Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε ρε Ρϊτα τι όμορφη δραστηριότητα! Παραλήπτης του κάθε γράμματος είναι η μαμά και ο μπαμπάς Άγιος Βασίλης έ? Άσχετο αλλά εγώ με το σχολικό παρόλο που είμαστε λιγότερο από 2χλμ από το σχολείο έχω μεγάλο άγχος γιατί δε μου φαίνονται καθόλου ασφαλείς οι ζώνες ασφαλείας και καλά που χρησιμοποιούν και πιάνουν χαλαρά στη μέση κάθε παιδιού. Στην αρχή τον έβαζαν στα ειδικά καθισματάκια που έχουμε για τα μικρά παιδιά, αλλά πια τον βάζουν στα κανονικά όπως και όλα τα παιδακια. Σκέφτομαι να τους το πω, μου φαίνεται επικίνδυνο! ΑΛήθεια Joa και ο δικός σου που πάει μ σχολικό πρόσεξες ποτέ πώς τον δένουν?

Θεσσαλονικιές ζουλεύω που θα βρεθείτε!!! Να περάσετε τέλεια όμως και να μας βάλετε ντοκουμέντα να ζουλέψουμε ακόμα περισσότερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα

Αντε μια μερα μου εμεινε...ψοφησα κυριολεκτικα στην δουλεια σήμερα...τακτοποιω τις τελευταιες λεπτομερειες...Ακομη ομως δεν εχω καταφερει να πετυχω τον προισταμενο μου...αυριο πρεπει πασει θυσια...

Διαβαζω οτι τα αρρωστουλικα συνερχονται ...ολα καλα!!!

Ελενη μας χρονια πολλα και καλα!!!οτι επιθυμεις ..να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!

Βικακι και Κυρια Φωτεινη να χαιρεστε την πριγκιπισσα σας!!!

Γειτονακι και εμας τον χρηστο τον εχουν ταραξει τα κουνουπια εδω και 2 μερες ..ελεος...

Κικο μου μπεμπαρος ο μικρος!!!φτου να μην τον ματιαξω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρινα μου και εμας μια ζωνη στην μεση του βαζουν...και απο οτι εχω προσεξει νομιζω ολα τα σχολικ ετσι ειναι ...

Μαργαριτα πολυ ωραιο αυτο που εκαναν στο σχολειο !!!λογικο να ξετρελαθηκε ο μικρος...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι Μαρινα μου και με τον αδνρα μου αυτο λεγαμε.Πολυ ωραια δραστηριοτητα!!Τι να πω χαλαλι τα λεφτα...ασχολουνται πολυ και φαινεται!

Για το σχολικο δεν εχω ιδεα πρωτη φορα μπηκε...εγω για να ειμαι ειλικρινης για αυτο δεν ηθελα σχολικο...το φοβαμαι.. αλλα αν δεν υπαρχει επιλογη τι να κανει καποιος?

Να τους το πεις παντως.

Αααα ξεχασα για τα κουνουπια...εμεις με αντικουνουπικο ειμαστε και μαλιστα προχθες τη νυχτα τελειωσε και σηκωθηκα και αλοιφτηκα crilen...εχω θεμα με τα κουνουπια...εβαλα και λιγο στα χερακια του μικρου..

Αλλα ξερω τι φταιει...τοσο σκουπιδαριο στους δρομους απο την απεργια ...τι να πεις?

Εσεις εχετε σκουπιδια?Μιλαμε βουνα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις δεν εχουμε σκουπιδια ριτακι ..τα μαζευουν καθημερινως...

Απο αυριο πεφτει και η θερμοκρασια ..αν εχει κρυο το σαββατο θα αναψουμε επιτελους το τζακι μας...!!!ανυπομονουμε λεμε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα που μου το θύμισες, εμένα δεν ξέρω πώς έξω από το σπίτι τα έχουν μαζέψει τα σκουπίδια, αλλά το μεσημέρι που πήγα με το αμάξι να πάρω τον μικρό, είδα ότι εκεί γίνεται ο χαμός! Εντάξει έξω από το σχολείο, μάλλον φρόντισαν και τα μάζεψαν αλλά στη γειτονιά με το ζόρι έστριβε το αυτοκίνητο! Τρελή εστία μόλυνσης κι αν τύχει και βρέξει θα γίνει χαμός!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κυριολεκτικα εμεις εχουμε πνιγει στα σκουπιδια...καποια απεργια ειναι..μεσολαβησε και η λαικη και δε σας λεω τιποτα...

Απο τη γωνια του δρομου που ειναι ο καδος εχουν φτασει σχεδον κατω απο το σπιτι μας...φοβερη κατασταση...

ΜΗπως ειναι αναλογα το δημο?Δε ξερω και ποιοι απεργουν...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντελένι μου χιλιόχρονη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Κάτι τρέχει με τις χωματερές κορίτσια, απεργεία μάλλον οι αρμόδιοι υπάλληλοι, και είναι Πανελλαδικό. Σήμερα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα στην Κέρκυρα με αυτό το θέμα. Και είναι κρίμα. Από τη μία να στολίζουν την πόλη και από την άλλη βουνό τα σκουπίδια :(:(:( Όσο για τα κουνούπια και εμείς έχουμε θέμα. Πριν μερικές μέρες μου έλεγε η Αλεξάνδρα ''μαμά έχω κουνούπι'' και δεν την πίστευα. Τελικά έλεγε αλήθεια, την έχουν τσιμπήσει 2-3.

Ρίτα πολύ όμορφο αυτό που έκαναν με το Ταχυδρομείο :P:p:p:p Πάρα πολύ έξυπνο. Μπράβο τους.

Μαρινάκι μου εύχομαι να σταματήσει και ο βήχας σύντομα, αν και θα τραβήξει λίγο αυτό να το ξέρεις. Και η Αλεξάνδρα μου ακόμα βήχει που και που.........το κακό είναι ότι σήμερα ξεκίνησα να βήχω και εγώ.:mad:

Βικάκι χρόνια πολλά για τη Φωτεινούλα σου. Πολύ μου αρέσει το όνομα Άννα.

Πανμαρ θα φύγουν εντελώς οι μύξες της Σοφίας. Που θα πάει; Τόσο ορό βάζει το παιδί :tongue::tongue::tongue:

Joa o προϊστάμενός σου δεν είναι ενήμερος ότι αύριο είναι η τελευταία σου μέρα στη δουλειά; Πότε περιμένει η συζητήσετε;

Ρε κορίτσια που είναι η Άρμα; Ελπίζω να είναι καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

χα, να'μαι κι εγω!!!

Αχ κορίτσια δεν ξερω για το δωρο, θα δω... Δε θελω να του παρω κατι πανακριβο γιατι το λυπαμαι να μην το παιξει... Ικανος ειναι! Θα κανω μια ερευνα αγορας και θα δω! Βατραχακι thanks!

Εμεις σημερα εχουμε επετειο γαμου. Τεσσερα χρονια περασαν κοριτσια! Αχ ημουν νια και γερασα!:rolleyes:

Ελενακι χρονια σου πολλα! Πολυχρονη!

Κικο μπραβο ρε θηριο! Λες να τα καταφερω κι εγω στο δευτερο και να θηλασω καλυτερα? Οσο για το φαγητο μη σου πω καλυτερα! Ποσο καιρο τα φωναζω??? Με σκαει για να φαει. Χθες ειχαμε παρει κοτοπουλο απ'εξω, πεντανοστιμο! Τον αφησα επιτηδες μεχρι τις 10:30 το βραδυ νηστικο μονο με το γιαουρτι που ειχε φαει κατα τις 6 μπας και πεινασει και φαει λιγο κοτοπουλο... Ε, ουτε να το δει! Εφαγε 2 πατατες και ολα τα κρεμμυδια απο τη σαλατα! Μα μεγαλωνουν τα παιδια με κρεμμυδια? Ασε η μποχα μια σταλια σκατο! Ειναι ικανος να τρωει κρεμμυδια απο τις 9 το πρωι το οργιο!

Μαρινα ααααααααααλλο κεφαλαιο το πρωινο ξυπνημα. Το Σαββατο και την Κυριακη ξυπνησε απο τις 5!!!:shock: Αλιμονο! Συνηθως ξυπναει κατα τις 6, στα μεγαλα κεφια 6:30! Ελεος!

Ριτα καλε τι ωραια ιδεα ηταν αυτη! Πολυ σουπερ μου φαινεται ο σταθμος σας! Χαλαλι τα λεφτα! Οσο για το ποδηλατο με τις βοηθητικες, εκει κι εγω εχω βαλει οριο! Για το Θεο δλδ, θα μου "ξυρισει" ολους τους τοιχους!

Ιωαννα τι εγινε με τη δουλεια τελικα, ειχες κανενα νεο?

Κουνουπια εχουμε κι εμεις, αλλα τωρα το σκ θα κοκκαλωσουν μια και καλη!

Βικυ και Φωτεινη, ξεχαστηκα καλε! Να χαιρεστε το κοριτσακι σας!!!!!!

Αντε την κανω, πολλα φιλια!:tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσακο να ζησετε!!!!!!!!!!!!!

Και σε αυτο μοιαζουμε!Δεκεμβρη παντευτηκαμε και εμεις!17 δεκεμβρη για την ακριβεια!Σε λιγες μερες κλεινουμε 5 χρονια γαμου.

Γιοβαννα με ειχες ρωτησει νομιζω..η αδερφη μου παντρευεται τον Ιουνιο και ο αδερφος του ανδρα μου ο δευτερος Σεπτεμβριο..ολα μαζι...θα ξεπαραδιαστουμε...χαχα καλα να ειναι ολοι!

νατασσα εχουμε ενα τοπικο καταστημα παιχνιδιων εδω και εχει ενα πολυ ωραιο τζιπ(το γλυκοκοιταζε ο Γρηγορης αλλα δεν εχω αλλο χωρο παει τιγκαρα).. θα περασω να ρωτησω ποσο εχει ετσι απο περιεργεια να σου πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!!Πως ειστε;;Αυριο Παρασκευη και ερχεται και η συναντηση μας με πολύ κρυο!!

Βικυ και Φωτεινή να χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!Υγεια και πάλι υγεια σε όλη της τη ζωή!!!

Ελένη να τα εκατοστησεις, να σεχαιρονται οι δικοι σου και να εισαι γερη να βοηθας αυτους που σε εχουν ανάγκη!!!

Κικιτσα μπραβο τα καταφερνεις θαυμα με το θηλασμό!!Τελικα τπτ δεν ειναι ακατόρθωτο..το διαπιστωνω κι εγω καθε μερα με πραγματα και καταστασεις που δεν πίστευα οτι θα μπορεσω να φερω εις περας με 2 παιδια..

Μερα με τη μερα θα βρισκεις λύσεις σε ολα τα θεματα κι ας μην εχεις όση βοηθεια θα σου χρειαζοταν...Να μου φιλήσεις τα ζουζουνια σου!!!

Μαρίνα ευτυχως η Μαριλένα είναι καλύτερα..Τα ακούμπησες μια χαρα στο παιχνιδαδικο, να ετοιμαζομαι κι εγω γιατι με 3 βαφτιστηρια- 5 τα αδερφακια τους-, της νονας μας τα παιδια και τα ανιψια μου το ΔΧ δεν θα μου φτασει νομιζω...

Ελένη ανυπομονείς για την Κυριακή ε;;;μακαρι να μας κάνει και καλό καιρό..

Βατραχακι και πάλι καλοριζικο το του-του σας!!!το καλοκαίρι τα βλέπω να παλεύουν για το ποιος θα το καβαλήσει πρωτος...χαχα

Ιωαννα αυριο να δουλέψεις ελάχιστα και να βρεις επιτελους το boss για να τακτοποιηθει και η αδεια σου και να γυρισεις ξεγνοιαστη σπίτι σου!!!

Νατασα να ζήσετε και να ειστε ευτυχισμενοι!!!Να χαίρεστε τον Σωτο και μετο καλό και ενα δευτερο παιδακι!!

Οσο για τα τροχήλατα αν εχεις υπόγειο στείλτα εκει, σε εμας εχει γινει πίστα!!

Μαρια ευτυχως και το Σοφακι εμεινε στις μυξουλες..Μια χαρα!!!

Ριτα ομορφη εκπληξη σας περιμένει, με το καλό να παραλάβετε το δωρακι σας!!!

Ιωαννα η Μαρία είναι καλά, πέρασαν μια ελαφρια ίωση με την Ευούλα αλλά τωρα είναι καλά τα κορίτσια...Απ'ότι εμαθα πήγαν και στους ΜΑΖΟΟ με τη Ντίνα

Εμεις είμαστε καλά και σημερα τη βγαλαμε όλη μερα μεσα.Εδωσα και πιπιλιτσα στον μικρο αλλά την πεταει συνεχως, δεν θα επιμείνω αλλο...

Εκανα και μελομακαρονα και εγιναν νοστιμότατα και μοσχοβολιστα!!!Είπα φετος να τα πάρω ετοιμα αλλά δεν αντεξα καθως περυσι πετυχαν και πήρα πολύ καλές κριτικές!!

χαχα τωρα θυμηθηκα που ειχα βαλει φωτο το δαγκωμενο μελομακαρονο και με κοροιδευατε...!!!

Καλό βραδυ και τα φιλια μου σε όλες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπήκα και εγώ στα γρήγορα να ευχηθώ Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και καλοτυχία στη μικρή Φωτεινούλα και στο Ντελενάκι.

Νατασούλα να τα εκατοστήσεις με το σύζυγο και να το γιορτάσετε σήμερα για τα καλά.:tongue:

Ιωαννίτσα με το καλό και εσύ να τελειώσεις αύριο τη δουλίτσα σου εύχομαι και να σου έρθουν όλα όπως τα θες.

ΠανΜαρ η μικρή Σόφο μακάρι να ξεμπερδέψει γρήγορα με τις μυξούλες εύχομαι και να είναι μέχρι εκεί, να σου πω επίσης πως και εγώ το σκέφτηκα για το φαγητό μήπως δηλαδή είναι αντίδραση προς το μωρό αλλά περιμένω να κάνω τις εξετάσεις για να δράσω.

Μαρινάκι εσείς πως πάτε;

Μαελενάκι εσείς καλά διαβάζω πως είστε.

Κάτι πήρε το μάτι μου για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών, εγώ να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να του πάρω κάτι άκριβο γιατί ο δικός μου κάθε φορά που νευριάζει καταστρέφει και ένα παιχνίδι , συν του ότι με τον ερχομό του μωρού γέμισε πάλι απο δωράκια και θέλω να τα εκτιμάει αυτά που έχει, θα τη βγάλουμε με το σετ μαρκαδόρων με νερό που διαφημίζει η τηλεόραση έτσι για το καλό.

Ριτάκι στο θέμα της ζωηράδας και εγώ αυτό ακριβώς αισθάνομαι , δηλαδή ντρέπομαι όταν βρισκόμαστε έξω και τον πιάνει το αμόκ του πως θα τον συνεφέρω τη στιγμή που μας κοιτάνε όλοι, ειδικά τώρα που έχει κλειστεί αυτές τις μέρες στο σπίτι φαντάζομαι πως έτσι και βγούμε θα κάνει σαν θηρίο ανήμερο.

Πετρούλα και του χρόνου κοπέλα μου, χαράς το κουράγιο σου που έφτιαξες και μελομακάρονα, να είσαστε όλοι καλά.

κάναμε και εμείς προσπάθεια σήμερα για πιπιλίτσα και την άρπαξε αμέσως ο μικρός , λες και την περίμενε ένα πράγμα, μόνο που όταν κοιμηθεί και του φύγει τον πιάνουν τα κλάμματα.

Βατραχάκι μπήκαμε και εμείς στο κλαμπ της αφαγίας όπως βλέπεις.

Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ.

Λοιπον βγηκαμε βολτα και περασα για το τζιπ

Νατασσα με 2 θεσεις(για να βαζει και τις φιλεναδες διπλα)265 ευρω

Με μια θεση 165....

Αν δε βρεις κατι λιγοτερο πες να σου πω που ειναι το μαγαζι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χρονια πολλα στην μικρη φωτεινουλα μας !!!

κα φωτεινη και βικουλα να την χαιροσαστε την κορακλα σας!!!

deleni χρονια πολλα κι σε σενα!να σε χαιρομαστε κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

σας φιλω ολες και σας σκεφτομαι πολυ!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...