Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλακι καλα μου ακουγονται τα αποτελεσματα ε?Αντε με το καλο και τα αλλα.

Για τη συναντηση-παρτυ εγω ειμαι μεσα σιγουρα φτανει να βρουμε ημερομηνια εδω που φτασαμε...

Θετω ψηφοφορια

Σαββατο ή κυριακη?

Πρωι ή απογευμα?

Τη βδομαδα αναμεσα σε χριστουγεννα και πρωτοχρονια ποιες μπορειτε καθημερινη απογευμα?

Αν απαντησετε αμεσα οι ενδιαφερομενες θα κανω την ερευνα μου σε αυτα που ξερω και σας λεω αμεσα.Αν εχετε κατι να προτεινετε πειτε το!!

Αντεεεεεε σβελτα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

έχετε δεί τη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση του parents? http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1822218&postcount=1

Αύριο το απόγευμα είναι.

Κι εμείς ελεύθεροι είμαστε εκτός από παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Εκτός απροόπτου βέβαια.. Σήμερα σταματάμε και την αντιβίωση, οπότε είμαι επιφυλακτική!

filaki thumbs up! λίγη υπομονή και θα φαγωθούν και οι φακές!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Φιλενάδες γεια σας και πάλι! Πήγαμε με τη μικρή σουπερ γιατί δεν κρατιέται με τίποτα στο σπίτι πια! Ορίστε να σας τρατάρω το κατιτίς μου:

post-16019-14825440638714_thumb.jpg

Μαρίζα είναι θετικό που η μικρή δεν αντέδρασε στο δερματικό τεστ, να δεις που έχει αρχίσει και τις ξεπερνάει τις παλιοαλλεργίες!

Κίκο μου στην ηλικία που είναι τα παιδιά μας, αδύνατον να μην υπάρχει ένα σχετικό πρόγραμμα στο σταθμό, αλλιώς θα βαριόντουσαν και δεν πρόκειται να καθότανε. Τελικά μας στείλανε και εμάς πρόγραμμα του σταθμού για γιορτές, όχι κάτι ιδιαίτερο, το Σάββατο θα έχουν έναν Άγιο Βασίλη να μοιράσει δώρα στα παιδιά και να φωτογραφηθεί μαζί τους και ταυτόχρονα θα έχει bazaar για το Χαμόγελο του παιδιού, μέχρι αύριο επίσης μας είπαν αν θελουμε να δώσουμε ένα στολίδι από το σπίτι στα παιδιά για να νιώσουν ότι συμμετέχουν καλύτερα στο στόλισμα του δέντρου του σχολείου που θα γίνει αύριο και 4 Γενάρη θα φτιάξουν όλα μαζί Βασιλόπιττα και θα συζητήσουν πώς πέρασαν τις γιορτές. Το καλύτερο όμως είναι το χαρτί μας το έστειλαν σήμερα και εμείς κανονίζουμε να λείψουμε το Σκ οπότε δε θα πήγαινε στις εκδηλώσεις το Σάββατο! Μάλλον θα τον στείλω με τη μαμά μου!

Για τη συνάντηση του πάρεντς αύριο, αν ψήνεται καμία άλλη μου φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά μην πάμε και είμαστε μόνοι μας! Για τη δική μας τη συνάντηση αν κατάλαβα καλά λέμε την εβδομάδα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ε?Λογικά μέσα είμαστε, λίγο δυσκολεύουμαι για τις 26 (Κυριακή) και 29 του μήνα, αλλά αν κανονιστεί θα το ρυθμίσω κι εγώ κάπως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Είστε όλες καλά;. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείτε για τίποτα.....έτσι ένιωσα,έτσι έκανα.

Joa ξεκουράσου λίγο και απόλαυσε την πρωινή ηρεμία στο σπιτάκι σου όταν λείπει ο Χρηστάκος. Άσε τις δουλειές γιατί δεν τελειώνουν ποτέ.

Άρμα μου ταλαιπωρείσαι και εσύ. Έχεις όμως κιόλας φτάσει στα μισά. Κάνε υπομονή και θα τις χαρείς τις βόλτες σου.

Κα Φωτεινή πώς είστε σήμερα; Πονάτε ακόμη; Που είχατε πρόβλημα; Και εμένα που και που με ενοχλεί ακόμα το πόδι μου από το χτύπημα. Είναι λογικό; :confused::confused::confused:

Deleni η Αναστασία σου είναι σκέτη κούκλα. Μπράβο της που είπε και το ποίημα. Και εμείς έχουμε γιορτή την Παρασκευή και ανυπομονώ. Όσο για το Γιαννάκη σου, δοκίμασε αυτά που σου είπε η Άρμα. Συζήτησέ το όμως και με το νέο γαστρεντερολόγο μήπως και έχει και κάτι άλλο να σας προτείνει.

Κίκο μου εννοείτε πώς έχουν κάποιο πρόγραμμα οι παιδικοί. Φυσικά όλα γίνονται με τη μορφή παιχνιδιού. Νομίζω πώς διαφορετικά θα βαριόνταν περισσότερο τα παιδιά.

Μαρίνα όταν τελειώσεις με τις μαγειρικές στο σπίτι σου πέρνα και από εδώ. :wink::wink::wink:Εγώ έφτιαχνα κάθε χρόνο μελομακάρονα, αλλά φέτος νιώθω πολύ κουρασμένη :(:(

Φιλάκι είναι θετικό ότι υποχωρούν οι αλλεργίες. Σιγά - σιγά όλα θα φτιάξουν. Κάνε λίγη υπομονή.

Πετρούλα είναι η 2η κουτσουκέλα του Αναστάση :P:p:p Πόσο ακόμα να αντέξει το κοριτσάκι μου; :lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

[ATTACH]1141[/ATTACH]
Μαρινάκι, η εικόνα δεν είναι παρά επαγγελματική, εύγε, χόρτασα εγώ και μόνο που τα είδα, κι η παρουσίαση σου σκίζειειει! Και του χρόνου!!!
και ταυτόχρονα θα έχει bazaar για το Χαμόγελο του παιδιού, μέχρι αύριο επίσης μας είπαν αν θελουμε να δώσουμε ένα στολίδι από το σπίτι στα παιδιά για να νιώσουν ότι συμμετέχουν καλύτερα στο στόλισμα του δέντρου του σχολείου που θα γίνει αύριο και 4 Γενάρη θα φτιάξουν όλα μαζί Βασιλόπιττα και θα συζητήσουν πώς πέρασαν τις γιορτές.
Τί παζάρι θα έχετε για το Χαμόγελο; Εμάς μας κάλεσαν τις μαμάδες να στείλουμε από την Παρασκευή ένα γλυκό, σπιτικό βέβαια (η γιορτή θα είναι Σάββτο και σ' εμάς) τα οποία θα πωλούνται στη γιορτή για 5 ευρώ το κομμάτι, συγγνώμη είναι λίγο μεγάλο το ποσό ή εμένα μου φαίνεται;;; Παρόμοια γιορτινά προγράμματα έχουμε κι εμείς, ανταλλαγή δώρων των παιδιών στη γιορτή του Σαββάτου (κόστος δώρου 5-10 ευρώ), κάλαντα στη γειτονιά, το πρωινό του Άη-Βασίλη, θα φτιάξουν Βασιλόπιτα κτλ.! Το δε σχολείο είναι στολισμένο εδώ και πολύ καιρό κι ακόμα στολίζουν και στολίζουν και στολίζουν, μου αρέσει!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

5 ευρώ το κομμάτι??? Μα τι γλυκό θα είναι αυτό?

Παραείναι τσιμπημένο μου φαίνεται! Εμάς δε μας είπαν κάτι τέτοιο να στείλουμε (μάλλον ξέρουν ότι δεν το πολυέχουμε!!!χιχιχι!), τώρα τι θα πουλάνε στο bazaar φαντάζομαι πραγματάκια που έφτιαξαν οι δασκάλες ίσως με τα μεγαλύτερα παιδιά...ιδέα δεν έχω! Το σκέφτεσαι εσύ καθόλου για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ του πάρεντς?

mGKop3.png60Jvp3.png

5 ευρώ το κομμάτι??? Μα τι γλυκό θα είναι αυτό?

Παραείναι τσιμπημένο μου φαίνεται! Εμάς δε μας είπαν κάτι τέτοιο να στείλουμε (μάλλον ξέρουν ότι δεν το πολυέχουμε!!!χιχιχι!), τώρα τι θα πουλάνε στο bazaar φαντάζομαι πραγματάκια που έφτιαξαν οι δασκάλες ίσως με τα μεγαλύτερα παιδιά...ιδέα δεν έχω! Το σκέφτεσαι εσύ καθόλου για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ του πάρεντς?

Μαρίνα για το χαμόγελο θα είναι τα 5 ευρώ αλλά είναι πολλά νομίζω. Anyway, ψιλοψήνομαι για αύριο για το πάρτυ του parents, είναι και στον Πειραιά, αλλά δεν ξέρω σίγουρα. sunsun, εσείς θα έρθετε άραγε;

sunsun, γιατί πήρε αντιβίωση η μικρή;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας όσον αφορά τον παιδικό , θα το ψάξω περαιτέρω απλά ήθελα να πάρω μια πρώτη γνώμη απο εσάς τις έμπειρες, όσο για την πιπίλα δεν θα το βάλω κάτω , άπαξ και έγινε η αρχή θα το συνεχίσω εκτός και αν μας βάλει ο μικρός κάτω με την αυπνία του.

Σήμερα τελικά έφτιαξα το κέικ , ναι ναι μετά απο 3 μέρες επιτέλους το βούτυρο βρήκε το δρόμο του, το επόμενο βήμα είναι τώρα οι κουραμπιέδες αλλά δεν ξέρω αν θα τους φτιάξω φέτος ή απο του χρόνου.

Φιλάκι είναι πολύ σημαντικό ότι δεν αντέδρασε η μικρή στο δερματικό τέστ, είναι ένα πρώτο βήμα και μακάρι να συνεχίσετε έτσι.

Μαελενίτσα δεν ήξερα ότι είχατε κόψει και εσείς πιπιλίτσα , πολύ χαίρομαι που ο γρηγοράκης πάει σούπερ με τις τσιρίδες και απο ότι λένε τα κορίτσια στη συνάντησή σας το ζουζούνι σου ήταν τζέντλεμαν.

Μαρίνα απο εμφάνιση τα μελομακάρονα σκίζουν όπως επίσης και οι κουραμπιέδες του Βατραχάκι μην ξεχάσω να πω απο γεύση όμως δεν ξέρω , θέλω κέρασμα για να μπορώ να εκφέρω γνώμη.χιχι

Ριτάκι για τη συνάντηση εγώ θα μπορούσα τις μέρες που αναφέρεις και καθημερινή και σαββατοκύριακο αν είναι όπως σου είχα πει προς τα μέρη μας, τι λέτε για το kwaba ;;;;μη βαράτε , σας πέφτει μακριά έ;;;

Κικο μου καλησπέρα και τι χαρά σε πετυχαίνω μέσα!

Την πιπιλίτσα έχει πολλούς μήνες που την κόψαμε! Την πάνα πάλι όχι δυστυχώς........

Πολλά φιλιά και θα προσπαθήσω να σου βάλω καμιά φωτο να μας καμαρώσεις ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κοριτσάκια μου και kwaba κι ότι θέλετε μέσα είμαι.

Μαρίνα, εγώ για αύριο πρωί έχω κανονίσει να είμαι Πλ. Μέμου στον Κορυδαλλό, αλλά κάτι ψιλές βροχούλες βλέπω τώρα στο meteo κι 9 βαθμούς μέρα μεσημέρι, οπότε δεν ξέρω... κι έλεγα να σε καλέσω να έρθεις βόλτα. Θα τα πούμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...