Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία καλή επιτυχία στην εξεταση!!Βαλε με σε παρακαλώ στην απο πάνω λίστα..εχω διαίσθηση σήμερα!!!!

Ευχαριστούμε για τα περαστικα σας κοριτσια μου, ειμαι κι εγω χαλια όμως με καταρροή και για αυτο ανησυχω..ειμαι με μασκα ολη μερα και τρεχω πίσω απο τον Ανασταση να τον απομακρυνω απο τον μπέμπη.

Καποια στιγμη μολις χαλαρωσω θα επανέλθω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Joa μια χαρά μου φαίνονται τα καλούδια που θα φτιάξεις. Σούπερ.

Ρίτα μην μας ξεπετάς έτσι. Θέλουμε λεπτομέρειες από τη γιορτή του σχολέίου. Πέστα όλα τώρα :tongue::tongue:

Πετρούλα και εγώ με καταρροή είμαι και βήχα και φοβάμαι μην κολλήσω την Αλεξάνδρα. Είδωμεν........ Περαστικά και σε εσένα και φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γειτονακι αγγελουδι το σοφακι ???μπραβο το κοριτσακι μας..εμας το αγγελουδι θα γινει διαβολακι τοαπογευμα μιας και εχουμε εμβολιο...

Ριτακι περιμενουμε τα νεα σας απο την χριστουγεννιατικη γιορτη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κουκλες μου:D

πετρουλα μου περαστικα σας κ ελπιζω κ ευχομαι να μην κολλησει ο μικρουλης ... καλε ποτε γεννησες και εβαλε κ εμβολιο ο μπουμπουκος σου??:D:D

Ιωαννα μου με το κεφαλι του μωρου να ειναι στο τσακ να βγει και κανεις τραπεζι...μπραβο κουκλα μου, καλη ευκολια:D

Μαρια αρμα μου τελεια την βρησκω την Ευα:D καλα αποτελεσματα για την εξεταση... απο οτι διαβασα σημερα ειναι η μερα που θα δειτε κ το φυλο του μωρου?? αγωνια φανταζομαι...να ειναι καλα το μωρακι..που θα ειναι ..και ας ειναι οτι φυλο θελει:)

Σουλα μου αν ειναι κατι περαστικο σε παρακαλω ανεβα λιγο...οπως λεει κ το τραγουδι ανεβα στο τραπεζι κτλ

εσυ θα ανεβεις ψιχολογικα....αμα θελεις ανεβα κ στο τραπεζι...ξερεις ποσες φορες εχω ριξει το τσιφτετελι μου σε στιγμες κρισης...με ολα κλειστα ομως ..για να μην γινουμε και ρομπα στην γειτονια

κωνκων μου καλες γιορτες κ με το καλο η βαφτιση

2957669avxhs1n51f.gif

Καλημέρα κούκλες!!!

Όλα καλά θα είναι Μαράκι σήμερα στη εξέταση και θα χαλαρώσεις κι εσύ ακόμα περισσότερο! Δεν το πιστεύω ότι η κόρη σου έγινε τόσο θαρραλέα που μάζευε και τα παιδάκια ως Άγιος Βασίλης, αρχηγόπουλο την κόβω!

Πετρούλα μου περαστικά σας οικογενειακώς, μπράβο που καταφέρνεις και είσαι με τη μάσκα έτσι θα τη γλιτώσει ο μπεμπούκος σου! Οι μετρήσεις του τέλειες!

Joa αυτά όλα θα τα κάνεις εσύ που γεννάς μεθαύριο???Καλά λέω εγώ ξεχνάς ότι είσαι αρρωστούλα!

Σουλίτσα ανέβαααα γιορτές έχουμε!

Ρίτα να περάσετε πολύ όμορφα με το γιόκα σου αυτές τις μέρες σπίτι! Τελικά ψώνισα κι εγώ για το τραπέζι ή μάλλον στυλ μπουφέ που θα κάνω για τα Χριστούγεννα το βράδυ, να σας πω τι θα κάνω να μου πείτε γνώμες αν είναι να αλλάξω κάτι! Θα είμαστε10 μεγάλοι (εκτός κι αν σκάσουν κι άλλοι μύτη τελευταία στιγμή) και 5 παιδακια (τα 2 χμμμ μάλλον δε μετράνε αφού δεν τρώνε ακόμα):

Ρώσικη, τζατζίκι, μία περίεργη σαλάτα με λάχανο καρότο σαν βάση, μακαρονοσαλάτα μία που βρήκα στο μάσα με καλαμπόκι (εκτός κι έχετε καμιά άλλη να προτείνετε), λαχανοντολμάδες που θα κάνει η μαμά μου, το χοιρινό ρολό της Νατάσας και φτερούγες με τη συνταγή τη δικιά σου Ρϊτα και μία κις λορέν. Από αύριο κιόλας ξεκινάω προετοιμασία γιατί Πέμπτη έχει καθάρισμα σπιτιού.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι καμια πατοτατουλα για σονοδευσεις τα κρεατικα ???η κανα ρυζακι !!!κατα τα αλλα ολα τελεια !!!!

Μακαρονοσαλατα εγω κανω συνηθως μια της ριτας που λεγεται πολυχρωμη και καπνιστη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βαλε με σε παρακαλώ στην απο πάνω λίστα..εχω διαίσθηση σήμερα!!!!

ΩΧ ΩΧ ΩΧ! Το προσωπικό μου μέντιουμ έχει έμπνευση! Τέλος, αφού λες εσύ αγόρι, αγόρι θα είναι! :lol:

Μαρινάκι καμία σχέση με αρχηγόπουλο η Εύα! Εντάξει έχει ξεθαρρέψει αρκετά, πιάνει και φιλιες από μόνη της με παιδάκια, αλλά το γεγονός στον Μουστάκα σίγουρα ήταν τυχαίο! :lol:

Τα φαγητάκια σου τέλεια!

Φωτεινή μου και όλες τις υπόλοιπες σας ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια!

5.30 έχω ραντεβού με τον γιατρό, με την πρώτη ευκαιρία θα μπω να σας πω τα νέα!

Καλό σας μεσημέρι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??:)

χρησημοποιείται φορμες σιλικονης για ψησιμο??

εγω δεν εχω και σκεφτομαι να αγορασω μια κ δεν βαζεις βουτυρο και ειναι αντικολητικο, αλλα δεν ξερω αυτο με το "πλαστικο" δεν μου στεκεται καλα:confused:.

Εγω ειμαι τις παλιας σχολης ...μαλλον τις "νεοκλασικης" :) και πιο πολυ χρησημοποιω πυρεξ

Ριτάκι πολύ μου άρεσαν οι αντιδράσεις του Γρηγόρη. Από εκεί να καταλάβεις πόσο αθώα είναι τα παιδάκια μας. Επίσης είναι φοβερός και στο βιντεάκι που είδα στο φβ. :lol::lol::lol::lol: Τον έβλεπε η Αλεξάνδρα και έτρεξε να πάρει μια κιθάρα που έχει και αυτή και τραγουδούσε μαζί του. Πολύ γέλιο. :lol::lol::lol::lol:Περιμένουμε να μας πεις νέα και από τη γιορτούλα σας.

Πολυ χαιρομαι που διασκεδασε με τα καμωματα μας η Αλεξανδρα σου!!Αντε με το καλο να βρεθουμε καποτε και απο κοντα, να μας τραγουδησουν πριμο σεκοντο!!Μη μας φοβαστε !Εχουμε και εμεις μεγαλο ρεπερτοριο πλεον:D

Εντωμεταξυ αλλο βιντεο ηθελα να βαλω αλλα θα ανεβαινε καμμια βδομαδα και ετσι το παρατησα και εβαλα αυτο.Πολλα φιλια στην κουκλα σου!

Τα μελομακάρονα που έφτιαξα απόψε απορώ αν θα βγουν πετυχημένα.... θα δω το πρωί την εξέλιξη του μελώματος, κάτι δε μου πάει καλά πάντως.... πολύ πηχτό το σιροπι...

Τελικα τι εγινε?Ειμαι σιγουρη οτι θα εγιναν πολυ καλα.Επειδη εχουν το σιμιγδαλι πινουν σταδιακα το σιροπι και ειναι φοβερα!

!

Ριτάκιιιι χρόνια σας πολλά, να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Όντως και οι κουραμπιέδες σου έγιναν σούπερ κατά τον άντρα μου που γενικά δεν του αρέσουν, αλλά με αυτούς ενθουσιάστηκε! Όσο για τα μελομακάρονα ούτε 10 δεν έμειναν, η μάνα μου λέει για 2η δόση αλλά δεν παίζει!!! Σε θέλω εσένα καλή μου σεφ και για κάτι άλλες συνταγές, ελπίζω να σε πετύχω αύριο ή μαλλον σήμερα, αφού κοντεύει 2!

Ευχαριστουμε!!

Ζητω ταπεινα συγνωμη ξεχασα να σε συμπεριλαβω στις χρυσοχερες τις προαλλες και νιωθω τυψεις..Και μελομακαρονα και κουραμπιεδες!Υπερβαση!Ευγε παιδι μου!Για το τραπεζι θα σου απαντησω πιο κατω..εχω μελλον ακομα...χαχα!

τι κανετε κοριτσακια μου??εμεις χθες τελικα δεν πηγαμε ολυμπιακο χωριο μας που διαβασα τα λεγομενα του γειτονακιου και πηγαμε golden hall ..παιξαμε στην παιδικη χαρα , επαιξε μετα μανιας με τα lego ,πηγε παιδοτοπο και ειδαμε και την ντορα!!!το ευχαριστηθηκε ιδιατερως και το σημαντικο δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου!!!

Σημερα εχω εξωτερικες δουλειες και να κανω δοκιμες με την ...χυτρα...

ΧΥΤΡΑ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ..χαχαχα

Θα τρελαθω μετα απο 4 χρονια που σε ξερω και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου ελειψα μια μερα απο το καφε και εβαλες τη χυτρα?????????Oh my god!!!

Βρε χαρες η χυτρα!!!χαχα!!Καλα πηγε διαβασα ε?Θα τρελαθεις!Αντε και σε μοσχαρι!

Οσο για το golden πηγαμε και εμεις τις προαλλες, ξεχασα να το αναφερω και ηταν πολυ ωραια.Βεβαια την Ντορα την εχουμε ξεπερασει και δεν μας εκανε εντυπωση ισως επειδη την ειχαμε δει και περισυ το Πασχα στο allou οπου ειχαμε συντραγουδησει και ειχαμε παρει το δωρακι μας.

Κορίτσια ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας: η κόρη μου εδώ και λίγη ώρα πρώτη φορά μιλάει με μια αόρατη φίλη, τη Σάβιτς, όταν τη ρωτησα πού είναι μου είπε να να εδώ και μου έδειξε στον αέρα................. κι όταν τη ρώτησα από ποιά χώρα είναι γιατί έχει περίεργο όνομα μου είπε από την χώρα Κατηφόρα, χαχαχαχαχα. Τώρα είναι μέσα και παίζουν, κυνηγιούνται, η Σάβιτς κρύβεται κι η Ναταλία την ψάχνει. Ελπίζω όλα αυτά να είναι φυσιολογικά, ε;

Αααα καλααα ο Γρηγορης εχει πολλους τετοιους φιλους και πολλες τετοιες συζητησεις στον αερα.Αλλοτε αναφερεται σε πραγματικα προσωπα, αλλοτε σε φανταστικα και αλλοτε αναπαραγει περιστατικα της καθημερινοτητας με πολλαπλους ρολους αλλαζωντας και τη φωνη του αναλογα με τον ποιον κανει.Δηλαδη, κανει τον μπαμπα του με χοντρη φωνη, μετα απο λιγο αλλαζει τη φωνη του και κανει εμενα και μετα κανει τον ιδιο.Ολοκληρο διαλογο σου λεω.επισης παιζει πολλους ρολους ,του μαστορα,του σερβιτορου,του κουρεα,του ταμεια σ/μ και φυσικα του δασκαλου και του τραγουδιστη.Μπορει με τα παιχνιδια να μην εχει και την καλυτερη σχεση και υπομονη να κατσει να παιξει αλλα απο τετοια αλλο τιποτα .Η φαντασια οργιαζει.Ειναι τελεια σε αυτη τη φαση!

Ελπίζω να είστε όλες καλά, δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα....:oops::oops::oops::oops: Μας έχει τρελάνει ο Γιάννης στην γκρίνια μάλλον απο τα δόντια, αλλά είχε τέτοια γκρίνια που του έκανα και εξετάσεις ούρων να αποκλείσω καμιά ουρολοίμωξη αφού δεν είχε άλλα συμπτώματα..... τέσσερις μέρες κάναμε να κοιμηθούμε....

Καλα κουραγια Ντελενι μου ,δυσκολη αυτη η φαση.Εχει βγαλει κανα δοντακι?

Επανερχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κων κων μου καλα να περασετε ,καλες γιορτες και με το καλο η βαφτιση της κουκλιτσας σας!!!

Αρμα καλη επιτυχια ολα θα ειναι τελεια και ο γιος ολοκληρος ανδρας...χαχα!

Οσο για την Ευουλα, την Σακιρα και το τραγουδι νομιζω πως θα το εχει ακουσει σε διαφημιση στο nicκlelodeon.Aυτο το καναλι ειναι σκετη πλυση εγκεφαλου.Το παρακολουθει μετα μανιας το μεγαλο παιδακι της φιλης μου και οσο ημουν εκει τις προαλλες εμαθα εγω ολες τις διαφημισεις απεξω..χιλιες φορες τις ειπε, συμπεριλαμβανομενης και της Σακιρα. Το συνδιασε ομως πολυ ωραια με το μαλλι!Μπραβο!

Σουλιτσα για να ανεβαινουμε παλι!!!Τι εχεις?

Πετρουλα μου περαστικα σε ολους.Υπομονη και θα περασει οσο για το μωρο μην αγχωνεσαι δεν πιστευω οτι ανεβαζουν τοσο ευκολα πυρετο.Ολα καλα θα ειναι!

Φωτεινη μου εγω εχω φορμες σιλικονης αλλα να σου πω την αληθεια μονο οταν θελω να κανω κατι διαφορετικο (επειδη οι φορμες μου ειναι με σχεδια) μονο τοτε τις χρησιμοποιω.Δεν κοβω και φλεβες...θεωρω οτι αφενος δεν ψηνουν το ιδιο καλα.Δηλαδη παραδειγμα:το κεικ δεν ροδιζει το ιδιο καλα και αφαιτερου εχω μια αμφιβολια για την ποιοτητα του υλικου...δε ξερω....Αν εχεις καλες φορμες το βρισκω περιττο να τις παρεις.

Γιοβαννα μεγεια το νετ!

Ιωαννα μου αφου ξερει ο μικρος οτι εισαι σπιτι λογικο ειναι να αντιδραει καπως.Ενταξει ερχονται γιορτες και θα χαλαρωσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

δεν προλαβα να μπω εχθες γιατι τελικα κολλησε κι ο θοδωρης και ο αντρας μου και ειμαι στο τρεξιμο

ευτυχως ο τιμος ειναι καλυτερα μονο βηχει αλλα οχι συχνα αλλα τον ακουω εχει ακομη πολλα φλεμματα

ο μικρος εχει κι αυτος βηχαλακι και μυξουλες λεω αυριο να παμε να μας δει η γιατρος να ειμαστε εως τα χριστουγεννα καλα!!!

εμενα με πηρε λιγο απο κατω γιατι αυτες οι μερες ειναι για τα παιδια κι εξω εχει ενα σωρο εκδηλωσεις κι εμεις ειμαστε μεσα κι εχει και καλες μερες αλλα ας γινουν τα παιδακια μου καλα κι ολα τα αλλα γινονται !

αρμακι μου με το καλο η β επιπεδου ευχομαι ολα να ειναι καλα κι ας ειναι οτι θελει το μωρακι μονο γερο να ειναι που θα ειναι!!!

στονε μου π εραστικα σας τι εχει τελικα ο Αναστασης;

Ιωαννα μου τελειο θα ειναι το τραπεζι σου!

Μαρινα μου κανε και καμια πατατουλα φουρνοι η κανα πιλαφακι με αρακα καλαμποκι να εχει χρωμα και εισαι οκ επισης ευκολο και νοστιμο ειναι ρολο κιμα και εμφανισιμο για μποφε!

φωτεινη μου πολυ γελασα με το τσιφτετελι χαχα μου αρεσει που κλεινεις και να μην σε δουν χαχαχαχα!!!

Σουλα μου ανεβα βρε αγαπη μου ολα καλα!!!!

deleni μου αχ αυτα τα ξενυχτια που θα παει θα μεγαλωσουν και θα κοιμηθουμε κι εμεις οι μανες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ρίτα άρχισες να μας αποζημιώνεις για τις μέρες που έλειψες με το σεντόνι σου! Χιχιχι! Κατά τα άλλα ναι παρεξηγήθηκα που δε με συμπεριέλαβες στις χρυσοχέρες που πέτρες πιάνω και χρυσός γινεται!!!Τσ τσ τσ! Μια φορά κι εγώ έκανα χριστουγεννιάτικα γλυκά και θα το έχω να το παινεύομαι!

Ιωάννα μου κι εγώ το σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω ρύζι ή πατάτες, αλλά επειδή θα είναι η μακαρονοσαλάτα, η κις λορέν, οι λαχανοντολμάδες που έχουν ρύζι και οι σαλάτες (η ρώσικη έχει και αρακά και πατάτα μέσα) μήπως παραείναι? Η μάνα μου λέει να κάνω πάντως, αφού συμφωνείς και εσύ και η Φιλιώ απ' ότι βλέπω μάλλον πρέπει όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Η Ρίτα που είναι????

Νομιζες οτι γλιτωσατε ε?χαχα

Εδω ειμαι!!!

Για τα τραπεζωματα τωρα!

Ρίτα να περάσετε πολύ όμορφα με το γιόκα σου αυτές τις μέρες σπίτι! Τελικά ψώνισα κι εγώ για το τραπέζι ή μάλλον στυλ μπουφέ που θα κάνω για τα Χριστούγεννα το βράδυ, να σας πω τι θα κάνω να μου πείτε γνώμες αν είναι να αλλάξω κάτι! Θα είμαστε10 μεγάλοι (εκτός κι αν σκάσουν κι άλλοι μύτη τελευταία στιγμή) και 5 παιδακια (τα 2 χμμμ μάλλον δε μετράνε αφού δεν τρώνε ακόμα):

Ρώσικη, τζατζίκι, μία περίεργη σαλάτα με λάχανο καρότο σαν βάση, μακαρονοσαλάτα μία που βρήκα στο μάσα με καλαμπόκι (εκτός κι έχετε καμιά άλλη να προτείνετε), λαχανοντολμάδες που θα κάνει η μαμά μου, το χοιρινό ρολό της Νατάσας και φτερούγες με τη συνταγή τη δικιά σου Ρϊτα και μία κις λορέν. Από αύριο κιόλας ξεκινάω προετοιμασία γιατί Πέμπτη έχει καθάρισμα σπιτιού.

Νομιζω οτι χρειαζεται ενα ακομα συνοδευτικο οπως ειπε κι η Ιωαννα.Πατατουλες φουρνου ή ρυζι(ή ισως ενα ογκρατεν πατατας?).Επισης επειδη θα εχεις και τα παιδακια εγω οπωσδηποτε θα εβαζα ενα ζυμαρικο στυλ σουφλε διοτι το τρωνε ολα τα παιδια.Κανε ενα τορτελινι αλα κρεμ ή σουφλε με τυρια,κρεμα και ζαμπον.

Για το κις λορεν δε ξερω αν εχεις ξανακανει αλλα εγω προτεινω εγγυημενα αυτη την ταρτα της μαμας-Νατασσας ειναι φ α ν τ α σ τ ι κ η γιατι το κις οταν κρυωνει ειναι λιγο καπως ... σφιγγουν τα τυρια και και η κρεμα.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4132&Itemid=49

Το χοιρινο ρολο μαμας Νατασσας ειναι αυτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4188&Itemid=49

Σου προτεινω ανεπιφυλακτα ομως και αυτο τον μπεκρη μεζε ειναι οτι πρεπει για μπουφε

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4015&Itemid=49

Μακαρονοσαλατα λεω αυτη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3174&Itemid=49

Αυτααα θες κανα ακομα ορεκτικο?Κανα γλυκο ευκολο?

Λοιπον μικρη βοηθεια ...τα χριστουγεννα γιορταζει ο πριγκηπας μου και θα κανω τα εξης ..πως σας φαινονται?(ειμαι εγκυος λεμε!!!δεν κανω αλλα)..

Αρνι με πατατες στην γαστρα, κοτοπουλο με πιπεριες και σαλτσα πορτοκαλι ,χοιρινο με δαμασκηνα ,κρεπες ζαμπον τυρι ,πιλαφι και 2 σαλατες..θα φτιαξει και η μαμα κοτοπιτα και η πεθερα τηγανια ..πως σας φαινονται ???12 ατομα θα εχω..

Εσυ εισαι παλια δεν εχεις αναγκη!!χαχα!

Τελεια μου φαινονται!!!Χαρα στο κουραγιο σου!

Τις κρεπες θες να δοκιμασεις να τις κανεις αυτη τη φορα σε πουγκακι για αλλαγη?

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4607&Itemid=49

Κρεπες θα κανεις εσυ ή ετοιμες?Αν κανεις εσυ, δοκιμασε τη ζυμη που εχω δωσει ''Κρεπες οι τελειες'' δεν παιζεται ειναι παο μαγαζι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...