Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτάκι ευχαριστώ πολύ! Γλυκό θα κάνει η μαμά μου, οπότε εγώ σφυρίζω ανέμελα! Η μακαρονοσαλάτα σου με ενθουσίασε και τις προάλλες που διάβαζα τις συνταγές στο μάσα αλλά είπα να αποφύγω τα πολλά αλλαντικά και τυριά μπας και βρει και η πεθερά τίποτα να φάει! Έχω κι αυτό το θέμα! :) Γι αυτό έλεγα για μία που έχει καλαμπόκι και άλλα μέσα, την έχεις δοκιμάσει ποτέ?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και επειδη ρωτατε για τη γιορτουλα τι να κανω...θα ενδωσω και θα σας πω...(οχι οτι το ιεχα σκοπο..προς Θεου...μπουχαχα!)

Λοιπον...ξυπνησαμε το πρωι ντυθηκαμε(τελικα με βολεψε η φιλη μου με παντελονι λευκο για 4 ετων διοτι με το δικο μας το καλοκαιρινο ημασταν αστειοι... πολυ κοντο)και πηγαμε....

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν το χειριστικα καλα.Του ειπα μεν θα παμε ολοι μαζι στο σχολειο γιατι εχετε παρτυ και θα ειμαστε και εμεις εκει να μου δειξεις τους φιλους σου,να παιξουμε μαζι κτλ αλλα δεν αναφερθηκα καθολου στο κομματι του θεατρικου μιας και δεν ηξερα τι θα κανουν.

Εγω το ειχα στο μυαλο μου οτι θα παμε εκει και ναι μεν θα μπουμε ολοι μαζι στο θεατρο αλλα θα μεινουμε εκει και καποια στιγμη θα τα ανεβασουν πανω να πουν τα διαφορα.

Καπως ετσι ηταν με τη μονη διαοφρα οτι μπηκαμε απο αλλη εισοδο,.Ειναι 2 κτιρια που ενωνονται στη μεση με την αυλη.Εμεις μπηκαμε απο το κτιριο το μεγαλο που εχουν τα νηπιαγωγεια κτλ.Ο μικρος λοιπον μαλλον δεν καταλβε οτι μπηκαμε στο σχολειο μιας και δεν εχει ξαναπαει εκε .Πριν προλαβει καλα καλα να εγκλιματιστει και πανω που αρχιζε να μου δειχνει τους φιλους του και τις δασκαλες τον περνει η δασκαλα του αγκαλια να τον παει στο αλλο κτιριο να τα ντυσουν και να ερθουν ολα μαζι να αρχισουν.

Εκει τον ειδα οτι τσινισε ..ηθελε να εξερευνησει και τον πηραν....

Τεσπα.Καποια στιγμη εγω συγκινηθηκα...ετσι απο το πουθενα χαχα(θυμομουν εμενα στο σχολειο και τους γονεις μου απο κατω και σκεφτομουν το αγορακι μου ποσο μεγαλωσε...) και κοιταζω γυρω μου και βλεπω ολες τις μαμαδες στην ιδια κατασταση χαχα πολυ πλακα ειχε.

Ακουω λοιπον βαβουρα και βγαινω στην αυλη..βλεπω τα παιδακια ολα (30 παιδια)ντυμμενα και τα ειχαν μαζεμμενα για να ερθουν.Οι δασκαλες τραγουδουσαν να τα εμψυχωσουν και μπροστα μπροστα στη σειρα ο Γρηγορης.Αρχισαν να ερχονται και με ειδε...φωναζε με χαιρετουσε με το ζορι τον κρατησαν στη σειρα του.

Να πω οτι ηταν ντυμμενα άλλα ελαφακια,αλλα νηφαδες χιονιου,αλλα αστερακια αλλα παιδακια με πιζαμες που ονειρευονταν και καλα τον Αγιο Βασιλη κτλ κτλ.

Ο Γρηγορης ηταν αρχιταρανδος...σοβαρα!!Ειχε σκουροχρωμη στολη ενω ολα τα αλλα ειχαν χρυση και ηταν ο αρχηγος τον ταρανδων...μαλλον λογω υψους τον ειχαν μπροστα.

χαχα!!!

Ε ηρθαν τα χειροκροτησαμε τα ανεβασαν πανω στη σκηνη μας ειπαν οτι επειδη ειναι η πρωτη τους φορα αν δεν συνεργαζονται ή κλαινε θα μας φωναξουν να ανεβουμε και εμεις πανω επειδη ειναι μια γιορτη για ολους και οτι με τις ιωσεις κτλ δεν εχουν κανει ολα τα παιδακια καλη προετοιμασια και δε θελησαν να τα πιεσουν.Οτι τους το εκαναν σαν παιχνδι και θα μας παρουσιασουν οτι εμαθαν κτλ κτλ.

Ε μαντεψτε πια μανα ανεβασαν πρωτη πανω στη σκηνη???????

Ναι, ναι εμενα....ουτε να συγκινηθω παλι δεν προλαβα.Ολα καθοντουσαν ομορφα στις καρεκλιτσες τους εκει πανω και ο Γρηγορης ορθιος να μας φωναζει(οχι κλαιγοντας αλλα εκανε σαματα)δεν τον επειθαν να κατσει επουδενι.

Οποτε πηγα πανω...

Ε μετα αρχισαν να παρουσιαζουν τα σκετσακια τους και η μια δασκαλα αφηγουνταν την ιστορια.Οταν ηρθε η σειρα των ταρανδων ο Γρηγορης δεν πηγε...καθολου...

Ομως μετα απο λιγο θυμηθηκε οτι ξεχασε να παει και σηκωθηκε να μας πει το ποιημα του στο ξεκουδουνο...χαχα πολυ γελιο.Οποτε το ξαναπηγαν το σκετσακι με τους ταρανδους για να απολαυσουμε τον αρχηγο...χαχα!

Εντωμεταξυ άλλα εκλαιγαν στις καρεκλες ,άλλα δε σηκωνονταν στο τελος ανεβασαν ολες τις μαναδες πανω.

Τα κορτσια ηταν φανταστικα...τι κουνηματα ,τι σκερτσα!!Φοβερα!

Μετα ηρθε ο κυριος Μιχαλης με την κιθαρα του και εγινε μεγαλο γλεντι.Ειπαν τα περισσοτερα τα τραγουδια με μια φωνουλα...τελεια!!Και για τα καλαντα των χριστουγεννων(που ειναι δυσκολα) μοιρασαν σε ολους τους γονεις τριγωνακια για να τα πουμε εμεις στα παιδια.

Μετα μας ειπαν να χορεψουμε ολοι μαζι και τα παιδακια σε ζευγαρακια και στο τελος υποκλιθηκαν ολα...!!!Τελεια ηταν!!!

Στον πανω οροφο ειχαν εκθεση με τα εργα των παιδιων και εργαστηρι κατασκευων οπου μπορυσαμε να φτιαξουμε καρτες στολιδια κτλ.

Τα νηπιαγωγια ειχαν κανει σοκολατοσπιτα!!!!!!!!!Λετε να ειχαν δει τη συνταγη μου?Επαθα πλακα!

Ο γρηγορης ειχε κανει ενα στεφανι,ειχε βαψει ενα κουκουναρι και ειχε και τα χερακια του σε αποτυπωμα.Στο κουκουναρι τον ρωτησα πιο ειναι το δικο του (ειχαν ονοματα απο κατω)και απο 30 κουκουναρια μου το εδειξε παιδια!!!!!!Εμεινα!!!!!Αρα συμμετειχε!!!εξου και οι πρασινες φορμες....χμμ....

Στον αλλο οροφο ειχαν διαμορφωσει την τραπεζαρια σε αιθουσα για κερασματα και μπουφε και ειχαν και εργαστηρι οπου φτιαχναμε με τα παιδια μας κουραμπιεδες και λοιπα με ζυμαρια,φορμες κτλ

Απο πανω αιθουσα που προβαλαν φωταγραφιες των παιδιων απο τη ζωη τους στο σχολειο σε προτζεκτορας και επισης μουσικοκινητικα χριστουγεννιατικα παιχνιδια για γονεις και παιδια υπο τις οδηγιες των ειδικων.

Ηταν πολυ ομορφα πραγματικα!!!

Δωσαμε τα δωρακια στις δασκαλες(Ναι Μαρινα εγω τους πηρα κατι μικροδωρακια ετσι για γλειψιμο χαχα...το παιδι και τα ματια τους...)

Χαιρετησαμε τους φιλους του και τον κ.Μιχαλη ο οποιος μου ειπε οτι περναει τελεια ο Γρηγροης σε αυτο το μαθημα και οτι τον περιμενει καθε μερα να τραγουδησουν(το ειχα καταλαβει) και φυγαμεεεεεεε!

Και του χρονου με υγεια λοιπον!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Περαστικά στα αρρωστουλικα!!!

Μαρίνα τελικα σε ολα ταιριαζουμε βρε;;;; απο τη παδιατρο , απο την καταγωγη μεχρι και τις εκδρομες !!!!! Τυχαιο;;;;;

Κωνκωνακι καλα να περασετε και με το καλό η βαπτιση σας.

Ιωαννα με την κοιλια τουρλα και τα τραπεζια - τραπεζια μπραβο σου!!!

Αρμακι περιμενω με τηλ. στο χερι!!!!! Να ειναι ολα καλα και να εχετε ενα γερο μωρακι!!!

Giovanna ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!

Γραψαμε και το γραμμα μας στον Αγιο Βασιλη. Τοσες μερες τον παρακαλουσα να αποφασισει τι θέλει και δεν μου εδινε καμμια σημασια. Το μεσημερι ερχεται ενθουσιασμενος και μου φωναζει έλα να γραψουμε το γραμμα. Ειδε στην τηλεοραση ενα ξυλινο ηλεκτρονικο θρανιο ή γραφειο (δεν ξερω και επαθε πλακα). Τι να ειναι αραγε αυτο;;;

Παρασκευή πάμε στον Μουστάκα να της πάρει δώρο η μαμά μου και με το που μπαίνουμε πέρνει ένα σκουφί του Αγ. Βασίλη και αρχίζει και φωνάζει πέρνοντας ότι βρει μπροστά της : ''Ελάτε παιδιάαααα, είμαι ο Αγ.Βασίλης!! Θα σας δώσω δώρα!!!'' Δεν πίστευα ότι το ντροπαλό μου κοριτσάκι έκανε τέτοιο σκηνικό. Όλο το μαγαζί γέλαγε μαζί της.:shock:

Και προχτές στέγνωνα τα μαλλιά μου και τα φουντωσα και μου λέει: ''α, μαμά ωραίο μαλλί σαν της Σακίρα...Λόκα λόκα λόκα'':shock::shock::shock: Ελικρινά δεν ξέρω που ξέρει ότι το λοκα λοκα το λέει η Σακίρα..

Να τα μας το Ευάκι! Αποκάλυψη σκέτη!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπράβο ο Γρηγόρης και του χρόνου!

Εσύ joa σε πιο πολλούς δεν μπορούσες να κάνεις τραπεζι, 12, λίγοι είναι,θα έρθουμε κι εμείς, καλέ βάλε λίγο ποπό κάτω, είσαι τρομερή!!!

Υπέροχα Ριτάκι τα μελομακάρονα, τσούκου τσούκου αποδεκατίζονται!!!! Μελωμένα σωστά είναι και κάθε μέρα και σωστότερα! Τα τσακίζει κι η Ναταλία, το σπουδαιότερο!!!

arma, περιμένουμε νέα σου, γερό να είναι κι ότι να είναι! Αγόρι λέω εγώ, χιχι! Το καφεδάκι να κανονίσουμε! Άντε...!!!

κωνκων, καλά να περάσετε!

Κορίτσια μου δε διάβασα και πολλά συγχωρέστε με.

Απόψε το κορίτσι θέλει παιδότοπο και λέω να το πάω. Εσείς τί κάνετε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γραψαμε και το γραμμα μας στον Αγιο Βασιλη. Τοσες μερες τον παρακαλουσα να αποφασισει τι θέλει και δεν μου εδινε καμμια σημασια. Το μεσημερι ερχεται ενθουσιασμενος και μου φωναζει έλα να γραψουμε το γραμμα. Ειδε στην τηλεοραση ενα ξυλινο ηλεκτρονικο θρανιο ή γραφειο (δεν ξερω και επαθε πλακα). Τι να ειναι αραγε αυτο;;;
Ψάξε-ψάξε όλα και κάτι θα βρεις pikoulini! Ωραία η ιδέα του πάντως, άντε, μπορεί να είναι διαβαστερό παιδί, για να δούμε, ζωή να έχει!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

φωτεινη μου πολυ γελασα με το τσιφτετελι χαχα μου αρεσει που κλεινεις και να μην σε δουν χαχαχαχα!!!

Βατραχακι μου .. ημουν τρελαρα εγω στα νιατα μου ... μη με βλεπεις τωρα που γερασα...αλλα ναι τις πορτες κλειστες παντα;) χα χα χα

τι να κανω βρε κοριτσια θελω λιγο να ανεβασω την Σουλα και σας αποκαλυπτομαι σιγα σιγα :D:D

ευχαριστω για την απαντηση Ριτα μου και του χρονου, φανταζομαι συγκινηση με τον Γρηγορακο:D

Μαρια-αρμα μου .. π ε ρ ι μ ε ν ο υ μ ε.....

πικουλινακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι μαζι μας ...νομιζω στο ξανα ειπα:D

Διαφημίσεις

Λοιπόν, το μωράκι μας ήταν πολύ ζωηρό! :-)

όμως έχει μικρού βαθμού υδρονέφρωση και με πήρε λίγο από κάτω..:-(. Λόγω αυτού πρέπει να κόψω και τελείως τα γλυκά και να κάνω δίαιτα σαν να είχα ζάχαρο..

Το φύλο είναι...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Λοιπόν, το μωράκι μας ήταν πολύ ζωηρό! :-)

όμως έχει μικρού βαθμού υδρονέφρωση και με πήρε λίγο από κάτω..:-(. Λόγω αυτού πρέπει να κόψω και τελείως τα γλυκά και να κάνω δίαιτα σαν να είχα ζάχαρο..

Το φύλο είναι...

κερασιας;;;;;;;;;;;;

συκιάς;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βρε Μαρακι, αντε μη μας κρατας σε αγωνία....

Κοριτσια επανήλθα να σχολιασω οτι μπορω γιατι μετα βιας κραταω τα ματια μου ανοιχτα, απο την καταρροή δεν βλέπω μπροστα μου

Μολις ηρθαμε απο παιδιατρο.Ο Αναστάσης εχει λίγα ακροαστικά και ειναι ερεθισμενο το ενα του αυτακι, αν ξανακανει πυρετό ξεκιναμε αντιβιωση γιατι περασε και το 4ο 24ωρο και δεν μπορουμε να παρατείνουμε αλλο

Για τον μπέμπη μου ειπε πως οσο τρωει και κοιμαται χωρις να διακοπτεται ο υπνος του ή το φαγητό του από βήχα ή μυξα να μην ανησυχω, ωστοσο να τον παρακολουθω κι αυτόν..

Βατραχακι περαστικα σας, ειστε και εσεις με βηχα απ'ότι διαβασα..

Ιωαννα περαστικα και σε σενα κα ευχομαι να μη κολλησει και η μικρη..Να παιρνεις οσο μπορεις τα μετρα σου.

Ριτα πολύ ωραια η γιορτη σας και ο.. τάρανδος σου ηταν όλα τα λεφτα!!!Και του χρόνου να τον καμαρωσεις!!

Μαρίνα δεν πρόλαβα να σε καλωσορίσω το πρωί..Καλώς ηρθατε λοιπόν και εις αλλα με υγεία να ευχηθώ γιατι φαίνεται οτι το ευχαριστηθηκατε και ευχομαι να σας ανανεωσε αυτη η ομορφη εκδρομη.

Ντινα οτι πουν τα παιδια, θρανιο ζητησε , θρανιο θα του παρεις!!!Καλό σημαδι πάντως αυτό, ε;;;

Κωνκων καλά να περασετε στο ταξιδι σας και με το καλό να βαφτίσετε το κοριτσακι σας!!!

Πανμαρ που να μην εκνευριστείς με τον συζυγο!!Αυτο που αναφερθηκε ομως καπου (νομιζω η Ριτα το είπε) να το εφαρμόσεις , να εχεις δλδ μια αλλαξια στο αυτοκινητο για παν ενδεχόμενο..Ετυχε αυτη τη φορα να ηταν τσισα, την αλλη φορα μπορει να λερωθεί απο φαγητό ή κτ που θα πιει...

Σούλα που εισαι;;Ευχομαι να ειναι περαστικο αυτο που σε ταλαιπωρει και σε εριξε τόσο..Φιλακια!

Φωτεινη δεν εχω φορμα σιλικόνης αλλα εχω ακουσει οτι γινεται καλή δουλεια με αυτές..

Ιωαννα και Μαρινα καλά μαγειρέματα και καλές προετοιμασίες για το εορταστικό τραπέζι!

Φιλακι καλά να περασετε στον παιδότοπο με τη ζουζουνα σου!

Αυτα κορίτσια μου!!Σας αφηνω..πάω να κανω μπάνιο στα παιδια, γιατι ειμαι μονη μου και για 1-2 ωρες ακομη, καθως ο συζυγος ειχε κανονισει για σημερα να κανει το τραπέζι στα παιδια απο το μαγαζί (για τον δευτερο υιο)και θα πηγαίναμε μαζί, με τις αρρωστιες μας τωρα μειναμε μεσα οι τρεις μας..Εμεις και οι μυξες μας!!!:?:-?

Φιλια και καλό βραδυ!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πανμαρ Σούλα Φωτεινή Μαρίνα Νατάσα deleni Μαελένη giovanna......πέσατε έξω..!

Το 2ο παιδάκι μου έχει ντουντούνα! :lol:

Τα συγχαρητήριά μου στις υπόλοιπες που μαντέψατε σωστά!

Πετρούλα είσαι ειδική κατηγορία, σε παρακαλώ, πες μου τι άλλο ξέρεις για το μέλλον μου??? :lol:

Θα σας ''δω'' το πρωί, πάω να δω τα βίντεο από τον υπέρηχο και να κάτσω με τον καλό μου..

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πανμαρ Σούλα Φωτεινή Μαρίνα Νατάσα deleni Μαελένη giovanna......πέσατε έξω..!

Το 2ο παιδάκι μου έχει ντουντούνα! :lol:

Πάει..... το έχασα κι αυτό το στοίχημα.... :-( :sad:

Μαράκι μου γερό να 'ναι πάνω απ' όλα!!!!! κι ας έχει και ντουντούνα!!!! χαχαχα

Με το καλό λοιπόν, να πάρεις αγκαλιά τον γιόκα σου!!!!

(τι έχει να τραβήξει ο καημένος από την Εύα!!!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...