Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια γλυκια καλημερα κ καλη βδομαδα απο μενα :D

σημερα βρεχει και εχει πολυ υγρασια, το προτιμω απο τον αερα που ειχε τις προηγουμενες μερες:D.

πλησιαζουν τα χριστουγενα:D......για την συναντηση να πω οτι τα κοριτσια περασαν υπεροχα...εγω δεν πηγα:( δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο, σημερα ειμαι πολυ καλυτερα και πιστευω απο αυριο θα το ξεπερασω, μετα απο τοσα αντιφλεγμονοδες και παυσιπονα, μπορει το σταμαχι να μην τα αντεξε αλλα την δουλεια τους την εκαναν:) μπορα ηταν και περασε:)

2909531wp6zih3eee.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλή εβδομάδα!!!

Η δικια μας ξεκίνησε με ασπρες νιφαδες....:-P:razz:

Ιωάννα μου χρόνια πολλά για τον καλό σου!!Να τον χαίρεστε μαμα, κόρη και συντομα ευχομαι κι αλλο ενα παιδακι!!

Χτες η μερα ηταν πολύ όμορφη!!Βρεθηκαμε με τα παιδια (κορίτσια και αγόρια) στον παιδότοπο οπου επαιξαν τα παιδια, τα είπαμε και εμεις λίγο καλύτερα, μετα πήγαμε για φαγητό και στη συνεχεια οι μπαμπαδες πήγαν τα παιδια σε καρουζελ και τρενακι και εμεις οι μαμαδες τα είπαμε καλύτερα..Στο τελος ηπιαμε και το καφεδακι μας και τωρα περιμενουμε εναγωνίως για την επόμενη συναντηση στην οποια δεν θα λειπουν Φωτεινή, Ελένη και Ηλιανα..

Να πω οτι η Βατραχο-οικογένεια - που την γνωρισαμε χτες- είναι πολύ χαμογελαστη παρέα και ειναι ολοι τους πολύ καλά παιδιά!!

Όλα τα παιδακια μας ειναι ενα κι ενα!!Δεν μας γκρινιαξαν, δεν παραπονέθηκαν, επαιξαν, εφαγαν κι ηταν πολύ καλή παρεα!!Σε αυτα αλλωστε οφείλεται η δικη μας γνωριμια και οι συναντησεις που κανουμε και περναμε ωραια!!

Επίσης να πω οτι μαζεψαμε πολλά δωρα απο όλους και ειδικα εμεις πήραμε και απο αυτους που δεν ηρθαν!!Ηλιανα και Φωτεινή σας ευχαριστουμε παρα πολύ!!Μας συγκινησατε πολύ, την επόμενη φορα δεν θα λείπει κανενας...υποσχεση;;;;

Ξυπνησαν τα ζουζουνια, πάω και θα τα ξαναπούμε αργότερα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα απο την βροχερη Αθηνα!!!

Ο Χρηστος εφυγε για το σχολειο και εγω...σπιτι ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!παραξενο μου φαινεται ...βεβαια να πω την αληθεια μου γυρω στις 11 εχω να μιλησω με κατι πελατες για κατι ανανεωσεις συμβασρων μην μου ερθει και αποτομα η διακοπη...

Οι Βορειες περασαν πολυ ομορφα!!!σουπερ!!!παντα τετοια κοριτσια...

Παω να το παιξω χαρωπη νοικοκυρα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

Μαριζα σε ξεχασα για τα μελομακαρονα..

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2470&Itemid=49

Εγω κανω τα τελευταια χρονια αυτα.Ειναι τα καλυτερα που εχω φτιαξει.Και τα κοριτσια εδω νομιζω αυτα εκαναν περισυ

Εχει φωτο μου στα σχολια καθως και καποιες παρατηρησεις μου ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.

Αν τα κανεις διαβασε τα σχολια.

αν κανεις μιση δοση θα σου βγει πιστευω μια λαμαρινα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα με πολυ χιονι απο εμας!!!!

τι κανετε;

ευτυχως χιονιζει σημερα κι οχι χθες που πηγαμε θεσ/νικη και περασαμε υπεροχα!!!

τι να σας πω ολες οι κοπελες ειναι καταπληκτικες

η μαελενη ειναι μια γλυκα την αγαπας μονο που την βλεπεις σμουτσ ελενακι μου και σ'ευχαριστουμε για τα ομορφα δωρακια σου!!!!o Γρηγορης ειναι γλυκας και πανεξυπνος τι να πω ειναι πολυ μπροστα!!!!

η στονε μου τι να πω τοπ μοντελ και πολυ καλα παιδια με τον αντρα της και ο Αναστασης ολα τα λεφτα,στονε μου ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα και με τον Μηστακο μαζι!

η Βικη μας ειναι προσχαρη και ανοιχτη οπως την περιμενα,την επομενη φορα ελπιζω να γνωρισω και τις Φωτεινουλες μικρη μεγαλη!

Η Σουλα ενιωθα και την ηξερα χρονια κι ο αντρας της πολυ καλος καλα η Ανδρεαννα απλα δεν εχω λογια γι'αυτο το παιδι!

αυτα ηταν απλα υπεροχα σας ευχαριστουμε κοριτσια για την ομορφη μερα ελπιζω να το επαναλαβουμε συντομα!!!

και ριχνω ιδεα να κανονησουμε και καμια εκδρομουλα ολοι μαζι κανα σ/κ ε;

Φωτεινη μου σ'ευαχαριστω παρα πολυ για τα δωρακια σου ειναι τελεια και περαστικα σου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κι απο μένα.

Κρύο σήμερα και η θέρμανση εδώ δεν καλοδουλεύει, οπότε τουρτουρίζωωωωωωω

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στους χτεσινούς εορτάζοντες τα χρόνια μου πολλά. Σίγουρα ο ένας είναι της Giovanna και δεν ξέρω αν υπάρχει κι άλλος.

Κατά δεύτερον τι να πρωτοσχολιάσω για την χτεσινή συνάντηση?

Τη Βίκη που ενώ δεν είχε τη Φωτεινή μαζί έφτασε πρώτη στον παιδότοπο, χαμογελαστή και γλυκιά όπως οι περισσότερες την ξέρετε?

Τη γελαστή και πρασινομάτα Φιλιώ με την όμορφη οικογένεια?

Κορίτσια τα παιδάκια της είναι θαύμα! Ο μικρούλης ειδικά το τέλειο παιδί!

Το μωρό που όλοι θα ήθελαν να έχουν! Χαμογελαστό, ήσυχο, πήγαινε από αγκαλίτσα σε αγκαλίτσα αδιαμαρτύρητα και όλο γελούσε!!!! Φτου φτου Φιλιώ να μην το ματιάξουμε το παιδάκι μας......και να τα χαίρεστε και τα δύο!

Και Φιλιώ στον ύπνο μας έπιασαν και τα μικρά δεν πήραν τα μάτια μας! χαχαχα!!!

Την Πετρούλα?

Που ούτε σου περνάει από το μυαλό πως μόλις γέννησε!

Πωπω αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν είναι όρθια δίπλα μου.......Ευτυχώς στη φωτο τη βάλαμε να καθήσει :tongue::tongue::tongue:

Επίσης Χρ. και Αναστάσης κεφάτοι και πρόσχαροι και οι δυο τους και επιφυλάσσομαι να γνωρίσω και τον junior!!!!! που μάλλον δεν θα απέχει από τα στάνταρ της οικογένειας ;)

Τι να πω τέλος για τη Σούλα, το Νίκο και τη θεϊκή Ανρδεάνα! Εκαψε καρδιές η μικρή μας! Κουκλίτσα ζωγραφιστή! Και η Σουλίτσα μας όμως δεν πάει πίσω!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία κορίτσια και μακάρι να το επαναλάβουμε σύντομα και να έχουμε και νέες αφίξεις ;););)

Την καλημέρα μου και πάλι και φιλιά σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε με ένα τρελό χιόνι και δυσκολευτηκα πολύ να παω στη δουλειά.Τρεις φορές μου εφυγε το αμαξι αλλα ευτυχως γλίτωσα.

Δυστυχώς από χθες μετα τη συνάντηση μας με επιασε ενας τρελός πόνος και στου δυο καρπούς στα χέρια και ειμαι με χαπια και αλοιφές.

Τι να πω ευχομαι να περασει γρήγορα γιατι ποναει πολύ.

Οσο για τη συνάντηση ηταν τελεια.

Χάρηκα απίστευτα που γνώρισα την Φιλιώ και την οικογένεια της.

Είναι καταπληκτικα ατομα και ο αντρας της παρα πολύ συμπαθητικός.

Τα παιδακια ένα και ένα.

Ο Τίμος ένα πολύ ομορφο και υπακουο παιδακι και ο μικρός όλα τα λεφτά.

Μια χαμογελαστή φατσούλα που πήγε σε ολες τις αγκαλιες .

Σημείωση η Φιλιώ είναι κούκλα και με τελεια ματια.

Η Ελένη που βεβαια την ξέρω εχει ομορφύνει και άλλο (τι εκανες Ελενιτσα) και ο Γρηγόρης εχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ένα πολύ γλυκο παιδι.

Η Πετρούλα μαςκουκλα.Δεν σου παει καν το μυαλο ότι γεννησε.Φτου φτου Και φυσικα να πω και για τον καλό της που ειναι ενας πολύ ανοιχτός ανθρωπος.

Ο Αναστάσης σκέτη τρέλα , όμορφος και τζέντλεμαν.

Του ζήτησα να προσεχει την Ανδρεάνα και συμφώνησε το πουλακι μου.

(Παραβλέπω το φιλί όπως βλεπετε χι χι):tongue:

Η Βικη ένα τελειο πλασμα.Γλυκειά και ομιλιτική .Φιλια βικακυ.

Φωτεινή μου σε υπερευχαριστώ για το δώρο σου όπως και όλα τα κορίτσια .

Εγώ η γαιδούρα δεν πήρα τιποτα αλλα επιφυλάσσομαι.

Η μικρή το καταχάρηκε και εμείς φυσικα.

Αν εξαιρέσουμε ότι ο καλός μου βιαζόταν να φυγει και δεν ηπιαμε καφεδάκι αλλα του τη φυλαω!!!

Ελπίζω να σας γνωρισω ολες καποια στιγμη και συντομα.

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Διαβάζω περάσατε σούπερ στη συνάντηση, πάντα τέτοια!

Γιοβάννα να χαίρεσαι τον καλό σου αν και λίγο καθυστερημένα!

Βρε Σουλίτσα σε ματιάσαμε μου φαίνεται!

Χιόνισε στα Βόρια ε? Οι κατάλληλες εικόνες για να μπαίνετε σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και από εμενα κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Περάσαμε όμορφα το ΣΚ. Βγήκαμε Παρασκευή τα δυο μας και Σάββατο πήγαμε στη γιορτή ενός φίλου. :D:D:D Ωραία ήταν. Μετά, Σάββατο βράδυ, δηλαδή, πήγα στο Άγιο Σπυρίδωνα να προσκυνήσω και να ακούσω λειτουργία, όπως κάνω κάθε χρόνο. Ένα κεράκι ανάφτηκε για κάθε μια απο εσάς και τις οικογένειές σας και εύχομαι να είναι πάντα γερά τα παιδάκια μας αλλά και εμείς για να τα μεγαλώνουμε.

Ρίτα σε ευχαριστώ για το μείγμα για το ψητό. Ήδη είχα βρει τις περσινές μου σημειώσεις, γιατί είμαι καλή μαθήτρια, αλλά λίγο τσαπατσούλα.:tongue::tongue::tongue: Πάντως είχε πολύ επιτυχία και το ευχαριστήθηκαν όλοι.

Είδα και τις φωτογραφίες απότ η Θεσσαλονίκη και είστε όλες κούκλες. Πάντα να περνάτε έτσι καλά......Εεεεε ψάχνω γαμπρό για την Αλεξάνδρα γιατί ο Αναστάσης μας κάνει νερά. Βρήκε αλλού και αγάπησε. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χτες το σκατουλάκι μου με συγκίνησε. Πήρε ένα πανάκι και σκέπασε το Χριστούλη στη Φάτνη γιατί, λέει, κρύωνε. Αχ συγκινήθηκα......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κούκλες!

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τα κοριτσάκια για τα καλά τους τα λογάκια ❤❤❤❤❤❤❤

Giovannoula μου η κορούλα σου είναι πολύ συμπονετική....το καλό μου!

Και σε σας μπράβο που περάσατε όμορφα!

Επίσης να πω στη Σουλίτσα μου, βρε κοπελιά πως να μην πονάνε τα χεράκια σου? Ολόκληρο Γρηγόρη πήρες αγκαλία!!!!!! Το θυμήθηκα το μεσημέρι.

Και κάτι που θέλω να ρωτήσω κι εγώ η δόλια. Θέλω να κάνω αλμυρό κέικ. Εχει καμιά σας πρόχειρη συνταγή που να πετυχαίνει πάντα, όσο ανεπρόκοπος κι αν είναι ο άλλος? ε φανταστικές μου φιλεναδούλες???????

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μουτσ!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ δεν κατάφερα να παρευρεθώ στη συνάντηση είχαμε τη "σχολική" γιορτή!!!:tongue:

Έντυσα την Αναστασία αγγελάκι με φτεράκια και στεφανάκι και πήγαμε... στην αρχή ντρεπόταν και δεν έλεγε το ποίημα όταν όμως ξεκίνησαν άλλα δύο παιδάκια και μετά καταχειροκροτήθηκαν...πήρε μπρος! Περίμενε το χειροκρότημα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D:D

Μετά πήγαμε σχεδόν όλοι οι γονείς και τα παιδιά για φαγητό και καφέ και γυρίσαμε στο σπίτι σχεδόν 7,30 απο τις 11 το πρωί!!!:cool::cool::cool:

Ήταν πολύ όμορφα αν και επειδή ήταν όλα τα παιδάκια γύρω απο το δέντρο και η δικιά μου γαντζωμένη πάνω μου δεν πολυκατάλαβα πότε τελιωσε...:P:p:pόταν είπανε και τα κάλαντα έδωσε ρέστα...μαζί με τη φιλενάδα της χόρευαν και τραγουδούσαν ασταμάτητα!!!!! Και όλη αυτή την ώρα ο Γιαννάκης ήταν μέσα στον παιδότοπο είχε βγάλει τα παπούτσια του και τα έτρωγε!!!!!:-P:razz::-P:razz:

Ήταν ωραία πάντως!

Αυτά, φεύγω γιατί θα με φάνε στο σπίτι, 'άργησα!!!!

Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γιοβάννα τι ψυχούλα είναι η κόρη σου!!!

Μαελένη μου η ειδικός σε θέματα μαγειρικής δεν έδωσε το παρόν σήμερα! Από μένα πάντως μην περιμένεις!

Ελένη ωραία περάσατε ε? Για το γιο σου τι να πω, για πότε μεγάλωσαν κι αυτά και χώνονται στον παιδότοπο δεν κατάλαβα! Μπράβο στο κορίτσι σου που είχε το θάρρος και είπε το ποιηματάκι της μπροστά στον κόσμο!!!!

Κατά τα άλλα εμείς καλά, δεν την πιστεύω την πρόοδο του Γιώργου στο λόγο, εκεί που πριν 3 μήνες έλεγε μόνο τα πολύ βασικά, όπως τα έλεγε η δασκάλα του μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει πολύ σημαντική διαφορά και όντως μέχρι και τραγουδάκια προσπαθεί να μας πει, αλλά τον έχει πιάσει μια μανία όλο αγκαλιές και φιλιά θέλει, μανούλα μου και μανούλα μου, μέχρι που με δάγκωσε από την πολύ αγάπη! Εμένα γιατί αυτό μου κάνει ζήλεια? Σκοτωμός γίνεται ποιός θα μπει πρώτος στην αγκαλιά μου, συνήθως περνάμε το απόγευμα και οι τρεις στα πατώματα σφιχταγαλιασμένοι, ρούπι δε μπορώ να κουνήσω!

Και κάτι τελευταίο! Ψωμί πήρατε σήμερα? Αν όχι τυχερές όσες έχουν αρτοπαρασκευαστή, σήμερα οι φούρνοι γκρεμίστηκαν, έκανα μελομακάρονα!:tongue::tongue::tongue: Αμέ, τη συνταγή της Ρϊτας ον λάιν βέβαια γιατί είχα απορίες χιχιχι! Ακούς εκεί να μην περιγράφουν πώς ακριβώς γίνεται το σιρόπι? Εϊναι αυτονόητο δηλαδής?:oops::oops::oops::oops:

mGKop3.png60Jvp3.png

Κατά τα άλλα εμείς καλά, δεν την πιστεύω την πρόοδο του Γιώργου στο λόγο, εκεί που πριν 3 μήνες έλεγε μόνο τα πολύ βασικά, όπως τα έλεγε η δασκάλα του μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει πολύ σημαντική διαφορά και όντως μέχρι και τραγουδάκια προσπαθεί να μας πει, αλλά τον έχει πιάσει μια μανία όλο αγκαλιές και φιλιά θέλει, μανούλα μου και μανούλα μου, μέχρι που με δάγκωσε από την πολύ αγάπη! Εμένα γιατί αυτό μου κάνει ζήλεια? Σκοτωμός γίνεται ποιός θα μπει πρώτος στην αγκαλιά μου, συνήθως περνάμε το απόγευμα και οι τρεις στα πατώματα σφιχταγαλιασμένοι, ρούπι δε μπορώ να κουνήσω!

Και κάτι τελευταίο! Ψωμί πήρατε σήμερα? Αν όχι τυχερές όσες έχουν αρτοπαρασκευαστή, σήμερα οι φούρνοι γκρεμίστηκαν, έκανα μελομακάρονα!:tongue::tongue::tongue: Αμέ, τη συνταγή της Ρϊτας ον λάιν βέβαια γιατί είχα απορίες χιχιχι! Ακούς εκεί να μην περιγράφουν πώς ακριβώς γίνεται το σιρόπι? Εϊναι αυτονόητο δηλαδής?:oops::oops::oops::oops:

Μπράβο στο Γιωργάκη σου! Ωραίες οικογενειακές στιγμές περιγράφεις. Αυτά δε συγκρίνονται κοριτσούλιιιιι, τί υπέροχα! Όσο για τα μελομακάρονα μη με απογοητεύεις... δεν είναι εύκολη η συνταγή;;;... Ως γνωστόν, δεν σκαμπάζω και πολλά.... κι εννοείται ότι θα είναι η πρώτη μου φορά για μελομακάρονα...

Ριτάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες. Θα το προσπαθήσω, εξάλλου θα είναι ακόμα μια Χριστουγεννιάτικη νότα στο σπίτι μας. Και... κυρίως, μια ζύμη με την οποία μπορεί να παίξει κι η Νατάλω μου, χιχι!

Τί συγκίνηση με τις κόρες Deleni και Γιοβάνα, αχ τί ψυχούλες Θε μου! Τα πλασματάκια μας.

Όσο για τη συνάντηση, επίσης συγκινήθηκα βλέποντας σας στις φωτο τόσο αγαπήμένες, τί παρεάκι φτιάξαμε μωρέ! Κάποτε είμασταν γράμματα στο κομπιουτερ, και σήμερα μια φατσούλα πίσω από όλα αυτά, και τα παιδάκια μας, τα καμάρια μας να μας δείχνουν μόνο μπροστά και πώς να είμαστε οι καλύτερες μανούλες, αυτό είναι αισιοδοξία, τίποτα αλλο δε θέλω στη ζωή μου.

Αύριο πάμε αλλεργιολόγο. Θα κάτσουμε με τις ώρες. Θα δοκιμάζουμε φακές, θα συζητήσουμε με τη γιατρό να λύσουμε και τις απορίες μας κι εκείνη θα μας γράψει τις καινούριες αιματολογικές εξετάσεις που θα μας δείξουν πού είμαστε από θέμα τιμών, πέσανε καθόλου οι τιμές στις αλλεργίες μας;;;; Είμαι πολύ αισιόδοξη πως θα έχουν πέσει πολύ! Για να δούμε!

Φωτεινή μου, διαβάζω πως πονάς. Τί συμβαίνει;;; Περαστικά σου αγάπη μου. Κι αφού είπα για πόνο, .... σας έχω νέα με το θέμα μου. Εκεί που περίμενα να βγουν τα αποτελέσματα από τις ακτινογραφίες μου και να γράφουν ότι δεν έχω τίποτα... πήρα τα αποτελέσματα.... και διάβαζα κάτι παραγράφους με ένα κάρο ακαταλαβίστικα πράγματα.... ουφ, ακόμα μια φορά τρόμαξα... Πήγα στο γιατρό, τα διάβαζε από εδώ τα διάβαζε από εκεί.... πόσο χρονών είσαι είπαμε, 34 του απαντώ. Τί έχω γιατρέ; Άλατα μου λέει... που λέει κι ο λαός.... Τέλος πάντων, και στη μέση και στον αυχένα έχω στενώσεις σπονδύλων, δηλ. ανάμεσα σε κάποιους σπόνδυλους έχουν μικρύνει τα κενά που υπάρχουν μεταξύ τους, ελπίζω να τα λέω καλά... Το σημαντικό μου είπε ο γιατρός είναι ότι αυτή η εικόνα που παρουσιάζω δεν είναι εικόνα 34χρονης... αλλά μεγαλύτερης γυναίκας, δηλ. ξεκίνησες ΠΟΛΥ νωρίς μου είπε. Ε, αυτό σημαίνει πόνο στο μέλλον. Δε θεραπεύεται, στη καλύτερη να διατηρηθώ εδώ που είμαι τώρα... Σε κάθε περίπτωση πρέπει να με δει ορθοπαιδικός. Οπότε... συνεχίζεται... 'Ντάξει, καλά είμαι, θα ζήσω (νομίζω, ελπίζω!!!!!!!!! Χαχαχαχα, δε διορθώνομαι με τίποτα...!!!)

Σας φιλώ κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα κοριτσάρες!

Εχω μέρες να μπω εδώ. Μπαίνω που και που στο fb για λιγο, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω νέα! Είδα όμως τις φωτο απο τη συνάντηση σας! Κούκλες όλες και τα παιδάκια μας μεγάλωσαν πολύ!

Εμείς καλα είμαστε, κάθε μερα αγωνας δρόμου για το τάισμα και των δύο. Κάθε μερα, είτε κρύο, είτε βροχή είτε αέρας, σέρνω μαζί μου και το μωρό για να πάρουμε τον Κωνσταντίνο απο το σχολείο. Τί τραβάει κ αυτο....

Το Σάββατο που χιόνιζε βγηκα έξω με τον Κωνσταντίνο και κυνηγουσαμε τις νυφάδες:lol:, ηταν πολύ όμορφα. Αυτες τις μερες είναι πολύ αγκαλιτσας με τη μαμα. Ολη μερα χοροπηδαμε στο κρεβατι, κυνηγιόμαστε, ζωγραφίζουμε και κάνουμε γουτσου γουτσου. Εχουμε και τη μπεμπα να μας βλέπει και να γελάει.

Χθες στο σχολείο η Γεωργία τον δάγκωσε στο μάγουλο. Μιά μελανιά τεράστια:shock:, επαθα σοκ μόλις τον είδα. Απο την πολύ αγάπη μάλλον γιατί ολη μερα τρεχει πισω απο τον Κωνσταντίνο και η μαμα της μου έχει πει οτι στο σπίτι μιλάει συνέχεια για τον Ντίνο.:lol:

Απο ετοιμασίες για τη βάπτιση ακόμα τίποτα.... Δεν έχω καθόλου χρόνο να βγω στα μαγαζιά, ουτε και να φτιάξω κατι στο σπίτι... Την άλλη Τεταρτη πάμε χωριο, οπότε οτι κάνουμε 3 μερες πριν τη βάπτιση.

Εγώ πάω κάθε μερα γυμναστηριο αλλά με το που γυρνάω σπίτι την πέφτω στις σοκολάτες....Αντί να χασω κανα κιλό, βάζω.

filaki καλά αποτελεσματα στον αλλεργιολόγο και καλό κουραγιο σε σένα! Αλατα ε? Ωχ! Δεν διορθώνεται αυτο? Ή τουλάχιστο να μην επιδυνωθεί?

Μαρίνα μου μπράβο στον Γιωργάκη με την ομιλία. Στα ίδια είμαστε...πού θα πάει θα πάρουν φόρα! Χαχαχα τωρα διαβασα για τα παιχνίδια και τις αγκαλιές σας! Λες να είναι ζήλια? Δε νομίζω μωρε...περνάνε καλα για αυτό δεν σε αφηνουν να φύγεις!:mrgreen:

Deleni μου μπράβο στην Αναστασία! Φανταζομαι συγκινηση! Εγω ακόμα περιμένω μια γιορτη απο το σχολείο αλλά τίποτα ουτε φετος! Ασε που απο 15 Γενάρη κλείνουν τελείως γιατι λήγουν όλες οι συμβάσεις.... Αχ τί με περιμένει!

Giovanna μου χίλια ευχαριστω για το κεράκι που άναψες στον Αγιο Σπυρίδωνα! Να σας έχει πάντα καλα!

Σούλα μου με τετοιο χιόνι κάτσε σπιτάκι σου και άσε τη δουλειά για μια μερα! Θα σε καταλάβαιναν πιστευω αν δεν πήγαινες! Να απολασεις κ εσύ λιγακι το χιονάκι με την κορη σου!

Θα έρθει καμιά σας στη βάπτιση μας? Είναι στις 26 Δεκέμβρη και είστε όλες ευπρόσδεκτες!:D

Καλημεραααα

Σήμερα το ζουζουνι μου δεν ηθελε να φυγει ...ηθελε να κατσει με την μανουλα...ευτυχως με το που ηρθε το σχολικο ηρεμησε....εχει γινει μαμακιας το αγορακι μου..

Τι εμαθα??μαρινακι το εριξες στην ζαχαραοπλαστικη ???περιμενουμε τα νεοτερα μετ την δοκιμη...

Φιλακι μου καλα αποτελεσματα στις εξετασεις της μικρης !!!ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ηδη πολυ καλυτερα ολες οι μετρησεις..

Ντινακι μου αχ πως σε σκεφτομαι συνεχεια με 2 μωρα και μονη σου και παιρνω κουραγιο ...Στην βαφτιση δεν θα μπορεσω να ερθω...γενναμε λεμε!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα τα προλαβεις ολα...καλη διαθεση να υπαρχει..

Ντελενι μου το αγγελακι σου ηταν τελειο!!!!!υπεροχες στιγμες να καμαρωνεις τα παιδια σου!!

Εγω σπιτι ....πωπω παραξενο συναισθημα......αλλα το πιστευετε οτι κουραζομαι πιο πολυ ???ολη μερα κατι βλεπω και κανω δουλειες ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...