Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα

Καλο χειμωνα!!!!εχουμε 2 βαθμους και χιονι στα γυρω οικοπεδα!!!η Παρνηθα ειναι καταχιονισμενη και εμεις εχουμε αναψει το τζακι μας....Δεν σχεδιαζουμε να βγουμε ουτε λεπτο απο το σπιτι...

Νατασσουλι χρονια πολλα !!να ειστε παντα ευτυιχισμενοι και ερωτευμενοι!!!Για δωρο ..τι να σας πω ρε παιδια εμενα και τα 200 ευρω πολλα μου φαινονται....εμεις θα του παρουμε κατι το πολυ να εχει γυρω στα 50-60 ευρω...εξαλλου γιορταζει κιολας και θα του φερουν τοοοσα παιχνιδια...

Εγω επιτελους σταματησα!!!!χθες χαιρετησα και τελικως κανονισα με το αφεντικο μου να γυρισω στο γραφειο 13 ιουνιου και απο εκει και περα να δουλευω 3 φορες την εβομαδα για 11 μηνες ..Δυσκολες εποχες οποτε και αυτο το πλανο απο το ολοτελα μια χαρα μου φαινεται ..Πηγα και γυναικολογο και ο μπεμπουλης εφτασε 2530!!!!ολοκληρο παιδακι ...και μαλλον γενναμε 10/1 ...σε λιγοτερο απο μηνα γινομαι ξανα μαμα!!!

Να εχετε ενα υπεροχο χειμωνιατικο ΣΚ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσια μου καλημέρα! Τί καιρός είναι αυτός ξαφνικά!

Για τα δώρα δεν ξέρω... είμαι κι εγώ μπερδεμένη... από τη μια θέλω να της πάρω μια πανάκριβη (αλλά πολύ ωραία και ξύλινη) κουζίνα κι από την άλλη βέβαια τα λυπάμαι αφού βλέπω ότι μπορώ να πάρω κάτι αντίστοιχο με τα λιγότερο από τα μισά λεφτά........ Βέβαια, η Ναταλία το ίδιο θα παίξει είτε με την ακριβή είτε με τη φθηνότερη, οπότε το ψώνιο είναι όοοοολο δικό μου. Ουφ.

Όσο για τα μηχανοκίνητα.... άλλο ψώνιο κι αυτό..... συμφωνώ όμως με την ana, γιατί να τα βάζουμε στις μηχανές όταν μπορούμε να τα σπρώξουμε καλύτερα προς το ποδήλατο που είναι κι άσκηση. Συμφωνώ απόλυτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια μου... δε θυμάμαι τί άλλο σχόλιο ηθελα να κάνω... εξάλλου έχου να μπω πολύυυυ καιρό... μόνο τα τελευταία σας διάβασα!

Η Ναταλία καλά είναι, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε και τις εξετάσεις ούρων και καλιέργεια κι ήταν καθαρές, έχω όμως συνέχεια αυτή την έννοια, την αλλάζω συνέχεια και την παρακολουθώ...

Όσο για μένα, δυστυχώς έχω ακόμα αυτό το θέμα με το πόδι μου (μούδιασμα) μόνο που τώρα το έχω και στο χέρι μου, όχι συνέχεια αλλά το έχω. Χτες έκανα ακτινογραφία αυχένα και μέσης γιατί αυτό που είπε ο παθολόγος που με είδε, δηλ. για αυχενικό και μέση.... αλλιώς μου μίλησε για... στρες... είναι δυνατόν;;; Δευτέρα θα έχω τα αποτελέσματα από τις ακτινογραφίες. Για να δούμε... Εγώ, όπως καταλαβαίνετε, όσο δε μου περνάει το μούδιασμα, φοβάμαι.... ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ντροπή μου πια...

Σας φιλώ αγάπες μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μια γρήγορη χειμωνιάτικη καλημέρα και από εμένα. Χτες βγήκαμε τα δυο μας με τον καλό μου και περάσαμε πολύ όμορφα. Το είχαμε ανάγκη....Πήγαμε στην αγαπημένη μας κρεπερί......και το μαγαζί είχε όλα και όλα 5 τραπέζια πιασμένα. Κλείστηκαν όλοι λόγω κρύου και μόνο κάποιοι τρελοί σαν και εμάς βγήκαν. Στο διπλανό μας τραπέζι καθόταν μια γυναικοπαρέα από γεροντοκόρες και το τι έλεγε το στόμα τους δεν λέγεται. Θα σας πω κάποια στιγμή να γελάσετε.....

Joa μαμά έγινες αγάπη μου το 2008 και θα είσαι για όλη σου τη ζωή. Με το καλό να αγκαλιάσεις και το μικρούλη σου.:P:p

Φιλάκι μπορεί να είναι και ψυχοσωματικό το μούδιασμα. Μην το γελάς καθόλου. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Πάω να ξεκινήσω μαγείρεμα για το αυριανό τραπέζι.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κορίτσια! Τι τέλειο σκηνικό αυτό με το χιονάκι σήμερα, δυστυχώς τώρα που σας γράφω ελαττώθηκε πολύ όμως! Εμείς βγήκαμε βολτούλα, είχα ενημερωθει για ένα μαγαζί που είχε 50% έκπτωση σε όλα και ψώνισα μερικά ρουχαλάκια γιατί με τις εγκυμοσύνες είχα ξεμείνει τελείως από κανονικά ρούχα ε χμμμμ είναι που δεν μπαίνω και σε όλα τα προηγούμενα!

Μετά πήγαμε μουστάκα και πήραμε και τα δώρα των δικών μας παιδιών, αν προλαβαίνετε μέχρι και σήμερα ενημερώθηκα ότι έχει 20% έκπτωση, και δυστυχώς ήδη είχα σκάσει τα 200 σε άλλο μαγαζί για τα δώρα των ανηψιών και βαφτιστηριών και αν τα είχα πάρει από εκεί θα είχα δωροεπιταγή 40ευρώ! Τελικά στο ΓΙώργο πήραμε τη βέσπα της Ντόρα (ο καλός μου επέμενε για το αντίστοιχο σε spiderman γιατί αυτό του φαινόταν κοριτσίστικο, αλλά εμένα μου έκανε τελείως αποκρουστικό εκτός του ότι αν επιζήσει θα ήθελα να το χρησιμοποιήσει και η μικρή). Δεν πήραμε ποδήλατο γιατί δεν ήθελε καθόλου ο μικρός και δεν το έχει ακόμα, το Πάσχα τώρα, και στη μικρή το πρώτο της καροτσάκι σαν στράτα είναι δηλαδή και μια κουκλίτσα μίνι για να παίζει! Και του χρόνου τώρα να είμαστε καλά! Α, η βέσπα αν και είναι και καλά από 3-7 ετών είχε 80 ευρώ, σχετικά καλά για ηλεκτροκίνητο ελπίζω να μην τα φτύσει γρήγορα.

Γιοβάνα καλά κάνατε και βγήκατε οι δυο σας, να το καθιερώσετε αν μπορείτε!

Μαρίζα σε σκέφτοαμι να μην ξεκολλάς από την κουζίνα που δήθεν σκέφτεσαι να πάρεις για το Ναταλάκι! Μπράβο που ήταν όλα καλά με τις εξετάσεις της μικρής σου, να μην ξαναασχοληθείτε με τέτοια θέματα! Μήπως το μούδιασμα το δικό σου είναι από κούραση?

Ιωάννα μου καλά τα κανόνισες με το αφεντικό σου νομίζω, αρκετά καλή η μέση λύση που βρήκατε, τουλάχιστον θα φτάσει ο μπεμπης 5 μηνών όταν θα επιστρέψεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα:D:D

κρυο κρυο καιρος για δυο:D:D ετσι λεμε εμεις:D:D

Πετρουλα και Ιωαννα σβησετε το τζακι γιατι το βτραχακι ζηλευει:D

αλλα Φιλλιω εγω δεν αναψα...ετσι για να μην νιωθεις ασχημα:D:D

εχω τα χριστουγενιατικα σπιτακια και μια σειρα απο κοκκινα φωτακια και ειναι μουρλια:D:D

με τετοιο αερα που εχει εδω το σπιτακι μου θα γινοταν μαυρο.

Ιωαννα μου η μεγαλη στιγμη πλησιαζει:D..με το καλο κοριτσια μου να αγκαλιασεις το μωρακι σου

Μαριζα μου καλα αποτελεσματα κουκλα μου σε εχω στο μυαλο μου και θα περιμενω με αγωνια τ άποτελεσματα σου.

και εγω μεγαλη φοβιτσιαρα ειμαι και ας ειμαι 52 ετων... αλλα το να φοβομαστε δεν βγαινει τιποτα απλος ειναι μια παρατεταμενη αγωνια και αυτο δεν ειναι καλο.

εχω και εγω ενα προβληματακι αυτες τις μερες και πρεπει να παω στον γιατρο αλλα ολο δικαιολογιες ψαχνω, ομως ποναω και με δυσκολευει να λειτουργησω ετσι οπως θελω στην καθημερινοτητα μου.

αυτα τα νεα για την ωρα σας φιλω γλυκα :D

1766342edtxrn3hui.gif

Καλησπερα!!!

Χιονοζει!!!!!!!!!!!!!

Ολο το πρωι ελεγα στο Γρηγορη χιονιζει και χιονιζει...μετα βγηκαμε εξω και με ρωταει ''Μα που ειναι το χιονιζει μαμα?'' χαχαχα δε ξερω τι περιμενε να δει..του εδειξα τις νηφαδες και του ειπα οτι αυτο ειναι χιονι και μετα αρχισε τις ερωτησεις:γιατι πεφτει πανω μας,που παει μετα,γιατι χανεται,γιατι πεφτει,απο που πεφτει...ωχ μανα μου...σαν σε τηλεπαιχνιδι γνωσεων ενιωσα...:tongue:

Βγηκαμε που λετε με τα σκουφια μας και ολα τα κομφορ και πηγαμε Athens heart με τους φιλους μας.Ειχε και Αγιο Βασιλη.Μοιραζαν και δωρα...και μικρα παραααα πολλα σοκολατακια bounty και snickers !!!μιαμ!!!(Ακους Μαρινα?χαχα)

Μετα ειπαμε να φαμε εξω αλλα σα να μου φανηκε ζεστος ο μικρος και γυρισαμε.

Τελικα μαλλον false alarm..Aπο 36,4 που εχει συνηθως ειχε 36,9...ισως και τυχαιο?Ισως κατι τον τριγυριζει?Θα δειξει...παντως πτεσμα μεχρι στιγμης...κατα τα αλλα λυσσαξε.

Ιωαννα μια χαρα μου φαινεται αυτη η προταση...θα παρεις και καλοκαιρινη αδεια φανταζομαι οποτε μια χαρα.Το μπεμπακι ειναι τελειο!!Ολοκληρος ανδρας!!Αντε με το καλο αναμενω με αγωνια τα γενννητουρια.

Μαριζακι τιποτα δε θα εχεις βρε μην αγχωνεσαι..Παντως επειδη η μαμα μου υποφερει απο τετοια θεματα και ειδικα αυχενικο να ξερεις οτι το κυριως συμπτωμα ειναι τα μουδιασματα στα ακρα.Αν δεν βγαλεις ακρη με ορθοπεδικο απευθυνσου και σε νευρολογο..μην σε τρομαζει η λεξη.Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα ισως θελει ξεκουραση και ηρεμια.Τα ψυχοσωματικα που σου ειπαν ισχυουν.

Γιοβαννα μου ωραια περασατε ε?Να ζησετε για παντα ευτυχισμενοι ευχομαι!!

Αυριο ειναι η γιορτη ε?Θυμισε μου τι σαλτσα σου ειχα πει?

Αν θυμαμαι καλα για χοιρινο θα σου ειχα πει να ανακατεψεις στο μουλιτι λαδι,πορτοκαλι,κρασι λευκο μουσταρδα και τυρι φιλαδελφεια αλατι και πιπερι και ελαχιστη κετσαπ και περιχυνεις.Εγω αυτο το κανω συχνα και ειναι τελεια!!!

Τα υγρα να ειναι περιπου 1μιση ποτηρι του νερου.

Αλλα πες μου τι θες να φτιαξεις να σου πω ακριβως ποσοτητα.

Για πατατουλες εγω παλι θα προτεινα λαδι,ριγανη,αλατι πιπερι,μουσταρδα και λιγο χυμο πορτοκαλιου γινονται τελειες.

Αν θες κατι αλλο μου λες και θα σου πω λεπτομερειες.

Για τα δωρα που λετε...εμεις ποδοκινητα οχηματα εχουμε 3.Δυο παιδικα ποδηλατακια που τα ξεσκιζει και ενα κανονικο.Επισης μια γουρουνα μηχανοκινητη.άλλο το ενα ,άλλο το αλλο βρε παιδια...σαφως τα ποδηλατα ειναι καλυτερα αλλα αν δεν κανουν τα παιδακια ακομα πενταλ και απλα σερνουν το οχημα με τα ποδια ε τι πειραζει να εχουν και ενα μηχανοκινητο?Αρεσει πολυ στα αγορακια.Αφου ειναι στη φυση τους...αν ηταν τοσο απλο και οι μπαμπαδες θα κινουνταν σαν τους φλινστοουνς και δε θα ηθελαν το βουμ τους...χαχα.

Μαρινα μεγεια σας!!Πολυ ωραιες ακουγονται οι αγορες!Απο τωρα τους τα δωσατε?Οχι φανταζομαι ε?

Φωτεινη μου περαστικα κ να πας στο γιατρο..μην το κανεις σαν τη μαμα μου και εσυ που με το ζορι παει οταν φτασει στο αμην.

Φιλακια!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μοίραζαν σοκολάτες και δεν ήμουν εκεί???? Θα εισηγηθώ να το επισκεφτούμε πάραυτα!!!!! Το 36,9 δεν είναι απολύτως τίποτα Ρίτα, ίσως να έτρεξε και λίγο με το μπουφάν και να ζεστάθηκε! Άντε να συνεχίσετε τη βόλτα σας το απόγευμα! Σιγά μην τους τα δωσω από τώρα τα δώρα, την Πρωτοχρονιά θα μας επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλης! Ολόκληρη συνομωσία κάναμε μέσα στο κρύο με τον άντρα μου για να μη μας πάρουν χαμπάρι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Με τις χουφτες μας τα εδινανΜαρινα ...εσενα σκεφτομουν...χαχα εχασες!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλλον ναι, δεν εχει τιποτα ο μικρος...απλα ηταν και λιγο ανησυχος τη νυχτα παλι(στριφογυριζε και ξυπναγε δλδ που δεν ξυπναει συνηθως) και γενικα μου εκατσε οτι κατι τον τριγυριζει...ισως ειναι και η ιδεα μου ισως ομως κρυωνε?..

Οπως και να εχει το απογευμα ειμαστε καλεσμενοι σε φιλους που θα στολισουν το δεντρο τους οποτε λεω να παμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα, αν έχεις εύκαιρη στείλε μου μια συνταγή για μελομακάρονα, ή όποια άλλη έχει, θέλω να φτιάξω λίγο όμως, οπότε θα ήθελα μια αναλογία για λίγα, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τί εννοώ.

Φωτεινή, η δική μου άποψη είναι αμέσως στο γιατρό κι όχι να βρίσκουμε δικαιολογίες και να το καθυστερούμε, καλύτερα να ξεμπλέκουμε από ότι μας απασχολεί μια ώρα αρχίτερα. Ρίτα, ο γιατρός που με εξέτασε μου έκανε όλα τα τεστάκια για κάτι νευρολογικό, χαϊδέματα με βελονίτσα και άλλα στο πόδια μου, εγώ με κλειστά μάτια, για να δει αν καταλαβαίνω διαφορές, χέρια ψηλά, να βάζω δύναμη, να χαμογελώ, να κοιτώ αντικείμενα, να προσπαθώ να σφυρίξω κι άλλα τέτοια, και μου είπε ότι είμαι μια χαρά, γιατί σε όλα ανταποκρίθηκα φυσιολογικά, για αυτό και κλείνει προς τα αρθριτικά, όπως αποκάλεσε το αυχενικό και τη μέση, ή αλλιώς, αν δεν είναι ούτε αυτά, το άγχος. Θα δείξει.

Εδώ όλοι έχουν πέσει τ' ανάσκελα και κοιμούουουουνται. Η κόρη μου στον καναπέ κι ο άντρας μου στη μοκέτα!!!!!!!!!

Γιοβανάκι, ωραία η έξοδος, ε; Kι εμείς έχουμε ξεσαλώσει τον τελευταίο καιρό, κι ένα έχω να πω, ωραία ζωή! Καθιερώστε το!!!

Μαρίνα, τί έγινε;;; Τα σάρωσες όλα σήμερα;;;; Μα καλά κι εσύ, Ντόρα του πήρες του παιδιού, δε λέω, έχεις απόοοοολυτο δίκιο για το scooter Spiderman αλλά κι η Ντόρα μήπως είναι λίγο κοριτσίστική ή τη λες και ντεμί; Δεν τη θυμάμαι καλά αυτή τη στιγμή. Κι εγώ λατρεύω Μουστάκα, ενώ τα αχανή Jumbo μου τη δίνουν στα νεύρα, χάνομαι εκεί μέσα.

Κορίτσια, ξέρετε τί λέω, απόψε είναι γάντι για βραδιά επιτραπέζιων, ελπίζω να κανονίσουμε τίποτα, έχω πολύ όρεξη για taboo ας πούμε!

Προς το παρόν, φιλιά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!

Ξύπνησα σήμερα το πρωί και δεν πίστευα στα μάτια μου!!!! (ντελένη, όταν είπαμε καληνύχτα χθες το βράδυ στο chat, πήγα να κλείσω το πατζούρι και το είχε στρώσει!!!)

Τρέλα σας λέω! Και πήγαμε στο πάρτυ μιας φίλης μου στην Βαρυμπόμπη και όλη η διαδρομή ήταν τέλεια!!!! Η Σοφία είχε εκστασιαστεί!!! Στις 12 το μεσημέρι είχαμε 0 βαθμούς!

Αχ... μακάρι να συνεχίσει έτσι....

Το τζάκι δουλεύει φουλ! Έχει πυρώσει!!!

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω πολλά από αυτά που γράψατε....

Μαριζάκο.... μην αγχώνεσαι άδικα.... Άλλαξες την στάση που κάθεσαι στο γραφείο? χαχα!

Γειτονάκι.... άντε! Επιτέλους τέλος!!!

Γιοβάννα, ωραία περάσατε χθες με τον καλό σου... Μπράβο σας!

Μαρίνα! Ψωνίσατε για τα καλά σήμερα ε????

Άντε... σας αφήνω τώρα....

κι ελπίζω αύριο να συνεχίσει έτσι!!!!

mrdIp3.png

Καλημεραααα

μετα απο χθεσινη μερα σαπισμα διπλα στο τζακι σημερα το χιονι τελος....ωραια ηταν και ας κρατησε λιγο...

Σήμερα απο τις 8.30 ειμαστε στο ποδι μιας και το παιδι μου ηθελε να παει....εκκλησια...ναι ναι καλα ακουσατε...οποτε βαλαμε την αρτα τα γιαννενα την πρεβεζα και την ηγουμενιτσα πανω μας και πηγαμε εκκλησια!!!το θεμα ηταν οτι σήμερα ειναι του αγιου σπυριδωνα και η λειτουργια αργισε να τελειωσει και οχρηστος ηθελε να πιει κοινωνια τωρα!!!!

Τωρα το ζουζουνι μου κοιμαται και εγω σερφαρω...μακιααααααααααα

Τζοβαννα να χαιρεσαι τον καλο σου..καλη επιτυχια στο τραπεζι σήμερα!!!

Λογικα τωρα θα συναντιουνται οι βορειες ...κοριτσια καλα να περασετε!!!!!περιμενουμε φωτο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Eίχα πάει στην πεθερά για καφέ και γύρισα με αγωνία να μάθω νέα από τις Βόρειοελλαδίτισες αλλά τζίφος! Πείτε κάτι βρε κορίτσια, πού χαθήκατε;;; Πώς περάσατε;;; Παριμένουμε φωτο!!!! Πάω να σιδερώσω, η ώρα είναι όοοτι πρέπει για σιδέρωμα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τι μόνο αυτά από το πρωί??? 'Άντε δικαιολογούμαστε λόγω συνάντησης των Βόριων!

ΓΙα να μην το ξεχάσω ένα τηλεξεμάτιασμα επειγόντως για το Μαριαλενάκι μου (και τις δύο προηγούμενες φορές έπιασε, οπότε κάντε τα καλά σας!!!), δεν παλεύται άλλη μέρα και κυρίως άλλη νύχτα έτσι!

Κορίτσια ξετρελάθηκα κι εγώ με το χιόνι, σήμερα ανεβήκαμε λίγο Πεντέλη και είχα κάτι λίγα απομεινάρια χιονιού και πολλοί φτιάχνανε Χιονανθρωπάκια! Άντε να δούμε πότε θα ξαναχιονίσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Μετα απο μια πολυ γεματη μερα τωρα καθησα επιτελους!

Καταρχην να ευχηθω στη Γιοβαννα να χαιρεται τον ανδρα της!!!Ελπιζω να περασατε τελεια στη γιορτη περιμενουμε εντυπωσεις.

Ειδα και πολλεεεες φωτο στην ομαδα μας απο τη συναντηση των κοριτσιων!!Τελεια!!Θα τις μελετησω σε λιγο !!Ειστε ολες μια και μια!Με τα παιδακια τρελαθηκα!!!Τι φωτο ηταν αυτες?Να τα χαιρεστε ολες!!

Αχ κοριτσια οταν βλεπω τετοια χαιρομαι παρα πολυ.

Το ειχα ξαναπει αλλα θα το πω αλλη μια φορα οταν ξεκινησα να γραφω σε αυτο το καφε ηλπιζα οτι θα γνωριστουμε μια μερα και πανω απο ολα θα γνωριστουν τα παιδακια μας !!!Βλεπω οτι τα καταφεραμε μια χαρα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.Ακομα και λιγες κοπελες που δεν εχουμε καταφερει να συνατησουμε τις νιωθουμε δικους μας ανθρωπους!

Τοσοι διαφορετικοι χαραχτηρες,οικογενειες,αποστασεις κι ομως οταν το θελουμε ολα γινονται.Μπραβο σε ολα τα κοριτσια που κανουν τοσο δρομο για να βρεθουν με τις υπολοιπες,μπραβο στους συζυγους που ακολουθουν,μπραβο στα παιδακια που ειναι τοσο χαρουμενα που γνωριζουν νεους φιλους!!!Μπραβο !!Παντα τετοια να εχουμε!!!

Αντε και στα δικα μας οι Αθηναιες.Η προταση μας για μαζωξη ισχυει.. αντεεεε!!!

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...