Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας: η κόρη μου εδώ και λίγη ώρα πρώτη φορά μιλάει με μια αόρατη φίλη, τη Σάβιτς, όταν τη ρωτησα πού είναι μου είπε να να εδώ και μου έδειξε στον αέρα................. κι όταν τη ρώτησα από ποιά χώρα είναι γιατί έχει περίεργο όνομα μου είπε από την χώρα Κατηφόρα, χαχαχαχαχα. Τώρα είναι μέσα και παίζουν, κυνηγιούνται, η Σάβιτς κρύβεται κι η Ναταλία την ψάχνει. Ελπίζω όλα αυτά να είναι φυσιολογικά, ε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι στη Μυρίκη!

Το ξέρεις Ντινάκι?

Aχ θυμισε μου το ονομα;;;; Που σου φερνουν το πρωϊνό στο σπιτακι;;;;; Τελεια ηταν!!! Ειχαμε παει και εμεις μια Καθαρα Δευτερα και ξυπνησαμε αποκλεισμενοι!!!!

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια.

Πικουλίνα είδα τα παιδάκια σου στο φβ και είναι και τα δύο κουκλιά. Να σου ζήσουν.

Μαρινάκι μου περάσατε καλά το ΣΚ; Μπράβο κορίτσι μου. Αχ και εμένα με πιάνουν κάτι τέτοιες ανασφάλειες όταν είμαι μακριά από την Αλεξάνδρα. Το κακό είναι ότι πιάνουν και τον καλό μου και έτσι κανένας δεν είναι ψύχραιμος για να συνεφέρει τον άλλο.

Κωνκων και του χρόνου να είσαι καλά και να φτιάξεις πολλά γλυκά με τα γλυκά σου τα παιδάκια.:o

Φιλάκι μην ανησυχείς. Και η Αλεξάνδρα κάνει ολόκληρη συζήτηση με φανταστικούς φίλους και ζητάει και από εμένα να συμμετέχω.:o:o:o

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

σας ζητω ταπεινα συγνωμη.δεν εχω διαβασει τιποτα πολλες μερες τωρα.ελπιζω να ειστε ολοι καλα.

τα φιλια μου στα παιδακια σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ελπίζω να είστε όλες καλά, δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα....:oops::oops::oops::oops: Μας έχει τρελάνει ο Γιάννης στην γκρίνια μάλλον απο τα δόντια, αλλά είχε τέτοια γκρίνια που του έκανα και εξετάσεις ούρων να αποκλείσω καμιά ουρολοίμωξη αφού δεν είχε άλλα συμπτώματα..... τέσσερις μέρες κάναμε να κοιμηθούμε....

Τρέχω και με τη δουλειά και δεν προλαβαίνω να ούτε να... ξυθώ:tongue::tongue::tongue:...

Αύριο είμαι πιο χαλαρά και ελπίζω να μπορέσω να διαβάσω τα νέα σας!

Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Delenaki μάλλον είναι της ηλικίας και εμείς καλοπερνάμε με τη μικρή όλη μέρα δεν κοιμήθηκε και ακόμα και στην αγκαλιά κάνει σαν τρελή να ξεφύγει! Πιάνεται από όπου να 'ναι και σηκώνεται με κίνδυνο να της έρθει καμιά καρέκλα στο κεφάλι! Περαστικά μας, άντε να περπατήσουν να ησυχάσουμε λίγο! Εντομεταξύ η δικιά μου ετοιμάζει και τραπεζίτη και είναι μια ομορφιά!

Φιλάκι μου πριν κανένα δίμηνο είχα πάει φορτσάτη στη δασκάλα του μικρού να ζητήσω το τηλ του Γιαννάκη, του κολλητού του ντε από πέρυσι! Ήταν κάπου εκεί που άλλαξα όλα τα χρώματα όταν η δασκάλα μου είπε ότι Γιαννάκης δεν ύπήρξε ποτέ στο τμήμα τους! Καλό???? Ή τα παιδιά μας το έχουν λιιιιιγο χαμένο ή είναι Αινστάιν αφού όπως μου είπε μια φίλη, αυτή η πολύ φαντασία είναι ένδειξη ευφηίας! Αχά καλό, μας συμφέρει το κρατάμε!

Πικουλίνα μου ναι αυτά πρέπει να είναι τα σπιτάκι kedros village λέγεται, φέτος φτιάξανε και σπιτάκι που λειτουργεί σαν καφέ οπότε το πρωινό μπορείς να το φας και εκεί! Δεν είναι υπέροχα?

Γιοβάννα τελικά ο σταθμός σας μόνο παραμονή κλείνει? Σήμερα μας στείλανε και δωράκια, μία καρτούλα Χριστουγεννιάτικη που φαίνεται το κάθε παιδί σαν Αγιο Βασιλάκη, ενα μπερλοκ με φώτο του παιδιού, ένα μικρό ημερολόγιο και μια χειροτεχνία χριστουγεννιάτικη της δασκάλας! Έφτιαξα κι εγώ καλάθια με διάφορα εδέσματα για τους νονούς των παιδιών και λέω να κάνω και ένα μικρότερο για τη δασκάλα του. Αλήθεια εσείς κάνετε δωράκια στις δασκάλες? Πέρυσι το έμαθα κι αυτό ιδέα δεν είχα ότι συνηθιζόταν.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

Ο Χρηστακης στο σχολειο (με κλαμματα παλι...)και εγω εδω χαλαρα...ετοιμαζω λιστα για σμ μιας και εχω τραπεζι για 12 ατομα τα χριστουγεννα!!!

Ελενη και Μαρινα ..τετοιο πραγμα με αυπνιες το περασαμε σε ολα μα ολα τα δοντια ...υπεροχα!!!!υπομονη ..

Λοιπον για φανταστικους φιλους...εμεις δεν εχουμε φανταστικο φιλο αλλα φτιαχνουμε αορατο καφε , τρωμε αορατο κεικ και διαφορα τετοια...και καλα εχει καφετερια και περνει παραγγελιες ..του δινουμε αορατα λεφτα και μας δινει αορατα ρεστα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Δεν προλαβαινω να σχολιάσω...ίσως αργότερα. Ετοιμάζω βαλιτσες!

Αν δεν καταφερω να μπω ξανά...

Σας ευχομαι καλά Χριστούγεννα και καλη χρονια με υγεία στις οικογενειες σας! Να περάσετε όλοι τέλεια! Φιλιά πολλά!

1823638ljj8furqul.gif

Διαφημίσεις

Αχ κωνκων μου ετοιμαζεστε??

Να περασετε σουπερ!!!!με το καλο η βαφτιση της κουκλας σας ..να φορτισετε τις μπαταριες σας!!!

Καλα χριστουγεννα με υγεια!!!Καλη χρονια !!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Σας διαβασα λίγο στα γρηγορα, εχω πονοκέφαλο και οχι πολύ χρόνο να σχολιασω...

Ειμαστε ολοι με μυξες, ο Αναστασης ακομη δεν εχει συνελθει και κανει πυρετό μεχρι 38.5, ο μπεμπης προς το παρόν ειναι καλά αλλα ανησυχω για τη συνεχεια...Χτες καναμε και το πρωτο μας εμβολιο και τον βρηκε πολύ καλό ο παιδιατρος, εχει φτασει τους 63 πόντους και 6.200 κιλά

Σας στελνω τα φιλια μου και την καλημερα μου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πετρούλα μου περαστικά σε όλους σας. Ο μικρούλης πάντως σούπερ!!! Μπράβο!

Μαρινάκι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου, που ξεσκάσατε λιγάκι! Ελπίζω να σας δωθεί η ευκαιρία σύντομα και πάλι!

Joa χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις τραπέζι με την κοιλιά στο στόμα! Θηρίο είσαι λέμεεεεε!!!:lol:

Κωνκωνακι μου καλό σας ταξίδι, να περάσετε τέλεια και με το καλό η βάφτιση! Θα τηλεφωνηθούμε!

Φιλάκι μου η Εύα δεν έχει ακόμα φανταστικό φίλο αλλά είχαν όλα τα ανήψια μου όταν πρωτοξεκίνησαν τον σταθμό..Μάλιστα η αδερφή του άντρα μου, όπως και η Μαρίνα πήγε να ζητησει τον λόγο από τη δασκάλα για ένα παιδάκι που ''έδερνε'' την ανηψιά μου και μόλις της είπε η δασκάλα ότι δεν υπάρχει παιδάκι me τέτοιο όνομα περριτό και να σου πω τι έπαθε..:lol:

Πανμαρ πως είστε σήμερα? Ηρέμησε η ατμόσφαιρα?

Βατραχάκι, Σουλίτσα, deleni, Μαελένη, Κικο, Νατάσα και όποια άλλη ξεχνάω την καλημέρα μου!

Σήμερα έχω την Β επιπέδου..Φυσικά έχω άγχος για το αν θα είναι όλα καλά..Θετική ενέργει παρακαλώωωωω!!!!!:D

Και κλείνω με το να σας πω και δυο σκηνικά από την Εύα..(όχι που δεν θα έλεγα..)

Παρασκευή πάμε στον Μουστάκα να της πάρει δώρο η μαμά μου και με το που μπαίνουμε πέρνει ένα σκουφί του Αγ. Βασίλη και αρχίζει και φωνάζει πέρνοντας ότι βρει μπροστά της : ''Ελάτε παιδιάαααα, είμαι ο Αγ.Βασίλης!! Θα σας δώσω δώρα!!!'' Δεν πίστευα ότι το ντροπαλό μου κοριτσάκι έκανε τέτοιο σκηνικό. Όλο το μαγαζί γέλαγε μαζί της.:shock:

Και προχτές στέγνωνα τα μαλλιά μου και τα φουντωσα και μου λέει: ''α, μαμά ωραίο μαλλί σαν της Σακίρα...Λόκα λόκα λόκα'':shock::shock::shock: Ελικρινά δεν ξέρω που ξέρει ότι το λοκα λοκα το λέει η Σακίρα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...