Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια κι από μένα στα γρήγορα!

Τελικά γιορτάζει και η Νατάσα μας σήμερα? Επειδή οι ευχές κακό δεν κάνουν, χρόνια πολλά και πάντα με χαμόγελο!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί τρέχουμε κρεοπώλη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.

Νατάσα μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα.:):)

Ντελενάκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το καμαρώνεις.:D:D

Άρμα μου δεν το πιστέυω ότι έπεσα έξω στην πρόβλεψη. Σε ελιχα σίγουρη κοριτσομάνα. Να είναι γερό σου εύχομαι. Υδρονέφρωση δεν είχε φανεί και στην Κίκο ή δεν θυμάμαι καλά; :confused: Κάνε ότι σου είπε ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά.

Joa μου μια χαρά ο Χρηστάκος σου. Ολόκληρο παιδί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πωπω κομματια ειμαι ...γυρισα...απο τις 10 εφτασα σπιτι 12.30....αφου αδειασα την μιση λαικη και πηρα τα κρεατακια μου γυρισα..

Πωπω ρε αρμακι θα κοψεις τα γλυκα??ουτε σαν σκεψη δεν το αντεχω...αλλα για το γιο πρεπει να κανεις θυσεις πως να το κανουμε..

Βατραχακι περαστικα στα αγορακια σου!!θα δεις με την μασκα θα δεις αμεση βελτιωση ..μη παραξενευτεις αν τις 2 πρωτες μερες ακουγονται χειροτερα μετα θα δεις τρελη διαφορα...επισης προετοιμασου για τρελο τρεξιμο..ολα τα εισπνεομενα προκαλουν πολυ ανησυχια και υπερδραστηριοτητα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

.....γράφω σε δόσεις αλλά έπρεπε να ανέβω για αυτόφωρα :tongue::tongue:

Βατραχάκι περαστικά στον Τιμούλη σου. Θα περάσου όλα μην ανησυχείς. Και εγώ χτες το ανακάλυψα για το βιολογικό γάλα της Frezyderm....τυχαίο;

Πετρούλα ο Αναστάσης γιορτάζει το Πάσχα, έτσι δεν είναι; Περαστικά του... πολλά παιδάκια με βήχα ακούω πάντως.

Ρίτα η γιορτούλα σας ήταν σούπερ. Έτσι είναι πάντως, συνήθως ανεβαίνουν και οι μαμάδες στη σκηνή :tongue: Εμένα γύρθσε χτες στο σπίτι με μια σακούλα από χειροτεχνίες και ζωγραφιές και ένιωσα πολύ περήφανη για το Μικρό Πικάσο :P:p

Σούλα μου φαίνεται ότι η Ανδριάννα σε κάνει και τρέχεις. Βρε το ψευτρούδικο.......Αποτελεσματικό πάντως για να σηκωθείς από το κρεβάτι.:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρίτα η γιορτούλα σας ήταν σούπερ. Έτσι είναι πάντως, συνήθως ανεβαίνουν και οι μαμάδες στη σκηνή :tongue: Εμένα γύρθσε χτες στο σπίτι με μια σακούλα από χειροτεχνίες και ζωγραφιές και ένιωσα πολύ περήφανη για το Μικρό Πικάσο :P:p

Αμ δε μου τα ειπατε αυτα...δε με προετοιμασατε..Που να τα ξερω εγω η δολια αυτα τα κολπα να φορεσω κατι καλυτερο..να παω και ενα κομμωτηριο βρε αδερφε..:tongue:ετσι θα ανεβαινω στο σανιδι?Οπως- οπως?:D

Και εγω πολυ χαζοχαιρομαι με κατασκευες και τετοια!Χαζομαμαδες!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γειά σας τι κάνετε?

Διάβασα τα νέα σας και τρελάθηκα με την μικρή μας ψευτρούλα! Αχ Σούλα μου και σκέψου είναι μόλις 2,5......

Armaki με το καλό να δεχτείτε το νέο ντουντουνοφόρο μέλος και δεν πειράζει που έπεσα λίγο έξω :tongue::tongue:

Πετρούλα κ Vatraxaki περαστικά σας μωρέ.......μεγάλο άγχος οι ιώσεις με μωράκια στο σπίτι, ειδικά στην περίπτωση της Πετρούλας :(

Να δώσω κι εγώ τις ευχές μου για τις εορτάζουσες Αναστασία (Deleni) και Νατάσσα και από τη 2η περιμένουμε τα νεότερα από τον εγγλέζο γαμβρό :P :p

Joa μου παίδαρος κι ο Χρηστάρας!!! Μια χαρά! Κι εσύ έπρεπε να πεις στις μανούλες ότι δεν θα ήθελες να έχεις μαμούχαλο παιδάκι οπότε θα βούλωναν το στομά τους χιχιχι

Ριτάκι super το ταρανδάκι σου και μεγειά για το νέο σας απόκτημα! Αυτό αλήθεια τι τελη κυκλοφορίας πληρώνει? Και προσοχή μην σκάψει και σας ενώσει με τους απο κάτω :) :) :)

Οσο για τα δικά μας νέα είμαστε μια χαρά και κοιμόμαστε πια στο καινούργιο μας "μεγάλο" κρεββάτι :) :) και ενίοτε ζητάμε κι από τη μαμά να ξαπλώσει μαζί μας και είμαστε ευτυχισμένοι χαχαχα!

Σήμερα ξεμοντάρισα και την κούνια κι επιτέλους άνοιξε λίγο ο χώρος! Καιρός της τώρα να πάει κ στην αποθήκη με το καλό......

Κατά τα άλλα εργασία κι χαρά και περιμένω με αγωνία την παραμονή για να τον πάω να πει τα κάλαντα!

Καλό μεσημέρι και φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κοριτσακια μου γλυκαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πααααααααααααρα πολυ για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω που με θυμηθηκατε! Να χαιρεστε κι εσεις τις οικογενειες σας!!!

Ο γαμπρός ήρθε απο την Αγλλια και γελασαμε παααααρα πολυ! Τον εχουμε πιτωσει στο φαγητο, ανασα δεν εχει παρει ο ανθρωπος! Η δε αδερφη μου τον εχει πεθανει στην ξεναγηση και ο μπαμπας μου μας εχει ζαλισει με τα "πες του" και τα "πες του"! Αφου απο κεκτημενη ταχυτητα, γυρναω και μιλαω στον Σωτηρη στα αγγλικα! Κορυφαια σκηνη ηταν οταν ηρθανε πια στο σπιτι και γυρισε ο μπαμπας μου με στομφο και λεει σε απταιστα αγγλικα και πολυ περήφανος που το ξερει "sit down!" Και μετα το χαος, η επικοινωνια βουλιαξε! Επισης πολυ γελιο εχει και ο Σωτηρης με τον boyfriend που πιανουν κουβεντα! ο Θεος και η ψυχη τους τι καταλαβαινουν!!!

Επανερχομαι με τα δικα σας!

t7fQp3.png

κουκλες καλησπερα

να πω χρονια πολλα για την Αναστασια Ντελενι και την Νατασσα, υγεια ευτυχια και χαρα σας ευχομαι και Ελενη μου να χαιρεσε την κουκλιτσα σου.

Μαρια-αρμα μου, με το καλο να ερθει η "ντουντουνα σου" και οσο για το αλλο μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα.

Πιστευω οτι εχει να κανει με το αδειασμα του νεφρου απο τα ουρα ..η κατι τετοιο πχ δεν θα ειχε κατουρηση το μωρακι ...αν τα λεω καλα

περαστικα πετρουλα κ βατραχακι

εγω στα γρηγορα σας διαβαζω κ με το ενα χερι ανακατευω μια κολλα για τις καλλιτεχνιες μου και απο την αλλη σας γραφω...ευτυχως ειναι η τελευταια που κανω γιατι πελαγωσα με τοσες που εκανα δεν μου εχει μεινει χρονος για κουραμπιεδες κ μελομακαρονα

και συνεχιζω........

Αρμακι αγοραρος ε?????? Ω ρε μανα μου, ετοιμασου να καλοπερασεις! Και ειδικα μετα απο ενα τοσο καλο παιδακι οσο η Ευουλα!!! Για την υδρονεφρωση κι εγω ξερω οτι δεν ειναι κατι, συμβαινει και μετα εξαφανιζεται! Μη σε παιρνει απο κατω!!! Επεσα εξω ρε γμτ και το εκοβα το κεφαλι μου οτι εχεις κοριτσι!

Μαριζα εσυ δεν ελεγες για τους φανταστικους φιλους? Λοιπον επεσες στον καταλληλο ανθρωπο! Εγω ειχα δυο φανταστικους φιλους συγκεκριμενους, με ονοματα που με περιμεναν καθε πρωι μολις εμπαινα στο μπανιο. Ηταν μικροσκοπικοι, αγορακια και με περιμεναν μεσα στην μπανιερα! Εμοιαζαν λιγο με τον φρουφρου αμα τον θυμαστε! Καμια φορα τους εβλεπα και στον δρομο, η στο σχολειο. Το θυμαμαι τοσο καθαρα γιατι τους ειχα φιλους μεχρι 5,5 χρονων :shock: που γεννηθηκε η αδερφη μου! Μετα εφυγαν.... Αυτο που καταλαβα ηταν οτι ειχα αναγκη απο παρεα και γι αυτο τους ειχα δημιουργησει... Οταν γεννηθηκε η αδερφη μου δεν τους ειχα πια αναγκη! Τιποτα δεν ειναι λοιπον, πολυ φυσιολογικο μου κανει εμενα!

Σας εχω διαβασει αλλα τρεχω πολυ αυτες τις μερες και δεν μπορω να πολυσχολιασω! Να πω μονο περαστικα στα αρρωστουλικα! Και θα ξαναρθω με ηρεμια!

t7fQp3.png

Βρεεεεεεεεεεεεεεε τα μυαλα μου και μια λιρα!!!

Delenaki να χαιρεσαι την Αναστασουλα σου! Να ειναι παντα ευτυχισμενο το κοριτσακι σου!!! Χιλια συγνωμη, ειμαι μεγαλη γαιδουρα!!!:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ana χρόνια πολλά και σε εσένα! Πολύχρονη, ελπίζω να μην το χάνεις το δώρο παραμονιάτικα των Χριστουγέννων! Δεν κατάλαβα τί έχει γίνει με τον Άγγλο ασθενή, εεεεεεεε, γαμπρό ήθελα να πω! Θα παντρευτεί η αδερφή σου Άγγλο;

Ρίτα, τα μελομακάρονα τελειώνουν...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ειχα κι εγω την εντυπωση οτι η Νατασα γιορταζει το Πασχα, αλλα επεσα εξω...

Νατασούλα χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!!Να σε χαίρονται οι αντρες σου!

Εμεις δεν γιορταζουμε σημερα, ειμαστε πασχαλινοι..:P

Μαρακι για πες πως αισθανεσαι με τον αγοραρο που κουβαλας;;;Εχεις αρχισει να σκεφτεσαι την εικονα της οικογενειας σας σε 5 μηνες απο σημερα;;;;

Μολις μπήκαμε απο την βολτα μας στη γιαγια, πηγαμε το μεσημερι και καθησαμε εκει, εκανε η μαμα μου μελομακαρονα και ο Αναστασης τη βοηθουσε στο σιροπιασμα...Απο πανω μεχρι κατω ηταν μες στο μελι αλλα το ευχαριστηθηκε μια χαρα!!!Κατα τα αλλα ειμαστε καλύτερα, ο Αναστασης εκλεισε 24ωρο απύρετος και δε χρειαστηκε να παρουμε αντιβίωση, ο μικρος εχει μυξούλες και όλη μερα ρουφιομαστε, για πολύ ορο λέμε..

Εγω δεν μπορω να πω οτι εχω βελτίωση αλλα ας είναι καλά τα παιδιά..Σε καθε ρουφηγμα που κανω νομιζω οτι μου χτυπανε το κεφαλι με βαριοπουλα:?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νατασούλα μου, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση (συγνώμη, αλλά το πρωί που έγραψα, δεν ήξερα ότι γιορτάζεις σήμερα...), χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το αγοράκι σου! (και γρήγορα να του χαρίσεις κι ένα αδερφάκι!!! :-) )

mrdIp3.png

Καλημερααααααααα

Προπαραμονη χριστουγεννων ..ο Χρηστακης στο σχολειο και η μαμα στο νετμπουκακι ...σήμερα το προγραμμα εχει μαλλι....κουρεμα και χτενισμα γιατι βαφη δεν....εξαλλου το συνηθισα το διχρωμο μαλλι και θα μου κακοφανει να το χασω..

Νατασσου...πρεπει να περνατε πολυ καλα με τον αγγλο γαμπρο....πολυ γελιο...

Ευχομαι η Πετρουλα και η Βατραχινα να ειναι πολυ καλυτερα σήμερααααα

Καλημερααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααα!!

Εχει ερθει η γυναικα απο τις 8 ,ο Γρηγορης οργιαζει και να δω πως θα κανουμε δουλεια σημερα εδω μεσα...

Θα τα λεμε μεσα στη μερα σιγα σιγα..

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...