Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κουκλες:-D:grin:

σας διαβαζω οτι ειστε καλα κ χαιρομαι, μονο λιγο τα αρρωστουλικα να το ξεπερασουν κ περαστικα.

η φωτεινη δεν εχει αλλα πυρετο σημερα μου την εφεραν για να πανε για ψωνια κ ειχε μονο 37.

το θεμα με τον αγιο βασιλη καλα κρατη:lol::lol: και οπως λεει η γιοβανα σαν να βλεπω την βικυ με την στολη του αγιου πασχαλιατικα:lol::lol::lol:

εγω με τους καθρεφτες τους μεγαλους εχω παλαβοση, τους φτιαχνω για δωρα και αν δεν τα τελειωσω αυτο το σαββατο/κυριακο θα χαζεψω απο τα νευρα μου:lol::lol:

μελομακαρονα κ κουραμπιεδες διαβαζω που κανετε κ να σας πω μπραβο σας κ του χρονου παλι με υγεια.

εγω δεν εχω καταπιαστει με μελομακα. το αφηνω στην μανουλα μου μια και το κατεχει καλυτερα απο μενα, αλλα κουραμπιεδες θα κανω γιατι η συνταγη της Βεφας ειναι απεχτη και πετυχημενη

καλα να περνατε κ καλα ψωνια1852027wq5caoekpp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ...γυρισαμε καναμε βολτα,παιδοτοπο,ψωνια(πηρα και δωρακια για τις δασκαλες),φαγητο και τωρα εστειλα τα αγορια για μπασκετ και καλα για να κανω εγω κανα γλυκο...χαχα

Ακομα να τα πιασω.

Λοιπον Πανμαρ ειλικρινα σε δικαιολογω.. εγω με τετοιου ειδους μικροβια απο ρουχα απλυτα,εσωρουχα κτλ εχω μεγαλο θεμα.Τα σκιαζομαι πολυ.Ελπιζω να μην κολλησε τιποτα η μικρη.Βαλε μια αλλαξια ρουχα και αστην μονιμα στο αυτοκινητο να την εχει ο ανδρας σου μαζι.

Εγω να σας πω τι επαθα...ειχαμε παει σε ενα εμπορικο και κατσαμε για φαγητο(πολυ ωραια)ο Γρηγορης οπως εχω ξαναπει εδω και αρκετο καιρο αυτοεξυπηρετειται δεν θελει δλδ να τον πηγαινουμε εμεις τουαλετα κτλ.

Οποτε του εχουμε πει οταν ειμαστε σε κουνιες επειδη καποιες εχουν δημοσιες τουαλετες και δε θελω να ακουμπησει πουθενα ,να πηγαινει σε κανα δεντρακι...:rolleyes:

Το παιδι λοιπον σημερα εκει που επαιζε μεσα στο εμπορικο με τους φιλους του (φισκα στον κοσμο)ηθελε να κατουρησει.Δεν ηρθε να πει τιποτα ομως...εκει που δαγκωνα την τελευταια μου μπουκια βλεπω τον Γρηγορη μπροστα σε μια γιγαντια και στολισμενη γλαστρα καταμεσης του εμπορικου να κατεβαζει τα βρακια του....να με βλεπατε μονο...να πηδαω πανω απ οτα τραπεζια να φτασω να τον παρω να παμε τουαλετα..οι ανθρωποι στα γυρω τραπεζια να εχουν σκασει στα γελια ,οι περαστικοι στους διαδρομους να εχουν μεινει αφωνοι και ο Γρηγορης με τον πωπο -φεγγαρι εξω να συγκεντρωνεται να τα κανει...:lol:

Μολις εφτασα του φωναζω..''Μα τι κανεις''?

''Κατουριεμαι μαμα΄΄

Με απολυτη φυσικοτητα...χαχα!!!!

Επισης ξεχασα να σας πω οτι σημερα το πρωι δεν βρεθηκε να κοιμαται πανω στο κρεβατι του αλλα κατω(ειχε βγαλει το προστατευτικο οπως ειχα αναφερει προ ημερων)...διπλα στο κρεβατι στα μαξιλαρακια που ειχα αραδιασει...αρα επεσε...μαλλον ομως δεν το καταλαβε.

Ευτυχως δεν το θυμοταν.Eιμαι ανετη ομως με το θεμα.Πιστευα οτι θα ειχα φρικαρει μιας και με τις πτωσεις εχω αγχος αλλα τελικα ουτε γατα ουτε ζημια.

Αυτα, παω να χωθω στην κουζινα μου διοτι αργοτερα εχουμε εξοδο.

Φιλια

Χρωσταω και 2 συνταγουλες

Σφολιατες με μηλα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5196&Itemid=49

Πιπεροπιτα με χωριατικο φυλλο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5190&Itemid=49

Nατασσα τσεκαρε λιγο τα μαιλ σου και απο μενα να μου πεις αν ελαβες κατι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!!

σας ευχαριστω για τα περαστικα τελικα τα δεκατα μαλλον ηταν απο το εμβολιο δεν μου εκανα τιποτα ξανα μονο βηχα και μυξουλες ελπιζω να φυγουν συντομα κι αυτα!!!

κι ο θοδωρικος εγινε κουνελακι δυο δοντακια εχουμε!!!

στονε μου εσεις τι κανετε;πως ειναι ο Αναστασης;

ριτα καλα τρομερος ο Γρηγορης χαχαχα τι κανει το παιδι δικιο ειχε αφου κατουριοταν :tongue:

παναμαρ μου πολυ γελασα με τον Παναγη χαχαχα αντρες παιδι μου τι να πεις!!!!

φιλια σε ολες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Πανμάρ φοβερός ο σύζυγος!!! Άντρες παιδί μου. Τι να πεις; Εγώ πάντως έχω στάνταρ μια αλλαξιά ρούχα της Αλεξάνδρας στο αυτοκίνητο γιατί όσο να πεις ατυχήματα συμβαίνουν.

Ριτάκι πολύ μου άρεσαν οι αντιδράσεις του Γρηγόρη. Από εκεί να καταλάβεις πόσο αθώα είναι τα παιδάκια μας. Επίσης είναι φοβερός και στο βιντεάκι που είδα στο φβ. :lol::lol::lol::lol: Τον έβλεπε η Αλεξάνδρα και έτρεξε να πάρει μια κιθάρα που έχει και αυτή και τραγουδούσε μαζί του. Πολύ γέλιο. :lol::lol::lol::lol:Περιμένουμε να μας πεις νέα και από τη γιορτούλα σας.

Φιλιώ μου το εμβόλιο του έκανε τελικά δέκατα; Ποιο κάνατε; Με υγεία και το2ο δοντάκι του Θεοδωρίκου σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια καλησπέρα, δεν έχω διαβάσει τίποτα και πολύ στεναχωριέμαι για αυτό............................................

Οι μέρες ήταν πολύ γεμάτες, δεν πρόλαβα να κάτσω στιγμή στον υπολογιστή. Τα μελομακάρονα που έφτιαξα απόψε απορώ αν θα βγουν πετυχημένα.... θα δω το πρωί την εξέλιξη του μελώματος, κάτι δε μου πάει καλά πάντως.... πολύ πηχτό το σιροπι...

Να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις φωτο με τα χιόνια, καλά στην Βόρεια Έλλάδα, αλλά εσείς πανμαρ ήσασταν οι πιο χιονισμένοι! Τέλειοοοοοο! Καλέ, καλά είπε κάπου η Μαρίνα, δε μένουμε πια και τόσο μακριά!!!!!!

Κατά τα άλλα η ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάζει και πάει, αχ είναι υπέροχααααααααααααααααα! Σας φιλώ γλυκά όλες και τα παιδάκια σας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια όμορφα τι κάνετε?

Ντινάκι τι ωραίο έθιμο είναι αυτό που έχετε στο χωριό? Θα περάσετε πανέμορφα και θα το ευχαριστηθεί τόσο ο Κωνσταντίνος σου! Είναι και η βάφτιση χριστουγεννιάτικη, θα είναι όλα μαγικά!

Μαράκι έχω πέσει κάτω με την ατάκα της κόρης σου για τα σπίτια που τα τιιιιιτ ο Σπύρος!Χιχιχι! Κι ο ΓΙώργος φαντάζομαι κάπως έτσι θα το λέει, θα κάνω ένα τεστ αύριο να γελλάσω και πάλι!!!

Σούλα εσάς ο μπαμπάς σας είναι γαιδούρι, ο δικός μας πάλι κατά τον Γιώργο είναι μόνιμα λύκος κι εμείς τα μικρά γουρουνάκια, με αρχηγό εμένα τη μάνα γουρούνα (μέσα έπεσε το παιδί!)!

Καλωπίζεσαι Ιωάννα μου διαβάζω εν όψει τοκετού ε? Φτάνει η μεγάλη μέρα λέμε!

Ριτάκιιιι χρόνια σας πολλά, να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Όντως και οι κουραμπιέδες σου έγιναν σούπερ κατά τον άντρα μου που γενικά δεν του αρέσουν, αλλά με αυτούς ενθουσιάστηκε! Όσο για τα μελομακάρονα ούτε 10 δεν έμειναν, η μάνα μου λέει για 2η δόση αλλά δεν παίζει!!! Σε θέλω εσένα καλή μου σεφ και για κάτι άλλες συνταγές, ελπίζω να σε πετύχω αύριο ή μαλλον σήμερα, αφού κοντεύει 2!

Νατάσα περιμένουμε νεώτερα για τον Άγγλο boyfriend!!!!

Κίκο θα μας τρελάνεις τελείως???Έκατσες να κάνεις και κουραμπιέδες με ένα τόσα δω μωρούλι και ένα νήπιο? Μπράβοοοο!

Πικουλίνα μου δώρο σπα διαβάζω και το αφήνεις ανεκμετάλλευτο? Δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη!

Πετρούλα μου πώς είναι ο Αναστάσης σου? Ελπίζω να του πέρασε τώρα! Χαρά στο κουράγιο σου κι εσένα με τα τραπεζώματα!

Φιλιώ μου είδες που πήρε τα πάνω του και ο Τίμος από βάρος? Φτού φτού πάντα να είναι καλά!

Γιοβάνα τι συγκινητικό το σκηνικό να βλέπεις το παιδάκι σου να συμμετέχει στη σκηνή! Και του χρονου!

ΠανΜαρ τι να πω για τον καλό σου??? Πάντως πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι για να μη χαλάσει τη βόλτα τους είναι τουλάχιστον εφευρετικός! Τσακ αγόρασε εκεί μια καινούρια φόρμα και τέλειωσε το θέμα!:lol::lol::lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Να σας πω και τα δικά μας? Αποφασίσαμε να γιορτάσουμε και με το παραπάνω τα 10 χρόνια σχέσης με τον καλό μου και κάναμε ένα ταξιδάκι πολύ σούπερ στο Καρπενησι! Μείναμε σε ξύλινα πολύ προσεγμένα σπιτάκια με τζάκι, σε ένα βουνό με γύρω-γύρω έλατα, στο όλο σκηνικό προσθέστε ότι τα είχαν διακριτικά στολισμένα με φωτάκια και την Παρασκευή που φτάσαμε είχε 30-40 πόντους χιόνι και εξακολουθούσε να χιονίζει και θα καταλάβατε γιατί νιώσαμε για λίγο ότι πήγαμε στη Φιλανδία!:-) Μέσα σε όλα κάναμε και λίγο ιππασία δίπλα σε ένα ποταμάκι και σήμερα δοκιμάσαμε την τύχη μας στο σκι! Περάσαμε υπέροχα, αν εξαιρέσετε 2 φορές που έπαθα κρίση έλλειψης παιδιών και νόμιζα τα έχω ξεπεράσει αυτά! Τα παιδιά μου πάλι παραδόξως ή μάλλον αυτό έπρεπε να το περιμένω, πέρασαν μια χαρά, έφαγαν πολύ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: και δε μας αναζήτησαν καθόλου! Ούτε καν όταν μας είδαν δεν έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα! Από αύριο τώρα τα κεφάλια μέσα! Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!

Μαριζάκι να δεις που μια χαρά θα γίνουν τα μελομακάρονά σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!! και καλή εβδομάδα!

Μπήκαμε και στην εβδομάδα των Χριστουγέννων....

Εμάς δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα....

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο... Ξύπνησα στραβά? Ξύπνησε και η κορούλα μου στραβά? (από τις 6.45!!!) Αλλά αισθάνομαι μια περίεργη ένταση... Ελπίζω να μην συνεχίσουμε έτσι...

Εσείς? Όλα καλά? Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σ-Κ.

Εμείς είχαμε μια βάφτιση εχθές, μετά οικογενειακά για μπριζόλες στον "Παπουτσή", αλλά την Σοφία κάτι την έχει πιάσει!!! Άλλο παιδί έχει γίνει... Κάνει όλο σκανταλιές, δεν ακούει τίποτα, διαολάκι σκέτο!!!

Κορίτσια, σε σχέση με την αλλαξιά, που λέτε να έχω στο αυτοκίνητο, κι εγώ έχω πάντα μαζί μου κι άλλα ρούχα (μια αλλαξιά στο αυτοκίνητο και άλλη μία στην τσάντα μου), αλλά το Σάββατο φύγανε με το άλλο αυτοκίνητο και επειδή φύγανε και αργά, νόμιζα πως θα πάνε κάπου εδώ κοντά, κι όχι μέχρι το "Αλλού" που τελικά καταλήξανε, αφού είχαν πάει και σε άλλες δύο παιδικές !!!

Μαρινάκο, καλώς ήρθατε!!! Πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία! Όσο για τα παιδάκια σας... πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως όταν τα αφήνουμε σε παππουδο - γιαγιάδες, πιο πολύ εμείς έχουμε "τύψεις" το ότι τα αφήσαμε, παρά το πόσο πραγματικά τους λείπουμε!!!

Ρίτα! Πώς ήταν η γιορτή του Γρηγόρη?

Νατάσα! Τι έγινε με τον "γαμπρό από το Λονδίνο"?

Πετρούλα! Καλά ο Αναστάσης?

Γειτονάκι! Πήγατε τελικά στο Ολυμπιακό Χωριό?

Βατραχάκι! Με γεια και το δεύτερο δοντάκι σας!!! Ξεκινήσατε τα παϊδάκια, ή ακόμα με κρέμες το έχεις τον Θοδωράκο?

Σεφ, Κωνκων! Πώς πήγαν τα γλυκά σας?

Μαριζάκο, μια χαρά θα είναι τα μελομακάρονά σου! Αν το σιρόπι σου φαίνεται πηχτό, βάλε κι άλλο νεράκι!!!

Αυτά για την ώρα... πάω να κάνω καμιά δουλίτσα...

Πολλά φιλιά

mrdIp3.png

Καλημεραααα

τι κανετε κοριτσακια μου??εμεις χθες τελικα δεν πηγαμε ολυμπιακο χωριο μας που διαβασα τα λεγομενα του γειτονακιου και πηγαμε golden hall ..παιξαμε στην παιδικη χαρα , επαιξε μετα μανιας με τα lego ,πηγε παιδοτοπο και ειδαμε και την ντορα!!!το ευχαριστηθηκε ιδιατερως και το σημαντικο δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου!!!

Γειτονακι φοβερος ο συζυγος....φανταζομαι οταν στα ελεγε οτι θα εβγαζες κανους απο τα αυτια ...

Ριτακι σκεφτομουν τον Γρηγορη να κατουραει στο εμπορικο και πεφτω κατω απο τα γελια !!

Μαρινακι ανανεωμενη σε ακουω...μμμμμ μαλλον περασαμε καλα..χαχαχα

Βατραχινα μου μεγια το δοντακι σας !!!

Σημερα εχω εξωτερικες δουλειες και να κανω δοκιμες με την ...χυτρα...

ΧΥΤΡΑ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ..χαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Joa έχω την έννοια σου σήμερα! Άκου εκεί να κάνεις τέτοιες επικίνδυνες αποστολές στην κατάστασή σου, για τον εχθρό λέω, τη χύτρα ντεεεε! Xixixi! Κι εμένα ο μικρός ξετρελαίνεται στο golden ειδικά τώρα που έχει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

Μαρία έχει τις κακές της το Σοφάκι? Μήπως να κανονίσουμε να πάμε κανέναν παιδότοπο να ξεδώσουν κι αυτά, μιας κι ο δικός μας πέρασε το Σκ μέσα το έχει ανάγκη νομίζω, να δούμε και την για λίγο ακόμη εγκυούλα Ιωάννα μας, μέσα στις γιορτές θα ψιλοχαθούμε μου φαίνεται!

Σας αφήνω η κόρη μου μόλις ξήλωσε τον 1ο της διακόπτη!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ετοιμοι και οι δικοί μας κουραμπιέδες! Ο άντρας μου ανακάτευε, ο Κωνσταντίνος έριχνε τα υλικά, εγώ τους έλεγα τί να κάνουν και η μπέμπα μας γελούσε!:D Αφου τα φτιάξαμε και κρύωσαν ο Κωνσταντίνος έφαγε 2 κουραμπιέδες:shock:, αυτό για μένα σημαίνει οτι βγήκαν τέλειοι:lol:! Δυστυχως μας χάλασε το μιξερ (καινουριο ήταν...:mad:) και έτσι τα μελομακάρονα θα τα φτιάξουμε στο χωριό μαζί με τον μπακλαβα.

Σήμερα έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο στη μικρή! Στο σπίτι επικρατεί χάος, στο σαλονι αυτη τη στιγμή έχω σιδερωστρα, 2 απλώστρες, ένα σωρό ρουχα για σίδερο και 3 βαλίτσες. Και μάλλον θα πάρω μαζί μου και άπλυτα και αυτά που δεν έχουν στεγνωσει!

Μαρίνα μου μια χαρά περάσατε μπράβο σας! Χρειάζονται αυτά! Εμείς περιμένουμε πώς και πώς τον Φεβρουάριο μήπως και έρθει η μαμά μου καμιά βόλτα προς τα εδώ να πάμε κ εμείς για ανανέωση!

Ιωάννα μου καλή επιτυχία με την χυτρα! Χωρίς χυτρα πώς φτιάχνεις μοσχαράκι? Πόση ώρα το βράζεις???

filaki μου για τα μελομακαρονα πρέπει να τα μελωσεις σε χλιαρό-ζεστο σιρόπι αμέσως μόλις τα βγάλεις απο τον φούρνο. Εκτός αν η συνταγη λέει άλλα! Καλή επιτυχία!

Φωτεινή μου έτοιμοι οι κουραμπιέδες σου?

Ρίτα μου φοβερός ο Γρηγόρης! Ε ας κατουρίσει το παιδί κ ένα ψευτικο δεντρακι, δε θα πάθει κατι το δεντράκι:lol:.

Να μαι παλι ...

ΝΑΙ !!!τα φασολακια ειναι ετοιμα στην χυτρα!!δεν το πιστευω τελικα ηταν πολυ ευκολη!!!Μαρινα και ναι σχεδιαζω να φτιαξω και μοσχαρι τωρα!!

Κοριτσακια για παιδοτοπο φυσικα ειμαι μεσα!!!

Κωνκων μου το εβρζα το μοσχαρι 1 1/2 με 2 ωρες και αν ηθελα γιουβετσι βαλε και τον φουρνο...φεεεετα...Καλοφαγωτοι οι κουραμπιεδες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κωνκων μου το εβρζα το μοσχαρι 1 1/2 με 2 ωρες και αν ηθελα γιουβετσι βαλε και τον φουρνο...φεεεετα...Καλοφαγωτοι οι κουραμπιεδες!!

Α καλά! Τωρα θα φτιάχνεις το μοσχάρι σε 20-30 λεπτά (αναλόγως τί κομμάτι θα είναι) και θα βγαινει λουκούμι!:D Καλα μαγειρέματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...