Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα στο ερηπωμένο καφέ μας!!! Τι κάνετε? Εγώ τα ίδια, όπως τα ξέρατε..συσπάσεις, κρεβάτι, μετά πάλι όρθια, πάλι ξάπλα κτλ...Το Ευάκι μου μια χαρά!

Είδα την συνάντησή σας, είστε φοβερές όλες! Τι να πω? Ζήλεψα πααααααρα πολύ!

Φιλάκι μην ανησυχείς, δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο πια να βλέπουμε τέτοιες ακτινογραφίες περισσότερο σε νεαρά άτομα παρά σε μαγαλύτερους...Κι εγώ σε ηλικία 24 είχα εικόνα στις ακτινογραφίες 50χρονης...Η καλύτερη λύση είναι η σωστή γυμναστική. Καλά αποτελέσματα στο Ναταλάκι!

deleni μπράβο στην Αναστασία! Φαν΄ταζομαι το καμάρι σου!!! Άντε και του χρόνου!

Μαρίνα και κωνκωνακι ε'ιδατε που τσάμπα αγχωνόσασταν για την ομιλία??? Μπράβο στα παιδάκια σας!

joa μου σπίτι πια ε? Καλέ άσε τις δουλειές και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσεις. Ξεκουράσου όσο μπορείς! Άντε κοντεύεις!

Τα φιλιά μου σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Καλε εδωσα το παρον εχθες βεβαιως βεβαιως αλλά μετα πνιγομουν στη δουλεια ,μετα πηγα για καφε με την κολλητη μου και μετα επαιζα ατελειωτα με το αγορι που ειχε τρελο κεφι για τραγουδι κτλ και προσπαθουσα να τον τραβηξω βιντεο(κατι καταφερα θα σας βαλω βιντεακι μολις μαθω πως μπαινει χαχα)και το βραδυ βγηκαμε με τον κολλητουλι μας που γιορταζε προχθες.

Βλεπω ομως οτι φουρνοι γκρεμιστηκαν :tongue:

Μπραβο Μαρνακι μου!!!Πολυ ωραια μια χαρα τα καταφερες τελικα ετσι?Ελπιζω να πηρες τις σωστες κατευθυνσεις για το σιροπι!Ειμαι σιγουρη!!Και του χρονου.

Οσο για το Γιωργακη μην ξεχνας οτι ειναι και το μικρουλι της παρεας μας και τα παει περιφημα σε ολα.Σε λιγο καιρο ποιος τον πιανει στην ομιλια.

Γιοβανα μου τι κοριτσακι εχεις μωρε???????Τρελα ειναι σε αυτη την ηλικια!!Ολη μερα παλευω με την καμερα εγω χαχα!!Ωραια πηγε το τραπεζι ετσι?Ευχαριστουμε πολυ για το κερακι !!!Βοηθεια μας!!

Ντελενη ειδα τα κουκλια σου στην ομαδα και την κουκλα σου να λεει το ποιημα!!!Τελεια!!Ανυπομονω για την γιορτη την κυριακη!!Δε ξερω τι θα δουμε αλλα εχω τρελη ανυπομονησια!!!

Μαελενη εχω ενα αλμυρο κεικ θα στο γραψω σε λιγο να το βρω

Φιλακι μου τελεια θα ειναι τα αποτελεσματα!!Καιρος ειναι πια να εχετε ευχαριστα και να χαλαρωσεις με την αλλεργια και εσυ λιγο.Οσο για τα αλατα ισως σου δειξουν καποιες ασκησουλες για τον αυχενα ..θα ακους κρακ κρακ..αλλα κανουν καλο!!!

Ιωαννα χαρωπη νοικοκυρα ολα καλα?Ειδες τι κουραστικο ειναι το σπιτι?χαχα

Αντε κοντευεις!!!!!

Κων κων μου με το καλο η βαπτιση! εφτασε η μερα σιγα σιγα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ τα ίδια, όπως τα ξέρατε..συσπάσεις, κρεβάτι, μετά πάλι όρθια, πάλι ξάπλα κτλ...Το Ευάκι μου μια χαρά!

Μαράκι μου απ'οτι βλέπω είσαι όπως ήσουν και στην Ευα! Ελπίζω να στρωσει η κατασταση και να μπορείς να βγαίνεις καμιά βολτίτσα!

Ιωάννα μου κάτσε και μη κάνεις τίποτα!

Ρίτα μου ευχαριστω! Αντε την άλλη βδομαδα επιτελους φευγωωωωωωωω:mrgreen:!

Μαράκι μου απ'οτι βλέπω είσαι όπως ήσουν και στην Ευα! Ελπίζω να στρωσει η κατασταση και να μπορείς να βγαίνεις καμιά βολτίτσα!

Αχ κωνκωνακι μου ναι..όπως ήμουν στην Εύα..δεν το βλέπω να στρώνει όμως, αφού δεν έφτιαξε μέχρι τώρα, σιγά μη φτιάξει αργότερα..τεσπα, ας πάνε όλα καλά και δεν πειράζει, καμιά βολτούλα όταν αισθανομαι καλά πάμε αλλά εγώ προσπαθώ να είμαι καθιστή..

Άντε έφτασαν και οι μέρες για να φύγεις! Με το καλό!!!

Καλημέρα!

Άρμα εγώ νομίζω ότι αργότερα μπορεί να είναι καλύτερα...;)

Μαρίνα καλοξοδεμένα που λέει και η μαμά μου! και του χρόνου:D

Γιοβάνα ευχαριστούμε και βοήθεια μας ο Άγιος Σπυρίδων!

Εμείς κορίτσια είμαστε να σκάσουμε...απο κει που ο Γιάννης κατέβαζε 300αρια απο το άθλιο νεοκέιτ δεν το θέλει ούτε ζωγραφιστό.... Χθες το βράδυ ήπιε με το ζόρι 80μλ και 7 το πρωί πάλι δεν το ήθελε με τίποτα....:(:(:(:( Τελικά του το έφτιαξα κρέμα με βρώμη και έφαγε παραπάνω απο το μισό... Τι είναι πάλι αυτό;;;;; Δοκίμασα να του αλλάξω μπιμπερό, μεγαλύτερη τρύπα στη θηλή, ποτηράκι, ακόμα και καλαμάκι αλλά τίποτα.... Πείτε καμιά ιδέα....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Deleni μου επειδή η Εύα έχει περάσει πααααρα πολλές τέτοιες φάσεις το μόνο που μπορώ να σου πω,είναι να μην κάνεις τίποτα προς το παρόν. Δίνε του για καμιά βδομάδα και ίσως επανέλεθει. Δοκίμασε επίσης διάφορες θερμοκρασίες. Αν δεις και συνεχίζει πάνω από βδομάδα, τότε κοίτα μήπως όντως το έχει βαρεθεί και δοκίμασέ του κάποιο άλλο..

Πάντως και η Εύα μετά από πολύ καιρό περνάει αφαγίες..

Το σκέφτηκα και εγώ Άρμα απλά το πρόβλημά μου είναι ότι χωρίς σύμφωνη γνώμη γιατρού δεν μπορώ να του αλλάξω γάλα....:roll::roll:

Αύριο το απόγευμα έχουμε ραντεβού με καινούργιο γαστρεντερολόγο και ελπίζω κάπως να συνεννοηθούμε καλύτερα....:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα κι απο μένα!!!

Μαρακι θα περασουν σε λίγο καιρό όλες αυτες οι ενοχλήσεις, ευχομαι μονο να είναι συντομα!!Σε μια εβδομάδα έχεις γιατρό ετσι;;Περιμενουμε τα νεα σας...

Ιωάννα η Αλεξανδρα μας είναι πολύ τρυφερο κοριτσακι..Κτ τετοια κανουν και μας αφηνουν με το στομα ανοιχτό!!

Καλέ μην ψαχνετε γαμπρό, εδω ειμαστε αφοσιωμενοι και δοσμενοι σε εσας..μια παγαποντιά εκανε ο καλός μου!!Εμείς εσας θελουμε ασχετα που η Σούλα μας εβαλε στο μάτι...χαχαχα

Επίσης σε ευχαριστουμε πολύ για το κερακι και που μας σκεφτηκες!!Βοηθεια σας και βοηθεια μας...

Μαριζα ευχομαι καλη επιτυχία στις εξετασεις σας και θα περιμενουμε να μας πεις πως τα πήγατε!!

Ελένη συγχαρητηρια στο κοριτσακι σου, τα πήγε περίφημα!!Αντε και στα δικα μας οι υπόλοιπες μανούλες..

Σούλα πως ειναι τα χερια σου σημερα;;

Μαρινα για πές, εγιναν νοστιμα τα μελομακαρονα;;;

Ριτα να μου πεις κι εμενα σε παρακαλώ το κολπο με την καμερα γιατι όλο γραψε σβησε ειμαι..Πλησιαζει κι η δικη σας η γιορτούλα!

Ντινα καλες προετοιμασίες για τη βαφτιση και με το καλό να γινει χριστιανόπουλο το κοριτσάκι σας!!

Ιωάννα να χαρεις όσο μπορείς αυτες τις ωρες που εισαι μονη στο σπίτι και να χαλαρωνεις..

Βατραχακι ελα να μας πεις τα νεα σχετικα με την εγγραφη σας στον παιδικό..

Οσο για τα σχόλια σας στο ατομο μου σας ευχαριστω πολύ αλλα τα φαινόμενα απατουν,μου εχουν μεινει κάποια κιλάκια, αλλά είμαι ψηλή κι αυτο με σωζει...;);)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα δεν υπαρχει κολπο...ουτε το 1/3 αυτων που θελω να καταγραψω για να εχω δεν τον καταφερνω να πουμε οταν τον τραβαω...λες και το κανει επιτηδες...επιτηδες το κανει δλδ σιγουρα..

Και να την κρυψω την καμερα καπου να τραβαει δεν καθεται ποτε σε ενα σημειο οποτε παει χαμενη η προσπαθεια.

Το μονο ''κολπακι'' που βρηκα ειναι να του γυρναω την οθονΗ προς τα εξω (ειναι απο αυτες που γυρναει η οθονη) και να βλεπει τον εαυτο του οταν κανει τα διαφορα λεγοντας του οτι θα τα δουμε μετα μαζι....βεβαια δε βλεπω εγω αλλα οκ ολο και κατι καταφερνω.

Μολις μαθω πως μπαινουν βιντεο θα σας βαλω στην ομαδα να δειτε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι αυτο που λές γίνεται αλλα πρεπει να κοιταω εγω απο το ματακι της καμερας μετα και δεν με βολευει...χαχα

Αυτη φαίνεται ομως να ειναι η καλύτερη λύση!!

Ετοιμαζεις τπτ εσυ, καμια λιχουδια, κανενα εδεσμα να μας προτεινεις;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα! Δεν είμαι καλά, καθόλου καλά λέμε, σκέφτομαι να κάνω και κουραμπιέδες!:lol::lol::lol: Έγιναν πολύ καλά τα μελομακάρονα, θα βάλω και φώτο να δείτε αν μου υποσχεθείτε ότι δε θα είστε πολύ αυστηροι κριτές!Ρίτα ξέρεις κάνε τα καλά σου και βάλε και για κουραμπιέδες συνταγή! Όσο για το σιρόπι, ευτυχώς πέτυχα Πετρούλα και Φιλιώ και το έκανα μια μίξη όσων είπαμε!

Γιοβάνα μου βοήθειά μας το κεράκι που άναψες! Ευχαριστούμε πολύ!

Μαριζάκι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις της κορούλας σου! Τις προάλλες έκανα κι εγώ ακτινογραφία αυχένα γιατί έχω τα θεμάτά μου, αλλα τελικά μου είπε ότι είναι καθαρά από κούραση (δες πολλές ώρες στο λαπιτόπι!!!), εσύ μάλλον κάτι πρέπει να κάνεις για να μην επιδεινωθεί το θέμα με τους σπόνδυλους! Για να δούμε τι θα πει ο ορθοπεδικός.

Ντίνα μου αχ κι εγώ έτσι την πατάω με το γυμναστήριο πάω όσο συχνότερα μπορώ αλλά τι να σου κάνει που μετά ψάνχω μανιωδώς για γλυκό? Εσύ όμως τι να χάσεις ρε κορίτσι, να εξαυλωθείς θες? Ακριβώς στην ίδια φάση τα παιδιά μας όμως με τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα! Έλεγα για ζήλεια γιατί γίνεται αγώνας ποιός θα σκαρφαλώσει πρώτος πάνω μου όταν κάθομαι, αν προλάβει ο Γιώργος έρχεται η σουσουράδα και τον τσουρομαδάει μέχρι να πάρει κι αυτή θέση!:lol:

Joa μου κάτσε ξεκουράσου κι απόλαυσέ το, γιατί ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος, αν βλέπεις δουλίτσες να προκύπτουν ξέρεις εσύ τηλεφωνάκι κι έφτασε η σούπερ πεθερά που τα κάνει όλα λαμπίκο!

Αρμάκι ακόμα συσπάσεις ε? Έφτασες όμως στα μισά κοριτσάκι το πιστεύεις?

Deleni γέλλασα με το καλοξοδεμένα, μετά το σοκ που έπαθε και η δικιά μου όταν της είπα ότι έφτιαξα μου λέει, άντε και να μην προλάβει να φάει η νοικοκυρά! Ορίστε λέω???Α, έτσι λέγανε λέει παλιά στο χωριό! Το πιασα το υπονοούμενο! Όσο για το φαγητό των παιδιών είμαι να σκάσω κι εγώ! Εντάξει όσο ήταν άρρωστη έφτασε να τρώει 60 μλ, αλλά και τώρα κάποιες μέρες τα 210 κυριολεκτικά τα πίνουμε σε 3 ώρες! Φτιάχνω δηλαδή στα μισά και 2ο μπιμπερό και όσες πιπίλες κι αν έχω αλλάξει, κολλήσαμε σε μία χρησιμοποιημένη από τ οΓΙώργο που έχει καραξεχειλώσει η τρύπα και την έβαλα μια μέρα καταλάθος, όμως μόνο με αυτή πίνει. Μακάρι ο νέος γασγτρεντερολόγος να σας αλλάξει γάλα και αυτό με τις διαφορετικές θερμοκρασίες που λέει η Μαρία παίζει πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Οχι εχω πηξει αυτες τις μερες Πετρουλα μου...δεν εχω κανει τιποτα ιδιατερο...

χμμ ψεμματα εχω κανει..κατι μηλοπιτες ατομικες του Παρλιαρου πανευκολες θα τις βαλω αυριο στο μασα και αυτα τα κριτσινια ντοματας

ο μικρος ξετρελαθηκε

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5188&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα κατι σου συμβαινει...χαχα

Παρε κουραμπιεδες της μανουλας απιθανοι αλλα δεν θα τους ψησεις πολυ να σκουρηνουν ισα να γινουν καφετι

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4137&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΕΛενη αλμυρο κεικ πολυ ωραιο ειναι αυτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=722&Itemid=49

Εχω και δικη μου συνταγη αλλα δεν την εχω μαζι στη δουλεια αν δε βιαζεσαι θα την βρω να στη γραψω.

Εγω για να εμαι ειλικρινης δεν τα πολυσυμπαθω τα αλμυρα κεικ..λασπωνουν λιγο μεσα λογω των τυριων και δεν εχω χειροτερο σε κεικ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...