάς ήρθε και ακούστε τώρα αντιδράσεις. Είχαμε αφήσει από χτες ένα μπισκότο στο τραπέζι για να φάει Άγιος που θα ήταν κουρασμένος; Η πρώτη έκπληξη για την Αλεξάνδρα ήταν το πρωί που το μπισκότο έλειπε. Της λέω ''Αλεξάνδρα ήρθε ο Άγιος Βασίλης και έφαγε το μπισκότο, πήγαινε στο Δέντρο να δεις αν έχει αφήσει κάτι''. Όταν είδε τη σακούλα στο Δέντρο έμεινε έκπληκτη κα ρώταγε τι είναι αυτό και αν είναι δικό της. Στην αρχή έκανε γύρω - γύρω το δώρο και δεν το άγγιζε, αλλά όταν όμως το άνοιξε έγινε χαμός. Τα ματάκια της έλαμπαν από ευτυχία. :D:D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά στο Χρηστάκο της Ιωάννας μας και με το καλό να υποδεχτεί το αδερφάκι του! Χριστινάκι και σε σένα χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς!

Σας ευχαριστώ πολύ κι εγώ για τις ευχές μας!

Εμείς είχαμε τραπέζι που πήγε καλούτσικα τι να κάνω που είχα και κάτι ξινούς...ονόματα δε λέμε...γκρρρρ! Τέσπα ενθουσιαστήκαμε μικροί μεγάλοι με τον καλό μου που ντύθηκε Άγιος Βασίλης και τους μοίρασε τα δώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για το αγορακι μου και με την σειρα μου να ευχηθω τα καλυτεροτερα στο χριστινακι και στον μαρινοσυζυγο...

Εμας το τραπεζι πηγε καλα αλλα ο χρηστακος ειχε τρελο αλλα τρελο βηχα ...εφαγε και πολυ οποτε αφου εκανε εμετο καταληξαμε στο ιατρικο για μασκουλα..Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο αλλα το βραδυ δεν μπορουσε να κοιμηθει το καημενο ...κοιμηθηκε ελαχιστα με την βοηθεια αταραξ ..σημερα εκανε και πυρετουλι (πιστευω απο την αυπνια και την κουραση)αλλα παει καλυτερα...

Εμας ο αη βασιλης θα ερθει την πρωτοχρονια!!!να εχουμε κατι να λαβουμε και τοτε!!

Πολλα φιλακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα φίλες μου και Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία σας εύχομαι!

Ιωαννίτσα μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου και περαστικούλια σας.

Χριστινάκι μου και σε σένα Χρόνια Πολλά κορίτσι μου.

Μαρινάκι να χαίρεσαι τον σύζυξ.

Κι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να γιορτάζει κι ο σύζυξ της Πετρούλας. Χρόνια Πολλά !

Φιλιά σε όλες....

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ για ολους !!!

Εχω τοσο πολυ καιρο να γραψω που δεν ξερω για τι να πρωτοευχηθω ! Γεννες , γιορτες , γενέθλια !!!

Ηλιάνα , Πετρουλα και Κικη να χαιρεστε τα μωράκια σας !!! Αρμάκι και Ιωαννα με το καλο να ερθουν τα μωράκια σας !

Χρονια πολλα σε ολους τους εορτάζοντες , υγεια πανω απο ολα και αγαπη πολυ αγαπη να δινουμε και να περνουμε απο τους γυρω μας !!!

Ειμαστε καλα , σχεδον αποκλεισμένοι απο τα χιόνια , σε ενα ομως πολυ ειδυλιακο τοπιο κατάλληλο για Χριστούγεννα . Μετακινουμαστε με ελκηθρο , η φακη δηλ γιατι εγω εχω το δυσκολο εργο του τραβήγματος και περναμε πολυ ησυχα και ηρεμα αυτες τις γιορτες .

Ευχομαι σε ολες να περνατε ομορφα , ζεστά και οικογενειακά αυτες τις μερες !!!

Φιλια πολλα

Καλημέρα κοριτσάρες Χρόνια Πολλά και Καλά!!!Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας! Υγεία πάνω απ'όλα! Πως περάσατε?

Εμείς πολύ όμορφα, οικογενειακά και με πολλές βολτούλες. Ήμουν πολύ καλά από συσπάσεις(φτου φτου) κι ετσι ακολούθησα κι εγώ!

Ελπίζω όλες να περάσατε πολύ όμορφα!

Λαμπρινούκο μου πολλά φιλιά!!!!Εύχομαι να συνεχίσετε να περνάτε τόσο όμορφα στα χιόνια!

Σήμερα γιορταζει και ο Αστέρης μας!

Αστέρη χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα υγειής και γελαστός και να σε χαίρονται οι υπέροχοι γονείς σου!!!!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Περάσατε όλες καλά. Εμείς τα περάσαμε όμορφα, ήσυχα, φάγαμε και ξεκουραστήκαμε. Έριξα κάτι ύπνους κορίτσια ανεπανάληπτους.:P:p:p

Πετρουλίνι μου ξέχασα ότι και ο καλός σου είναι Χρήστος.:oops::oops: Να τον χαίρεσαι και να ζήσετε πολλά - πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι.

Joa τι κάνει ο Χρηστάκος; Είναι καλύτερα; Περαστικά του.

Λαμπρινή χρόνια πολλά και σε εσένα και στη Χριστιάννα σου. Να περνάτε καλά και να έρχεσαι συχνότερα να μας γράφεις.

Άρμα καλά να περνάς και εσύ και να το διασκεδάζεις όσο μπορείς.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ ΜΑΣ

Καλημερα!!!

Περασατε καλα βλεπω ολοι ε?

Μπραβο και του χρονου!

Σαρδελακι να χαιρεσαι τον Αστερη σου!!Να τον καμαρσεις οπως επιθυμει!

Λαμπρινουκο μου να χαιρεσαι την φακιτσα σου!!Γερη και δυνατη παντα!!Να περνατε παντα ομορφα!!Μας ελειψες φιλεναδιτσα!Ελα να τα λεμε!!!

Iωαννα πως ειναι το αγορι μας σημερα?Καλυτερα?

Κοριτσια νομιζω ο ανδρας της Πετρουλας δεν ειναι Χρηστος .

Γιοβαννα τελεια η μικρη με το δωρακι της!!Μα δεν ειναι τρελα οταν μενουν ετσι εκπληκτα?

Εμας θα ερθει λαιβ ο Αγιος Βασιλης(-γιαγιά) την παραμονη πρωτοχρονιας, οπως και περισυ.Θα εχουμε και παιδακια οπου θα παρουν και αυτα τα δωρα τους.Ειναι ενα happening που το κανουμε απο οταν ημουν εγω μικρη και το συνεχιζουμε με μεγαλη ανυπομονησια!!!

Εμεις περασαμε οικογενειακα με πολλες βολτες και φυσικα με πολλους υπνους και εμεις(σε ανακατες ωρες χμμ)...ελιωσα.

Φυσικα δεν ελειψαν τα ευτραπελα....χαχα

το πρωτο σκηνικο ηταν ο Γρηγορης μας ξεφυγε απο το χερι μεσα σε ενα παγοδρομιο και μπηκε στον παγο με τα παπουτσια του και τρεχωντας...καταλαβαινετε...για γελια και για κλαμματα η φαση...

Να κανει πατιναζ το παιδι με τα μουτρα,εγω να λεω τι εσπασε τωρα...ο ανδρας μου να προσπαθει να μπει με τα παπουτσια να τον σηκωσει και να γλιστραει,οι αλλοι γυρω να κανουν πατινια....

Ευτυχως ηταν μεσα οι υπευθυνοι με κατι ενδοεπικοινωνιες και τον μαζεψαν...

Κωμικοτραγικο σας λεω.

Επισης εχθες στη Μαρινα του Φλοισβου(που ειναι ο πιο ομορφος χωρος θεωρω μιας και πηγαμε παντου, για χριστουγεννιτικη βολτουλα καφε κτλ)ηρθε και μας μιλησε ο Αγιος Βασιλης..

Στην αρχη, ο μικρος χεστης μου, κρυφτηκε χαχα μετα ομως οταν του ειπε τι θες να σου φερω; ξεθαρρεψε και αρχισε να αραδιαζει τη λιστα του.Τον ευχαριστησε και για τα περσινα δωρα :lol:.Στο τελος τον ρωτησε ο Αγιος Βασιλης αν ηταν καλο παιδι και λεει με υφος ο Γρηγορης ''Ναι βρε Αγιε Βασιλη....'' με τετοιο υφος σα να του λεει παιδια ειμαστε βρε κουτο?:lol::lol:

Γενικα περασαμε πολυ ομορφα,ειδαμε καλους φιλους,φαγαμε ,ηπιαμε και τωρα ειμαι με το παρεακι μου μιας και ο μπαμπας δουλευει και περιμενουμε την Πρωτοχρονια!!!

Θα κανω και ρεβεγιον και ουτε ξερω τι θα μαγειρεψω...αχ μη γελατε, ειλικρινα δε ξερω.. πρεπει να κατσω να σκεφτω και πολυ βαριεμαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια λέγαμε με την Ντίνα μπας και πίναμε αύριο το πρωί εκείνον τον καφέ στον Αγ.Αντώνη. Την Τετάρτη έχουν απεργίες πάλι τα μέσα οπότε λέγαμε για αύριο μιας και εκείνη μπορεί ή αυριο ή Τετάρτη μόνο. Τι λέτε???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

χαχα Καλο!χαχα θα ριξω μια ματια...

Εγω αυριο δε μπορω δυστηχως η μανα μου αυτες τις μερες εχει κατι δουλιτσες με την αδερφη μου (που ειναι σε αδεια) στο νεο σπιτι της (στον πυρετο των εργασιων...)και εγω εχω τον μικρο...

Φυγαμε για καμμια βολτα τα λεμε μετα!

Bye!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Χρόνια πολλά στον Χρηστάκο στην Χριστίνα μας και στον γαμπρούλη μου.

Επίσης σε όλους που πιθανόν ξεχνάω !!!!!

Τα νεα μας θα σας τα πω καποια αλλη στιγμη γιατι τωρα προσπαθω να συμαζεψω λιιιιγο

Φιλια

Θα κανω και ρεβεγιον και ουτε ξερω τι θα μαγειρεψω...αχ μη γελατε, ειλικρινα δε ξερω.. πρεπει να κατσω να σκεφτω και πολυ βαριεμαι.

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, αλλά εγώ θα φτιάξω μοσχαράκι στρογγανώφ, κρέπες με σπανάκι, κοτόπουλο ρολό με πατάτες, την πιπερόπιτα (που μας πρότεινες εσύ ;);)) και κεκάκια αλμυρά με φέτα και λιαστές ντομάτες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...