Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Γιοβαννα μου εχει φρικαρει ο Γρηγορης με ρωταει συνεχεια ''αυριο εχω σχολειο?'' νιωθω λιγο ασχημα που τον κρατησα ...βλεπω οτι ηθελε πολυ να παει...

Απο την αλλη ειδα πολλα μυξωμενα και με πολυ βηχα στη γιορτη(τετοιο μαζικο βηχα δεν εχω ξανακουσει) και ειπα να μην ρισκαρουμε και να περασουμε καλα τις γιορτες...

Τωρα παει.. ετσι και αλλιως εκλεισαν σημερα.3 του Γεναρη εχουμε σχολειο.

Η Αλεξανδρα το αποζηταει και αυτη ε?Ε λογικο...περνανε καλα τελικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια θα ρωτήσω τον γιατρό, αν και του το ανέφερα, αλλά μου είπε ότι έτσι κι αλλιως ό,τι χρειαστεί θα μου το πει την επόμενη φορά που θα πάω στις 11 του μήνα..

giovanna τα σοκολατάκια που πήρα δεν έχουν αλλά κόλλησα τώρα γιατί το μαγνήσιο λέει ότι είναι ασπαρτικό..:confused:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

giovanna τα σοκολατάκια που πήρα δεν έχουν αλλά κόλλησα τώρα γιατί το μαγνήσιο λέει ότι είναι ασπαρτικό..:confused:

Κοίτα, το μαγνήσιο φαντάζομαι ότι στο έχει προτείνει ο γιατρός, έτσι δεν είναι; Μπορεί η ποσότητα που υπάρχει εκεί να μην επηρρεάζει. Θυμάμαι πάντως ότι ο γιατρός μου είχε επιστήσει την προσοχή για όλα τα light προϊόντα, ακριβώς για την ασπαρτάμη. Από το φόβο μου εγώ δεν έτρωγα ούτε καραμέλες. Ρώτα τον και για τα σοκολατάκια. Εξάλλου εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το ζάχαρο και σου είπε να τα ελαττώσεις και όχι να τα κόψεις εντελώς, σωστά; Ίσως ένα κανονικό σοκολατάκι την ημέρα να μην δημιουργεί πρόβλημα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα εσυ αδεια δεν εχεις καθολου?ωραια περασε η μικρη με τον φιλαρακο της ε?

Θα πα΄ρω από τις 29/12 έως 7/1, την Αλεξανδρα όμως δεν θα τη στείλω καθόλου σχολείο μπας και γλιτώσουμε τίποτα -ευτυχω΄ς η αδερφή μου είναι καθηγήτρια και τώρα μπορεί να την κρατήσει -. Πέρσι είχαμε βρεθεί Πρωτοχρονάτικα στο νοσοκομείο και με τίποτα δεν θέλω να το ξαναζήσω αυτό.:(:(

Αχ ναι?Θυμισε μου γιατι ειχατε παει νοσοκομειο?

Καλα θα κανεις μωρε..μπορει και να μην αρρωστησουν αλλα μερες που ειναι γιατι να το ρισκαρουμε?Αυτο σκεφτηκα και εγω.. αφου θα ημουν σπιτι κριμα δεν ειναι να κολλησει κατι τωρα?

Απλα τον βλεπω ετσι καλα που ειναι και ζωηροτατος και καπου ενιωθα τυψεις που του εκοψα τη χαρα...αλλα τωρα που μου ειπες και αυτο εξανεμιστηκαν..χαχα

Ο πατερας μου παντως σαν διαβητικος δεν τρωει ουτε ασπαρταμη, ουτε φρουκτοζη.Και αυτες οι σοκολατες για διαβητικους ειναι τιγκα στη φρουκτοζη η οποια μεταβολιζεται κανονικοτατα και ανεβαζει το ζαχαρο.

Μονο αυτα τα προιοντα που εχουν βγει τωρα sweet & balance που εχουν και σοκολατα και αλλα γλυκα χρησιμοποιουν μια αλλη γλυκαντικη ουσια (νομιζω σουκραλόζη αν δεν κανω λαθος)που δεν μεταβολιζεται και τσεκαρισμενα δεν ανεβαζει το ζαχαρο.

Αλλα στην εγκυμοσυνη αυτες οι ουσιες ετσι και αλλιως πρεπει να αποφευγονται...φυσικα οχι μια στο τοσο αλλα συστηματικα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

να μαι παλι ...εφτιαξα το μαλλι ,σιδερωσα 2 πλυντηρια και εστειλα τους αντρες για ψωνια..αυριο εχω καθαριστρια να μαζεψει το σπιτι(την λυπαμαι...)

αρμακι εγω 28η εβδομαδα εκανα καμπυλη δλδ τελος 6ου αρχες 7ου ...και μην μου αγχωνεσαι τρωω εγω σοκολατες και για τις 2 μας..

Εμεις αυριο δεν εχουμε σχολειο ...θα εχω καθαριστρια και χρηστο μαζι ..oh my god...

φευγω ..ακουω την γκαραζοπορτα...ηρθε το θηριακι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εμεις αυριο δεν εχουμε σχολειο ...θα εχω καθαριστρια και χρηστο μαζι ..oh my god...

Oh yes...δε θες να ξερεις....δε σου περιγραφω τι εγινε σημερα εδω μεσα...

Παραλληλους βιους ζουμε...εκτος της κοιλουμπας βεβαιως...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!

Βατραχακι ειστε κι εσεις καλύτερα διαβαζω κι αυτο ειναι πολύ θετικο!!Αντε μεχρι το Σαββατο να ξεμπερδεψουμε ολοι με τις παλιοαρρωστιες!!

Κικη οτι θα νανουριζε ο Αναστασης τον μπέμπη μπορουσες να το φανταστείς;;Μπραβο του και μπραβο σου!!Εγω με τις τιμωριες το εχω αφησει γιατι βαριεμαι να τον γυρναω πίσω αλλα θα το ξαναπιασω συντομα γιατι αρχισε να εμπλουτιζει το λεξιλογιο του και δεν μου αρεσει!!!!

Ιωαννα συμπεθερα τι εστί Κωνσταντινος????Να ανησυχουμε ή ειναι όλα υπο ελεγχο;;Πολλά σκερτσα και ναζια διαβαζω...:tongue:

Φωτεινη καλή επιτυχια στα γλυκομαγειρεματα!!

Μαρακι εγω την καμπύλη την εκανα με ενα μηνα διαφορα απο την β' επιπεδου (9/6 η β΄επιπεδου και 9/7 η καμπύλη,μολις μπήκα στον 7ο)

Ιωαννα με γεια το μαλλί!!Καλοκυκλοφορητο, χαχα!!Οσο για αυριο πάρε τον Χρηστο και καντε μια βολτιτσα στα μαγαζια της περιοχής, θα το ευχαριστηθειτε και οι δυο και οταν γυρισετε θα βρειτε το σπίτι πεντακαθαρο!!

Ριτα τελος οι δουλειες ε;;Ολα ετοιμα και εν αναμονη της Χριστουγεννιατικης φιεστας τωρα...

Εμεις σημερα ειμαστε πολύ καλύτερα, ο Αναστασης σχεδον καθαρισε, ο μπεμπης εχει ηρεμησει και ειναι υπο ελεγχο και εγω εχω εναν πονοκεφαλο χωρις τις καταρροες φυσικά.....

Εκανα και εγω μαλλάκι σημερα και μπαμπας και γιος μου εκαναν δυνατα κοπλιμέντα..Το εκοψα καρε και εκανα και ανταυγειες, αλλαξε τελειως το look και ανανεωθηκα πολύ!!!Αυριο θα αφησουμε παιδια στις γιαγιαδες και θα παμε οι δυο μας μια βολτα στο κεντρο της πόλης για τα τελευταια ψωνια.Το βραδυ ειχαμε προγραμματισει να βγουμε εξω για ρεβεγιον σε ενα πολύ ωραιο μαγαζι εδω με ζωντανη μουσική αλλα μαλλον λόγω της πρωινής βολτας θα αλλαξουν τα σχεδια..Κατα πάσα πιθανοτητα θα φτιαξω κτ και θα μεινουμε μεσα για να χαρουμε τη μερα, μιας και οι επόμενες εχουν πολύ ξενυχτι για τον συζυγο..

Σας αφηνω, πάω να τσιμπήσουμε και μετα πρεπει βγαλω και γευμα για αυριο..

Φιλια πολλά και καλή παραμονη Χριστουγέννων η οποια θα ξεκινησει με χαρουμενες παιδικες φωνουλες να ψαλλουν τα κάλαντα!!(με το δικο τους μοναδικό τρόπο!!!)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ ναι?Θυμισε μου γιατι ειχατε παει νοσοκομειο?

Είχε ξεκινήσει πυρετό από την παραμονή και ανήμερα χτύπησε κάτι σαραντάρια ακατέβατα. Ο γιατρός μας ήταν εκτός Κέρκυρας και έτσι πήγαμε νοσοκομείο και είχε, τι άλλο, ωτίτιδα. Ήταν η 1η αντιβίωση που πήραμε για το 2010 και από τότε πήραμε άλλες 5 φορές :(:(:(:(

Ιωαννα συμπεθερα τι εστί Κωνσταντινος????Να ανησυχουμε ή ειναι όλα υπο ελεγχο;;Πολλά σκερτσα και ναζια διαβαζω...:tongue:

Τι μόνο εσείς θα ξενοκοιτάτε; :tongue::tongue::tongue: Ο Κωνσταντίνο είναι το κολλητάρι μας στον παιδικό. Κάθε πρωί την περιμένει να την πάρει από το χεράκι να πάνε στην τάξη τους. Αν κάποιος από τους δύο λείψει ο άλλος είναι στα μαύρα πανιά.....αχ έρωτας!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα τι κάνετε?

Βατραχάκι και Πετρουλα πολύ χαίρομαι που ξεμπερδεύετε με την παλιίωση στον αγύριστο!

Ιωάννα μου κι εμείς αύριο δεν έχουμε σχολείο αλλά ελπίζω να κάνει καλό καιρό να τον βγάλει ο μπαμπάς μου καμιά βολτούλα μπας και κάνω κανένα εντατικό μαγείρεμα! Σήμερα έκανα τον κορμό της Ριτας, πολύ γρήγορος μακάρι να είναι εξίσου γευστικός! Στις 26 είπες ότι δουλεύει ο καλός σου? Επειδή κι εγώ θα έχω μοναξιές καλά θα ήταν να κανονίζαμε κανέναν παιδότοπο (αν είναι ανοιχτός βέβαια!)! Έχω όμως ένα θέμα αν θα έβρισκα το δρόμο :oops::oops::oops: έχω έρθει τόσες φορές αλλά και πάλι νομίζω δεν το έχω!

Κική μου τι γλυκό το αγοράκι σου με τα νανουρίσματά του στο αδερφάκι του!

Μαρία με γεια σας τα δωράκια! Κάνε χώρο τώρα να δω που θα τα βάλεις όλα αυτά που θα μαζέψετε και εσείς! Εγώ μέχρι στιγμής βγάζω 6 δωράκια-παιχνιδάκια ότι θα λάβει/έλαβε ο καθένας τους! Παραείναι πολλά! Στους δικούς μου πια λέω να δώσουν λεφτά να τους τα βάλω στην άκρη αφού επιμένουν να τους πάρουν κάτι, όμως δεν τους πιάνεται λένε!:?

Γιοβαννάκι, το 2010 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά από πλευράς ασθενειών και για σας, δε θα ξανάρθει όμως!

Ρίτα κοίτα να βγάλετε τη μάσκα αύριο στα κάλαντα γιατί αλλιώς το βλέπω να τον περνάνε για κλέφτη το Γρήγορο έτσι όπως έχουμε καταντήσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!χρονια πολλα και καλα!!!να χαιρομαστε τις οικογενειες μας τα παιδακια μας !!!υγεια αγαπη και ολα τα αλλα ερχονται!!!

Εμεις ειμαστε καλα...καθαριζουμε...ο χρηστος μολις εφυγε για πλατεια και παει να δοκιμασει το ποδηλατο που του πηρε δωρο ο παππους...

Χρονια Πολλαααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...