Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια κρύο και χαμός στο δρόμο! Σήμερα βρήκαμε να ξυπνήσουμε στις 9 και δεν προλάβαμε το σχολικό οπότε πήγα εγώ τον μικρό!

Σας αφήνω παω για κουραμπιέδες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα πηγα λιγο να δω την μικρη και μου ανοιξε την πορτα η Βικυ ντυμενει αγιο βασιλη...προσπαθουσε να ταισει την Φωτεινη και ο τροπος αυτος πετυχε:lol::lol: σαφος η Φωτεινη δεν καταλαβε τιποτα και εφαγε ολο το φαγητο της...αλλο να σας τα λεω και αλλο να τα φανταζεστε...ηταν απολαυση βλεποντας μια αθωα ψιχουλα να μαγευετε με τον "αγιο βασιλη" να την ταιζει

798723mpz05fyjsl.gif

:lol::lol::lol::lol: Καλημέρα!!! Να στε καλά Βίκυ-Φωτεινή πολύ γέλασα!!!!

Τα έχω πάρει πολύ άσχημα...τρέχουν νερά απο το καλοριφέρ και περιμένω τον υδραυλικό αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχουμε σκαψίματα.....και έχω και δουλειά αυτές τις μέρες και να δω τι θα κάνω!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Πήγαμε χθες στον καινούργιο γιατρό, είδε τις εξετάσεις, μου είπε ότι το παιδί δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κοιλιοκάκη, τον βρήκε πολύ καλό είδε και τις εξετάσεις του που έχουν βγει τα ραστ αρνητικά και είπε να του κάνουμε πρόκληση με αγελαδινό γάλα τον Φεβρουάριο... Γενικά δεν περίμενα για τόσο νωρίς, πρέπει να μπούμε δύο μέρες στην κλινική, αλλά τέλος πάντων αυτό που με ευχαρίστησε ήταν ότι πήρε πολύ λεπτομερές ιστορικό, σημείωσε τα πάντα και του έκανε καλή εξέταση...αφού βρήκε και ότι έχει εκζεμα το οποίο η άλλη (και εγώ μαζί μ' αυτήν :oops::oops:) ούτε είχε δει!... Θα του βάλω και λαχανικά απο δω και πέρα, μου είπε βέβαια ότι έχει μια ήπια αλλεργία και ότι ακόμα και αν δεχτεί το γάλα τα υπόλοιπα ύποπτα (ψάρια, αυγό κλπ) θα τα βάλουμε σιγά-σιγά...

Ντινάκι μου πολύ χάρηκα που μας ξανάρθες!!!!!:-D

Μαρία πολύ παραδοσιακή σε βρίσκω!!!! Μπράβο!

Άρμα να προσέχεις και μην ανησυχείς...η Ευούλα μια χαρά θα τα πάει με το αδερφάκι!;)

Βατραχάκι και Σούλα και εμείς 8/1 ξεκινάμε τελικά στον κανονικό παιδικο!!!! όλα μαζί τα μαθητούδια!

Την καλημέρα μου σε όλες! Πάω να πάρω τον υδραυλικό πάλι.....:twisted:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και απο μενα.

Το εχει στρωσει για τα καλα το χιονι εδω και ηρθανε και με πηρανε με το τζιπ για να με φερουν στη δουλειά:evil:

Ειχε ξυπνησει και η μιρκη μου και εκλαιγε που εφευγα.

Χαλια πρωινο!

Τελως παντων τι να κανουμε???

Ελενακι μου καλα τα νεα απο το γιατρο ευτυχως.

Οσο για το καλοριφερ τι να σου πω βρε ψυχη μου, ευχομαι να διορθωθει γρήγορα γιατι με τετοιο καιρο πως να την παλεψεις?

Φιλιώ μου μαζί αρχίζουμε (Ελενακι και μαζι) .αντε να δουμε τι θα κανουν τα πουλακια μας.

Πετρουλα μου τα είπαμε εσύ τελικα τι αποφασισες?

Ευχομαι πάντως να τον παρουν και οτι αποφασισεις κανεις.

Καλα Φωτεινή μου η Βικυ απαιχτη.Καλα τι αλλο θα κανουμε οι μανες?

Εσυ πως εισαι?

Μαρακι (arma) κατσε τον π.. πο σου καλε που θελεις και μελομακαρονα.

Τα ζαχαροπλαστεια κλεφτες θα γινουνε???

Μαρίνα τι προκοπη είναι αυτη καλέ????Μπράβο ρε κορίτσι.

Και εγώ λεω να τολμησω να κανω μελομακαρονα με τη μικρη παρεα αλλα ακομα το σκεφτομαι.:rolleyes:

Πικουλινα μου αντε βρε κοριτσακι να μας ερχεσαι να μας λες τα νεα σου.Μας λείπεις.Α μου χρωστας και μια απαντηση ε??

Πολλα φιλια σε ολες.

Να σημεισω ότι το βιντεο της καισαρικης το είδα και εγω αλλα είχα ήδη δει ενα πριν να μπω εγω για καισαρικη ετσι για να ξερω τι θα μου κανουνε .

Μεγάλο ψώνιο ε?????:tongue:

Καλημεραααααααααααα

Τι κανετε βρε κορίτσια??? Χαθηκα παλι... Αχ δεν το θελω καθολου αλλα η δουλεια εχει ξεφυγει, αργω να γυρισω και μετα υπολειτουργω... επισης εχει ξεφυγει και ο Σωτηρης με το πρωινο ξυπνημα... Σπανια πλεον θα κοιμηθει μεχρι τις 7... Συνηθως εχουμε εγερτηριο απο τις 6 η και απο τις 5 πολλες φορες... Με κορυφαιο το χθεσινο ξυπνημα, οπου ξυπνησε για πρωι....................ταραταταααααααααααααα.......................... στις 3:30:shock::shock:!!!!!!!!!!!!! Και δεν ξανακοιμοταν με τιποτα... Βρε τι να τον παρω με το καλο, βρε τι του εξηγησα οτι ειναι νυχτα, βρε τον εβαλα τιμωρια, τον αφησα στο δωματιο του, τιποτα!!! Ηθελε να ειναι στο κρεβατι μας και να μας πιλατευει... Στο τελος κατα τις 5, του εριξα και μια στην πανα... Ε, μα με τρελανε... μου τραβαγε μια μια τις τριχες απο τα μαλλια μου! Και πεταγεται και ο αλλος μεσα στη νυχτα (ναι, ο αντρας μου ειναι αυτος) να μου κανει κηρυγμα να μην ξαναδειρω το παιδι του!!!!!!!!!:twisted::twisted: Τους σκοτωνεις ή δεν τους σκοτωνεις και τους δυο????????? Με τα πολλα, κατα τις 6 παρα και αφου δεν υπηρχει ελπιδα, φεραμε το dvd στην κρεβατοκαμαρα μας και του βαλαμε τα ΑΓΙΑ cars και αποβλακωθηκε, οποτε κλεισαμε κι εμεις τα ματακια μας για μια ωριτσα... Το αποτελεσμα ηταν να κοιμηθει στις 12 το μεσημερι πανω στο ποδηλατακι του... Οτι να'ναι δλδ...

Στο μεταξυ τον εχω πααααααααλι με λιγο βηχα και μυξα. Και την Κυριακη ειχε κι ενα 38αρι και ατελειωτη διαρροια.... Ετσι για να εχουμε να λεμε!!!

Αυτα τα νεα μου, γι αυτο χανομαι....

Παω να σας διαβασω κι επιστρεφω!!!:tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

σημερα πηγα λιγο να δω την μικρη και μου ανοιξε την πορτα η Βικυ ντυμενει αγιο βασιλη...προσπαθουσε να ταισει την Φωτεινη και ο τροπος αυτος πετυχε:lol::lol: σαφος η Φωτεινη δεν καταλαβε τιποτα και εφαγε ολο το φαγητο της...αλλο να σας τα λεω και αλλο να τα φανταζεστε...ηταν απολαυση βλεποντας μια αθωα ψιχουλα να μαγευετε με τον "αγιο βασιλη" να την ταιζει

Χαχαχα πλάκα κάνεις!:mrgreen: Αχουουουου συμπεθέρα, μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό!

Φωτεινή μου η κόρη σου είναι πανεξυπνη!!! Ποτέ δεν θα το σκεφτόμουν για να φάει! (τωρα είδα το μνμ)

Βρε Σούλα μου γιατί δε σε αφήνουν αυτοί οι κακοί ανθρωποι να καθησεις μιά μερουλα με την κόρη σου να απολαυσεις το χιονάκι??? Απαπαπα!

Μαρινάκι έφτιαξες κουραμπιέδες? Ενα ταψι θέλω κ εγώ, αν μπορείς!:mrgreen:

deleni μου ωραια τα νέα του δοκτορ! Ηρθε ο υδραυλικός? Ελπίζω να μη χρειαστει σκάψιμο με τέτοιο καιρό και μεσα στις γιορτές.

Νατάσσα κουραγιο! Μιά απο τα ίδια και εμείς.

armaki μου τί σου έλεγα στο τηλ? Οτι ο Κωνσταντίνος είναι ζωηρός στο σχολειο αλλά ακούει τις δασκάλες του? Αχαχαχαχα. Πάω να τον πάρω και μου τον φέραν απο άλλη ταξη, αφου τη δικιά του τη γκρέμησε(μη το πεις στη Ευα και το μεταφράσει...:mrgreen:αν και θα ηταν πιο σωστη εκείνη η λέξη). Ανεβαινε στα καλοριφερ, στα τραπεζια, χάλασε ενα ραδιοφωνο και όταν ηρθε η ωρα του ύπνου για τα άλλα παιδάκια αυτός τσίριζε! Και ετσι τον πηγαν σε άλλη τάξη όπου εκεί καθόταν Παναγίτσα και έπαιζε μια χαρα!

Καλό μεσημέρι!!!!

Αχ! Δεν είναι παιδί αυτό που έχω.... Πάω να την βάλω για ύπνο και ήθελε να κοιμηθεί στρωματσάδα στο πάτωμα... κατεβάζει τα κουκλιά της, το μαξιλάρι της και όλη της την προίκα από το κρεβάτι της, χώνεται σε μια γωνιά μεταξύ του κρεβατιού της και μιας σκηνής που έχει να κοιμηθεί... Μετά από κανένα μισάωρο, που άκουγα νεκρική σιγή πάνω, πάω να δω αν έχει κοιμηθεί, αν είναι σκεπασμένη και όλα τα σχετικά... Σοφία εδώ, Σοφία εκεί... άφαντη η Σοφία!!!! Τελικά την βρήκα γυμνή (είχε βγάλει και το βρακί της) κάτω από το κρεβάτι μας!!! Τι να πω και τι να κάνω!!!!!! Και η απάντηση της ήταν "ήθελα τσίσα και κακά!!!" Τώρα ξάπλωσε κανονικά στο κρεβάτι της... Άντε να δούμε...

Κατά τ' άλλα καλά!

Έφτιαξα και τα μελομακάρονά μου και τώρα μου μένει να τα μελώσω.... Για την ώρα νόστιμα είναι, αν και δεν μου πέτυχαν στο σχήμα (γιατί εγώ δεν έχω ωραίο ανάγλυφο πιατάκι για να κάνω σχεδιάκια, όπως η μαμά μου!!!) αλλά μικρό το κακό...

Κωνκωνάκι, δεν μου έχεις πει τίποτα για τα χωνάκια της βάφτισης. Η πρότασή μου ισχύει, πάντως... Όποτε θέλεις (αν θέλεις), πάμε παρέα, βρίσκουμε χαρτονάκι που να σου αρέσει και σου τα φτιάχνω...

Σουλίτσα, τι σου κάνανε τα παλιοαφεντικά σου? Ούτε μια μέρα δεν μπορείς να κάτσεις σπίτι σου? Αίσχος! Αλήθεια, τα χέρια σου πώς είναι?

Αρμάκι, μήπως η γιαγιά σου ήταν Μικρασιάτισα? Αν πετύχω, πάντως, και το μέλωμα, με πολύ χαρά να σου φτιάξω μια δόση να στην φέρω!

Νατασάκο, τι να πω για το πρωινό ξύπνημα του γιου σου... Στην θέση σου θα είχα φρικάρει! Θα την είχα στείλει για καμιά βδομάδα (μην σου πω και μήνα) στην μάνα μου! Καλά, το βράδυ τι ώρα κοιμάται?

Γιοβάνα! Ξέχασα να γράψω στην συνταγή, ότι όταν τα βάλεις για ψήσιμο, βάζεις την λαμαρίνα στην μεσαία θέση του φούρνου... Όχι στην κάτω κάτω! (πάω να το διορθώσω...)

Ντελανάκο, τι έγινε με το καλοριφέρ? Γιατρέ! Το δόντι μου πάει καλύτερα! Πώς τα ξέρεις εσύ!!!!!

Είδα και κάποια από τα βιντεάκια με τους τοκετούς. Πάντως εγώ στο σπίτι μου δεν θα γεννούσα με τίποτα! Κι αν πάει κάτι στραβά στην γέννα? Θα τρέχουμε εκείνη την ώρα με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο? Με τίποτα!!!! Εδώ, αυτός ήταν και ένας από τους πολύ βασικούς λόγους που επέλεξα να γεννήσω στο Αρεταίειο!

Αυτά για την ώρα τα νέα μας....

Φιλάκια!

mrdIp3.png

Hello!Mε τις τσουπρες τα λεμε ον λαιν οποτε δε σχολιαζω διοτι εχω και ενα μπουκωμα αλλο πραγμα...την αρπαξα.

Πινω αυτο το comtrex.

Mαρια πριν απο πολλους μηνες το ειχε συστημα ο Γρηγορης και ξεντυνοταν ολοκληρος...ολος... μπαιναμε μεσα στο δωματιο και τον βλεπαμε ολοτσιτσιδο...πολυ γελιο...τωρα ειναι στη φαση που ντυνεται .Μπορει να βαλει και 10 μπλουζες τη μια πανω στην αλλη....χαχα

Ευτυχως γλιτωσα και το ντυσιμο!

Για το σχεδιακι στα μελομακαρονα κολπακι...

Γινονται υπεροχα με την αστερατη μερια του τριφτη.Τα ακουμπας εκει πανω και γινονται σαν αγοραστα.;)

Δες(περσινα)

IMG_0506-1.jpg

Νατασακο περαστικα στο παιδι.Τι εγινε παλι ρε γμτ?

Εσυ καλα?Κρατιεσαι ακομα?Αντε να τα πουμε που λεγαμε ναι?

Φιλακια σε ολες.

Παω για να συνεχισω τον χαβαλε με τις ξεσαλωμενες.

:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τσαμπα χαρηκαμε ολοι για το χιονι, το εχει ψιλο λιωσει...αλλα ισως το βραδακι να ξανα ριξει λιγο.. μακαρι να ειναι ασπρισμενα αυριο το πρωι ..αν και δεν νομιζω.

Η Βικυ παλι σημερα "ραντεβου με το αγιο βασι" ειχε για να φαει η μικρη .. εχει και λιγο πυρετο αλλα απο κεφια ειναι μια χαρα.. δλδ κεφι με γρινα ειναι ενας συνδιασμος που σπαει νευρα:).

Ελενη-ντελενι μου μακαρι να μην χρειαστει να σκαψετε για το καλοριφερ...δεν το φανταζομαι .... μαλλον θα ειναι κανενα σωμα τρυπημενο.

Νατασα και Ιωαννα περαστικουλια στα μικρουλια σας

εγω καλα ειμαι δεν ποναω πλεων αλλα απο το πρωι εχω ενα πονοκεφαλο αλλο πραγμα ... εγω λεω οτι κατι με τριγυρναει γιατι ολο εξω ειμαι και απο ντυσιμο χοντρο δεν κανω γιατι με πιανουν και η "ζεστες μου" :D

Ριτα κοντεψα να φαω την οθονη με τα μελομακαρονα σου:D:D

775333p302xztsof.gif

Διαφημίσεις

Πικουλινα μου αντε βρε κοριτσακι να μας ερχεσαι να μας λες τα νεα σου.Μας λείπεις.Α μου χρωστας και μια απαντηση ε??

Πολλα φιλια σε ολες.

Ουτε που θυμαμαι τι χρωστάω!!!!!

Σήμερα την πήγα, δεν άντεξα, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που κάνανε στον παιδικό. Τρομερή συγκίνηση! είχανε χωρίσει τα παιδάκια σε πολικές αρκούδες (στα λευκά) και ταρανδάκια (στα καφέ) με αντίστοιχα καπελάκια και σε ένα δωμάτιο τέλεια στολισμένο είχανε ετοιμάσει "πρόγραμμα" με μαγειρική, τραγουδάκια, λίγο χορό και τέτοια χαριτωμένα. Τί γλυκούλικα που ήταν όλα! Και η Κάτια παρόλο που δεν είχε κάνει πρόβες γιατί έχει να πάει πάνω από 10 μέρες παιδικό ακολούθησε όλο το "πρόγραμμα".

Οι γονείς εννοείται σαν παπαράτσι από πίσω !!:D:D:D

ana πόσες ώρες κοιμάται το 24ωρο? πάντως σίγουρα δεν καταφέρνεις να πάει ένα παιδί για ύπνο αν χάσεις την ψυχραιμία σου.. γιατί όμως να μη θέλει να κοιμηθεί; τί ώρα σου κοιμάται το βράδυ; ακολουθείς μια συγκεκριμένη σειρά πριν τον βάλεις για ύπνο; χαλαρώνετε εντελώς πριν από τον ύπνο; άκου με εμένα, η μικρή μου ξυπνάει μετά τις 9 τελευταία, παρόλο που δεν έχει παντζούρια στο δωμάτιο ;)

filaki στεναχωρήθηκα για τα άλατα... Έχεις χάσει επεισόδια για την Κάτια μάλλον. Ήταν πριν από 10 μέρες στο νοσοκομείο με βρογχίτιδα και 40+ πυρετό... Τώρα όλα καλά..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

καλημερααααααα

Παρασκευη σημερααααα..αν και για μενα δεν εχει καμια διαφορα πλεον...χιχιχιχι...

το πιαδι μου εφυγε ηδη για σχολειο και η μαμα ετοιμαζεται για beaute....παω να βγαλω φρυδακια -μανικιουρ-πεντικιουρ...

Sunsun και του χρονου να ειστρε καλα να ξανακαμαρωσετε το κοριτσακι σας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

πανμαρ φοβερή η κόρη σου! Οσο για τα χωνάκια άκυρα. Εχει πάρει η μαμά μου πουγκάκια και θα τα γεμίσουμε με χριστουγενιάτικες σοκολατίτσες.

sunsun μπράβο στην Κάτια σου! Αστέρι!

Deleni μου δεν πειράζει αμα είναι μονο 2, παραπάνω να μη χρειαστει να σπάσει.

Φωτεινή μου άσε το χιόνι να έρθουμε πρώτα να βαπτιστουμε και μετά ας το στρωσει.:D

Ρίτα ωραία φαίνονται.

pikoulina πές τα κόλπα σου για το τάισμα της κόρη σου τώρα!χιχιχιχι.

Όλες χρυσοχερες με τα γλυκά! Μπραβο κορίτσια! Εγω φέτος θα πάρω λίγα απο κανα ζαχαροπλαστείο ή θα φτιάξω πριν φυγω για το χωριο για να μοιράσω! Δεν είμαι για γλυκά τώρα που άρχισα να χάνω κιλά!:mrgreen:

Παραμονη Χριστουγέννων κατα τις 7 το πρωί μαζευονται όλα τα παιδάκια του χωριού και γυρνάνε όλο το χωριό για να μαζεψουν καραμελες! Εχουν βγεί στο δρόμο όλες νοικοκυρες και περιμένουν τα παιδάκια! Το έθιμο το λένε κόλντα μπάμπο και ξεκινάει απο τις 23 Δεκ. με φωτιές. Και ήδη απο αρχες του μηνα κάθε βραδυ κάνουν γυρα το χωριό όλα τα παιδάκια με κουδουνια στα χέρια για να θυμησουν οτι έρχονται Χριστούγεννα και να φυγουν τα κακά πνευματα.;) Ο Κωνσταντίνος φέτος θα τα ζήσει όλα!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...