Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!

Κωνκωνάκι... ωραία έθιμα στο χωριό ε? Έχει πολλούς κατοίκους?

Sunsun και του χρόνου να είστε καλά! Συγκίνηση ε? Προσπαθώ να σκεφτώ τον εαυτό μου, όταν θα παρακολουθήσω την πρώτη "παράσταση" της Σοφίας.... νομίζω ότι θα γελοιοποιηθώ από το κλάμα...

Ντελένη... δύο πλακάκια μόνο? Μια χαρά! Βάλε ένα χαλάκι από πάνω και την κάλυψες την τρύπα!!! χαχαχα

Για το σχεδιακι στα μελομακαρονα κολπακι...

Γινονται υπεροχα με την αστερατη μερια του τριφτη.Τα ακουμπας εκει πανω και γινονται σαν αγοραστα.;)

Ωραία που τα λές βρε Ρίτα μου....

και τι είναι η αστεράτη μεριά του τρίφτη?

εγώ θυμάμαι την γιαγιά μου, που έπαιρνε ένα πιατάκι από αυτά που βάζουν γλυκό του κουταλιού και που η πίσω πλευρά του είναι ανάγλυφη, έβαζε πάνω το ζυμάρι, του έκανε ένα γύρισμα και τσουπ! έτοιμο το μελομακάρονο!!! χαχα

Εμείς κατά τ'άλλα καλά...

Κανένα Διονύση ή Διονυσία έχουμε?

κι ένα γρήγορο πρωινό της Σοφίας: πατάει τα δαχτυλάκια του ποδιού της με το σκαμνάκι της και γυρνάει και μου λέει μυξοκλαίγοντας "αχ! μαμά... με πόνεσα!!!"

Φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

καλημερα!!!!

τελος το χιονι αλλα εχει παγωνια και το εχει παγωσει οποτε εξακολουθουν να ειναι ολα ασπρα!!

σημερα εχουμε και παιδιατρο για εμβολια αλλα ο τιμος εχει βηχα οποτε δεν ξερω μας το κανει θα δουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι καλά που είναι Παρασκεύη! Άντε να περάσει και το σκ να έρθει η Τρίτη να πάμε να δούμε το νινί μας!!!

deleni μου χάρηκα πολύ με τα νέα του Γιαννάκη, άντε σιγά σιγΑ όλα θα ξεπεραστούν. Όσο για τα πλακάκια..πάλι καλά να λές..θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα..

Να σημεισω ότι το βιντεο της καισαρικης το είδα και εγω αλλα είχα ήδη δει ενα πριν να μπω εγω για καισαρικη ετσι για να ξερω τι θα μου κανουνε .

Μεγάλο ψώνιο ε?????:tongue:

Μπράβο ρε θηρίο κι εσύ! Κι εγώ είχα δει φυσ/κο πριν γεννήσω αλλά την καισαρική δεν την άντεξα! :lol:

armaki μου τί σου έλεγα στο τηλ? Οτι ο Κωνσταντίνος είναι ζωηρός στο σχολειο αλλά ακούει τις δασκάλες του? Αχαχαχαχα. Πάω να τον πάρω και μου τον φέραν απο άλλη ταξη, αφου τη δικιά του τη γκρέμησε(μη το πεις στη Ευα και το μεταφράσει...:mrgreen:αν και θα ηταν πιο σωστη εκείνη η λέξη). Ανεβαινε στα καλοριφερ, στα τραπεζια, χάλασε ενα ραδιοφωνο και όταν ηρθε η ωρα του ύπνου για τα άλλα παιδάκια αυτός τσίριζε! Και ετσι τον πηγαν σε άλλη τάξη όπου εκεί καθόταν Παναγίτσα και έπαιζε μια χαρα!

969356n04i0j45gk.gif

Καλά έχω γελάσει τοοοοοοοοσο πολύ με την περιγραφή! Κοινώς λοιπόν ο γιόκας σου εχτές τα έκανε ''μουστάρδα'' ε? :lol: :lol: :lol:

Για να ξέρετε και οι υπόλοιπες, η Εύα όταν θέλει να πει ''τα γκρέμισα'' λέει ''τα γαμισα'':oops: Λογικό γιατί 1ον δεν λέει το ''ρο'' και 2ον το ''ε'' το λέει ''α''(έτσι το έλεγα κι εγω..)Ε, οπότε βγαίνει αυτή η ωραία λέξη. Έχουμε ρίξει τρελλό γέλιο. Και όταν βλέπει τον Σπύρο που φτιάχνει τα σπίτια στην τηλεόραση λέει ''πάλι τα γαμίζουν..'' :lol: :lol: :lol:

Αρμάκι, μήπως η γιαγιά σου ήταν Μικρασιάτισα? Αν πετύχω, πάντως, και το μέλωμα, με πολύ χαρά να σου φτιάξω μια δόση να στην φέρω!

Ναι! Μικρασιάτισα..και η δικιά σου να υποθέσω ε? Με συγκινείς απίστευτά με την προσφορά σου για τα μελομακάρονα!!!!! ήδη όμως έχουν αρχίσει να έρχονται κουτιά από μαμα-πεθερά για να σιγουρευτούν ότι δεν θα φτιάξω..:lol:

susnun μπράβο στο κοριτσακι σου!Και του χρόνου!

joa μου καλά μποτέ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Σήμερα εχουμε λιγότερο χιόνι αλλα οι δρόμοι είναι παγωμένοι.

Εκανα την απόσταση για τη δουλεια που συνηθως θελω 15 λεπτα σε 40'.

Τελως παντων εφτασα:).

Ιωαννα μου καλή περιποιηση.Αχ σε ζηλευω και εγω πρεπει να κανω ενα γενικο "ρεκτιφιε" αλλα περιμένω να κλείσουμε για τις γιορτές και να αρχίσω.

Sunsun μπράβο στο κοριτσακι σου.Καλα εκανες και την πήγες.

deleni μου αφου τη "γλυτωσες" με δυο πλακακια μην το συζητας καθολου.

Νατάσα μου τωρα εσενα τι να σου πω???Είπαμε εμείς οι δύο ειμαστε σχεδον ομοιοπαθούσες.

Τις τελευταιες μερες η κόρη μου ξυπναει 2-3 φορες μεσα στη νύχτα και μας λεει οτι ξημερωσε.:confused:

Δεν παιζονται τα παιδακια μας.Κουραγιο.

Ντίνα μου ελπίζω αυτη τη φορά να καταφερουμε να βρεθούμε.

Το εθιμο που λες το εχουμε και εμεις .Και εγω πιστευω οτι φετος η μικρη κατι θα δει γιατι περσι ηταν πολυ μικρη.

Μαρία μου η Σοφία σου βλέπω ανταρτισα ε????

Τι να πεις , το παιδακι ηθελε να κανει τσισα.:tongue:

Φιλιααααααααααα

Διαφημίσεις

Σουλίτσα μου αφού έφτασες μια χαρά! Πω πω ωραίο το χιόνι αλλά αυτό το πράγμα με τον πάγο μετά είναι πολύ σπαστικό..

Νατάσα και Σούλα εγώ λέω βάλετε τα παιδάκια σας να κάνουν παρέα, να πάνε και σε κανα μπουζουκάκι να το γλεντήσουν τουλάχιστον! :lol:

Νατασούλα κανείς νομίζω με τετοιες συνθήκες δεν θα είχε ψυχραιμία..κουράγιοοοοο!!!

Βατραχάκι μου περαστικά στον Τιμούλη!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκι μου τι ωραιες λεξούλες που λεει η Ευούλα μας.:D

Τουλάχιστον το κοριτσάκι σου τα λεει και εχει πολυ καλη δικαιολογια .

Η δικια μου ξερετε τι είπε χθες ρε κοριτσάκια???

Γυρνάει και λεει στον μπαμπα της "είσαι γαιδούρι" .Σέκος ο αντρας μου.

Και το συνεχίζει.

"Εγώ είμαι κοριτσάκι "

Ο μπαμπας είναι γαιδούρι .

Η μαμα είναι γαιδούρι"

Αυτα ειναι τα ομορφα

Διαφημίσεις

Γυρισα η ανανεωμενη ...μου μενει να κανονισω και ενα κομωτηριακι την αλλη εβδομαδα γιατι μετα γενναμε!!!!!

Αρμακι μου πλησιαζει ο β επιπεδου!!!γιουπι!!!

Αχ Σουλα , Αρμα και Γειτονακι ολα τα λεφτα τα ζουζουνια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας τσουπρες!!!

Τι κανετε?Εγω τα ιδια πολυ καταρροη..τεσπα.

Ο μικρος νομιζω καλα.

Μεθαυριο ειναι η γιορτουλα στο σχολειο!!!

Σημερα εχουμε επετειο με τον ανδρα μου 5 χρονια γαμου 11 χρονια σχεση...παλιωσαμε..χαχα

Επισης σημερα γιορταζει η αδερφη μου και ενας ...κουνιαδος ειπαμε?ενας αδερφος του ανδρα μου.

Τελος και σημαντικοτερο ο Αγιος Διονυσης ειναι ο προστατης του μικρου μου και της οικογενειας μας για διαφορους λογους και ετσι σημερα ειμαι πολυ συγκινημενη!!

Ξαναρχομαι!!

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

"Εγώ είμαι κοριτσάκι "

Ο μπαμπας είναι γαιδούρι .

Η μαμα είναι γαιδούρι"

Σούλα μου έχω ρίξει το γέλιο! Χαχαχα κάνε παιδί να δείς καλό! Τί έχουμε να ακούσουμε ακόμα?

arma έλεγα χθες στον άντρα μου για το "γκρέμισμα" της Ευας:mrgreen:. Σκάσαμε στα γέλια!

Συμπεθέρα ο Αγιος Βασίλης ήρθε να ταϊσει τη Φωτεινούλα?:mrgreen:

Ρίτα μου χρόνια σας πολλά να είστε πάντα ευτυχισμένοι, αγαπημενοι και με υγεία να καμαρωνετε το αγοράκι σας! Να χαίρεστε τα αδερφάκια σας!

πανμαρ τα μέλωσες? Να έρθω καμιά βολτίτσα να δοκιμάσω?:mrgreen: Το χωριό μου έχει γυρω στους 700 κατοικους αλλά οι μισοι μένουν εκτός. Πάντως αυτά τα έθιμα μου αρεσουν πολύ! Πού να έβλεπες τον γάμο μου με τα εθιμα μας...

Ιωάννα μου με γειά την ανανέωση! Πω πω γεννάς σε λίγο! Πώς πέρασε ο καιρός!

Να τους χαίρεσαι όλους Ρίτα!!!!!

και να ζήσετε! πάντα ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, να καμαρώνετε τον Γρηγοράκο σας και τα αδερφάκια του (που θα έρθουν!!!!)

Γειτονάκι, έχεις σκοπό να γίνεις μια κούκλα για να σε δει ο νέος σου γιος και να πει "τι γκόμενα μάνα με έφερε στον κόσμο!!!!" :-)

Κωνκωνάκι!!! Έλα!!!! Έκανα δύο παρτίδες... η μία είναι πιο μελωμένη, η άλλη πιο τραγανή! Τι προτιμάς?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...