Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω ειμαι!!!με αφηνετε?αχ ποιος ξυπναει το πρωι στις 6???

αλλα μου αρεσετε και την ημερα δεν σας βλεπω πολυ...

λοιπον εγω το ειπα στην ριτα να παει στην μενεγακη που ζηταει μαγειρισα και οχι επαγγελματια.σε καποια φαση ζηταγε και τηλεθεατριες.αν της στειλεις

μια φουντουκοπιτα που τρελενεται κιολας ,να δεις πως θα σε προσλαβει.:lol::lol::lol:

εγω δεν κανω πλακα παντως.δεν καταλαβα!!η αργυρω τι παραπανω εχει???

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε πες αν εχεις απορια να σε βοηθησω ...

απλα κανεις κοπι τη διευθυνση που σου ειπα και επικολληση στο κουτακι που θα σου βγαλει αν πατησεις το τριτο κουμπακι πανω απο το χωρο του σχολιου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

το χω το χω ριτα μου....πηγαινε εσυ και θα ερθω εγω σιγουρα...:lol::lol::lol:

πετρουλα μου η μικρη ξυπναει στις 7 για γαλα κ κλαιει κ μετα ειμαστε στο ποδι.οποτε ξυπναω εγω στις 6 με 6,30 και της το δινω κοιμισμενη και ξανακοιμομαστε μεχρι τις 8 (οσο μπορω)

πολλες φορες ξυπναει κ κλαιει που φευγει ο μπαμπας της και δεν το αντεχω ουτε εγω ουτε ο συζυγος.γι αυτο θελω να κοιμαται εκεινη την ωρα!

προχθες πηγα σεμιναριο και μιλησαμε για τα ορια στα παιδια μας!μας ειπε οτι μπαινουν απο 8 μηνων στα μωρα μας και δεν εχει σχεση με την αγαπη!χαδια κα φιλια δωστε αφθονα αλλα τα ορια ορια!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

προχθες πηγα σεμιναριο και μιλησαμε για τα ορια στα παιδια μας!μας ειπε οτι μπαινουν απο 8 μηνων στα μωρα μας και δεν εχει σχεση με την αγαπη!χαδια κα φιλια δωστε αφθονα αλλα τα ορια ορια!

ακριβως ετσι ..αυτα που λεγαμε τις προαλλες..

Συμφωνω και ζηλευω θελω και εγω τετοιο σεμιναριο...

πετρουλασ μαλλον εβαλες το λινκ και οχι το url της φωτο..

Δε πειραζει το εβαλα εγω απο κατω και θα τα διορθωσει αυριο ο διαχειριστης!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αα κοριτσια κατι τελευταιο...ποση ωρα παιζεται με τα παιδακια σας?εννοω κατω στα χαλια κλπ.

ππροσπαθω να παιζω αρκετα Λαζαρενια μου..βεβαια τωρα τελευταια απασχολειτε ευτυχως αρκετα μονος του και ετσι τον αφηνω ελευθερο οποτε ομως μου δειξει να κατσω μαζι του καθομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα αν δε λυθεί το πρόβλημα, επειδή εχεις πρόσβαση εσύ στο ΜΑΣΑ, αν γίνεται πάρε τη φωτο απο εδώ και βαλτην εκεί...

Στο εφτιαξα εβαλα σχολιο απο κατω μη σε νοιαζει θα του πω αυριο να το διορθωσει.

Σου χρωσταω την αφεντομουτσουναρα μου αλλα τωρα νυσταζω αυριο θα σου στειλω πμ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σεμιναριο σιγουρα θα εχει και εκει.θα σου στειλω πμ με πληροφοριες.

εγω παιζω αρκετη ωρα αλλα την αφηνω και μονη της γιατι μας ειπε η ψυχολογος στο σεμιναριο οτι πρεπει να καθονται να παιζουνμονα τους για να εξελιξουν την παιδικη τους φαντασια.ειναι καλο.εγω ενιωθα τυψεις οτι δεν της εδινα αρκετα.

πολλες φορες επειδη κανουμε δουλειες μαζι .κι αυτο παιχνιδι δεν ειναι?

σημερα που ημουν σε μια αλλη φιλη ερχοταν συνεχεια στα ποδια μου και με τραβαγε.επαιζα μαζι της αλλα η κοπελα μου ειεπ οτι να την αφησω να παιξει με το παιδακι της γιατι ετσι κοινωνικοποιειται.και την αφησα.εκανα καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...