Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!

σας εχασα λιγο αυτες τις μερες αλλα δεν ξερω ολη μερα τρεχω και στο τελος τιποτα δεν κανω πως γινεται αυτο :rolleyes:

ευχομαι να εισαστε ολες καλα και τα ζουζουνια σας!!!

εμεις προχθες γραφτηκαμε στο παιδικο και 8/1 πρωτα ο θεος θα ξεκινησουμε σχολειο!!!

πρωτη εντυπωση του αρεσε πολυ κι ενθουσιαστηκε ηθελε να ξεκινησει αμεσως εμενα ενταξει ο χωρος δεν με πολυ ενθουσιασε τουλαχιστον ειναι καθαρος αλλα για λιγες ωρες που θελω καλα ειναι θα φανει και στην πορεια.

μμμ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω τα φιλια μου σε ολες!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Τί είναι πάλι αυτό πανμαρ;;; Στη συνταγή που μου έδωσε η Ρίτα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Για πες, τί κόλπο είναι αυτό;;;

Δεν ξέρω τι συνταγή σου έδωσε η Ρίτα,Μαριζάκο... Εγώ κάνω αυτά που έκανε και η γιαγιά μου. Και πρέπει να βάλεις μέσα και σταχτόνερο (βράζεις στάχτη με νερό, το αφήνεις να κάτσει η στάχτη και κρατάς μόνο το νερό) άλλοι το λένε αλισίβα και άλλοι κατασταλαχτή.Το ίδιο πράγμα είναι. Νομίζω ότι αυτό το κάνουν για να γίνουν πιο τραγανά.... (αλλά δεν στο λέω και με απόλυτη σιγουριά!!!)

mrdIp3.png

Άρμα και Πετρούλα σας ευχαριστώ για την κρέμα. Θα το κοιτάξω αύριο σε φαρμακείο.

Φιλιώ μου Σαββατιάτικα θα ξεκινήσετε σχολείο; 8/1 είναι Σάββατο. Πόσες ώρες θέλεις να τον στέλνεις; Στι φώτο που είδα στο φβ είσαι κούκλα.

Πανμάρ εγώ την αλισίβα την ξέρω για τους κουραμπιέδες μόνο. Μελομακάρονα φτιάχνω με σιμιγδάλι, κάτι σαν τη συνταγή της Ρίτας. Για πες μας την εκδοχή με την αλισίβα για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Φιλάκι και εμένα η Αλεξάνδρα ώρες - ώρες με φέρνει στα όρια μου. Έχω αποφασίσει να μην χαλιέμαι πια. Έχει και αυτή τις μέρες της. Θα μεγαλώσουν που θα πάει;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κορίτσια, τα μελομακάρονα της γιαγιάς μου είναι τελείως διαφορετικά....

(και ίσως είναι κι αυτός ένας πολύ βασικός λόγος που δεν μ'αρέσουν όλα τα μελομακάρονα... έχω συνηθίσει της γιαγιάς μου!!! χαχαχα)

250 ml λάδι

125 ml αλισίβα

(την φτιάχνω με δύο κουτ. της σούπας στάχτης και ένα ποτήρι νερό. τα βάζω να βράσουν, ύστερα τα αφήνω να κατακαθήσει η στάχτη και παίρνω 125 μλ σταχτόνερο)

125 ml ζάχαρη

1 ποτηράκι κονιάκ

1 κουτ. γλυκού σόδα

1 κουτ. γλυκού μπέικιν

αλεύρι.... όσο πάρει (το κόκκινο) περίπου μισό κιλό, αλλά παίζει...

για το σιρόπι

1 φλυτζάνι μέλι

1,5 φλυτζάνι ζάχαρη

1 φλυτζάνι νερό

ψήνω στους 150 για 1 ώρα και τέταρτο, πάνω - κάτω,

στην μεσαία θέση του φούρνου.

και το άλλο που έκανε η γιαγιά μου είναι πως δεν τα περιέχυνε με το σιρόπι, αλλά τα βουτούσε μέσα στο σιρόπι και αναλόγως πόσο μελωμένα ήθελε να είναι τα άφηνε λιγότερη ή περισσότερη ώρα.

Στην ουσία, για όλη την περίοδο των γιορτών, είχε μόνιμα μια κατσαρόλα με σιρόπι στην κουζίνα, είχε και τα μελομακάρονα αμέλωτα και όταν ήθελε να πάει κάπου ή να προσφέρει, ζέσταινε το σιρόπι και τα μέλωνε εκείνη την στιγμή για να είναι πιο φρέσκα!!!

Εμείς, βέβαια, πολλές φορές τα τρώγαμε έτσι.... σαν μπισκότα!!!! χαχαχα

Ρίτα!!!! Είδες? Άλλη συνταγή!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

κουκλες μου τι κανετε?

χρονια πολλα στα αγαπημενα σας προσωπα που τυχον γιορταζουν:D

Ηλιανα να χαιρεσε τον Λευτερακη σου να τν καμαρωσεις οπως επιθυμεις και Γιοβανα αν θυμαμαι καλα γιορταζει ο συζηγος σου??? να τον χαιρεσε κοριτσι μου

ναι ξερω δεν μπαινω πολυ για να γραψω:?

πικουλινακι μου καλως ηρθες κουκλα μου :Dαρμα Μαρια πως εισαι κοκλα μου? πως κυλαει η εγκυμοσύνη?

φιλακι μου διαβασα οτι καπου καπου σε πιανει και εσενα τα νευρα......δεν εισαι η μονη κοριτσι μου...οπως λεει κ η Μαρινα την επομενη μερα ειναι ολα καλα.

τα μικρουλια μας εχουν ενα μαγικο τροπο να μας προσγειωνουν μετα απο την ταραχη και τα ξεχναμε ολα:-D

σημερα πηγα λιγο να δω την μικρη και μου ανοιξε την πορτα η Βικυ ντυμενει αγιο βασιλη...προσπαθουσε να ταισει την Φωτεινη και ο τροπος αυτος πετυχε:lol::lol: σαφος η Φωτεινη δεν καταλαβε τιποτα και εφαγε ολο το φαγητο της...αλλο να σας τα λεω και αλλο να τα φανταζεστε...ηταν απολαυση βλεποντας μια αθωα ψιχουλα να μαγευετε με τον "αγιο βασιλη" να την ταιζει

798723mpz05fyjsl.gif

σημερα πηγα λιγο να δω την μικρη και μου ανοιξε την πορτα η Βικυ ντυμενει αγιο βασιλη...προσπαθουσε να ταισει την Φωτεινη και ο τροπος αυτος πετυχε:lol::lol: σαφος η Φωτεινη δεν καταλαβε τιποτα και εφαγε ολο το φαγητο της...αλλο να σας τα λεω και αλλο να τα φανταζεστε...ηταν απολαυση βλεποντας μια αθωα ψιχουλα να μαγευετε με τον "αγιο βασιλη" να την ταιζει

Ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να φάει ένα παιδί :D:D:D:D:D

Πανμάρ σε ευχαριστώ για την συνταγή.

Φωτεινή ο καλός μου γιόρταζε την Κυριακή, Σπύρος είναι. Πάμτως σε ευχαριστώ για τις ευχές.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερααααααα

λιγο βιαστικα μιας και εχω τον χρηστο σπιτι σημερα...δεν εχει κατι σοβαρα απλα φτερνιζεται και τρεχει η μυτουλα του και τον κρατησα ..

Πικουλινα welcome back!!

Παιδια και για συναντηση ανευ τεκνων μεσα ειμαι ...μεχρι και τις 9/1 ειμαι free...μετα δυσκολευομαι ...χαχα

Καλημεραααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμας με πολυ πολυ χιονι!!!!

αρμακι μου τωρα ειδα οτι εγραψες χαιρομαι που εισαι λιγο καλυτερα κι ευχομαι να σταματησουν οι συσπασεις!

πικουλινακι μου καλως μας ηρθες παλι περιμενουμε νεα σου!

joa μου περαστικουλια σας!!!

Γιοβαννα μου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τωρα που το λες ναι 8/1 εναι Σαββατο οποτε 10/1 ξεκιναμε σχολειο :D θελω να τον στελνω απο της 9 εως της 1, 1,30 δηλαδη κανενα τετραωρο εξαλου στης 2 κλεινει ο παιδικος και μετα της 12,30 αρχηζουν και τα παιρνουν και δεν θελω να μενει μοναχουλης.

στονε μου ελπιζω να βρεθει ακρη με τον παιδικο σας τωρα με την καινουρια χρονια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εδω είμαι...

Σας χιονίζει στα βόρεια ε? Κανονίστε απο βδομαδα να διωξετε να χιόνια για να έρθουμε.:mrgreen:

Εγω στη συνάντηση δεν θα είμαι, ίσως καταφερω πάνω να δω καμιά Μακεδόνισα!

αρμακι μου άντε κοιτα να ξεκουραστεις για να καταφερεις να πας στη συνάντηση, αφου όλες για σένα κανονίζουν;)! Είδα το βιντεάκι με την καισαρική:shock:, αφου έγινα μουσκεμα στον υδρωτα απο το ζορι μου....:oops: Μιλάμε για κανονικό ξεκοίλιασμα! Δεν σταματαει να κόβει... Φοβερό όμως που μεσα σε λιγες μερες έχουν φυγει οι πόνοι του χειρουργείου και είσαι σαν να μη γέννησες ποτε! Οπως και να έχει η στιγμή που βγαίνει το παιδί είναι απερίγραπτη! Ευτυχως δεν έιχα κάνει ολική και έζησα αυτή τη στιγμή με το πρωτο κλάμα, που τα έβαλε στην αγκαλιά μου πριν κόψει τον λώρο.... αχ συγκινηθηκα πάλι!

Συνονόματη καλώς ηρθες και πάλι! Μας έλειψες!

Μαρίζα μου λογικό είναι να φτάνουμε στα όρια μας με το πείσμα τους. Και εγώ έτσι είμαι, δεν είσαι η μόνη! Υπάρχουν φορες που κρατιέμαι και άλλες όχι! Πιστευω οτι είναι φαση και θα περάσει. Σε εμάς πιάνει η τιμωρία που τον βάζω για 2 λεπτά.

Βλέπω λέτε για σχολεία. Εμάς απο 15 Γενάρη κλείνουν οριστικά:cry:. Και ευτυχώς για φετος που είμαι σε άδεια δε θα υπάρχει πρόβλημα, απο Αυγουστο όμως που πιάνω δουλειά, δε ξερω τί θα κάνουμε!

Καλημέρα κορίτσια!

Πανμαρ μου θύμισες τη δική μου την γιαγιά με την συνταγή που φτιάχνεις τα μελομακάρονα, κ η γιαγιά μου έτσι τα έφτιαχνε μαζί με τη μαμά μου. Εμένα βέβαια δεν μου αρέσουν γενικά...

Θέλω κι εγώ πολύ να φτιάξω αλλά με κρατάει ο καλός μου γιατί ξέρω ότι μετά θα γίνω χάλια...ευτυχώς έχουμε βρει ωραίο ζαχαοπλαστείο που τα κάνει τέλεια!!! χιχιχι!!!

Βατραχάκι μου γλυκό και ότι σκεφτόμουν ότι δεν έχεις φανεί. Καλή αρχη με τον παιδικό, ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και ότασν θα ξεκινήσει.

Φωτεινή μου η εγκυμοσύνη κυλάει ψιλοδύσκολα. Πολύ ξάπλα και λίγο όρθια, αλλά δεν πειράζει!!! Εσύ πως είσαι? Εχτές που μιλούσα με τη Βίκυ μου είπε για την στολή αλλά δεν περίμενα ότι θα ντυθεί ακόμα και γι ανα φάει! Πολύ γέλασα!

Κωνκωνακι μου εσένα πότε θα σε δω οεο??? Μάλλον αφού θα γυρίσετε...Καλά ρε θηρίο το άντεξες να δεις την καισαρική? Εγώ όχι! Μόνο τον φυσιολογικό. όπως και να έχει πάντως, είτε καισαρική είτε φυσ/κος, η ώρα που παίρνεις το παιδί σου αγκαλιά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!

deleni μου πήγατε στον καινούριο γαστρεντερολόγο? Τι έγινε τελικά?

joa μου άντε σήμερα θα έχεις και παρεούλα! Περαστικούλια!

Μαριζάκι όλοι λίγο πολύ φτάνουμε κάποια στιγμή στα όριά μας! Έτσι είναι τα παιδάκια και εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν περνάει ποτέ! Απλά πάντα θα υπάρχουν εύκολες και δύσκολες μέρες! Αν ήταν πάντα ήσυχα δεν θα είχε ενδιαφέρον! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κωνκωνακι μου εσένα πότε θα σε δω οεο??? Μάλλον αφού θα γυρίσετε...Καλά ρε θηρίο το άντεξες να δεις την καισαρική? Εγώ όχι! Μόνο τον φυσιολογικό. όπως και να έχει πάντως, είτε καισαρική είτε φυσ/κος, η ώρα που παίρνεις το παιδί σου αγκαλιά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!

Ελα μου ντε... Μάλλον μετά τις γιορτές. Οσο για το βιντεάκι ζορίστηκα λιγο αλλά το είδα. Εννοείται πως αν ημουν έγκυος θα είχα ξεράσει... Το κοιτουσα και ανέβαζα θερμοκρασία! Και επειδη δεν έχω σκοπό να ξανακάνω καισαρική:mrgreen: είπα να δω τί τράβηξα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...