Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτακι μου να τα εκατοστησετε!!να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι και αν το επιθυμειτε να μεγαλωσετε και αλλο την οικογενεια σας!!!

Να χαιρεστε και τα κουνιαδοαδελφια σας!!!

Γειτονακι ναι καλε ..να εντυπωσιασω τον γιο νο2!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κωνκωνάκι!!! Έλα!!!! Έκανα δύο παρτίδες... η μία είναι πιο μελωμένη, η άλλη πιο τραγανή! Τι προτιμάς?

Βρε Μαρία τί μου κάνεις τώρα....Θα δοκιμάω και απο τα 2 για να σου πώ αν πετυχες χιχιχιχι.:mrgreen:

Συνεχιζω..

Σημερα λοιπον λογω της ημερας και επειδη ημουν και χαλια δεν πηγα δουλεια.Χαλια ξεχαλια ομως πηγα και εγω για μπωτε!χαχα!

Στο τετραδιο του μικρου μου γραφουν επειδη ειναι δυσκολο να βρειτε λευκο παντελονι τετοια εποχη φορεστε του ενα λευκο καλσον ή κολαν...:eek:

Μου ηρθε να τους πω που να το βρω καλε το καλσον η αγορομανα?χαχα

Εφριξε ο ανδρας μου...με εχει βαλει να βγαλω τα καλοκαιρινα να του βρω παντελονι και ας ειναι και καπρι λεει... χαχα

Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας και για αυτο σας λεμε τα καλαντα στο fb λιγο νωριτεραβεβαια αλλα ετσι για να μπαινουμε στο κλιμα!

Καλο απογευμα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τσα!!! Ηρθα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε? Εμεις καλα! Ο μικρος μια χαρα και ολοι μαζι περιμενουμε με μεγαλη χαρα σημερα την αδερφουλα μου απο την Αγγλια (6 μηνες εχουμε να τη δουμε..) μαζι με τον Αγγλο boyfriend! Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες! Η μαμα μου εχει ξεπατωθει να μαζευει το σπιτι! Εχει γλειψει το σπιτι (καιρο ειχα να το δω να τριζει), εχει ξεπατωθει να πηγαινει σουπερ μαρετ (μην τυχον και λειπει κατι απο το ψυγειο και τι θα πει ο γαμπρος - χαχα), εχει κανει χριστουγεννιατικο στολιμο υπερπαραγωγη, εχει κανει του κοσμου τα γλυκα (μελομακαρονα, κουραμπιεδες, κυδωνι γλυκο), εχει ετοιμασει τραπεζι υπερθεαμα για το βραδυ, εχει παει κομμωτηριο, εχει φτιαξει νυχι, εχει κανει σερβις και εχει πλυνει το αυτοκινητο (πως θα το χρησιμοποιουν τα παιδια?? Βρωμικο????) και δεν ξερω κι εγω τι αλλο! Καλα, πολυ γελιο!!! Στο μεταξυ γαμπρο τον ανεβαζουμε, γαμπρο τον κατεβαζουμε, αλλα το παιδι ειναι 25 χρονων, μολις ξεκινησε το διδακτορικο του και γενικα μονο για γαμπρος δεν ειναι, αλλα τελος παντων.... Το αστειο της υποθεσης ειναι ο μπαμπας μου που δε μιλαει αγγλικα! Να δω τι θα λενε!:-D

sunsun επειδη ρωτησες! Ο μικρος κοιμαται γυρω στις 10:30 με 11 παρα, πολυ ευκολα μεσα σε 5 λεπτακια! Και γενικα τις πρωτες ωρες κοιμαται πολυ γαληνια και βαθια. Το μεσημερι κοιμαται 3-5!

Ιωαννα μπραβο που εγινες μια κουκλα! Τι να μας δει ασχημες ο γιος??? Απαπα!!!

Αρμα και Σουλα πεθαινω με τις ατακες των κοριτσιων σας! Αχ θελω κι εγω!!!

Σουλα συμπασχω, δεν εχω κατι αλλο να πω...

Ριτακι χρονια πολλααααααααααααα! Να τα εκατοστησετε, να σας χαιρονται κι εσεις να χαιρεστε οσους γιορταζουν!!!

Πολλα φιλια! Θα επανελθω με τα νεα του boyfriend!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισα η ανανεωμενη ...μου μενει να κανονισω και ενα κομωτηριακι την αλλη εβδομαδα γιατι μετα γενναμε!!!!!

Αρμακι μου πλησιαζει ο β επιπεδου!!!γιουπι!!!

Αχ Σουλα , Αρμα και Γειτονακι ολα τα λεφτα τα ζουζουνια...

Τι ωραια Ιωαννα μου , ανανεωθηκες!!!! Και εμενα μου εχει κανει δωρο ο ανδρας μου ενα μασαζ-spa και ακομα δεν το εχω κανει. Να δω ποτε!!! Αντε πλησιαζει η ωρα!!!

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Καλά η αγωνία που έχω σήμερα για την παράσταση δεν περιγράφεται. Φαντάσου όταν θα πάρει πτυχίο ή όταν την παντρεψω τι θα κάνω. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ριτάκι μου χρόνια σας πολλά, καλά και ευτυχισμένα. Να χαίρεστε το Γρηγόρη σας και με το καλό να του χαρίσετε αδερφάκι.

Στο τετραδιο του μικρου μου γραφουν επειδη ειναι δυσκολο να βρειτε λευκο παντελονι τετοια εποχη φορεστε του ενα λευκο καλσον ή κολαν...:eek:

Ααααα μην το γελάς...μια συνάδελφός μου, αγορομάνα, μου έλεγε χτες ότι επειδή στην παράσταση του νηπιαγωγείου θα τα ντύσουν καλικαντζαράκια, της είπαν αν δεν βρίσκει κόκκινη φόρμα ή παντελόνι να πάρει κολάν ή καλσόν. Και εκείνη έφριξε.....:tongue::tongue::tongue:

Ο μικρος μια χαρα και ολοι μαζι περιμενουμε με μεγαλη χαρα σημερα την αδερφουλα μου απο την Αγγλια (6 μηνες εχουμε να τη δουμε..) μαζι με τον Αγγλο boyfriend!

Κάτι σαν το ''Γαμπρός από το Λονδίνο''; ;););) Με το καλό να τους δεχτείτε και να περάσετε όμορφες γιορτές όλοι μαζί. Βρε τη δόλια τη μαμά.... Έτσι είναι η Ελληνίδα Μάνα... ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ.

Joa το χάρηκες το beaute σου; Μπράβο κοριτσάκι μου. Τέτοιες στιγμές χαλάρωσεις είναι ανεπανάληπτες.

Κωνκών πολύ όμορφα τα έθιμα που περιγράφεις. Έτσι καταλαβαίνουν τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, Χριστούγεννα.

Σούλα μια έξυπνη απάντηση στο γαϊδούρι που είπε η Ανδριάννα είναι η εξής: ''Η μαμά είναι άνθρωπος και κάνει ανθρωπάκια, αν είναι γαϊδούρι κάνει γαϊδουράκια και άρα και εσύ είσαι γαϊδουράκι''.....αν και δεν είμαι και σίγουρη ότι το είπε προσβλητικά.

Βικάκι να σε δω το Πάσχα ντυμένη Άγιο Βασίλη να ταϊζεις τη Φωτεινή :-D:-D:-D:-D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μια γρήγορη Καλησπέρα-Καληνύχτα και απο'μένα, κατάφερω να σας διαβάσω λιγάκι μιας και ο μεγάλος έχει πέσει για ύπνο απο τις 830 (αυτά είναι τα καλά του να μη κοιμάται το μεσημέρι) και το μπέμπη τον έχει αναλάβει ο μπαμπάς του.

Διαβάζω όλα καλά στην παρέα μας και πολύ χαίρομαι, εγώ να σας πω τα δικά μου έφτιαξα κουραμπιέδες για πρώτη φορά στη ζωή μου , είχα δει τις προάλλες τη συνταγή της Ρίτας και είπα να κάνω την απόπειρα. Καλά κορίτσια μιλάμε έπαθα πλάκα , δεν έχω ξαναφάει τόσο αφράτους κουραμπιέδες , απο χθες έχουν φύγει ήδη 5 και συνεχίζω ακάθεκτοι, ευτυχώς μαζί με τη δική μου χαρά συνεπήρα και το σύζυγο που και αυτός εκστασιάστηκε με τα κουραμπιεδάκια μου. Ριτάκι σε υπέρευχαριστώ (Σε κάλεσα κι όλας για κάποιες διευκρινίσεις αλλά μετά στο μήνυμα όπως θα είδες έγραφα άλλα ντι άλλων, το αποτέλεσμα όμως ήταν άριστο) , είναι τέλεια συνταγή και σας τη συστύνω ανεπιφύλακτα.

Εμείς κατα τ'άλλα καλά , τη μια μέρα έχουμε ηρεμία με το μωρό , δηλαδή τρώει κοιμάται τρώει κοιμάται, την άλλη μας τρελένει στη πορδή και στο σφίξιμο και είμαστε όλη μέρα "τώρα θα χέσει" απο τα σφιξίματα. Ο μεγάλος όπως σας είπα με το κόψιμο της πιπίλας έκοψε και το μεσημεριανό ύπνο και αποκοιμιέται στον καναπέ με τηλεόραση γύρω στις 830-9.

Αρμάκι το ξέρω ότι διάλεξα τη πιο δύσκολη φάση για αυτή μου την απόφαση αλλά ειλικρινά βλέπω ότι το παιδί δεν μου τη ζητάει καθόλου γι'αυτό και το συνέχισα , αν τον έβλεπα να ταλαιπωριέται και να κλαίει ειλικρινά θα είχα πισωγυρίσει, δεν επαναπαύομαι όμως , είδωμεν....

Νατάσα πολύ γέλασα με το γαμπρό απο το Λονδίνο και ειδικά με την παρομοίωση της Γιοβάννας σχετικά με την ταινία, δηλαδή θα ρωτάει ο γαμπρός τον μπαμπά σου "How do you do;" και εκείνος θα λέει "do , do "; αναμένουμε να μας πεις κανένα τέτοιο σκηνικό αν και πιστεύω ότι θα συνεννοηθούν άψογα με τη γλώσσα του σώματος:tongue::tongue:

Κωνκων μου τη βάφτιση θα την κάνετε στο χωριό; ρωτάω γιατί εγώ η παλαβιάρα νόμιζα ότι θα την κάνατε εδώ στην Αθήνα και σχετικά με την πρόσκλησή σου , απάντησα τρομάρα μου ότι δεν θα μπορέσουμε, μη χάσω η δικιά σου.:tongue:

Αυτά εν ολίγοις, πιστεύω όλες τώρα θα είσαστε στο φατσοβιβλίο μη σας βράσω και έτσι την κάνω όπως μπήκα.

φιλάκια

Καλημερα!

Εμείς ξυπνησαμε απο τις 6 παρά σήμερα! Δεν καταλαβαίνουμε ουτε Σάββατο ούτε αργίες...

Αχ με τα γλυκά σας! Με ρίξατε... θα φτιάξουμε και εμείς, συγκεκριμένα ο άντρας μου με τον Κωνσταντίνο θα ανακατευουν, εγω θα τους λέω τί να κάνουν και η μπέμπα θα μας βλέπει:mrgreen:. Θα είναι μια συλλογική προσπάθεια:rolleyes:.

Γειά σου Νατάσσα με τον γαμπρό απ'το Λονδίνο! Καλώς να τους δεχτείται!

kiko ωραίο το ωράριο του γιόκα σου! Ο μικρός τί κάνει, πώς τα πάτε? Οσο για τη βάπτιση αν μου έλεγες οτι θα έρθετε εκεί θα ήταν έκπληξη!

giovanna μου πώς πηγε η παράσταση?

pikoulini μου σου έκανε ο καλός σου τέτοιο δώρο και εσύ ακόμα κάθεσαι? Ντροπη!:lol:

Καλημερααααα

Σε μια εβδομαδα εχουμε χριστουγενα!!!!ουαου..εφτασαν κιολας!!!

Χθες ο γιος μου εππηρεασμενος απο το σχολειο εκατσε να γραψουμε γραμμα στο αη βασιλη και το εχουμε κατω απο το δεντρο ...περιμενει την παραλαβη τωρα!!

Κικο μου μπραβο κοριτσαρα..με ενα νεογεννητο και ενα διχρονο και να φτιαχνεις και κουραμπιεδες ...αξια!!!

Νατασσα αναμενουμε αναμεταδοση των νεων της συναντησης με τον γαμπρο!!!

Πικουλινι ο συζυγος αψογος...μετα το αυτοκινητο με την γεννα της μπουμπους και σπα???αυτα ειναι!!!φτου να μην τον ματιασω...

Εμεις χαλαρα σήμερα μιας και ο μπαμπας μας δουλευει ..τι πρωτοτυπο...οποτε γυρω γυρω στο μενιδι ...αυριο σκεφτομαι να παμε στο ολυμπιακο χωριο που εχει ο δημος εκδηλωσεις..

Να εχετε ολοι ενα υπεροχο ΣΚ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Μου τη δινει ο ηλιος χριστουγενιάτικα...

Κωνκων το έχουμε κι εμεις αυτο το εθιμο με τα κολιντα αλλα βγαινουν στις 23/12 το βραδυ μαζι με την καμηλα και λένε τα καλαντα μεγαλοι αντρες, τα τελευταια χρόνια καποιοι εχουν εξευτελίσει το εθιμο και το εχουν γυρισε σε ζημιες στις περιουσίες και αλλα τετοια κι ο κοσμος πλέον δεν ανοιγει τα σπίτια του..Κρίμα:-(

Νατασα με το καλό να υποδεχτειτε τον γαμπρό!!Πολύ αγχος η πεθερα, ευχομαι να περασατε πολύ ωραια και αν εγκρινουν οι γονεις απο Δευτερα ξεκινηστε τα ιδιαιτερα στον μπαμπα..χαχα

Επίσης έλεγξε λίγο το mail σου

Ιωαννα ανανεωθηκες, πώς πήγε η κουρα ομορφιας???Εγω πρεπει να στησω ολοκληρη επιχειρηση για να καταφερω να κανω νυχια αλλά που θα μου πάει, θα το πετυχω κι αυτο!!!Σημερα πάντως εχω κομμωτηριο και αγορα, θα ερθει νωρίτερα ο καλος μου για baby sitting..

Βατραχακι πως ειναι ο Τιμος, το κανατε το εμβολιο;;;

Σούλα χαχα σε λίγο θα του φορεσει και σαμαρι του μπαμπα της η Ανδρεάνα!!:tongue:

Μαρία καλέ τι κρυβεις κτ απο το κρεβατι και εμπνευστηκε η Σόφη;;;μπρρρ κρυωσα με το τσιτσιδωμα της

Ριτα να ζησετε και να χαίρεστε τους εορταζοντες!!

Sunsun καλοφαγωτοι οι κουραμπιεδες!!απο μαγειρικη σκιζεις κι εσυ ε;;;;);)

Κικη αν ειναι να ερθετε στη βαφτιση της Κωνκων μην τυχον και δεν περασεις να πιουμε καφε!!!χαχα εισαι απαιχτη λέμε...και προχτες που το διαβασα γελασα και σημερα πάλι..Αρε Κικιτσα δεν πτοεισαι με τιποτα!!!!χαχαχαχα

Ιωαννα πως πήγε η γιορτούλα σας!!Περιμενω φωτο να καμαρωσω νυφη αν και ειμαι σιγουρη οτι θα εδωσε ρεσιταλ η Αλεξ μας

Ρε Ντινα καλά σου λένε τα κοριτσια, για βαλτο στο πρόγραμμα να απολαύσεις αυτο το μασαζακι γιατι θα στο κλέψω εγωωωω....

Εμεις χτες ειχαμε κοσμο στο σπίτι, μας επισκέφτηκαν οι κουμπαροι μας με τα παιδια τους για να δουν τον μπέμπη

Μαγειρεψα, περασαμε πολύ ωραια αλλα αυτο ο βαφτισημιος μου γερος να είναι το γκρεμισε το σπίτι με την αδερφη του ρε παιδια.....Τπτ δεν αφησαν ορθιο!!Να φανταστειτε τα μαξιλαρια του σαλονιου μες τη μπανιερα το βρηκα :lol:

Ενα λέω, ευτυχως που ελειπε ο Αναστασης γιατι με το φαρασι θα το μαζευαμε..χαχα

Εκεινος πάλι πήγε βολτα στη μαμα μου χτες το απόγευμα για να εχω ελευθερια στην κουζινα και να μαγειρεψω και το βραδυ εμαθα πως εκανε πυρετό 38 οποτε και εμεινε εκει.Σημερα πάλι εκανε 37.8 και εχει και λίγο βηχα

Ας ελπίσουμε να ειναι κτ περαστικο και ελαφρυ

Το μικρούλη σαν να με καταλαβε κι εκεινο που ημουν κουρασμένη και απο την γκρινια που ειχε καθόλη τη διαρκεια της μερας ειπε το βραδυ να αφησει τη μαμα να ξεκουραστεί και απο τις 11 που κοιμηθηκε ξυπνησε στις 6..Ημουν σιγουρη πως δεν εβλεπα καλά, κοιμηθηκα 5 ολοκληρες συνεχόμενες ωρες και μετα φυσικα σηκωθηκα γιατι αρχισα να στριφογυρνω..Χορτασα υπνο!!!!χαχα

Να εχετε ολες ενα πολύ όμορφο Σαβ/κο και καλά ψωνια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!!!!

πετρουλα μου περαστικα σας ελπιζω να περασει γρηγορα!

χαμος στο σπιτι ε;αντε καλο συμαζεμα!

Νατασσα μου καλος τους δεχτηκατε να περασετε ομορφες γιορτες!

κικο δεν παιζεσαι που ηθελες να πας και σε βαπτιση χαχαχα!!!

joa μου γραψατε και γραμμα;μπραβο τι του ζητησε;

εμεις εχθες πηγαμε παιδιατρο ο μικρος μια χαρα πηρε 450 γρ κι ολα μια χαρα εριξε κλαμα στο εμβολιο :-(

ο τιμος εφτασε επιτελους ναι τα 12 κιλα!!!!!!!

πηρε 400 γρ αυτον τον μηνα για τον βηχα μας ειπε μαλλον κρυωσε στα χιονια που βγηκε κι εγινε μουσκεμα με τον μπαμπα του :mad: τον βρηκε καθαρο σε λαιμο αυτια λιγα φλεμματα μονο εχει και μας εδωσε σπιροπεντ μας εκανε και το εμβολιο σημερα εχει λιγα δεκατακια αλλα και την αλλη φορα παλι μου εκανε με το αντιγριπικο δεκατα οποτε ελπιζω να ειναι απο αυτο!

φιλια σε ολες και καλο σ/κ!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε;

Πικουλίνα ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑ στο σπα. Μα τα αφήνουν έτσι αυτά;

Κωνκών γιατί να μην βάλεις την μπέμπα να ανακατεύει τη ζύμη; :lol::lol::lol: Εσύ θα είσαι κυρία και θα δίνεις οδηγίες.

Κική είσαι άπαιχτη. Λύθηκα στα γέλια. Όταν έγραψα για το ''Γαμπρός από το Λονδίνο'' θυμόμουν μόνο τη φάση ότι ήταν Λονδρέζος μούφα. Ήρθες και εσύ με το ''how do you do'' και το συμπλήρωσες. :lol::lol::lol::lol:

Νατάσα μου ελπίζω να περάσετε όλοι καλά και να μην σας ματιάσαμε.

Πετρούλα μου άξια και εσύ. Τραπεζώματα με βρέφος στο σπίτι; Μπράβο. Ελπίζω και ο Αναστάσης μας να μην έχει κάτι σοβαρό.

ο τιμος εφτασε επιτελους ναι τα 12 κιλα!!!!!!!

Άντε και στα δικά μας. Τίποτα δεν θα είναι Φιλιώ μου τα δέκατα. Το κάνουν αυτό τα εμβόλια.

Τα δικά μας τώρα. Η παράσταση ήταν πολύ όμορφη. Το θέμα τελικά ήταν ότι τα ζωάκια μόνο αγάπη νιώθουν και όχι μίσος και πρέπει πάντα να τα αγαπάμε και να τα φροντίζουμε και όλο αυτό ήταν συνδυασμένο με τα Χριστούγενα που είναι μέρες Αγάπης. Τα πιο μικρά παιδάκια ήταν ντυμένα κουνελάκια και τα δικάς γάτοι και γάτες. Είχαν πάρα πολλά τραγουδάκια με ζώα και πολύ λίγα Χριστουγεννιάτικα και μάλιστα σε ήπιους τόνους (βλ. Άγια Νύχτα, Μικρός τυμπανιστής κλπ). Αυτό ήταν λίγο κουραστικό, περίμενα κάτι πιο χλιδάτο, αλλά όταν ρώτησα μετά την υπεύθυνη μου είπε ότι συνηδειτά το έκαναν γιατί τα μικρούλια με τον κόσμο και την έντονη μουσική βάζουν τα κλάμματα. Σωστό. Είχαν στολίσει και ένα δέντρο με ευχές που έγραψαν όλοι οι γονείς. Μετά βγήκε και ο Άγιος Βασίλης και τους μοίρασε δώρα. Χάρισαν και στους γονείς κλαρί από πεύκο με καρτούλα που είχαν φτιάξει τα παιδιά και ένα πουγκί που έχει μέσα δάφνη, κανέλες, μοσχοκάρυδο, καρύδια, φυστίκια, πεύκο και διάφορα άλλα και μοσχοβολάει.!!! Θα προσπαθήσω να βρω και φωτογραφίες που να φαίνεται μόνο η Αλεξάνδρα και θα σας βάλω. Γενικά ήταν πολύ όμορφα και το παιδάκι μου έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Πέρσι β΄γηκε στη σκηνή και δεν μίλαγε καθόλου. Φέτος συμμετείχε.:tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερααααααα!!!

Νατασσα how do you do?????do?do?

Xαχα εχω λιωσει στα γελια φιλεναδα με την μανουλα και γενικα με τη φαση ,την φανταζομαι !!Καλα η Κικη εδωσε ρεστα...εστιβα το μυαλο μου να θυμηθω την ατακα και ερχεται η κικη και τσουπππ χαχα!!!

Αντε και με ενα linguaphone υπνου στο μπαμπα για να λυθει το θεμα αμεσα!!!

Αμα παραπονεθει πες του.. προτιμας αυτη την ταινια ή μηπως τη ''Θεια απο το Σικαγο''?χοχοχο!

Περα απο την πλακα ειναι ευχαριστα αυτα!!Καλα να περασετε και παντα αγαπημενα τα παιδια!!

Κικιτσα!!!Εισαι...μα εισαι...χαχα

Για τους κουραμπιεδες σου εγραψα και στο κινητο οτι ημουν στην κοσμαρα μου ειχα τοση δουλεια που δεν ειχα παρει καν χαμπαρι οτι ειχα μνμ αλλα οκ τελος καλο ολα καλα ε?Και του χρονου!!

Τι να πω ρε παιδια ειστε πραγματικα χρυσοχερες..η Πετρουλα με τα τραπεζωματα,η Κικη με το ασαραντιστο και τους κουραμπιεδες.η Φιλιω με δυο παιδια....μπραβο σας!!!

Πετρουλα ξεχασα περαστικα και στον Ανασταση.

Γιοβαννα μου πολυ ωραια η γιορτουλα!!!Μπραβο και του χρονου να ξανακαμαρωσεις την μικρη!!Ωραια αυτα τα πραγματα και πολυ λογικες μου ακουγονται οι εξηγησεις για τα τραγουδακια κτλ.Μαλλον και σε εμας ετσι θα ειναι για αυτο μαθαινουν τοσα τραγουδια με ζωα...

Αχ εμεις αυριο κ εχω μια αγωνια...

Δεν ηξερα και τι ρολο ενσαρκωνει μεχρι χθες..

Του λεω χιονανθρωπος εισαι?

Και μου λεει με υφος ''Οι χιονανθρωποι δε μιλανε...''

Ααα λεω... εσυ τι κανεις?...''Αυτα ζωακια τραβανε το εκληθρο''

Ταρανδος?

Ναι ναι, ελαφακι...

Τι να πω τωρα...τα ελαφακια μιλανε???????????χαχα

Βατραχακι ο τιμουλης μια χαρα!!!Οσο για τα δεκατακια εγω παλι νομιζω οτι τοσο συντομα ισως δεν ειναι απο το εμβολιο αλλα αν μεινει εκει οκ μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα.

Κων κων μου με το καλο να κανετε οικογενειακως τα γλυκακια!!Τελεια ιδεα!!!

Sun sun χαιρομαι που πετυχαν οι κουραμπιεδες.Και του χρονου.Καλα εκανες και πηγες τη μικρη στη γιορτουλα!!Φανταζομαι εδωσε ρεσιταλ ε?

Φιλακι τι νεα?

Μαρινα που λειπεις στας εξοχας !Να περνας σουπερ!!

Σουλιτσα τι εγινε με τα χερια σου?Καλυτερα?η μικρη λεει φοβερες ατακες παει και τελειωσε...χαχα

Ιωαννακι μου μεγεια!!Το ευχαριστηθηκες το μπωτε ε?Αντε κοντευουν και τα Χριστουγεννα και η γιορτουλα του Χρηστου!!Θα κανεις τιποτα?

Πανμαρ φιλακια!!!!

Ντινα να χαρεις το δωρακι σου και αμεσα ειναι σουπερ.

Ντελενι τι εγινε με τα πλακακια τελικα?

Αρμα η Ευλουλα εγραψε με την ατακα της για το γκρεμισμα :lol:

Φιλια καλο σκ

Φευγουμε για πολλες βολτες

Τωρα που βρηκα τον τροπο αν τραβηξω κανα ωραιο βιντεο απο τη γιορτουλα αυριο θα το ανεβασω και αυτο.

Καλα να περασετε ολοι!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ουουουφ έκατσα....

Καλό μεσημέρι σε όλες!!!!

Πώς είμαστε? Ελπίζω όλες καλά!

Όλο δουλειές κάνω από το πρωί!!!

Έχω κάτι νεύρα τώρα!!!! Θα σας τα πω γιατί αλλιώς θα σκάσω... (ή θα τσακωθώ με τον καλό μου!!!)

Από χθές, είχε ζαλίσει την μικρή ότι σήμερα θα την πάρει να πάνε βόλτα οι δυο τους στις κούνιες και μετά στο "καφενείο" για καφέ και χυμό...

Ξέρετε τι ώρα αποφάσισε να κουνηθεί και να φύγουν από το σπίτι? Στις 2 το μεσημέρι!!! Μπορείτε να φανταστείτε ότι μέχρι εκείνη την ώρα η μικρή είχε λυσσάξει!!! Και δεν είναι αυτό το θέμα... Τώρα μόλις μου είπε στο τηλέφωνο, ότι εκεί που έπαιζε στις κούνιες, έφυγε μόνη της (!!! μάλλον κάποιος δεν πρόσεχε ή βαριόταν να πάει μαζί....) για να πάει να κάνει τσίσα της και έγινε μούσκεμα!!!! Και η λύση που βρήκε ο μπαμπάς μας? Πήγε και της αγόρασε μια καινούρια φόρμα για να της φορέσει, και τώρα την φοράει, άπλυτη και χωρίς βρακάκι.... Αν κολλήσει κάτι το κοριτσάκι μου, θα τον κυνηγάω!!! Σας το λέω!!! Ας της έπαιρνε κι ένα πακέτο πάνες τουλάχιστον!!!

Καλά, για μεσημεριανό ύπνο και φαϊ... δεν το συζητώ! Άλλη φορά!!! χαχαχα (αλλά μικρό το κακό...)

Σας τα είπα και τα έβγαλα!!!

Αα! Να μην το ξεχάσω! Γειτονάκι, θα σας πρότεινα να το ξανασκεφτείτε, το να πάτε στο ολυμπιακό χωριό... Είναι πολύ χάλια!!! Έχει ένα παγοδρόμιο, που όμως δεν είναι για τα παιδάκια μας, ένα χαζό λούνα παρκ, ένα ξύλινο σπιτάκι του Αη Βασίλη για να βγάζεις φωτογραφίες, και ένα ΤΡΑΓΙΚΟ εκθεσιακό χώρο με τέντα (το bazaar και καλά...) που είναι σαν να είσαι σε λαϊκή χωρίς φρούτα και λαχανικά (δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι...)

Τώρα αν θέλετε να πάτε μόνο για την βόλτα.... οκ!

Νατάσα, πολύ γέλιο θα έχει με τον γαμπρό από το Λονδίνο!!! Μου θύμισες παλιότερες εποχές, που έφερνε ο αδερφός μου σπίτι, ανά τακτά διαστήματα, χίλια δύο άτομα (και φίλους και γκόμενες) απ'όλα τα μέρη του κόσμου (σχεδόν), και η μαμά μου η καημένη, εκτός του ότι τους τραπέζωνε και τους περιποιούνταν όλους, δεν ξέρει επίσης λέξη αγγλικά, και γινόντουσαν κάτι συζητήσεις και κάτι συνεννοήσεις..... απείρου κάλους!!!!!

Πετρούλα, όλα καλά στο τραπέζι ε? Το σπετσοφάι καλό? χαχα! Περαστικά στον μεγάλο σου και καλά συμμαζέματα!!! Αν και η τελευταία λέξη στην διακόσμηση επιβάλλει διακοσμητικά μαξιλαράκια στην μπανιέρα!!! Κάτι ξέραν τα παιδιά! Εσύ έχεις μείνει πίσω... χαχαχα

Βατραχάκι, όλα καλά με τον παιδίατρο!!! Παχύνατε κι όλας! Άντε και στα 13 τώρα!!!

Γιοβάννα, και του χρόνου η γιορτούλα σας!!! Συγκινήθηκες?

Κωνκωνάκι, έτσι κάνουν οι σεφ! Επιβλέπουν, δίνουν οδηγίες και οι βοηθοί εκτελούν!!! χαχαχα! Καλή επιτυχία!!!

Κικίτσα, συγχαρητήρια!!!! Και του χρόνου!!! Μα με δύο παιδιά (και το ένα βρέφος!!!) και τα καταφέρνεις? Άξια!!!!

Πικουλίνα, μα να σου κάνουν τέτοιο δώρο κι ακόμα να μην το έχεις εκμεταλλευτεί? Καθυστερείς αδικαιολόγητα!!!

Πανμαρ φιλακια!!!!

Σ' ευχαριστώ Ριτάκι μου, που με θυμήθηκες κι εμένα!!!

Ανταποδίδω! Και με το καλό αύριο και η δική σας γιορτούλα!

Μα τι? Δεν μιλάνε τα ελαφάκια?

Sunsun, ωραίοι οι κουραμπιέδες ε? Και του χρόνου (και μελομακάρονα και δίπλες!!!)

Αυτά..... νομίζω ότι έγραψα πολλά!!!!

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες και να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...