Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κούκλες καλησπέρα, τι κάνετε?

Χρόνια πολλά στους Λευτέρηδες και στις Ελευθερίες!

Δε θυμάμαι τίποτα από όσα διάβασα γιατί πηγαινοερχόμουνα στο παιδικό μήπως και κοιμήσω τα βλαστάρια μου!

Μαράκι αφού δεν έχεις προς το παρόν άλλη επιλογή απόλαυσε τις ξάπλες σου όσο μπορείς!!!:wink:;-):wink: Τι παιδί το κοριτσάκι σου που σου λέει μη σκύβεις θα τα μαζέψω εγώ! Έτσι καλόβολο να βγει και το 2ο!

Ιωάννα είσαι το πρότυπο εγκυμονούσας, και παραμονές της γέννας να κανονίζαμε συνάντηση εσύ μέσα θα ήσουν! Μ' αρέσειςςςςς! Φυσικά κι εγώ για Ποθητούπολη καρασυμφωνώ! Χαχαχα!

Μαριζάκι σιγά-σιγά έτσι κι αλλιώς όλα τα παιδάκια θα βλέπουν λίγο τηλεόραση αν δεν είναι για πολύ ώρα δεν τρέχει τίποτα νομίζω!

Σούλα εγώ πιστεύω ότι η Ανδρεάνα θα βελτιωθεί σε αυτά που λες στο σταθμό, ίσως στην αρχή σου φανεί ότι χειροτερεύει αλλά θα είναι μόνο η προσαρμογή!

Πετρούλα εύχομαι να βρεθεί λύση και να σας ειδοποιήσουν σύντομα για το σταθμό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδικά στην τηλεόραση έβλεπε και η Εύα ένα διάστημα αρκετά. Τον Μίκυ δηλαδή. Δεν με πείραζε γιατί πήρε πολλά από εκεί. Τώρα το έχει βαρεθεί ευτυχώς αλλά βλέπει Πάτυ ( :oops: ) και ''κάτι ψήνεται''..

Μαρινάκι ξερω ότι σε λίγο καιρό ότι θα την μετανιώσω την φράση αυτή αλλά ειλικρινά ''ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ!!!!'' :lol: :lol: :lol:

'Οντως το Ευάκι είναι πολύ γλυκό αλλά αν πιάσουμε κουβέντα για το μωρό..μεταλλάσεται! Άστα σου λέω, δεν ξέρω κι εγώ τι με περιμένει..:rolleyes: Ελπίζω να μεινει στα λόγια όπως συνήθως. Αν πχ της πω θα έρθει εδώ ο φίλος σου να παίξετε, να δίνεις τα παιχνίδια κλπ. λέει ''όχι είναι μόνο δικά μου'' αλλά ποτέ δεν έχει αρνηθεί να δώσει κάτι τελικα, ούτε είναι επιθετική.Ελπίζω να μείνει στα λόγια και για το μωρό..

Πετρούλα ελπίζω να γίνει κάτι με τον σταθμό..και αν δεν γίνει ''καθε εμπόδιο για καλό..'';)

Αχ κορίτσια την πήρε ο καλός μου μαζί του σήμερα γιατί θα πήγαινε δρομολόγιο και εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου και μετά την μισή ώρα που είναι άδειο το σπίτι αρχίζω να φρικάρωωωωωωωω!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας και πάλι.

Αρμάκι το ξέρω ότι είναι βαρετό να είσαι συνέχεια ξάπλα και στο σπίτι, αλλά σε λίγο είναι μέρες γιορτινές και όσο και να είναι όλο και κάπου θα πας και εσύ, όλο και κάτι διαφορετικό θα κάνεις. Παρηγοριά στον άρρωστο θα μου πεις, αλλά τουλάχιστον θα αλλάξεις παραστάσεις.

Σούλα σίγουρα ο παιδικός θα βοηθήσει σε κάποια θέματα συμπεριφοράς αλλά να είσαι προετοιμασμένη για το πρώτο διάστημα. Μπορεί εκεί να θέλει περισσότερες αγκαλιές, παιχνίδια κλπ

Πετρούλα μου εύχομαι να βρεις και εσύ λύση με τον παιδικό. Αν δεν σου κάτσει τι επιλογές έχεις; Γυναίκα;

Σήμερα μου έδωσαν από τον παιδικό τη στολή της Αλεξάνδρας για τη γιορτή της Παρασκευής. Είναι στολή γάτας. Τι σχέση έχουν οι γάτες με τα Χριστούγενα; Οέο; :confused::confused::confused: Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα κάνουν....

Αααα κορίτσια πείτε μου καμιά κρέμα για την Αλεξάνδρα για το κρύο. Έχει γίνει το δερματάκι της κατακόκκινο από το κρύο και τον αέρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πικουλινάκιιιιιιι και μας μας έλειψες!!! Έλα να τα λέμε όποτε μπορείς!

Μαρία μου δεν αντέχεις μισάωρο μοναξιάς? Το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη ΠΑΣ ΚΑΛΑ????Χαχαχα! Πρέπει να μαζευτούμε όλες μια μέρα και να σου χτυπήσουμε το κουδούνι για παρέα! Εσύ δε θα κάνεις τίποτα, ο καλός σου μόνο, όχι πολλά μόνο το φημισμένο του πρωινό!!!!

Ιδέα δεν έχω Γιοβανάκι για κρέμα, αν βρεις άκρη πες μου κι εμένα γιατί του μικρού τα μαγουλάκια είναι κόκκινα και σκάνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

giovanna μου έτσι όπως τα λες..Πάντως ξαναλέω, για αυτό που περνάω είμαι καλά, δεν έχω φρικάρει και πολύ. Ας είμαστε καλά και δεν με νοιάζει, ε και όλο και κάπου θα πάμε έστω και στο καθιστό! :lol:...

Λοιπόν για κρέμα προτείνω την creme de soin(irritated skin) της a-derma. Μου την είχε δώσει παιδοδερματολόγος και σώθηκα από όλα τα δερματικά της Εύας γιατί είχαν όλα να κάνουν με την ξηρότητα που δημιουργείται τον χειμώνα.

Πικουλίνα, πού είσαι κορίτσι μου; Πέρασμα-αστραπή έκανες! Φιλάκια πολλά!

arma, α, εμένα μου αρέσει αυτό που περιγράφεις! Ξαπλα, χαλάρωμα κι Άγιος Ο Θεός, μμμμμμ, τέλειο, ωραίο πράγμα να βαριέσαι, έτσι το βλέπω τώρα!

GiovannaXA, τί θα κάνει η γάτα στα Χριστούγεννα;;; Για να δούμε!!! Ένας ρόλος-έκπληξη!

vatraxaki & πανμαρ, σας έχασα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

arma, α, εμένα μου αρέσει αυτό που περιγράφεις! Ξαπλα, χαλάρωμα κι Άγιος Ο Θεός, μμμμμμ, τέλειο, ωραίο πράγμα να βαριέσαι, έτσι το βλέπω τώρα!
Και πάνω από όλα να ξέρεις ότι και το μωράκι είναι μια χαρά βέβαια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρία μου δεν αντέχεις μισάωρο μοναξιάς? Το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη ΠΑΣ ΚΑΛΑ????Χαχαχα! Πρέπει να μαζευτούμε όλες μια μέρα και να σου χτυπήσουμε το κουδούνι για παρέα! Εσύ δε θα κάνεις τίποτα, ο καλός σου μόνο, όχι πολλά μόνο το φημισμένο του πρωινό!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Αχ ρε Μαρίνα! Να μαζευτήτε καλέ, μπας και πείσετε και τον ψυχάκια τη φιλενάδα μου που για να έρθει μια φορά πρέπει να την παρακαλάω ένα μήνα(φοβάται να μη με κουράσουν τα κακομαθημένα της..ναι ναι για την Ντίνα λέω.. :lol: ). Πέρα από αυτό λέγαμε τώρα στο τηλ να κανονίσουμε για εκείνον το καφέ που λέγαμε στον Αγ. Αντώνη την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα...

όσο για το πρωινό να σου πω ότι το τσακίσαμε φυσικά, εκτός από αυτά που είχε η φώτο είχα και μπανάνες που πάνε τέλεια αλλά σε εμένα και στην άλλη κοπέλα που είμαστε εγκυούλες φαίνεται ότι η τόση σοκολάτα μας τσάκισε γιατί το ίδιο απόγευμα ξερνούσαμε και η δύο..Η άλλη κοπέλα που δεν είναι έγκυος ήταν μια χαρά! Το συντιρβάνι αυτό το είχαμε πάρει στον γάμο μας και αν και δεν το πολυβάζουμε, νομίζω ότι ήταν χρυσή αγορά!

Φιλάκι μου κι εγώ την αναπολούσα και ξέρω ότι μόλις με το καλό γεννήσω θα την αναπολώ ξανά όλη αυτή την ξάπλα, αλλά είπαμε, καλό είναι το λίγο, όχι 9 μήνες!:mrgreen:

giovanna ανυπομονώ να δω τι ρόλος θα είναι αυτός της γάτας που θα έχει σχέση με Χριστούγεννα! Μήπως θα είναι γάτα που θα ντυθεί Αγιος Βασίλης? :lol:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!! Τραγικό όμως ε? Να είστε όλες διατεθημένες να έρθετε Αγ. Αντώνη και να μην μπορώ εγώ να έρθω!χαχαχα! Τέλος, θα χαπακωθώ και θα έρθω!(ελπίζω..)

Ντινούκωω ιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!χαχα

Χριστουγεννιατικο comeback!!!!Πες μας τα νεα σας αφου μιλήσεις με τη Μαρία και της δωσεις τα φιλια μας!!!

Ιωαννα αφου καλέ το παιδι εχει συμπάθεια στις γατουλες!!(αληθεια δεν υπήρχε κανενας αλλος ρόλος, πιο πρωταγωνιστικός?)

Οσο για τον παιδικο κοριτσια εχω την επιλογη της πεθερας αλλα δεν θα ηθελα να τα εχει και τα δυο μαζί..μην την στειλουμε πριν την ωρα της!!χαχα

Απλά αν τον καλέσουν μεχρι το Μαρτη ισως (ίσως ειπα) να επιστρεψω και στη δουλεια λίγο νωριτερα..Τωρα ολα θα εξαρτηθουν απο αυτό.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άντε, κανονίστε καφεδάκι, να δούμε και την Ντίνα, στον Άγιο Αντώνιο βέβαια για χάρη σου εγγυούλα μας, κι όσες τα καταφέρουν ας προσέλθουν.

Την εβδομαδα μεταξυ Χριστουγεννων και πΡωτοχρονιας δεν δουλευω. Οποτε ειμαι ελευθερη οποτε θελετε. Μαριζακι τραβιεστε ακομα με τις παλιοαλεργιες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...