Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!!!! Να χαίρεστε τις οικογένειες και τα παιδάκια σας!!!!Πάει γέρασα...περπατάω τα 35....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Βικάκι να χαίρεσαι τη Φωτεινούλα σου!!!Εύχομαι οι εξετάσεις να είναι τέλειες (που θα είναι ούτως ή άλλως!!!):D:D:D:D

Εγώ έχω ξεθεωθεί στη δουλειά!!! Δεν έχω κουράγιο για τίποτα...:(:(:(

Νατάσα και εμείς τα ίδια είμαστε με την αφαγία...απλά το καλό είναι ότι στο σχολείο τρώει το μεσημέρι καλά οποτε τουλάχιστον έχω ένα γεύμα λιγότερο για να αγχώνομαι...;) Να τα χιλιάσετε και με τον σύζυγο!!!

Κική μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας!!!!!! μπράβο έτσι να συνεχίσετε!!!:D

Πετρούλα φέτος θέλω ολόκληρο μελομακάρονο!!!!:P:p

Γιοβάνα και Πανμαρ σε ποιο εξωτικό τόπο ζείτε καλέ;;;;;:tongue: Ευτυχως εμείς εδώ δεν έχουμε κουνούπια...μύγες όμως...μπόλικες...:evil:

Ιωάννα άντε βρε κούκλα να πας στο σπίτι να χαλαρώσεις λίγο επιτέλους...και να βρεις και τον προιστάμενο να δεις επιτέλους τι θα σου πει...:D

Μαρίνα και εμείς έτσι την πατήσαμε στα τζάμπο...αφού βγήκαμε και βλέπαμε το λογαριασμό γιατί δεν το πιστεύαμε!!!:rolleyes:

Καλό βραδυ σε όλες!!!!! και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, φιλιά σε όλες και στα ζουζούνια σας!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πέρασα να σας διαβάσω και να σας καληνυχτίσω! Νατάσα να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον καλό σου!

Πόπο Ρίτα κοιτούσα κι εγώ για ηλεκτροκίνητο κάτω από 130 δε βρήκα τίποτα, αν δείτε κάτι πείτε μου!

Κίκο μου αν ο δικός μου είχε μείνει τόσες μέρες μέσα θα είχε καταστρέψει όλο το σπίτι! Το σχολείο τον ηρεμεί αρκετά, Δευτέρα Τρίτη δεν τον έστειλα για να αποφύγω να κολλήσει τίποτα άλλο η μικρή και είχαμε σοβαρό θέμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!

Πω πω Φωτεινή.... ευχαριστούμε!!!! Και πάλι να τη χαίρεστε!!!!

Αφού η ακαμάτρα δεν κέρασα τίποτα χθες τουλάχιστον ας κεράσω πρωινό και καφεδάκι σήμερα!!!

HotBreakfastNew-b.jpg

611e087ac882d28bdec4b143333b28f9_full.jpg

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

ήπια το γαλατάκι μου (με nesquick), έφαγα και το τοστάκι μου και ήρθα!

Νατασάκο να ζήσετε!!!! Πάντα ευτυχισμένοι και με μια υπέροχη και αγαπημένη οικογένεια που γρήγορα να αυξηθεί!

Γειτονάκι τελειώνουμε σήμερα?????

Εμένα το κοριτσάκι μου βελτιώνεται! Της έχει ανοίξει και η όρεξη (που ποτέ δεν είχε κλείσει) οπότε μπορείτε να φανταστείτε το τι τρώει!!!

Το κακό είναι ότι μπουκώνω εγώ σιγά σιγά... και κρυώνω και είναι και τα μάτια μου κομμένα και όλα τα σχετικά!

Συγχωρέστε με, αλλά δεν θυμάμαι άλλα να σχολιάσω...

πολλά φιλάκια....

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Ωραια τα κερασματα κοριτσια!!

Ο μικρος εχθες το βραδυ ηταν ανησυχος...εβλεπε λεει μια μαιμου στο παραθυρο...:confused:

Τι να πω..ειναι της μοδας η μαιμου φαινεται..

Ελπιζω να μην το τριγυριζει τιποτα.

Παω να εργαστω.

Καλη συνεχεια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα........

Παρασκευή επιτέλους, αλλά πολύ κρύο κ πολύ αέρας. Μας πήρε και μας σήκωσε όλο το βράδυ. Το τι πράγματα έχουν εξαφανιστεί από τα μπαλκόνια μας ούτε κ ξέρω!

Πετρούλα μπράβο που μέσα σε όλα έκανες και τα μελομακάρονα.

Βέβαια έχουμε κι άλλα κοριτσάκια προκομένα που με 2 παιδάκια κάνουν και γλυκάκια! Ναι ναι Vatraxaki και Μαμαλευτεράκι για σας το λέω! Η μια με τους υπέροχους κουραμπιέδες, η άλλη με το χιονισμένο σοκολατόσπιτο!!!

Μπράβο μπράβο χαίρομαι για σας!!!!!! Καλοφάγωτα!!!!!!

Κικούλα μου εμείς είμαστε καλά και νομίζω ότι βελτιώθηκε και η τσιρίδα μας. Βέβαια άρχισαν άλλα τερτίπια τώρα.......πχ κλωτσάει το γυάλινο τραπέζι του σαλονιού και το ευχαριστιέται! Κακαρίζει και συνεχίζει και δεν ξέρω πως να το αποτρέψω.....

Πάντα κάτι θα υπάρχει δυστυχώς.

Νατάσα χρόνια σας πολλά πάντα αγαπημένοι κι ερωτευμένοι. Ελπίζω να περάσατε όμορφα χτες ;)

Joa αντε τέλειωσαν τα ψέμματα! Σήμερα η τελευταία μέρα. Ελπίζω να βρεθείτε και με τον υπεύθυνο και να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Delenaki ωραίο και πλούσιο πρωινό! Ευχαριστούμε!

Αrmaki διάβασα περάσατε ιωσούλα. Περαστικά σας και φιλιά στο Ευάκι σου. Αντε και η 21/12 πλησιάζει! Μου φαίνεται πιο πολύ άγχος εμείς :tongue::tongue:

Κορίτσια την καλημέρα μου σε όλες!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα και από μενα.

Καλα τι ωραίος αερας εινια αυτος σημερα???Δεν μπορουσα να οδηγησω μου το επαιρνε το αμαξακι μου.:mad:

Ιωάννα μου τελευταια μερα σημερα ε?Αντε περιμένουμε νεα .

Νατασα μου χρόνια σας πολλά.

Μαργαρίτα αυτη η μαιμου ειναι συνεχως στο σαλονι μας.

Καθε τρεις και λιγο τρεχει πανικοβλητη γιατι την κυνηγαει:confused:

Πετρούλα μπραβο ρε κοριτσι .Ολα τα προλαβαινεις!

Εμεις καλα .Εγω συνεχίζω βεβαια με βηχα και λιγη καταρροη αλλα που θα παει θα περασει.

Διαφημίσεις

Καλημερούδι κι από μένα!

Τι πρωινό ήταν αυτό βρε Deleni? Βαρυστομάχιασα!

Βατραχάκι και Πετρούλα τι να πω για τα γλυκά σας? Μπράβο χρυσοχέρες!

Nesquic στο γάλα Μαράκι ε? Δεν είν' κακό!!! Όπως βλέπετε όλο στο φαγητό το μυαλό μου! Χαχαχα!

Ρϊτα τη έδιωξες τη μαιμού από το δωμάτιο του παιδιού? Εμάς συνήθως ένας κλύκος (ναι κλύκος και όχι λύκος!)είναι στο σπίτι μας, εννίοτε είναι ο μπαμπάς ή η γιαγιά και εμείς τα μικρά γουρουνάκια (εγώ δηλ όχι και τόσο μικρό αλλά κανονική γουρούνα!)

Κατά τα άλλα χτες στο εμπορικό "χρυσή τρύπα" συναντήσαμε τη Dora και τον Junior από τα γιαουρτάκια και ο Γιώργος ξετρελάθηκε τόσο που μου είπε το θεικό μανούλα είθαι κλούκα (κούκλα θέλει να πει ο ποιητής!)

Τρέχω να κάνω δουλίτσες για να μη μείνουν για το Σκ!

mGKop3.png60Jvp3.png

στονε περιμενω και τα δικα σου αριστουργηματα κι οχι δαγκωμενα χαχα!

Ιωαννα μου αντε καλη ξεκουραση κι ευχομαι ολα καλα με την δουλεια!

Νατασσα μου χρονια σας πολλα καλα κι ευτυχισμενα!

εγω το αυτοκινητακι το πηρα απο amazon μου βγηκε 47 ευρω εδω ελλαδα το ιδιο εχει απο 117 ευρω που το ειδε η Μαρινα εως 130 ευρω που το ειδα εγω οποτε τεραστια η διαφορα!

ριτα μου γιατι καλε να τον περιτρυγιριζει κατι ;απλα κατι θα ειδε και θα τρομαξε!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα και απο εμενα και την ανεμοδαρμενη Θεσσαλονικη:)

πω πω πω κοριτσια εχει εναν αερα απο χτες το βραδυ και οσο για το κρυο δεν το συζηταω .. εχει παγωνια.. και για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα βατραχακι μου.. με τετοιο καιρο δεν μπορεις να αναψεις τζακι, θα μαυρισει ολο το σπιτι:):)

η Νατασσα ειχε επετειο?? να ζησετε κουκλα μου και για την Ελενη ντελενη χρονια σου πολλα κουκλα μου

Ιωαννα μου με το καλο να γεννησεις:D

2950544v2a6jjwrfz.gif

καλημερα και απο εμενα και την ανεμοδαρμενη Θεσσαλονικη:)

πω πω πω κοριτσια εχει εναν αερα απο χτες το βραδυ και οσο για το κρυο δεν το συζηταω .. εχει παγωνια.. και για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα βατραχακι μου.. με τετοιο καιρο δεν μπορεις να αναψεις τζακι, θα μαυρισει ολο το σπιτι:):)

χαχα φωτεινη μου να εισαι καλα!!!

τι κανει η μικρη;

πως κοιμηθηκατε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...