Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ιωαννα η περιποιηση συνεχίζεται μια χαρα βλέπω..Κι εγω σημερα εχω κομμωτηριο (βαφη, κουρεμα, χτενισμα)

Γιατι δεν τα βαφεις τα μαλλακια σου Ιωαννα;;Εγω και στις 2 εγκυμοσυνες με το οκ του γιατρού τα εβαφα μετα τον 6ο μηνα και ελεγα στην κομμωτρια να χρησιμοποιησει φυτική βαφή.Εναλλαξ εκανα και ανταυγειες που δεν ερχονται σε επαφη με το δερμα

Ριτα καλές δουλειες και υπομονη με τον Γρηγόρη..

Πανμαρ που εισαι βρε παιδακι μου;;;Σε χασαμε..

Τα δικα μας νεα..

Ο Αναστασης ειναι μια χαρά και ακομη κοιμάται, ενω ο μικρος ηταν λίγο ανησυχος, ξυπνησε 3-4 φορες και ηταν μες τον ιδρωτα, μαλλον ζεσταινοταν όμως γιατι μολις του χαλάρωσα τα σκεπασματα και του εβγαλα τη ζακετουλα κοιμηθηκε καλύτερα

Εγω ειμαι με αυτο τον πονοκεφαλο των τελευταίων ημερων και η καταρροη καπως σταματησε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Πετρουλα ....μου ειχε πει η γιατρος μονο φυτικη αλλα ενταξει μωρε λιγος καιρος εμεινε και θα τα βαψω μια και καλη μετα την γεννα..

Βλεπω σιγα σιγα συνερχεστε...μεχρι τα χριστουγεννα θα ειστε περδικια...

Αχ σας εχω πει οτι λατρευω τον αη βασιλη ???ο χρηστος λογω του αγιου εχει γινει αγγελουδι ...φοβαται να κανει σκανδαλια μην και τον δει ο αη βασιλης και δεν του φερει δωρο ...Ολη μερα πιανει τον λουτρινο αη βασιλη και του λεει ειμαι καλο παιδι ,ακουω μαμα μπαμπα ,θελω δωρο ακους ???

Γειτονακιιιιιι που εισαι καλε?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα ουτε εγω το ειχα βαψει το μαλλι αλλα ξερω οτι ολες στο τελος το βαφουν..

Για ρωτα για καμμια φυτικη βαφη!

Εμεις ξεκινησαμε απο χθες που πηραμε τριγωνο να λεμε τα καλαντα στη γειτονια...πολυ γελιο.

Το σουξε μας ειναι το τριγωνα καλαντα οπως ειδατε αλλα και τα καλαντα των Χριστουγεννων τα κουτσολεει...

Πλακα θα εχουμε αυριο..!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα Πετρουλα ....μου ειχε πει η γιατρος μονο φυτικη αλλα ενταξει μωρε λιγος καιρος εμεινε και θα τα βαψω μια και καλη μετα την γεννα..

Βλεπω σιγα σιγα συνερχεστε...μεχρι τα χριστουγεννα θα ειστε περδικια...

Αχ σας εχω πει οτι λατρευω τον αη βασιλη ???ο χρηστος λογω του αγιου εχει γινει αγγελουδι ...φοβαται να κανει σκανδαλια μην και τον δει ο αη βασιλης και δεν του φερει δωρο ...Ολη μερα πιανει τον λουτρινο αη βασιλη και του λεει ειμαι καλο παιδι ,ακουω μαμα μπαμπα ,θελω δωρο ακους ???

Γειτονακιιιιιι που εισαι καλε?

Χαχα και εμεις τα ιδια...ακριβως ομως.

Του λεω οτι ολα τα βλεπει ο Αγιος Βασιλης και μαζευεται!Περιμενει πως και πως να μας επισκεφτει να μας φερει τα δωρα(την παραμονη Πρωτοχρονιας εννοειται..)

Εχθες πηρε την κιθαρα του (εχουμε πλεον-του εφεραν δωρο δλδ- μια κανονικη σαν των μεγαλων αλλα σε μικρογραφια)και τραγουδουσε και φωναζε Αγιε Βασιλη ακους??????

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κι απο 'μας!!!

Νατασσα μου ξεχασα να σου ευχηθω εχθες πολυχρονη γλυκια μου κι οτι επιθυμεις!!!

Ιωαννα μου καλα κανεις και γυρνας τωρα που μπορεις!!!

εμεις ειμαστε καλυτερα ο τιμος ειναι μια χαρα βηχει που και που αλλα αυτο θα φυγει σταδιακα ο μικρος τον πιανει βηχας οταν εχει μυξες οποτε κι εμεις ριχνουμε πολυ ορο αυτα τα δικα μας!!

φιλια τα λεμε αργοτερα!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα :P:p:p:p

Joa καλή περιποίηση. Και εγώ το έβαφα το μαλλάκι μου στην εγκυμοσύνη μετά το πρώτο τρίμηνο. Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ χρησιμοποιούσα φυτική του Κορρέ.

Ριτάκι μια χαρά περνάς με το Γρηγόρη σου. Και εμείς έχουμε τριγωνάκι για τα κάλαντα και θα πάμε αύριο να τα πούμε.

Πετρούλα μου τουλάχιστον γλιτώσατε την αντιβίωση. Πολύ σημαντικό αυτό. Τα Χριστούγεννα θα έίστε μια χαρά.

Χτες ήρθε στο σπίτι ένα φιλαράκι της κόρης μου, ο Κωνσταντίνος, και το τι γαλουφιές του έκανε η δικιά μου δεν λέγεται. Όλο Κωνσταντίνε μου και Κωνσταντίνε μου ήταν. :D:D Στο τέλος έπαιξαν και κρυφτό, κρυβόταν ο ένας από τη μια μεριά του τραπεζιού και ο άλλος από την άλλη. :D:D Γέλιο είχαν. Βέβαια σήμερα έχω ένα σπίτι άστα να πάνε, αλλά έχω κανονίσει και εγώ να έρθει γυναίκα και θα τραβήξει αυτή το μεγάλο ζόρι:tongue::tongue:

Δεν μου πάει το νετ στη δουλεία τελικά......στις 09.30 ξεκίνησα να γράφω το μήνυμα και δείτε τι ώρα κατέληξα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μια γρήγορη καλησπέρα και απο'μένα μιας και παραμονεύουν τα ζουζούνια μου για να τα απασχολήσω.

Χρόνια πολλά στις χθεσινές εορτάζοντες εύχομαι (νατάσω και αναστασία Ντελενάκι) , να έχουν υγεία και ευτυχία.

περαστικά σε όλα τα άρρωστα ζουζούνια, Πετρούλα να προσέχεις το μπέμπη όσο μπορείς αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις τα αδερφάκια.

Αρμάκι συγχαρητήρια , έπεσα μέσα και εγώ μια απο τις λίγες φορές στη ζωή μου μιας και δεν το συνηθίζω αυτό, όσο για την υδρονέφρωση εμείς είχαμε μέχρι και τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε (doppler) και μετά τη γέννα κάναμε στο μαιευτήριο άλλο ένα υπέρηχο να δούμε πως πάει το μπεμπέ , ευτυχώς είχε εξαφανιστεί αλλά και να υπήρχε όλοι οι γιατροί μας διαβεβαίωσαν πως δεν είναι τίποτα, με λίγη αντιβίωση ξεπερνιέται και τις περισσότερες φορές μέχρι να γεννήσεις έχει ήδη εξαλειφθεί. Το μωράκι μιας φίλης μου είχε υδρονέφρωση που γεννήθηκε και απλά πίνει προληπτικά αντιβίωση για να μην εμφανίσει ουρολοίμωξη και είναι μια χαρά το ζουζούνι, σε διαβεβαιώνω πως δεν είναι τίποτα και δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου.

Τέλος να πω πως για τα γλυκά Αρμάκι σε νιώθω απόλυτα μιας και εγώ με το ανεβασμένο ζαχαράκι που είχα τα είχα στερηθεί τελείως και ότι δεν έφαγα 5 μήνες τα έχω φάει μαζεμένα σε 40 μέρες μιλάμε.

Με το καλό να ευχηθώ στη Κωνκων για τη βάπτιση και στην Ιωάννα ότι περισσέψουν απο το τραπέζι να της στείλω σε πμ τη δ/νση να τα στείλει πακέτο.

Ριτάκι διάβασα τη περιγραφή σου στα γρήγορα της γιορτούλα σας και πολύ χάρηκα , πάντα έτσι να είναι ευτυχισμένα τα μωρά μας.

Φιλάκι για τους φανταστικούς φίλους εμάς απλώς ο δικός μας όταν δει κινητό μιλάει με τις ώρες σε ένα Γιάννη μαντήλι σου και λέει ότι αν δεν κάτσει καλά θα μπει τιμωρία μιας και με τις τιμωρίες αυτές τις μέρες τον έχουμε τρελάνει. Χθες είχαν έρθει επίσκεψη κάτι φίλοι μας και επειδή με απασχολούσαν να φανταστείτε ότι τους έβαλε τιμωρία στο δωμάτιο του. μήπως το έχω παρακάνει και εγώ:confused::confused:

κατ'αλλα είμαστε καλά ευτυχώς με τον μικρό του βγαίνει όλη η τρυφερότητα και η αγάπη που έχει , χθες τον έπιασα που του διάβαζε παραμύθι και όλο έλεγε "μια φοά και ένα καιό" σε repeat 15 φορές. Εγώ τρέχω πανικόβλητη γιατί οι κολικοί στο μπεμπέ κυριαρχούν και τρώω απο ένα κουραμπιέ την ημέρα για να συνέλθω.

Φιλιά σε όλες όσες δεν ανέφερα (Γιοβάννα, Βατραχάκι,Πανμαρ,Μαελένη, Σούλα, Πικουλίνι, κυρία Φωτεινή , Βικάκι,Μαρίνα και όλες οι υπόλοιπες) αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα.

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα:D

χαιρομαι να διαβαζω οτι εισατε ολες καλα, και εμεις καλα ημαστε, εχω σημερα την μικρουλα μου κοιματε προς το παρον και δεν χορταινω να την βλεπω.:)

Η Βικυ πηγε για ψωμια και θα ερθει να την παρει αργα το βραδυ...οχι που θα αφηνε την ευκαιρια κα παει χαμενη :)....

εγω απο αυριο θα αρχησω να προετιμαζομαι για το Χριστουγεννιατικο μεσημεριανο, λιγο το σπιτι, λιγο τα γλυκα, λεω να κανω ενα προφιτερολ με δικα μου σου και εναι cheese cake....παλι θα σκασω στο γλυκο μια και απο φαι δεν τρωω τιποτα απο αυτα που κανω..καθως δεν ειμαι του κρεατος αλλα του γλυκο και πιτας παντος τυπου:D

σας φιλω ολες πολυ πολυ πολυ

Καλησπέρα φιλενάδες! Σήμερα η μέρα είχε ψώνια με τον νονό και τη νονά. Καλά όπως όλα τα παιδάκια αυτές τις μέρες έτσι και η Εύα έχει τρελλαθεί στα δώρα! Το προηγούμενο σκ είχαμε παππουδογιαγιάδες, σήμερα νονοί. Βέβαια δεν ζητάει η καημένη, η γιαγιάδες θεά την κάνανε να πάρει ένα παιχνίδι, έλεγε ''ωραίο'' και μετά το άφηνε..Σήμερα με τους νονούς όμως διάλεξε σε 10 λεπτά γιατί ενθουσιάστηκε που της το έδειξε η νονά της. Της πήραν αυτό http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=10106&osCsid=i1645n75eir6qljin2hmvp6sb0. Τους είπα να της πάρουν κάτι πιο φτηνό αλλά εκείνοι με τίποτα. Τους είπα μετά να μην της πάρουν και ρούχο, αλλά παλι επέμειναν και τελικά της πήραν και φόρεμα και μπλούζα..Να είναι καλά!Το καταχάρηκε το κοριτσάκι μου. Κι εγώ ευχαριστήθηκα γιατί ήμουν πολύ καλά από θέμα συσπάσεων και έκανα με άνεση την βολτίτσα μου, ήπιαμε και καφεδάκι και ήταν όλα πολύ ωραία!

Αρμα καμπυλη ποτε ειναι να κανεις?Καπου τωρα δεν εναι?Ισως θα ηταν καλο να το τσεκαρεις και αυτο διοτι τωρα το συνδιασα ..η κουμπαρα μου που σου ελεγα πριν ειναι αυτη που ειχε και το ζαχαρο κυησης.

Δεν ξέρω πότε είναι η καμπύλη νομίζω όμως στον 7ο..θα μου πει ο γιατρός...

καλε ξερατε οτι υπαρχει βιολογικο γαλα σε σκονη για τα μωρακια;

εχθες εβλεπα κατι δειγματα που ειχε η γιατρος δεν το ηξερα καινουρια ειναι αυτα;

της frezyderm και της hipp.

Ναι βατραχάκι μου τα είχα δει κι εγώ στην παιδίατρο πολύ καιρό πριν..Περιμένω όποτε βρεις χρόνο να μου πεις για την διατροφή για το ζάχαρο!

Πωπω ρε αρμακι θα κοψεις τα γλυκα??ουτε σαν σκεψη δεν το αντεχω...αλλα για το γιο πρεπει να κανεις θυσεις πως να το κανουμε..

Άστα Ιωάννα μου..αφού η γυναίκα του γιατρού μου μόλις το άκουσε επειδή ξέρει τι γλυκατζού είμαι βούρκωσε! Τι να κάνουμε όμως...καλά που υπάρχουν σοκολατάκια για διαβητικούς! :lol:

όσο για τον Αγ. Βασίλη σε εμάς δεν πιάνει καθόλου! Μη σου πω ότι χειροτερεύει την κατάσταση..Αλλά βέβαια με τόσα δώρα που έχει πάρει γραμμένο τον έχει τον Αγ. Βασίλη..:lol:

Armaki με το καλό να δεχτείτε το νέο ντουντουνοφόρο μέλος και δεν πειράζει που έπεσα λίγο έξω :tongue::tongue:

Ευχαριστώ Ελένη μου! Ε και αν έπεσες λιιιιγο έξω και τι έγινε???:tongue:

Μαρια-αρμα μου, με το καλο να ερθει η "ντουντουνα σου" και οσο για το αλλο μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα.

Πιστευω οτι εχει να κανει με το αδειασμα του νεφρου απο τα ουρα ..η κατι τετοιο πχ δεν θα ειχε κατουρηση το μωρακι ...αν τα λεω καλα

Φωτεινή μου σ'ευχαριστώ, όντως με το άδειασμα του νεφρού έχει να κάνει..ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά!

Αρμακι αγοραρος ε?????? Ω ρε μανα μου, ετοιμασου να καλοπερασεις! Και ειδικα μετα απο ενα τοσο καλο παιδακι οσο η Ευουλα!!! Για την υδρονεφρωση κι εγω ξερω οτι δεν ειναι κατι, συμβαινει και μετα εξαφανιζεται! Μη σε παιρνει απο κατω!!! Επεσα εξω ρε γμτ και το εκοβα το κεφαλι μου οτι εχεις κοριτσι!

Νατασούλα και δεν είσαι η μόνη που έκοβε το κεφάλι της ότι έχω κορίτσι! :lol: Τώρα για το τι θα μου έρθει...προετοιμάζομαι από τώρα! Μάλλον θα είναι και ταυράκι αν όλα πάνε καλά οπότε...ωχ ωχ ωχ! :tongue::tongue: Ας έρθει με το καλό και να έχει την υγειά του και που θα πάει? Θα τα καταφέρω! Καλά πυο έχω κι εσας για να γκρινιάζω μετά! :lol:

Πεθαίνω με τις περιγραφές σου για τον ''γαμπρο'' και όλα τα σκηνικά! Σαν να βλέπω ταινία! χαχαχα!

Μαρακι για πες πως αισθανεσαι με τον αγοραρο που κουβαλας;;;Εχεις αρχισει να σκεφτεσαι την εικονα της οικογενειας σας σε 5 μηνες απο σημερα;;;;

Πως αισθάνομαι ε? Χμ..λίγο παραπάνω βάρος μωρέ γιατί έχει και μεγάλη ντουντούνα ο γιόκας μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (έτσι δεν λέμε???χαχαχα! ). Μου αρέσει πολύ που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει! Και χαίρομαι πολύ γιατί ένα χρόνο πριν, το αποκλείαμε..Απλά σκέφτομαι 2 χρόνια μετά πως θα είμαστε γιατί σε 5 μήνες θα είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες μέχρι να μπούμε σε σειρά! :lol: :lol: :lol:

Κικίτσα μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κι εγώ προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, μέχρι χτες ήμουν πολύ χάλια, αλλά οκ ελπίζω κι εγώ πως μέχρι να γεννηθεί θα φύγει..Κι αν δεν φύγει, αφού υπάρχει αντιμετώπιση και δεν είναι πολυ΄σοβαρό ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά!

Για τον Αναστλαση σου τι να πω??? Τι γλυκός με τον αδερφούλη του! Για την τιμωρία που βάζει τους πάντες, μάλλον βγάζει το άχτι του! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Hello!!

Συμμαζευτηκαμε και καθαριστηκαμε μετα κοπων και βασανων βεβαια αλλα τελος...εχω κανει τα γλυκα μου,Χριστουγεννα τρωμε στη μανουλα οποτε αραζω τωρα.

Κικη μου μπραβο τελεια τα πατε!!!Μια χαρα ο Αναστασης σου με τον αδερφουλη του.Παντα ετσι να ειναι!!

Φωτεινη ωραια γλυκα θα κανεις!!Μιαμ!!!

Γιοβαννα εσυ αδεια δεν εχεις καθολου?ωραια περασε η μικρη με τον φιλαρακο της ε?

Αρμα νομιζω οτι γινετε νωριτερα η καμπυλη.Εγω θυμαμαι καλα οτι εκανα β επιπεδου 27 Δεκεμβρη και μου ειχε πει να κανω καμπυλη την δευτερη βδομαδα του γεναρη επειδη βλεπω οτι εισαι κοντα σε αυτες τις ημερομηνιες ρωτα μηπως πρεπει να την κανεις.Μεγεια τα δωρα τις Ευας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμα νομιζω οτι γινετε νωριτερα η καμπυλη.Εγω θυμαμαι καλα οτι εκανα β επιπεδου 27 Δεκεμβρη και μου ειχε πει να κανω καμπυλη την δευτερη βδομαδα του γεναρη επειδη βλεπω οτι εισαι κοντα σε αυτες τις ημερομηνιες ρωτα μηπως πρεπει να την κανεις.Μεγεια τα δωρα τις Ευας!

Καλά τα λες. Σίγουρα γίνεται νωρίτερα. Με το καλό να χαρείτε τις γιορτές Ριτάκι μου. Τι λέει τώρα ο Γρηγόρης που δεν πάει σχολείο; Η Αλεξάνδρα το αναζητάει.

Άρμα όλα θα πάνε καλά. Τα σοκολατάκια για διαβητικούς να τα προσέξεις γιατί μπορεί να έχουν μέσα ασπαρτάμη η οποία επίσης είναι επιβαρυντική για τα νεφρά. Με υγεία τα δώρα της Ευούλας. Να τα χαρεί το κοριτσάκι σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...