Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμα μου με το καλο ο β επιπεδου !!!περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα!!να δουμε τελικα επεσα μεσα στις προβλεψεις ??

Πετρουλα μου περαστικα στο αγορακι σου..

Σουλιτσα ...να ανεβαινουμε.....ερχονται χριστουγεννα!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλιτσα ...να ανεβαινουμε.....ερχονται χριστουγεννα!!!!

Αχ και ξερεις πως περιμενα αυτες τις μερες?Εχω και αδεια απο τη δουλεια και ολα μου πανε στραβα.:(

Πετρούλα περαστικα σας

Καλημέρα κορίτσια. Έχω νετ στη δουλειά:D:D:D Αυτά είναι νέα.

Πετρούλα μου περαστικά στον Αναστάση. Μην στεναχωριέσαι για τον μπέμπη. Δεν θα κολλήσει αφού θηλάζει κιόλας.

Joa χαρά στο κουράγιο σου που έχεις και τραπεζώματα. Γιατί μωρέ να κλαίει πάλι ο Χρηστάκης;

Μαρίνα μου όχι θα είναι περισσότερες μέρες κλειστός ο Σταθμός, συγκεκριμένα 23, 24, 27, 28/12, 29/12 και 3/1, δεν με πειράζει όμως γιατί θα έχω άδεια και θα την κρατήσω σπίτι να ξεκουραστεί και η καλή μου. Αχ αυτές τις πτώσεις με τις καρέκλες σε αυτές τις ηλικίες. Μεγάλη προσοχή θέλει το Μαριαλενάκι. Πότε ξεκινάτε Σταθμό;

Άρμα έφτασε η μέρα της Β' επιπέδου :D:D Όλα θα είναι τέλεια και θυμίσου ότι έχω ποντάρει σε κορίτσι.:o:o

Deleni ταλαιπωρείται από τα δόντια ο μικρούλης σου; Φιλάκια στα μαγουλάκια να του δίνεις.

Λοιπόν, χτες η Αλεξάνδρα μιλούσε σε έναν φανταστικό φίλο στο κινητό, και συγκεκριμένα στο Λεβέντη, και έλεγε τα εξής: "Ναι Λεβέντη, ναι, α όχι δεν μπορώ, δεν μπορώ έχω δουλειές, θα ξαναμιλήσουμε'' :confused::confused: :D:D:D Έπαθα πλάκα και δεν πρόλαβα να την τραβήξω και βίντεο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σουλίτσα μου μην αφήσεις κανένα να σου χαλάσει αυτές τις μέρες! Αν υπάρχει υγεία όλα τα άλλα θα γίνουν! Θετικές σκέψεις! Ελπίζω το ''άρρωστη'' να είναι κανα κρυωματάκι μόνο..

joa ναι για να δούμε ποιες θα κερδίσουν??? χαχαχα!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα giovanna μεγια το νετ!!!!!!πολλες μερες κλειστα ο παιδικος σας !!εμας ειναι κλειστος 24/12 ,31/12 και 7/1 ..κλαιει μωρε γιατι δεν θελει να φευγει απο την μαμα του...το απογευμα ευτυχως γυρναει χαρουμενος!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα giovanna! Μεγειά το ίντερνετ!!!! Ό,τι έχετ ποντάρει είναι γραμμένο! Δεν ξεχνάω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ αυτά τα τηλεφωνήματα και πολλά άλλα βέβαια θα ήθελα κι εγώ να τα τραβούσα.(Η Εύα μιλάει συνήθως με την Ντίνα και τον Πανούλη..) Αλλά με το που βλέπει κάμερα τα παίρνει, σταματάει και φωνάζει να την κλείσω..:-(

Πω πω joa δεν το είχα σκεφτεί και το έταξα στην Ηλιάνα αν είναι κορίτσι..αααα, για το ''κοντοχωριανοί'' έχεις δίκιο..Κάτσε να δούμε με το καλό και θα δούμε τι θα κάνουμε και με τα προξενιά! χαχαχαχαχα!

Λοιπον μικρη βοηθεια ...τα χριστουγεννα γιορταζει ο πριγκηπας μου και θα κανω τα εξης ..πως σας φαινονται?(ειμαι εγκυος λεμε!!!δεν κανω αλλα)..

Αρνι με πατατες στην γαστρα, κοτοπουλο με πιπεριες και σαλτσα πορτοκαλι ,χοιρινο με δαμασκηνα ,κρεπες ζαμπον τυρι ,πιλαφι και 2 σαλατες..θα φτιαξει και η μαμα κοτοπιτα και η πεθερα τηγανια ..πως σας φαινονται ???12 ατομα θα εχω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε? Όλες καλά?

Πετρούλα!!! Εμφανίστηκες!! Και είχαμε αρχίσει να σε ψάχνουμε.... Περαστικά σας!!! Ο μικρός... σούπερ!!!

Αρμάκι, σήμερα είναι η μέρα που "πληρώνει" το στοίχημα? Άντε, όλα καλά να πάνε στον γιατρό και περιμένουμε νέα!!!!

Η Σοφία σήμερα, είναι άλλο παιδί! Από το πρωί που ξύπνησε είναι αγγελούδι! Λες να ηρέμησε?

Η Εύα σου, απίστευτη!!!!!!! Πες μου ότι κουνιέται και σαν την Σακίρα!!!!!!

Γειτονάκι, όλα καλά με την χύτρα ε? Δεν άκουσα κανένα μπαμ!!!!

Μαριζάκι μου, νομίζω πως όλα αυτά τα "φανταστικά" είναι άκρως φυσιολογικά!!! Παιδιά είναι και, ως γνωστόν, η φαντασία τους οργιάζει!!!!

Ντελενάκο και Σουλίτσα, άντε να ηρεμήσετε λίγο!!!! Χριστούγεννα έρχονται!!!! (Ντελένη εξήγησέ το και στον Γιάννη να μην γκρινιάζει τόσο!!!! χαχα)

Κωνκωνάκι!!!! Καλές γιορτές και καλά να περάσετε!!!! Και με το καλό η βάφτιση της μικρής σας!!!

Η Ρίτα που είναι????

Φεύγω!!!!! Έχω πολλές δουλειές σήμερα!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Λοιπον μικρη βοηθεια ...τα χριστουγεννα γιορταζει ο πριγκηπας μου και θα κανω τα εξης ..πως σας φαινονται?(ειμαι εγκυος λεμε!!!δεν κανω αλλα)..

Αρνι με πατατες στην γαστρα, κοτοπουλο με πιπεριες και σαλτσα πορτοκαλι ,χοιρινο με δαμασκηνα ,κρεπες ζαμπον τυρι ,πιλαφι και 2 σαλατες..θα φτιαξει και η μαμα κοτοπιτα και η πεθερα τηγανια ..πως σας φαινονται ???12 ατομα θα εχω..

Σούπερ!!!! Να περάσω το απόγευμα των Χριστουγέννων με το ταπεράκι μου? χαχαχα

mrdIp3.png

Πω πω joa δεν το είχα σκεφτεί και το έταξα στην Ηλιάνα αν είναι κορίτσι..αααα, για το ''κοντοχωριανοί'' έχεις δίκιο..Κάτσε να δούμε με το καλό και θα δούμε τι θα κάνουμε και με τα προξενιά! χαχαχαχαχα!

Βρε παλαβές και οι δυο σας!!!! Ακόμα δεν τα είδατε τα παιδάκια σας και θέλετε να τα παντρέψετε???? Δεν τα λυπάστε???? χαχαχαχα

mrdIp3.png

joa λίγα είναι τα φαγητά! Νηστικοί θα φύγουν οι καλεσμένοι! χαχαχαχα! Τέλεια είναι και πολλά!

Πανμαρ είναι με τις μέρες τους μωρέ..κι εμείς δεν έχουμε κάθε μέρα την ίδια διάθεση. Μια χαρά θα είναι το Σοφάκι! όσο για τα ''προξενιά'' τι να κάνουμε??? Έτσι θα τα αφήσουμε τα παιδιά μας? Πρέπει να αποκατασταθούν! :lol: :lol: :lol:

Το κούνημα της Σακίρα, το παλεύει το Ευάκι! :tongue:

Λοιπόν σας γράφω και τις λίστες για το ''στοίχημα'' (καλά μιλάμε σήμερα τρελλές ρέκλες...η Εύα είναι κολλημένη στη γιαγιά της! )

ΑΓΟΡΙ

Πικουλίνα

joa

Βατραχάκι

Ρίτα

Κωνκων

Κίκο

ΚΟΡΙΤΣΙ

Πανμαρ

Σούλα

Φωτεινή

Μαρίνα

Νατάσα

deleni

Μαελένη

giovanna

Πετρούλα

Για να δούμε...ποιες θα νικήσουν???

Καλημεραααα!!!Χαθηκα αλλα εχθες ετρεχα να τελειωσω τις δουλειες μου και μετα ειχα κοσμο.

Απο σημερα και για μια βδομαδουλα καθομαι και κραταω και τον μικρο σπιτι γιατι εχουμε να κατσουμε μαζι απο 1η Σεπτεμβρη και μου ελειψε!!!!Του κακοφανηκε η αληθεια ειναι που δεν πηγε σταθμο.

Απορησε το παδι γιατι δεν εχει λειψει καθολου απο το σχολειο και με ρωταει συνεχεια ''ποτε παμε σχολειο?Αυριο παμε σχολειο?''

Του εξηγησα οτι ειναι κλειστα για Χριστουγεννα και ησυχασε.

Βασικα ειπα αφου την γλιτωσαμε φτηνα ως τωρα να μη ρισκαρουμε να αρρωστησει παραμονες των γιορτων που το προγραμμα μας ειναι φουλ και ετσι αφου μπορω τον κρατησα εδω.

Ακουσα και τοσο βηχα στη γιορτη που πηγαμε και πραγματικα σκιαχτηκα..οποτε λεω ας μαζευτουμε λιγο μερες που ειναι.

Ετοιμαζομαστε ομως για βολτες με τη μανουλα και θα προσπαθησω να μπω μετα να σας πω τα νεα μας απο τη γιορτη και να σχολιασω.

Μαρινακι ρωτα οτι θες για τα φαγητα και θα απαντησω μαζικα αργοτερα.

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...