Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα απο την βροχερη Αθηνα!!!

ο υιος μου εφυγε για το σχολειο και η μαμα επιασε δουλεια στο νετ...χαχα

Για την συναντηση εγω ειμαι μεσα αλλα αν ερθει και η Μαρια και με την προυποθεση οτι η Μαρια θα ειναι σπιτι της διαφορετικα λογω της καταστασης μου δεν νομιζω να ερθω ...ο αντρας μου απο τωρα και μεχρι τα φωτα ειναι ξεχασμενη υποθεση οποτε ειμαι σχεδον μεσα...για προταση να προτεινω την ποθητουπολη στο μενιδι ???χαχαχαχα...

του αγιου ελευθεριου σημερα και η φιλη μας ηλιαννα εχει τον Λευτερακη της!!!να τον χαιρεσαι κοριτσακι ..να ειναι παντα γερο και τυχερο παιδι ...

Πολλα φιλακια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια από την ΠΑΓΩΜΕΝΗ Κέρκυρα. Τι κάνετε; Εγώ είμαι στο γραφείο, αλλά αφού έχουμε απεργία βρήκα ευκαιρία να μπω από στο νετ από το γραφείο του Προϊσταμένου :tongue::tongue: Είμαστε όλοι καλά, αλλά είδα ένα άσχημο όνειρο το βράδυ και έχω επηρρεαστεί πάρα πολύ......γμτ:(

Βλέπω ετοιμάζεστε για συναντήσεις και βολτίτσες. Καλά κάνετε κορίτσια. Αυτά είναι πολύ όμορφα.

Που έχει χαθεί η Πανμαρ; Μπήκε χτες;

θα τα πούμε και πιο μετά.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ευτυχως τα χέρια μου ειναι καλυτερα οποτε μπορω να γραψω.

Ιωάννα μου σε ευχαριστουμε για το κερακι .ΚΑλά για την κορούλα σου τι να σχολιασω .Ψυχούλα γλυκειά.

Μαράκι μου ακομα με συσπάσεις?Τι να πω βρε καρδουλα μου υπομονη.

Μαρινακι δεν περνας και απο εμενα να μου κανεις κανενα γλυκακι γιατι και εγω σαν την Κική ειμαι:lol:

Πετρούλα μου οχι και σας βαλαμε στο ματι καλε!!!!Εξαλου εχουμε και φωτογραφικα ντοκουμεντα .Εσεις μας την πεσατε;)

Φιλακι μου ευχομαι σύντομα να απαλαγείτε απο τις αλλεργιες .

Τα δικα μας σχετικα καλα.

Βεβαια χθες η μικρη με εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου.

Γυρισα αργα απο τη δουλεια και ξαπλωσα ενα μισαωρο και μετα επειδη δεν σηκονωμουν απο το κρεβατι εβαλε κατι τρελα κλαματα και φωναζε" θελω τον μπαμπα μου", μου ερχοταν να την δειρω.

Α πολυ κακομαθε .Αντε να αρχισει παιδικο μπας και στρωσει.

Την καλημερα μου σε ολες.

Μαμαλευτερακι να το χαίρεσαι το Λευτεράκη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GiovannaXA, έτσι είναι τα άσχημα όνειρα, όλη μέρα σου επηρρεάζουν τη διάθεση, χαλάρωσε σιγά-σιγά καθώς περνάει η μέρα θα φεύγει από μέσα σου. Σε καταλαβαίνω.

Τελικά είναι πολύ βροχερά σήμερα.

Κορίτσια ωραίο πράγμα να μη δουλεύεις.

Καλή μας μέρα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα κοριτσακια...

Σουλιτσα η ηλικια των παιδιων μας ειναι η πλεον απαιτητικη....εχει ολες τις αφησει βλπεω ολες τις ελπιδες σου στον παιδικο....

giovanna μην κολλας βρε σε ονειρα,απολαυσε την χαλαρη σου μερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ξέρετε τι; Είδα ότι μου έλειπε ένα δόντι και τώρα είμαι λίγο στην τσίτα για το τι θα συμβεί, τι θα ακούσω.....νιώθω λίγο άβολα. Ελπίζω να μην βγει.....

Φιλάκι έχεις άδεια και εσύ; Εγώ θα έχω από 29/12 έως 7/1.

Σούλα είναι απαιτητικά τα μικρά μας, αυτό είναι γεγονός. Η Αλεξάνδρα έχει κολλήσει κάθε απόγευμα με την Ντόρα και αν δεν βάλουμε dvd γίνεται χαμός.

Ηλιάννα να σου ζήσει ο Λευτέρης. Χρόνια του Πολλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Delenaki καλά αποτελέσματα στον καινούριο γαστρεντερολόγο, ελπίζω να βγάλετε άκρη..περιμένουμε νέα σας.

Μαρακι θα περασουν σε λίγο καιρό όλες αυτες οι ενοχλήσεις, ευχομαι μονο να είναι συντομα!!Σε μια εβδομάδα έχεις γιατρό ετσι;;Περιμενουμε τα νεα σας...

Οσο για τα σχόλια σας στο ατομο μου σας ευχαριστω πολύ αλλα τα φαινόμενα απατουν,μου εχουν μεινει κάποια κιλάκια, αλλά είμαι ψηλή κι αυτο με σωζει...;);)

Πετρούλα μου δεν το βλέπω να περνάνε..όσο περνάει ο καιρός όλο πιο έντονες γίονονται..τεσπα,το έχω ξαναπεράσει, ελπίζω να πάει καλ΄αόπως και στην Εύα και να μην έχουμε προωρους τοκετούς...(φτου φτου μακριά.) Και ναι την Τρίτη έχω γιατρό!

Όσο για τα σχόλιά μας θα σου πω να αφήσεις τις μετριοφροσύνες! Παραδέξου το καλέ, είσαι μια ΘΕΑ! Πως να το κάνουμε???

Μαρινάκι μου τέλεια τα μελομακάρονά σου!!! Μπράβο! Και του χρόνου!

Armaki πλησιάζει η 21 ξαναλέω! Το στοίχημα!!!!!!! Περιμένουμε να μάθουμε!

Γεια σου βρε Ελένη μου! Καλέ ακόμα και την ημερομηνία θυμάσαι??? Τι γλυκό!! Εχουμε και το στοίχημα, φυσικά! Με τόση αγωνία που έχω με τις συσπάσεις το φύλο το έχω αφήσει στη μοίρα του..:lol: Για να δούμε όμως ποιες θα πέσουν μέσα???

Γιατί; με την Εύα την είχες βγάλει στο κρεβάτι μέχρι τέλους;;; Μη μου πεις.

Oh yes! Στο λέω! Βόλτες μόνο σε σπίτια και φαγητό χωρίς καθόλου περπάτημα και ακόμα και όταν μπήκα στο μήνα μου την πρώτη βδομάδα με έβαλε ξανά ξάπλα...

Χάρηκα πολύ με το δερματικό της Ναταλίας! Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να σας αποχαιρετά μια για πάντα αυτό το θέμα!

Ρε Αρμακι τελικως πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσακι και εγω θα μεινω με την απορια μετα απο 2 εγκυμοσυνες πως ειναι οι συσπασεις ...Ειμαι περιπτωση εγκυμονουσα !!!εφτασες ομως στην μεση ολα καλα!!!

Φτου φτου φτου κοριτσάκι μου! Άστο μη το μελετάς...Δεν είσαι περίπτωση, εγώ είμαι άτυχη..οι περισσότερες έγκυες εργάζονται, κανουν δουλειές, εγώ είμαι η περίπτωση που ακόμα και με ξάπλα έχω συσπάσεις..:lol: Τι να κάνουμε, δεν πειράζει, αυτά όλ αμε το που βγαίνει το μπεμπέ ξεχνιούνται!

Κικο μου τι γίνεται?? Πως τα πας με τα δυο? Μπήκατε σε σειρά? Καλή αρχή με το κόψιμο της πιπίλας! Σε βρίσκω πολύ θαρραλαία που διάλεξες αυτή τη φάση για να την κόψεις. Απ'ότι έχω διαβάσει δεν θεωρείται καλή περίοδος να την κόβεις όταν έχει έρθει νέο μέλος στο σπίτι..Βέβαια έχουμε πει σε όλα τα θέματα όλα είναι θεωρίες και σημασία έχει η αντίδραση του παιδιού! Ελπίζω να καταφέρει σύντομα να κοιμάται εύκολα!

giovanna μου κι εγώ αυτόν τον καιρό όλο παλιοόνειρα έχω. όταν δω κάτι πολύ κακό το λέω αμέσως μόλις ξυπνήσω στον καλό μου και έτσι το βγάζω από το μυαλό μου.

Σουλίτσα έτσι είναι..όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο απαιτητικά και φυσικά θέλουν όποιον τους βολεύει! Εγώ γελάω πολύ με κάτι τέτοια! :lol:

Κια ναι, μετά από προσπάθεια μιας ώρα θα ποστάρω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πωπω βρε αρμακι τραβας ζορι βρε κοριτσακι ...ολα θα πανε καλα...ο καιρος θα περασει νερο ..τωρα που εισαι ξαπλα ποιος προσεχει την ευα??

Παιδια η ζωη της νοικοκυρας ειναι βαρετη...ναι μεν περναει η μερα μιας και το σπιτι εχει πολλες δουλειες αλλα μονοτονη...ρε παιδι μου πας γραφειο τσακωνεσαι με τον πελατη και ερχεσαι στα ισια σου...τωρα με τα δυο να δουμε πως θα ειναι ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Πηζωωω!

Θα σχολιασω αργοτερα.

Μονο αυτο θα πω...

Ιωαννα πρεσεξε με!!!! θα σε περιμενω μεχρι τελος Γεναρη αν συνεχισεις να λες οτι η ζωη στο σπιτι με τα δυο ή εστω με ενα ειναι μονοτονη θα κανω το μεγαλο βημα...χαχα

Λατρευω τη μονοτονια σε αυτη τη φαση αλλα που να τη βρω...

C U LATER

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Joa μου εντάξει μπορεί να φαίνεται τραγικό αλλά δεν είναι και τόσο..στην Εύα δηλαδή ήμουν πολύ χειρότερα που ήμουν μόνη μου. Τώρα με την Εύα όλα είναι διαφορετικά. Μια ατάκα της φτάνει για να μου φτιάξει όλη η μέρα. Ενταξει τρώω και κάτι φρίκες αλλά τι να κάνω?Πιο πολύ με πιάνουν τύψεις για την Εύα...η κλεισούρα για μενα δεν με νοιάζει.

Τις τελευταίες βδομάδες που νιώθω το μωρό έχω χ@#τει από τη χαρά μου!

Όσο για την Εύα όταν είμαι πολυ χάλια έρχεται η μαμά μου και πρωί και απόγευμα. όταν είμαι καλύτερα, καθόμαστε τα δυο μας. Κλασσικά, κάνουμε χειροτεχνίες, ζωγραφιές, τραγούδια, ήπια πράγματα που ευτυχώς της αρέσουν..Φαντάσου ότι ακόμα κι αν κάνει ζημιές και πετάει πράγματα μου λέει ''δεν πειράζει, θα τα μαζέψω εγώ να μην σκύβεις εσύ!'' :mrgreen:

Ε, λιωνωωωωωωωωωωωω!!!! Από Παρασκευή απόγευμα και όλο το σκ είμαστε με τον καλό μου οπότε έτσι πάνω κάτω τα βγάζουμε πέρα..

giovanna κι εγώ κάθε φορά που βλέπω αυτό το όνειρο τρομάζω τελικά όμως ποτέ δεν μου έχει βγει και τις περισσότερες φορές φαίνεται ότι το βλέπω όταν έχω πονόδοντο ή όταν έχω εκκρεμότητες με τον οδοντίατρο!

Διαφημίσεις

Eυτυχως ειναι βολικη η Ευουλα αρμακι μου...ολα θα πανε καλα !!!!!!αντε και σε λιγες μερες θα μαθουμε αν οντως κυοφορεις τον γιο !!ετσι λεω εγω!!!

Εμενα ο χρηστος θελει και αγκαλιες και ειναι και 15 κιλα ο ατιμος(οταν ηταν μωρο δεν ηθελε αγκαλιες γκρ...)...χθες τον πηγα αγκαλια μεχρι το σχολικο ....πιστευω οτι το μωρο θα μου φανει πουπουλο!!!!

Αυριο εχουμε εμβολιο ..θα μας φαει ζωντανους και την παιδιατρο μαζι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι Ιωάννα μου ευτυχώς είναι καλόβολη..νομίζω όμως ότι θα τα βγάλει μαζεμένα όταν θα έρθει το μπεμπε! :lol:

Αγκαλιές ε? Πω πω! Πως μπόρεσες βρε Ιωάννα μου? Αλλά και τι να κάνεις..?

Άντε καλή επιτυχία στο εμβόλιο!

Μαράκι μου πολύ γλυκό το κοριτσάκι σου!!!Παντως οντως παει η μιση εγκυμοσύνη.

Πω πω ποτε ηταν που μας το ανακοίνωσες ..(τωρα θα μου πεις Σουλίτσα για εσας περναει αλλα εγω ξερω ).

Παντως εγω σε αδερφούλα για την Ευα πονταρω και περιμενω να κερδίσω!!!!

Ιωάννα μου ετσι με τις αγκαλίτσες .

Η δικια μου οποτε την συμφέρει ειναι μεγαλη και δεν θελει αλλα οποτε της καπνίσει δεν κατεβαίνει.

Ας πουμε στην συναντηση μας με τα κορίτσια με εσκασε .Ηθελε συνεχεια αγκαλια.

Εμ μετα πως να μην πονεσουν τα χερακια μου (και ας λεει η ελενη οτι φταιει η αγκαλιτσα που πηρα τον γρηγόρη).

Παντως κορίτσια η δικιά μου ίσως και επειδη ειναι συνεχεια με παπουδογιαγιαδες ειναι πολύ κακομαθημένη.

Οχι μονο απο μενα και τον πατερα της ακουει , αλλα αμα την πιασει η χαζομαρα σε τρελαινει.

Α Ιωάννα μου ξεχασα να σου απαντησω.Δεν περιμένω και τοσα πολλα από τον παιδικό αλλα ελπίζω ότι καποια βασικα θα τα μαθει.

Δλδ να βελτιωθούμε λίγο στο θεμα του φαγητού και επειδη εκει θα πρεπει να μοιραζεται και με αλλα παιδακια καθως και να υπακουει σε συγκεκριμενους κανονες να διορθωθει λιγο η συμπεριφορα της.

Να πω επίσης ότι είμαστε 4η μέρα χωρίς πιπίλα ναι καλά διαβάζετε , κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να την κόψουμε αν και ο κακομοιρούλης δεν την ζητάει καθόλου αλλά βρε κορίτσια πείτε μου και εσείς απο την εμπειρία σας γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί καθόλου χωρίς την πιπίλα:confused:είναι συνέχεια σε υπερένταση , χθες το βράδυ μας κοιμήθηκε 2 η ώρα, λέτε να παίζει ρόλο το κόψιμο της πιπίλας:confused:

Κικιτσα μου κι εμενα δεν την ζητουσε καθόλου και πιστευω ειστε σε πολύ καλό δρόμο ωστόσο σιγουρα μια ανησυχια στον υπνο θα την εχει..Ο Αναστασης δεν την ζητησε την ωρα του υπνου αλλα οταν με την πιπιλα κοιμοταν σε 5' , χωρις την πιπιλα εκανε και μισαωρο να κοιμηθει και μαλιστα στριφογυρνουσε ολη την ωρα στο κρεβατακι του..

Γυρω στο μηνα εστρωσε ομως..

Αλλά της έκανε τουλάχιστον το δερματικό τεστ, όπου το πέρασε αέρα!!!!!!! Δεν αντέδρασε καθόλου το δέρμα της!!!

Μπραβο στο Ναταλάκι!Καλα αποτελέσματα και στις υπόλιοιπες εξετασεις και να δωσεις ενα φιλακι στην κοριτσαρα σου!

Πετρούλα είναι η 2η κουτσουκέλα του Αναστάση :P:p:p Πόσο ακόμα να αντέξει το κοριτσάκι μου; :lol::lol::lol::lol:

Εεεεε ειναι λίγο μπερμπαντακος αλλα ειναι μικρος ακομη, θα στρωσει που θα πάει...:tongue::tongue:

τεσπα,το έχω ξαναπεράσει, ελπίζω να πάει καλ΄αόπως και στην Εύα και να μην έχουμε προωρους τοκετούς...(φτου φτου μακριά.) !

Μη λές τετοια βρε Μαρία..αυτα σκεφτεσαι;;;Για ηρεμησε λίγο και απόλαυσε την εγκυμοσυνη σου ακομη και με ξαπλες, να ειναι καλά οι μανουλες μας δεν μας αφηνουν...

Δεν περιμένω και τοσα πολλα από τον παιδικό αλλα ελπίζω ότι καποια βασικα θα τα μαθει.

Δλδ να βελτιωθούμε λίγο στο θεμα του φαγητού και επειδη εκει θα πρεπει να μοιραζεται και με αλλα παιδακια καθως και να υπακουει σε συγκεκριμενους κανονες να διορθωθει λιγο η συμπεριφορα της.

Σουλα αν και σε ρωτησα, μετα τις γιορτες ξεκινατε και εσεις, μαζι με το Βατραχακι;;;

Εγω πήρα σημερα τηλέφωνο και τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα..

Απο τις 4 μονιμες βρεφονηπιοκομους η μια εφυγε λόγω κύησης και εχουν μεινει 3 ατομα, χωρις καθολου συμβασιουχους, να φροντισουν 60 παιδακια..

Ειναι ηδη σε αναμονη 7 παιδακια πριν απο εμας και μου ειπε η διευθυντρια οτι εχει παγωσει το θεμα γιατι για να πάρει καινουριο παιδακι ή θα πρεπει να διαγραφει καποιο ή να πάρουν ατομο με συμβαση ανω των 4 μηνων (ζησε μαη μου!!) κι ετσι οπως ειναι τα πραγματα με την αλλαγη της διοικησης και τα νεα δεδομενα του Καλλικρατη δεν υπαρχει τετοια περίπτωση:?:???:

Μου είπε θα κανει οτι περναει απο το χερι της αλλά δεν βλέπω να εχει και πολλές επιλογες..Θα παω τη Δευτερα για να καταθεσω την αίτηση, να τα πούμε κι απο κοντα και θα είμαστε στην αναμονη..Ας ελπίσουμε να μας εχουν ειδοποιήσει μεχρι να ξεκινησω δουλεια-Ιούνιο δλδ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Φιλάκι έχεις άδεια και εσύ; Εγώ θα έχω από 29/12 έως 7/1.
Άδεια δεν έχω αγάπη μου, ούτε μια μέρα υπόλοιπο για το 2010, αλλά κάνω κι εγώ απεργία.
Σούλα είναι απαιτητικά τα μικρά μας, αυτό είναι γεγονός. Η Αλεξάνδρα έχει κολλήσει κάθε απόγευμα με την Ντόρα και αν δεν βάλουμε dvd γίνεται χαμός.
Χμμμμ, κι εμένα έχει αρχίσει το κόλλημα με την τηλεόραση, Στούαρτ Ποντικομικρούλης, Πολικό Εξπρές, Μπαμπούλας ΑΕ κ.α., μάλιστα ζητάει και ποπ-κορν και της φτιάχνω. Στεναχωριέμαι να κολλάει τόσο με την TV αλλά δεν φταίω παρά μόνο εγώ που ώρες-ώρες για να την ξεφορτωθώ εκεί την παρκάρω... Καλά να πάθω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...