Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα το κλείσαμε! Το έριξε στη δουλειά τώρα! χαχαχαχα!

Όντως μωρέ θα είναι δύσκολο να τα κρατάει και τα δύο..Πως και σκέφτεσαι να γυρίσεις νωρίτερα?

υπονοεις κατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ ήρθε πάλι και νόμιζα ότι δεν θα το δει..:lol: :lol: όχι φιλεναδίτσα μου δεν υπονοούσα κάτι!:mrgreen:

Ιωάννα ναι, εγώ βλέπω πολλές στο σάιτ που έβαλε η Πετρούλα, είναι αυτή που έχει το πράσινο ανοιχτό χρώμα.

Α, Ντίνα τελικά δεν μπόρεσα να δω την καισαρική..Μπρρρρρ...

Για όσες θέλουν να δουν τοκετούς..http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77663

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρια κανονικα επιστρεφω μετα τα Χριστουγεννα, τοτε δλδ τελειωνει η αδεια λοχείας..Το εξαμηνο θα το πάρω , δεν υπαρχει περίπτωση αλλη, απλά επειδη θα εχω να αντιμετωπίσω εντελως νεα διοικηση και δεν γνωριζω καθολου τις προθεσεις της, αν πήγαινε κι ο Αναστασης παιδικο, ισως διεκοπτα λίγο νωριτερα την αδεια του ΟΑΕΔ, για να να επιστρεψω -με μειωμενο ωραριο - και να προλάβω τυχον απρόσμενες εξελίξεις καθως οπως εχω ξαναπεί τα πραγματα με τον Καλλικρατη ειναι λίγο ρευστα στην περίπτωση μας.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Hello!!

Επεσε πολυ δουλεια ως γνωστον παντα αυτο γινεται κοντα στις γιορτες και τρεχουμε.

Λοιπον εν ταχει ειμαστε μια χαρα και απο οτι διαβαζω και εσεις το ιδιο.

Ετσι να παραμεινουμε.

Εγω για χαρη της Ιωαννας συμφωνω για το ..πως το ειπατε?

Τον παιδοτοπο στο μενιδι τεσπα.Φτανει να ειναι σκ να μας φερει ο μπαμπας μας.

Στους παιδοτοπους που κοιταξα εγω γιοκ για παρτυ διοτι ειναι κλειστα τη βδομαδα μεταξυ Χριστουγεννων και πρωτοχρονιας και για αυτο το σκ δεν προλαβαινουμε να κανονιστουμε.Μπορουμε ομως να το κανουμε αυτο μετα τις γιορτες να καψουμε και πιτα :D

Επειδη εχω κανει διατριβη θα μπορουσα να κοιταξω για balloons ή 0-6 που εχει σε διαφορες περιοχες αλλα ειναι μεγαλοι παιδοτοποι με βαβουρα και γινετε χαμος οποτε δεν το προτιμω για μαζωξη αν παλι θελετε ,να το δουμε.

Αντιπροτεινω να κανονιστει συναντηση χαλαρη σε παιδοτοπο οπως ειπε και η Μαρινα να παιξουν απλα τα ζουζουνια και να τα πουμε και εμεις.Οπου θελετε.

Εχω πει οτι προτιμω μερες που ειναι να βρεθουμε μαζι με τα παιδακια μας.Αν παλι δε γινετε, πολυ ευχαριστως να οργανωσουμε και το καφεδακι που λετε.

Σας αφηνω προς το παρον διοτι ο γιοκας μου περιμενει βολτα!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Την εβδομαδα μεταξυ Χριστουγεννων και πΡωτοχρονιας δεν δουλευω. Οποτε ειμαι ελευθερη οποτε θελετε. Μαριζακι τραβιεστε ακομα με τις παλιοαλεργιες.
Ακόμα pikoulini μου αλλά που θα μας πάει θα τις βάλουμε κάτω. Λοιπόν κανονίστε και τα λέμε από κοντά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ακόμα pikoulini μου αλλά που θα μας πάει θα τις βάλουμε κάτω. Λοιπόν κανονίστε και τα λέμε από κοντά!

Μαριζα ποσο ομορφο ειναι το κοριτσακι σου!!!!! Φτου φτου!!!

Διαφημίσεις

Μαριζα ποσο ομορφο ειναι το κοριτσακι σου!!!!! Φτου φτου!!!
Αχ ευχαριστούμε pikouliniiiii! Aλλά, ζωή να έχει μου έχει βγάλει την πίστη σήμερα, έχω υστεριάσει σε απίστευτο βαθμό...................... αποφάσισα να μην ξαναχάσω την ψυχραιμία μου, την βάζω απλά τιμωρία........... δεν αντέχω άλλο................ κάτι έχω κάνει/κάνω λάθος............ δε με ακούει σε τί-πο-τα. Νιώθω εντελώς άκυρη. Άσε που μου βγάζει το χειρότερο μου εαυτό με το να της ουρλιάζω και της ρίχνω και καμιά ξυλιά..................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαριζάκι μου αύριο που θα διαβάσεις αυτά που γράφουμε θα ειναι ήδη μια τελείως άλλη μέρα και το κοριτσάκι σου θα είναι ήρεμο και θα περάσετε υπέροχα! Το έχω τσεκάρει, είναι μέχρι να μας φτάσουν στο αμήν, την επόμενη γίνονται απλά...άλλα παιδιά!

Αχ για συνάντηση θέλω και με παιδιά και άνευ,ας τα κανονίσουμε και τα δύο! Απλά για Σκ χλωμό το βλέπω αφού Χριστούγεννα είναι Σάββατο και 26 Κυριακή που όλο και κάποια υποχρέωση προκύπτει από την προηγούμενη και μετά 31 Σάββατο! Για προτείνεται ποιά μέρα σας βολεύει! Ωραία ιδέα να κόψουμε και μεταξύ μας πίτα Ρίτα!

Για Άγιο Αντώνη περιμένουμε να μας πεις Αρμάκι πότε θα νιώσεις καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!!!!

Έφτιαξα ένα ρακομελάκι (αν και δεν το πέτυχα, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το πιω...) και μπήκα λίγο να χαζέψω!

χάθηκα λίγο... το ξέρω... τι κάνετε? Όλες καλά?

Εμείς μια χαρούλα! Σήμερα είχαμε και τον μπαμπά μας σπίτι γιατί απεργούσε, οπότε την βγάλαμε όλη μέρα στο τζάκι!!!

Από υγεία πώς είμαστε?

Γιοβάννα μου, έστω και με καθυστέρηση, να σου ευχηθώ για τον αντρούλη σου και να σε ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου, για το κεράκι στον Άγιο (έτσι δεν τον λέτε εσείς οι Κερκυραίοι? χαχαχα)

Κικίτσα!! πώς πάει?

Αρμάκι, αν και δεν ξέρω πώς πέρασες την πρώτη σου εγκυμοσύνη, σου εύχομαι γρήγορα να πάνε όλα καλύτερα! (περιμένουμε και την επιβεβαίωση της δεύτερης κόρης!!!!)

Αααααα! Και σε όλα όσα λέτε και κανονίζετε (συναντήσεις, πάρτυ, καφέδες, πρωινό στην Αρμα (χαχαχα), με παιδιά ή χωρίς) εγώ είμαι σε όλα μέσα!!!! Και καθημερινές και Σ-Κ όποτε θέλετε (μέχρι στιγμής δεν μπορώ μόνο Κυριακή 19/12, ανήμερα τα Χριστούγεννα και παραμονή πρωτοχρονιάς).

Ζήλεψα κι εγώ τις προκομένες του καφέ και είπα σήμερα να φτιάξω μελομακάρονα. Τζίφος.... Δεν είχα καθαρή στάχτη για να βάλω, οπότε... αύριο! (ελπίζω...)

Αυτά για την ώρα....

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

mrdIp3.png

Μαρίζα....

θα συμφωνήσω κι εγώ με την Μαρίνα...

Υπομονή!!!

Αυτοί οι μικροί τύραννοι, γεννήθηκαν για να μας παιδεύουν!!! Δοκιμάζουν τα όριά τους, αλλά και τα δικά μας... Θα ηρεμήσουν... πού θα πάει!!!!

mrdIp3.png

Ζήλεψα κι εγώ τις προκομένες του καφέ και είπα σήμερα να φτιάξω μελομακάρονα. Τζίφος.... Δεν είχα καθαρή στάχτη για να βάλω, οπότε... αύριο! (ελπίζω...)
Καλησπέρα! Τί είναι πάλι αυτό πανμαρ;;; Στη συνταγή που μου έδωσε η Ρίτα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Για πες, τί κόλπο είναι αυτό;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...