Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια, δεν εχουμε ώρα..Σίγουρα καθε φορα που αλλάζουμε παμπερακι, το τραβαμε κανενα 20λεπτο..Είχα κρεβατι κτ στο δωματιο και το μετεφερα επάνω στο 2ο παιδικό για να εχει χώρο το παιδί..Το εκανα σαν play room..τωρα δεν εχουμε κρεβατι και αλλάζουμε το παμπερακι στο χαλί, οποτε όλο και θα παιξουμε..Αααα σήμερα όπως τον είχα γυμνο, αφου τον είχα πλύνει, και ετρεχε πάνω στο τραπεζάκι, κτ στα μαξιλαρια, του λέω ελα να κατσεις και στο γιο-γιο και εκεινη τη στιγμή έκατσε και τα εκανε στο χαλί...Ευτυχώς ήταν σχηματισμένα...χαχαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω μου λέτε βρε τσαούσες πώς θα σηκωθώ αυριο που εχω να πάω να κοινωνήσω και τη βαφτισιμιά μου;;;

Κορίτσια εδώ επικρατεί απόλυτη ησυχία και που κ'΄που ακουγονται διαφοροι θορυβοι (κραδασμοί) και μου πάει "να"...

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσιαααα!!ωραια ηταν αποψε...

πετρουλα πολυ ωραια παιζεται με τον μικρουλη.

σου εχε... και τα χαλια χαχααχα

το χει κανει κ η δικια μου αλλα το θεμα ειναι οτι τα επιασε ,μου τα εφερε και μου ελεγε

''μαμα ναννανανανα κακαααα''

:confused::confused::confused::confused:

1654096yn4fep17z7.gif

το χει κανει κ η δικια μου αλλα το θεμα ειναι οτι τα επιασε ,μου τα εφερε και μου ελεγε

''μαμα ναννανανανα κακαααα''

:confused::confused::confused::confused:

Καλά ε..γελάω μόνη μου, να με δει κανεις...:lol::lol:

Καλε ακου που σου λεω τελειο ειναι..

Εγω το επεξεργαζομουν στο μυαλο μου 2 μερες εσυ μεσα σε λιγη ωρα το εκανες..

Μπραβο!!!

Εσύ το εστησες, ενώ εγω το πήρα έτοιμο βρε..

Πάντως βοηθάνε πάρα πολύ οι φωτο..Καλά κανεις και τις βαζεις!!Αλλιώς που θα εβγαζα ακρη..χαχα

Κορίτσια καλημέρα.. με αναζητήσατε; είμαστε στο νοσοκομείο ακόμα.. την Πέμπτη έγινε το χειρουργείο και περάσαμε δύσκολα. δεν έχει πυρετό όμως και μάλλον αύριο βγαίνουμε.. δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να κλαίει στην αγκαλιά σου το παιδί και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα μα τίποτα για να σταματήσει παρά μόνο να το έχεις αγκαλιά. τώρα ταλαιπωρούμαστε ακόμα με τους ορούς αλλά τουλάχιστον έβγαλε τον ουροκαθετήρα που την πονούσε κάθε μία ώρα έκανε συσπάσεις το σημείο εκείνο απ'ό,τι μας είπε ο χειρουργος γι'αυτό. βλέπω όλες καλά τα πάτε, χαίρομαι. χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζανε.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλά ακόμα εδώ είστε;;Δεν θα το κλείσουμε το μαγαζί;;;;

Ρίτα, εσενα ο αντρούλης σου σε εχει καλύτερα απο το Γρηγόρη..Σε αφήνει να γλυκοκοιμάσαι μεχρι τις 11..Εμένα που θα ερθει σε καμια ώρα και θα με βρεί στο pc, αντε να πάρω το πρωί σειρά στον ύπνο....

Απο Tρίτη αδειούχα και μεχρι το νέο έτος!!!Yessssssssss!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα.. με αναζητήσατε; είμαστε στο νοσοκομείο ακόμα.. την Πέμπτη έγινε το χειρουργείο και περάσαμε δύσκολα. δεν έχει πυρετό όμως και μάλλον αύριο βγαίνουμε.. δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να κλαίει στην αγκαλιά σου το παιδί και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα μα τίποτα για να σταματήσει παρά μόνο να το έχεις αγκαλιά. τώρα ταλαιπωρούμαστε ακόμα με τους ορούς αλλά τουλάχιστον έβγαλε τον ουροκαθετήρα που την πονούσε κάθε μία ώρα έκανε συσπάσεις το σημείο εκείνο απ'ό,τι μας είπε ο χειρουργος γι'αυτό. βλέπω όλες καλά τα πάτε, χαίρομαι. χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζανε.

sunsun κορίτσι μου περαστικα σας!!!Με το καλό να βγει η Κατια σου και νά εχει καλή και γρήγορη ανάρρωση!!Καλές Γιορτές και σε εσάς και να είναι το τελευταίο αυτό!!!

εχω χασει επεισοδια...συγνωμη δεν ηξερα..

να πανε ολα καλα ευχομαι και γρηγορα σπιτακι σας γεροι κ δυνατοι!!

αχ σαν σαν πολυ λυπηθηκα!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα μάνουλες και μωράκια

Καλέ τσούπες δώσατε ρεσιτάλ χτες βραδυ έεε!!!! :):)

Sunsun σε είχα στο μυαλό μου αυτές της μέρες γιατί είχες πει ότι θα κάνατε την επέμβαση. Περαστικά και καλή ανάρρωση κούκλα μου, σε καταλαβαίνουμε απολυτα, το μόνο καλό με εμάς ήταν ότι η Φωτεινή ήταν 6 μηνών και δεν είχε απαιτήσεις πολλές και νευρα . Θα τα αφήσετε όλα πίσω σας τώρα και με το καλό να πατε στο σπίτι

1767486m51syn9pa3.gif

Καλημέρα σε όλες!

Καταρχήν sunsun σιδερένιο να είναι το κοριτσάκι σου...εύχομαι γρήγορα όλα να ξεχαστούν και να μην ξαναταλαιπωρηθεί ποτέ το παιδί...Με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!

stone μπράβο!!!! Καλά είδα το σπιτάκι της Ρίτας χωρίς να δω πως γίνεται, είδα και ότι το έφτιαξες αμ΄σως, λέω εύκολο θα είναι...Μόλις είδα τη συνταγή και πόσο κόπο θέλει έπαθα! Χαρά στην υπομονή σας βρε κορίτσια! Εγώ πάντως αποκλείεται να το επιχειρούσα παρέα με την Εύα! :lol:

Βατραχάκι μου πραγματικά είναι τόσο τέλειο το στεγνωτήριο! Εγώ έχω πάει στην αδερφή μου την κουβερτούλα της Εύας που δεν προλαβαίνει να στεγνώσει και έχω παθει πλάκα με το πόσο αφράτη και μοσχομυρωδάτη βγαίνει!!!

Ρίτα μου θα περιμένω τη συνταγή για τους κουραμπιέδες! Α, έψαχνε οκαλός μου για συνταγές στο μάσα και έπαθε πλάκα με το καραβάκι σου!

Λαζαρένια μου έπραξες πάρα πολύ καλά. Πιστεύω πως στη θέση σου και θα αγρίευα παρα πολύ και θα έλεγα στην Εύα να δείρει κι αυτή πράγμα που δεν είναι καθόλου σωστό...συμφωνώ απόλυτα μ'αυτά που είπε η Μαρίνα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να αντιδράσω ψύχραιμα αν μου συμβεί κάτι παρόμοιο...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα φιλες μου!!

σανσαν πως ειστε σημερα?πηρατε εξιτηριο?

κα φωτεινη εγω πηρα καφεδακι ζεστο.το χρειαζομαι μετα το χθεσινο ξενυχτι:lol::lol::lol:

αρμα κι η φιλη μου απορησε με το ποσο ψυχραιμη ημουν!!!αφου εγω την σταματαγα να μην την μαλωσει αλλο και μιλαγα εγω στο κοριτσακι.με πειραξε δεν μπορω να πω.δεν θελω να μου χτυπανε το παιδι αλλα τι να εκανα?

μετα επαιζα μαζι τους και προσπαθουσα να τις δεσω σαν παρεα.

τους εβαζα τσαι και καλα στα ποτηρακια και τις ελεγα να κανουν τσιν τσι.

τις εβαζα να μαζευουν μαζι τα παιχνιδαι και να συνεργαζονται.

θα τα βρουν που θα παει???

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...