Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να 'σαι καλά σούπερ μαγείρισσα! Στο επόμενο τοπ σέφ ή όπως το λένε τέσπα γιατί τα μπερδεύω σε θέλω πρώτη! Μη φέρνεις αντιρήσεις, είναι δύσκολες οι εποχές και αν το έπαθλο -που θα το πάρεις στα σίγουρα- είναι ένα καλό χρηματικό ποσό σε χαλάει???

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι Μαρινα μου καθολου δε με χαλαει...αυτο το ειχα σκεφτει και αν δεν ειχαν τον εγκλεισμο σε σπιτι(που δεν παιζει να κανω με τιποτα)θα ειχα δηλωσει συμμετοχη..ειδικα με κατι πιτσες που ειδα εχθες για λιγο να φτιαχνουν...της κακιας ωρας.. θα τους ετρωγα λαχανο.χαχα

(Μεταξυ μας ειχα και προταση για ενθετο μου σε γνωστο περιοδικο...χιχιχι)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έλα ρε Ρίτα τα καλά δε μας τα λες? Άντε κάνε τουλάχιστον το ένθετο, γιατί την άλλη φορά δεν ήθελες το γυαλί, τώρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αφού δε θα εκτεθείς στην τηλεόραση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Και για να σε προλαβω επειδη θα ρωτησεις.. και φευγω...για να καβουρντισεις το αμυγδαλο...τα αραδιαζω σε ενα

ταψακι πανω σε λαδοκολλα και τα ψηνω στο φουρνο να παρουν λιγο χρωμα οπως ειναι ολοκληρα .Προσεξε γιατι ξαφνικα αρπαζουν.

Γινεται και στο τηγανι αλλα το βρισκω πιο κουραστικο.

Σε προλαβα ετσι?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα και απο 'μένα μιας και δεν έχω πολύ χρονο , ίσα ίσα που πρόλαβα να σας διαβάσω όλες και να σχολιάσω εν τάχυ.

Να πω ότι ζούλεψα αρκετά απο τη συνάντησή σας , πολύ χαίρομαι και εγώ με κάτι τέτοια πόσο μάλλον να έβλεπα και φωτογραφίες σας. όπως και να 'χει να είσαστε καλά να το επαναλάβετε σύντομα όλες με τα παιδάκια σας.

να πω συγχαρητήρια όσες φτιάξατε τα χριστουγεννιάτικα γλυκάκια σας , εγώ έχω βγάλει ένα πακέτο βιτάμ εδώ και 3 μέρες να φτιάξω ένα κέικ και ακόμα το έχω στον πάγκο της κουζίνας , ούτε λέξη για το κέικ:tongue:.

Ιωάννα και επισήμως πια με το καλό να πάνε όλα και κοίτα να ξεκουραστείς τώρα που κάθεσαι γιατί σε περιμένει με το νέο έτος δουλειά:tongue:

Κωνκων ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση , πολύ θα ήθελα να έρθω αλλά φοβάμαι ακόμα για το μπεμπέ να σου πω την αλήθεια.

αρμά καλή συνέχεια να έχεις με την εγκυμοσύνη και το πιο βασικό είναι να καταπολεμούνται όλα τα μικροπροβληματάκια, υπομονή.

γιοβάννα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και του χρόνου να είσαστε όλοι καλά και να έχετε ότι ποθείτε.

Φιλάκι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας.

Ντελένι και του χρόνου να είσαστε καλά να γιορτάσουν πάλι τα ζουζούνια σου στο σχολείο , η μεγάλη δηλαδή γιατί ο μικρός έχει δρόμο ακόμα.

οι υπόλοιπες διαβάζω είσαστε καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα.

Εγώ χθες έκανα την πρώτη μου μεγάλη έξοδο απο το σπίτι , έβγαλα 120μλ γαλατάκι (μιλάμε αυτά τα νούμερα ήταν ανήκουστα με τον Αναστάση) και πήγα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, πήρα και το δώρο που μου ζήτησε ο μικρός απο τον Άγιο Βασίλη, τους μαρκαδόρους με το νερό και το μεγάλο πίνακα , ευτυχώς τη βγάλαμε φτηνά 29 ευρώ αλλά μέχρι εκεί θα έδινα ούτως η άλλως αφού τα βαριέται εύκολα όλα του τα παιχνίδια και μετά τα πετάει δεξιά και αριστερά.

Να πω επίσης ότι είμαστε 4η μέρα χωρίς πιπίλα ναι καλά διαβάζετε , κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να την κόψουμε αν και ο κακομοιρούλης δεν την ζητάει καθόλου αλλά βρε κορίτσια πείτε μου και εσείς απο την εμπειρία σας γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί καθόλου χωρίς την πιπίλα:confused:είναι συνέχεια σε υπερένταση , χθες το βράδυ μας κοιμήθηκε 2 η ώρα, λέτε να παίζει ρόλο το κόψιμο της πιπίλας:confused:

τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που στέλνουν τα ζουζούνια τους σε παιδικό αν τους παρέχουν πρόγραμμα για το τι θα κάνουν τα παιδιά όταν θα πηγαίνουν απο το πρωί γιατί εγώ ένας που ρώτησα μου είπαν ότι τα αφήνουν τα παιδιά να κάνουν ότι θέλουν και όσο θέλουν , δεν υπάρχουν δραστηριότητες αλλά το βασικό για αυτούς είναι να βλέπουν τα παιδιά χαρούμενα και να κάνουν αυτό που τους χαροποιεί, εμένα μου φάνηκε λίγο τραβηγμένο , αλλά πείτε μου και εσείς τα δικά σας για να τσεκάρω.

Αυτά εν ολίγοις , σας φιλώ και θα ξαναμπώ σύντομα.

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια.

Πολύ τρέξιμο είχε σήμερα η μέρα μου κι ακόμα δεν ξεμπέρδεψα να πω την αλήθεια!

Ριτάκι ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή. Θα το μελετήσω με την ησυχία μου. Για την Κυριακή το χρειάζομαι.

Μαρινάκι σε έπιασαν οι προκοπές βλέπω! Οσο για τα μελομακάρονα χαχαχα πως να σε κρίνουμε αν δεν τα δοκιμάσουμε? Στείλε σε όλες να κάνουμε την κριτική μας ;)

Giovanna μου ξέχασα να σ' ευχαριστήσω κι εγώ για το κεράκι. Βοήθειά μας!

Armaki πλησιάζει η 21 ξαναλέω! Το στοίχημα!!!!!!! Περιμένουμε να μάθουμε!

Vatraxaki σήμερα 1η μέρα στο σχολείο???? Καλή αρχή! Να μας πεις τα νεα μόλις μπορέσεις!

Μαρίζα καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας και μακάρι να έπεσαν οι τιμές!

Πριν φύγω να δώσω κι ένα φιλί στην ΚΙΚΟ.....και να πω ότι δυστυχώς κι εμείς όταν την κόψαμε την πιπίλα έτσι ήμασταν. Υπερένταση και κόψιμο του μεσημεριανού ύπνου. Τώρα κάπως επανήλθαμε. Υπομονή κάτι άλλο δεν έχω να πω.

Σας χαιρετώ για την ώρα. Πρέπει να φύγω......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ κικιτσα μου με κανεις να γραψω παλι για την πιπιλα...χαχα :tongue:

Μπραβο σας!!Με το καλο να τις πεταξετε οριστικα.Και μονο που διαβαζω οτι το προσπαθεις με το μωρο στο σπιτι εχω να σου πω χιλια μπραβο!!!

Λοιπον νομιζω οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο να αργει να κοιμηθει.Ειναι μια συνηθεια και θελει λιγο χρονο για να αλλαξει.Και ο Γρηγορης αν και πολυ μικροτερος τοτε, καθυστερουσε να αποκοιμηθει για ενα διαστημα αλλα χωρις να γκρινιαζει ή κατι αλλο οποτε σιγα σιγα θα στρωσει και ο δικος σου.Τωρα πια οταν θελει να κοιμηθει κοιμαται στο φτερο...

Δεν ξερουν μωρε να αποκοιμιουνται αλλιως για αυτο.Δωστου λιγο χρονο και κατα τη γνωμη μου, μην ενδωσεις.Μια και καλη να τελειωνεις.Οτι ειναι να περασεις θα το περασεις ειτε τωρα, ειτε αργοτερα.

Για τον παιδικο...φυσικα και μας δινουν προγραμμα δραστηριοτητων και τα ακολουθουν.Καθε αρχη του μηνα μου δινουν ενα προγραμμα για το τι θα κανουν πανω- κατω.Πχ.λιομαζωμα,γιορτουλες κτλ κλπ σας τα εχω γραψει κατα καιρους.Τα καθημερινα φυσικα δεν τα λενε αναλυτικα αλλα επιγραμματικα.Σαφως και εχουν μια σειρα.Τι παει να πει ελευθερα ολη τη μερα...?Δε με βρισκει καθολου συμφωνη αυτο.Κοιταξε και αλλους σταθμους και θα καταλαβεις σιγα σιγα τι ψαχνεις και πιο περιβαλλον θεωρεις καλυτερο για το παιδι.Η καθε μανουλα εχει αλλα στανταρτ, αλλά σιγουρα θα βρεις κατι να σου κανει κλικ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα μόλις μήπκα!

Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω κι εγώ Γιοβάνα μου και βοήθεια σου που μας σκέφτηκες και μας άναψες κεράκι. Πολύ σε ευχαριστώ, πολύ.

Ρίτα μου, εσύ παιδί μου με τις μαγειρικές σου θα πας μπροστά μην το αφήσεις. Έχουμε αστέρι στην παρέα μας!

Αrmaκι μου γλυκό, νωρίς είναι ακόμα μην απελπίζεσαι, σε λίγο θα παίρνεις την Εύα σου και το άλλο στην κοιλίτσα κι όλο βόλτες θα είστε, θα δεις. Γιατί; με την Εύα την είχες βγάλει στο κρεβάτι μέχρι τέλους;;; Μη μου πεις.

joa, ένα θα σου πω, απλά, άραξε στα κυβικά σου, χαχαχαχαχα!

κωνκων, ευχαριστούμε για την πρόσκληση, μικρούλι-μικρούλι θα βαφτιστεί! Και το όνομα αυτής; Είναι άραγε ανακοινώσιμο;

kiko μου, η κόρη μου στην τάξη που είναι τώρα, σκέψου ηλικίες περίπου 2,5-3,5 έχουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που αρμόζει βέβαια στην ηλικία τους. Φαντάσου ότι τις ώρες 9 έως το φαγητό κατά τις 12.30 εφαρμόζουν αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μας ενημέρωσαν στην αρχή της χρονιάς με ολόκληρο βιβλιαράκι με τη θεματολογία του προγράμματος αυτού: ότι μου έρχεται τώρα στο μυαλό, τα χρώματα, τα ζώα, το σώμα μας, η οικογένεια μας, το σπίτι μας, όλα αυτά σαν θεματικές ενότητες, όχι βέβαια μάθημα, εννοείται όχι, μέσα από το παιχνίδι κι από χειροτεχνία και τραγούδι κάπως έτσι σκέψου το πως γίνεται. Πολύ ευχαριστημένη ειμαι από τον παιδικό σταθμό μας, σε κάτι τέτοια είναι άψογοι κι ο νους τους στη γιορτή με όλα τα παρελκόμενα και κάθε τιμή. Η κόρη μου πήγε και την πρώτη επίσημη εκδρομή της φορώντας κι εκείνη τη φόρμα του σχολείου: σε ένα παιδικό εργαστήρι κουκλοθέατρου!

Τελευταία θα σας πω για την αλλεργιολόγο: τζίφος, τη βρήκε πολύ συναχομένη και με βήχα και με μια μικρή επεφυκίτιδα, γκρρρρρ, μα πού τα βρήκε όλα αυτά ξαφνικά.........., κι έτσι δεν ήθελε να είναι σε τέτοια φάση για να δοκιμάζει τις φακές. Αλλά της έκανε τουλάχιστον το δερματικό τεστ, όπου το πέρασε αέρα!!!!!!! Δεν αντέδρασε καθόλου το δέρμα της!!! Αλλά, δε θα τις φάμε ακόμα στο σπίτι, θα προηγηθεί σε κάθε περίπτωση η δοκιμασία στο νοσοκομείο κι ύστερα θα έχουμε το τελικό OK. Τέλος, μας έγραψε τις νέες αιματολογικές που πρέπει να κάνει η Ναταλία!!! Άντε, καλά μας αποτελέσματα!!!!!!!

Σας φιλώωωω!!!!! Τα λέμε μετά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να μαι παλι ...πολυ ωραια μερα σήμερα..τελειωσα ολες τις εξωτερικες δουλειες μου και αυριο αναμενεται μια χαλαρη μερα!!!

Ρε Αρμακι τελικως πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσακι και εγω θα μεινω με την απορια μετα απο 2 εγκυμοσυνες πως ειναι οι συσπασεις ...Ειμαι περιπτωση εγκυμονουσα !!!εφτασες ομως στην μεση ολα καλα!!!

Κικο μου για πιπιλα εμεις την εχουμε κοψει 2 φορες (την πρωτη φορα την ξαναδωσαμε λογω εγκαυματος)...και στις 2 το πρωτο 20ημερο ειχαμε δυσκολια να τον παρει ο υπνος ενω με την πιπιλα κοιμοταν στο λεπτο ..τωρα πια μετα απο 6 μηνες που την εχουμε κοψει δεν εχουμε θεμα με τον υπνο..θελει λιγο υπομονη και επιμονη..

Οσο για τον παιδικο ...στην ηλικια των παιδιων μας σαφως και δεν μπορουν να εχουν πολλες χειροτεχνιες αλλα σαφως ο καθε παιδικος εχει καποιο προγραμμα ...ειτε ζωγραφικη , ειτε χορος και τραγουδι ειτε ομαδικα παιχνιδια...Το να τα εχουν ολη μερα ελευθερα να παιζουν δεν μου κανει για παιδικος σταθμος αλλα περισσοτερο για παιδοτοπος...και παλι ειναι τι ζηταει ο καθε γονεας απο ενα παιδικο...

Μαρινακι ηταν να μην παρεις φορα ..μεχρι και διπλες και βασιλοπιτα σε βλεπω να κανεις!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Φιλακι ακουγονται καλα τα αποτελεσματα απο το δερματικο τεστ με το καλο και οι αιματολογικες!!!
Ε, καλά, για τις φακές μιλάμε... αλλά κάτι είναι κι αυτό!

Και κάτι άλλο: ρίτα, τί θα γίνει; Θα το οργανώσουμε το πάρτι;;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

A και μιας και πήρα φόρα να συμπληρώσω ότι μετά την αλλεργιολόγο, που ξεμπλέξαμε πολύ γρήγορα, είπαμε πού να πάμε πού να πάμε που να είναι γιορτινά κι εμείς επιλέξαμε Φλοίσβο... η μέρα υπέροχη κι η θάλασσα... κρίμα δεν είχα τη φωτογραφική μου μαζί... Αλλά από Χριστουγεννιάτικο πνεύμα... δεν το βρήκαμε... τα σχετικά παιχνίδια ηταν όλα κουκουλωμένα... μάλλον απόγευμα ξεκινάνε αυτά. Αλλά φάγαμε πολύ-πολύ-πολύ ήλιο κι είχαμε τον γνωστό παιδότοπο σχεδόν μόνο για πάρτη μας, χιχι!

Τώρα κορίτσια μου το τζάκι φουντώνει και πυρώνει για να δεχτεί σε λίγο κάτι πανσετάκια και μπριτζολάκια και μμμμμμμμμμμ μου τρέχουν τα σάλια! Κοπιάστε, θα φάμε καλά, χιχι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...