Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιγά και μη δεν έπεφτα έξω, ποτέ δεν πευτυχαίνω το σωστό!:D:D:D:D Με το καλό Μαράκι μου όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους, η υδρονέφρωση είναι πολύ συχνό εύρημα στη β' επιπέδου οπότε μην αγχώνεσαι!

Πετρουλίνι μου γλυκό όλα να περάσουν πολύ γρήγορα και κυρίως να μην ακουμπήσουν το μπεμπάκο σου! Υπομονή!!!!

Ρίτα υπέροχη η γιορτή του σχολείου σας, προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια! Και του χρόνου!

Ντινάκι τι μελετηρό παιδάκι που έχεις που σου ζήτησε και θρανίο? Πάντως όντως κάτι μας ενώνει εμάς δε μπορεί να έχουμε τόσα κοινά!!!

Ιωάννα μου περαστικά σας!!!

Εμένα έχει αρχίσει ένας πανικός με όλες αυτές τις ετοιμασίες που πρέπει να κάνω για τα Χριστούγεννα, αλλά εξακολουθώ να χαζεύω εδώ αντί να σηκωθώ να κάνω τίποτις τρομάρα μου! Κάθε απόγευμα για τις επόμενες 4 μέρες θα έχουμε και κόσμο σπίτι οπότε πραγματικά δεν ξέρω πότε θα γίνουν όλα! Σήμερα επίσης βρέθηκα με τις μανούλες που έχουν συνομήλικα παιδάκια με τη Μαριαλένα μου και ζωή να έχει το κορίτσι μου πήρε τον τίτλο του πιο ζωηρού! Μ' αρέσει που έλεγα ότι είναι και ήρεμη, έχοντας ζήσει το ΓΙώργο μωρό είχα άλλα κριτήρια και σήμερα που είδα τα άλλα παιδάκια να κάθονται στα καρότσια τους ή έστω στις μανούλες τους αγκαλιά και η δικιά μου να χτυπιέται να αρπάξει τα πάντα ή να θέλει να πατάει κάτω και να τριγυρνάει, κατάλανα τι αγγελούδι είναι και αυτή!!!:tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου...

Μαρία η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ περίμενα να πέσω μέσα...:tongue::tongue::tongue: Με το καλό να έρθει η ντουντούνα λοιπόν!!!!!! Να ξέρεις ότι είναι πολύ διαφορετικά τα αγοράκια...:D:D:D και αγαπησιάρικα (και ναι αποκαλύπτομαι έχω αρχίσει να έχω αδυναμια στον Γιαννάκη...:oops::-P:razz::-P)

Πετρούλα περαστικά σε όλη την οικογένεια και ελπίζω να μην χρειαστεί ο Αναστάσης σου αντιβίωση και για τα Χριστούγεννα να είστε όλοι καλά!;)

Μαρίνα τα σωστά είναι τα ζωηρά παιδια!:D:D:D

Πάντως παρηγορήθηκα λίγο με τα δόντια... η αναστασία δεν μου έκανε τέτοια και μετά απο 3 μέρες απίστευτης γκρίνιας είπα να δω μήπως και απλά με τη δικαιολογία των δοντιών άφηνα κάτι να περάσει ετσι.... ετοιμαζόμαστε γιατα δύο πάνω...έχουν φουσκώσε σαν ρώγες απο σταφύλι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ντίνα βιάζεται ο πανουλης να πάει σχολείο μου φαίνεται!!!!:D:D:D

Σούλα ανέβα λιγάκι...γιορτές έρχονται!!!:D:D

Ρίτα και τοπυ χρόνου!!! Πολύ ωραία ακούγεται η γιορτή σας!!!!

Ιωάννα χαρά στο κουράγιο σου κουκλα μου με τα τραπεζώματα!!!!

Πανμαρ πολύ προκομένη σε βρίσκω!!!!

Φωτεινή εγώ έχω σιλικόνης και αν δεν τη βουτυρώσω μια χαρά κολάει το κέηκ!:?

Εμείς είμαστε καλά, ο γιάννης ησύχασε πάρα πολύ, η αναστασία περιμένει πολλά δωράκια αύριο...και εγώ περιμένω να αδιαθετήσω και δεν αφήνω τον σύζυγο σε χλωρό κλαρί απο τα νεύρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πολλά φιλιά σε όλες καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Να τη χαίρεσαι Deleni μου.

armaκι μου, άντε να δεις πώς είναι να κάνεις μπιντεδάκι ντουντούνα πλέον! Όσο για το άλλο το θέμα, αφού σε ακούω χαλαρή πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα. Σε φαντάζομαι όμως ξαπλωμένη στον υπέρηχο και να στο πετάει ο γιατρός.... ή στα είπε αφού ντύθηκες; Σε κάθε περίπτωση το μόνο που θες να ακούσεις είναι ότι όοοοολα είναι τέλεια. Λοιπόν τώρα θα κάνεις ότι σου πει ο γιατρός, ΟΚ;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι, επεσα μεσα τελευταία στιγμη;;Να εχεις ενα καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσυνη σου και συντομα (περναει ο καιρός) να αγκαλιασεις ενα υγιεστατο αγορακι!!!

Οσο για την υδρονεφρωση, εδω μεσα το εχει παρει πολλες φορες το ματι μου και συνηθως μεχρι να γεννηθουν τα μωρακια εξαλείφεται το πρόβλημα..Νομιζω στην κωνκων και στην κικο ειχε παρουσιαστει (με επιφυλαξη)

Ελενίτσα να χαίρεσαι την κορουλα σου!!Γερη και ευτυχισμενη να είναι πάντα!

Πωπω τι μας εκανες με τα γλυκα και δεν εχω και γευση να το ευχαριστηθω..

Καλημερα σε ολες, φευγω πριν γεμισει το πληκτρολογιο με μυξες...:oops:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα

Ντελενι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...βουταω 4 γλυκακια (παντα παιρνω 2 ,ε ειμαι και 2 ατομα διακουμαι 4!!)να ειναι παντα γερη και καλοτυχη ...!!!

Ριτακι το ταρανδακι σου σουπερ!!!!φανατζομαι θα εδωσε ρεστα ο γρηγορακης ...

Μαρια μου i knew it!!!!με το καλο κοριτσακι μου ..εγω το ειχα σιγουρο απο την αρχη...δεν θα συμπεθεριασουμε ...θα βρω αλλη νυφη χαχαχαχα!!!να εχεις ενα πολυ καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης (μια εγκυμοσυνη σαν την δικη μου ειλικρινα σου ευχομαι για τους επομενους πιο δυσκολους μηνες).Για την υδρονεφρωση εχω ακουσει πολλα παιδακια με το ιδιο θεματακι ..υπαρχει και σχετικο θεμα στο Parents ..παντως επειδη μια κοπελα απο το parents ειχε το ιδιο θεμα ο γιος της ..οταν γεννηθηκε ειχε εξαλειφθει το προβληματακι..

Νατασσου μου !!!χρονια πολλα κοριτσακι μου!!να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη με τους δικους σου..να χαιρεσαι το αγορακι σου ..Ευχομαι περισσοτερους υπνους υγεια και αγαπη!!!

Εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο...οσο περιμεναμε διαλυσαμε το χωρο αναμονης...και να μου λενε οι αλλες οι μαμαδες...ζωη να εχει ,πολυ ζωηρο ε ???σαν να με λυποντουσαν χαχαχα..τα εβλεπες ολα καθοντουσαν στην αγκαλια της μαμας ή στον καναπε και ο χρηστος party animal ...ζυγιστηκαμε κιολας....16 κιλα και 96 ποντους...θρεφταρι οχρηστακης...

Γειτονακι μου δεν μιλας πολυ σήμερα γιααα cheer up!!!

Πετρουλινι μου περαστικα !!!ειναι καλυτερα ο αναστασης ?εσυ?

Σε λιγο φευγω παω λαικη η χαρωπη νοικοκυρα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!!

αρμακι μου με το καλο ο αγοραρος!!!!

ειδες τελικα επεσα μεσα ημουν σιγουρη ξεχωριζω της αγορομανες χαχαχα!!!

εμεις πηγαμε εχθες το βραδυ στη γιατρο και τελικα ο τιμος εχεις βροχιτιδα ειναι φουλ στα ακροαστικα και ξεκινησαμε αντιβιωση και μασκες

ο μικρος ειναι σε καλυτερη κατασταση δεν εχει ακροαστηκα και μας ξεκινησε μονο μασκες ελπιζουμε να μην χειροτερεψει

λιγο με την μασκα εχουμε ενα χαμο ο μικρος κλαει ο τιμος φωναζει σημερα την καναμε λιγο καλυτερα θα την συνηθησουν τι να κανουμε!

αυτα τα δικα μας !

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα,

Μαράκι μου και φυσικα επεσα εξω.

Με το καλό αγαπη μου να υποδεχτείτε τον.. γιοκα σας!

Ελένη μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα γερό.

Γιορτάζει και η Νατάσα???αν ναι χρόνια συ πολλά κορίτσι μου.

Ιωάννα μου αψογος ο Χρηστάκης

Μαργαρίτα τελεια η γιορτούλα σας

Πετρούλα μου εγώ ήμουν με καταροη 2 εβδομάδες και ακόμα δεν εχω συνερθει.Ευχομαι γρηγορα περαστικά.

Να σας πώ και τι μου εκανε χθες το καλό μου κοριτσακι και να παω να δουλεψω , τελευταια μερα μετα κλεινουμεεεεεεεεεεε!

Είμαστε οι δυο μας στο κρεβατι και χουζουρευουμε και χτυπάει το τηλέφωνο .

Το βουτάει η μικρη και απανταει.

Την ακούω να μιλαω και να λεει διάφορα και καποια στιγμή λεει "νάτη εδω είναι η μαμα μου" και τσουπ το κλείνει.

Της λεω ποιος ηταν κορίτσι μου ?(επανω δεν εχω αναγνώριση) και μου λεει " ο νονός μου ήταν και ερχεται"

Επειδη ηταν να ερθουν αυτες τις μερες τα παιδιά με ποιανει ενας πανικός και τρεχω να βγάλω πυτζαμες να συμαζευτω και ξαφνικα χτυπάει το κινητό μου το οποιο το εχω κατω.

Τρεχω λοιπόν μισόγυμνη απανταω και ... είναι ο εργοδότης μου που ειχε παρει για να μου πει κατι για τη δουλεια και οπως καταλαβαίνεται ο μικρός παραμυθάς μου ειχε πει ψεματα.

Ω ναι το καμαρι μου.

Φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!

deleni μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!! Χρόνια της πολλά!

Νατασούλα μου χρόνια σου πολλά και καλά! Ό,τι επιθυμείς!!!

Πετρούλα μου πως είναι ο Αναστάσης? Ο μικρούλης? Περαστικά γρήγορα!

Βατραχάκι μου περατσικά και σε εσάς! Όντως είναι σπαστικό να είσαι μέσα τέτοιες μέρες αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο το περνάνε πάρα πολλοί που έχουν παιδιά..Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να είστε καλά και να ευχαριστηθείτε βολτίτσες!

Ρίτα μια χαρά η γιορτή του Γρηγόρη! Ήθελε το παιδί να κάνει την διαφορά παιδί μου πως να το κάνουμε??? Και του χρόνου να είστε καλά να τον ξανακαμαρώσετε! όσο για την Σακίρα ούτε που το ήξερα ότι το κανάλι έχει τέτοια διαφήμηση. Η Εύα βλέπει μόνο το πρωί ένα παιδικό με ένα σκυλάκι και δεν το αφήνω άλλο γιατί έχει συνήθως τον μπομπ που δεν την αφήνω να το βλέπει..Σίγουρα λοιπόν από εκεί θα το έχει ακούσει..

joa μια χαρά οι μετρήσεις σας! Ολόκληρος άντρας! Εγώ αυτό το ''16'' νομίζω ότι θα το ακούσω κατά την 6η δημιοτικού...:lol:

Φωτεινή πρόσφατα πήρα φόρμα σιλικόνης για κέικ και πραγματικά την λάτρεψα! Το βγ΄ζει τέλειο το κέικ. Εγώ την βουτυρώνω κιόλας και το κέικ γίνεται απ'έξω πάρα πολύ γυαλιστερό. Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω..

Φιλάκι όταν μας το είπε γιατρός ήμουν πολύ ψύχραιμη γιατί το είχα διαβάσει ότι είναι συνηθισμένο.Μέχρι εκείνη την ώρα ήταν όλα καλά, είχαμε δει καρδιά, πνεύμονες, εγκέφαλο, τα πάντα ήταν τέλεια! Ε, μετά μου έδειξε τα νεφράκια του αλλά και πάλι το πήρα καλά. Όμως από την ώρα που γυρισαμε και μετά με έπιασε τρομερή στενοχώρια και άγχος..Και όλο το βράδυ δεν έχω κοιμηθεί...Τώρα θα το παρακολουθούμε πιο συχνά. Το επόμενο ραντεβού θα είναι στις 11/1. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Σας ευχαριστώ κορίτσια και πάλι πολύ για τις ευχές σας! Και ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε με την υδρονέφρωση και να εξαφανιστεί..Νομίζω κι εγώ πάντως ότι και η Κίκο και η Κωνκων είχαν το ίδιο θεματάκι..Θα μας πουν.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααααααααα!!!Απο μενα και το παρεακι μου!

Ντελενη χρονια πολλα!!Να χαιρεσαι την κουκλα την κορουλα σου και του χρονου με υγεια!!!!

Νατασσακο γιορταζεις τελικα σημερα ή το Πασχα?Αχ μπερδευτηκα...νομιζω σημερα ε?Χρονια πολλα φιλεναδα!Να εισαι παντα καλα να σε χαιρεται η οικογενεια!!!!

Αρμα συγχαρητηρια!!!Ημουν πολυ σιγουρη και εγω...ειδες που εγραψα και εχθες οτι θα δεις το γιο ολοκληρο ανδρα!Πολυ ωραιο αυτο το 1 +1 μου αρεσει πολυ!!

Οσο για την υδρονεφρωση νομιζω δεν ειναι τιποτα...και της κουμπαρας μου το μωρο ειχε μαζι με υδροκηλη (δε ξερω αν συνδιαζονται αυτα τα δυο)και απλα εκαναν ενα υπερηχο οταν ηταν ο μικρος 3 μηνων οπου ειχε εξαφανιστει.Αυτο για τη διατροφη το εχεις τσεκαρει?Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο ποτε...

Τα μικρα ειναι πολυ παρατηρητικα αρκει λιγο να ειδε η Ευουλα.Αυτο το καναλι εχει χιλιες διαφημισεις...σημασια εχει οτι το κατεγραψε και το παρατηρησε μια χαρα!!

Βατραχακι μου πως του το γυρισε σε ακροαστικα μεσα σε 2-3 μερες?Ποτε πηγατε για το εμβολιο?Ευχομαι να περασει γρηγορα.Και προσεξε τον πολυ μεχρι να του φυγουν ειναι πολυ σημαντικο να μην κολλησει τιποτα μεχρι να καθαρισει.Παντως ειναι μια ιωση που παιζει πολυ.

Και εγω μετα το συναχι τη περασμενης βδομαδας εχω γαιδουροβηχα και πινω trebon... η δε μανα μου ειναι με αντιβιωση.

Πετρουλα εγω ακομα 1 βδομαδα μετα δεν εχω γευση ουτε οσφρηση...αστα...βαρυ πραγμα.Θα περασει ομως τα μικρα ειναι δυνατα!!!Μη στεναχωριεσαι.

Ιωαννα καλα ψωνια!!!Μια χαρα ο Χρηστος!Αγοραρος!!!Τι εμβολιο κανατε?Εμας μας εχει απομεινει το επαναληπτικο της ηπατιτιδας και λεω να τον παω σημερα- αυριο να τελειωνουμε.

Πανμαρ για να ανεβαινουμε!

Σουλα πεφτω κατω με την Ανδρεαννα καθε φορα...θα γινει αυτη μια....χαχα!!!!

Εγω εχω φτυσει αιμα να κουρασω τον μικρο να κοιμηθει τωρα που ειναι σπιτι..μια μερα εκατσε και εχει αφηνιασει.

Αν ακουσατε για εναν spiderman που κυκλοφορουσε στο παγκρατι εχθες, ο γιος μου ηταν..

Ολοοο το απογευμα πηγαμε βολτα γυρω γυρω ολο το παγκρατι και ο μικρος φορουσε Χριστουγεννιατικα μια μασκα σπαιντερμαν..

Τι γελιο εκαναν οι νεανιες στην υμηττου, στις καφετεριες, δε σας συζητω...

Νουμερα ειμαστε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι μου δεν τα γλίτωσατε τα ακροαστικά τελικά ε? Δεν πειράζει μωρέ, τώρα με την θεραπεία θα γίνουν περδίκια και τα δυο! Περαστικά σας!

Σούλα ''προσκυνώ'' Ανδρεάννα! Καλά μιλάμε το κορίτσι δεν παίζεται!!!!!

Ρίτα καλά γέλασα πολύ με τον σπάιντερμαν! Μεγάλο τρελλοκομείο ο Γρηγόρης! Για την παρατηρητικότητα έχεις δίκιο και μια φορά να δουν κάτι, δεν θέλουν περισσότερο. Απορω ορισμένες φορές πόσα πράγματα χωράει αυτό το μυαλουδάκι τους!

Για την διατροφή ο γιατρός μου είπε το εξής: Δεν είναι από τα γλυκά φυσικά σε καμία περίπτωση, απλά επειδή η αύξηση της γλυκόζης στο αίμα προκαλεί πολλά ούρα(οπότε και στο μωρό) δεν θέλουμε να μαζεύει πολλά ούρα να μην διογκώνονται περισσότερο τα νεφράκια του. Και επειδή εγώ τρώω πααααααααρα πολλά γλυκά (μιλάμε για 5-6 τσοκόντες την ημέρα + σοκολάτα + πάστα..) μου είπε να τα κόψω τελείως για να δούμε πως θα πάει.

Και μια που το ανέφερες να ρωτήσω και το βατραχάκι που αντιμετώπισε το ζάχαρο, τι έτρωγες οεο??? Μακαρόνια ολικής αλεσης επιτρέπονται?

Να ξέρεις ότι είναι πολύ διαφορετικά τα αγοράκια... και αγαπησιάρικα (και ναι αποκαλύπτομαι έχω αρχίσει να έχω αδυναμια στον Γιαννάκη...)

Α πα πα! Ντροπή να αποκαλύπτεις αδυναμίες!:tongue: Καλά, εχτές με το που το έμαθε η αδερφή μου ότι έχω αγόρι με παίρνει τηλ. και το πρώτο πράγμα που μου λέει είναι :''θα γίνεις κι εσύ σαν τις μάνες που έχουν αδυναμία στους γιους??? Θα γίνεις σαν την δική μας μαμά??? ''χαχαχαχα! Ω, ναι! Και η μαμά μου είχε αδυναμία στον αδερφό μας :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ξεχασα πριν οι Αναστασηδες μας γιορταζουν σημερα?

Αρμα καμπυλη ποτε ειναι να κανεις?Καπου τωρα δεν εναι?Ισως θα ηταν καλο να το τσεκαρεις και αυτο διοτι τωρα το συνδιασα ..η κουμπαρα μου που σου ελεγα πριν ειναι αυτη που ειχε και το ζαχαρο κυησης.

Ξεχασα να σας αναφερω και το αλλο..

Το τελευταιο αποκτημα του Γρηγορη ειναι ενας μηχανοκινητος εκσκαφεας δωρο του νονου του.Στον οποιο καθεται πανω και εχει χειριστηρια και ανεβοκατεβαζει την τσουγκρανα...μεγαλο πραγμα...

Ε ολη μερα σκαβει το σαλονι ..σε λιγο θα γινουμε μεζονετα με τους απο κατω...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

deleni μου να χαιρεστε την Αναστασια σας γερη και δυνατη πολυχρονη!!!

ριτα μου ναι εκανε ακροαστηκα τον ακουγα κι εγω γι'αυτο πηγα κι εχθες να τον ακουσει ευτυχως κι εμενα μου ειπε η γιατρος χαμος γινεται απο βροχιτιδες κι οντως εχθες οσα παιδακια ηρθαν τα περισσοτερα ειχαν ενα βηχα απαπα!

καλε ξερατε οτι υπαρχει βιολογικο γαλα σε σκονη για τα μωρακια;

εχθες εβλεπα κατι δειγματα που ειχε η γιατρος δεν το ηξερα καινουρια ειναι αυτα;

της frezyderm και της hipp.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...