Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Διάβασα και χτες τα νέα σας αλλά δεν κατάφερα να σχολιάσω.

Joa δεν κατάφερα να δω τη φωτογραφία του Χρήστου σου, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα ήταν πολύ όμορφος. Πότε θα σταματήσεις από το γραφείο; Σε λίγο γεννάς κοπελιά :P:p:p Έχεις έτοιμα τα μπογαλάκια σου;

Πανμαρ θα το ξεπεράσει το Σοφάκι σου στο πόδι. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Μου άρεσε το "Άγιο Βασιλάκης''

Sunsun η αντιβίωση θέλει 48 ώρες για να δράσει. Εσείς από ότι διάβασα δεν την πήρατε και σωστά τις πρώτες μέρες. Λογικά από σήμερα θα απυρετήσει το παιδί. Περαστικά σας.

Μαρίνα μου σουπιές με σπανάκι πρωινιάτικα; Δεν πιστεύω να ετοιμάζεις 3ο παιδάκι; Συνήλθε το Μαριαλενάκι σου;

Ρίτα μην αγχώνεσαι με το Γρηγόρη και μη νευριάζεις, παιδί είναι και θα παίξει. Εγώ έχω χαλαρώσει πολύ. Πότε με το καλό παντρεύεται η αδερφούλα σου;

Πετρούλα μπράβο στον Αναστάση που βρήκς τρόπο να ηρεμήσει τον μπέμπη. :D:D:D:D Μου αρέσει το κουραμπιεδάκι και το μελομακαρονάκι σου. :P:p:p:p

Βικάκι μου μια χαρά θα είναι οι εξετάσεις της Φωτεινής. Πάει πέρασε αυτή η περιπέτεια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε? Σας εφαγε το φ/β τρομαρα σας! Με εφαγε κι εμενα η δουλεια και χανομαστε ρε γμτ... Τι κριμα! Εμεις ειμαστε καλα, δεν εχω κανενα ιδιαιτερο νεο να σας πω... Το σκ λεει θα εχουμε παγωνια! Μπρρρρ! Ανωμαλη προσγειωση!!!

Α, ναι! Ο Σωτηρης εχει φαει τρελο κολλημα με τα ποδηλατα του. Ολη μερα τη βγαζει ακομα στην αυλη και ανεβαινει μια στο ενα, μια στο αλλο. Το απογευμα ομως που ειναι νυχτα θελει σωνει και ντε να τα φερνει μεσα. Και ειναι ικανος να πηγαινει παντου με το ποδηλατο. Απο την κουζινα στο σαλονι, επειτα διπλα στη μαμα μου, στο μπανιο, παντου με το ποδηλατο! Αχ, πανε τα χαλακια μου!:? Στο μεταξυ χθες το βραδυ δεν ανεβαινε πανω να κοιμηθει χωρις το ποδηλατο. Και κατεληξα να τον κυνηγαω μπρος αυτος με το ποδηλατο, πισω εγω! Και παει σφαιρα ο ατιμος! Παει και το παρκε μου! Ε, ρε εκμεταλλευση!:rolleyes:

Επισης ειπαμε και για τον Αγιο Βασιλη που θα ερθει απο την καμιναδα να φερει το δωρο του, και συμφωνησαμε να του αφησουμε γαλα και μπισκοτα και ενα σοκολατακι για να ξεκουραστει απο το ταξιδι του. Μας παραγγειλε και το δωρο του - ενα τουτου, γκι, τζιπ, μεγαααο! Θα ξεπαραδιαστουμε μου φαινεται!

sunsun πως ειναι η μικρη? Θα παει καλυτερα μην ανησυχεις! Ειναι ατιμο πραγμα ο υψηλος πυρετος, ρωτα με κι εμενα... Αλλα μετα απο ατελειωτες συζητησεις με τον παιδιατρο εχω μαθει και τον προλαβαινω. Αμα θες κατι, να σου πω!

Βικυ καλη επιτυχια στις εξετασεις της Φωτεινουλας, αν και ειμαι βεβαιη οτι θα ειναι ολα μια χαρα!

Ιωαννα καλα, ο μικρος αστερι! Τι γλυκο αγορακι που ειναι!!! Φτου, φτου! Εγω την ειδα χθες μεν τη φωτογραφια, αλλα δεν προλαβα να σχολιασω.

Μαρια πεθαινω με την κορη σου και τις ατακες της! Δεν υπαρχει αυτο το παιδι λεμε!

Ριτακι κι εμενα ετσι ο μικρος. Δεν ακουει καθολου, κανει το δικο του. Αγυριστο κεφαλι ρε παιδι μου, ιδιος πατερας του. Και αεικινητος. Μονο με την ταινια τα cars αποβλακωνεται και ηρεμει το σπιτι. Αγια ταινια!!! Αν δεν την εχετε, τρεξτε να την παρετε!

Δεν εχετε παραπονο σημερα ε? I am back!:D

t7fQp3.png

Αντιβίωση παίρνει από τα ξημερώματα Σαββάτου ενδοφλέβεια και σήμερα είναι Τετάρτη. Αλλά βέβαια νομίζω η αντιβίωση που της έδιναν ήταν προληπτικά μήπως και ήταν ουρολοίμωξη.. δεν ήταν για βρογχίτιδα. Μέχρι την άλλη Τρίτη πάντως είναι να πάρουμε Augmentin.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

τσουπ, να΄μαι και εγώ επιτέλους.

την καλησπέρα μου σε όλο το καφέ , ποιο όλο δηλαδή που το μισό έμεινε με τέτοια ερημιά που επικρατεί. Γιατί καλέ εξαφανιστήκατε έτσι; εγώ έκανα δεύτερο παιδί και δεν προλαβαίνω να χ@#@ και εσείς εξαφανιστήκατε;

Να πω περαστικά στα μικρά αρρωστούλικα της Sun Sun και στο Μαριαλενάκι. Εύχομαι να γίνουν περδίκια σύντομα.

Βικάκι με το καλό κοπέλα μου να κάνετε τις εξετάσεις και να είναι όλα καθαρά στη μικρή Φωτεινούλα.

Ιωάννα βλέπω πως πλησιάζουν σιγά σιγά όχι μόνο η επίσκεψη απο τον Αη Βασιλάκη αλλά και απο τον πελαργό που τώρα πρόσεξα ότι σας ετοιμάζει το μπεμπέ.

Ριτάκι πολύ ζούλεψα το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του παιδικού του Γρηγοράκη, άντε να μεγαλώσει και εμάς λίγο το μπεμπέ για να το στείλουμε τον μεγάλο και μακάρι να περνάει έτσι σούπερ όπως ο δικός σου, όσο για το ότι δεν ακούει άστο μη το ψάχνεις γιατί σαν το δικό μου γιο και την ανυπακοή του δε νομίζω να υπάρχει άλλο παιδί. Αφού όταν τον μαλώνω (κλασικά) για σκανταλιά γυρνάει και μου λέει "μαμά θα το ξανακάνω γιατί είμαι κουφός" μιας και τις προάλλες του είπα "μα καλά παιδάκι μου κουφός είσαι γιατί συνεχίζεις να κάνεις βλακείες;".

Καλά Μαράκι η κόρη σου δεν παίζεται μιλάμε , μπορεί να ξυπνάει μεν νωρίς αλλά με τέτοιες κουβέντες που λέει χαλάλι της νομίζω.

Νατάσα δεν θα το πιστέψεις αλλά και εμείς έχουμε τρέλα με την ταινία του ΜΑΚΟΥΙΝ , αφού θέλοντας και μη έχω μάθει όλες τις ατάκες απ'έξω " στο Piston να τρέξει η μάνα σου" συν του ότι απο το βάλε βγάλε το dvd μας την ξέκανε ο άτιμος τη συσκευή.

Πετρούλα και εμάς τα κάνει αυτά τα σκηνικά ο μικρός με τα δαχτυλάκια του και το μωρό άλλο που δεν θέλει για να πιπιλήσει.

Εμάς σήμερα ήρθε ο παιδίατρος να μας δει και έχουμε πάρει 1100 γρμ, πήγαμε 4100 και 60 πόντους, θαυματουργό το γάλα της μανούλας λέει και καμάρωνα η άτιμη σα γύφτικο σκερπάνι γιατί είναι πρώτη φορά που με αποκλειστικό θηλασμό να βλέπω τέτοια αποτελέσματα μιας και στον Αναστάση απο την 3η μέρα έδινα συμπλήρωμα.Το μόνο κουραστικό είναι ότι ο μικρός ξεκίνησε κολικούς και η μόνη του παρηγοριά είναι το βυζί και έτσι κάνω μαραθώνιους θηλασμούς σχεδόν τη μισή μέρα , εξ'ού και ότι σας έχασα τόσες μέρες. Κατα τ'αλλα είμαστε καλά , έγραψε και στον μεγάλο μια γενική αίματος γιατί διακρίνει μια ψιλοαναιμία απο το μάτι του που δεν είναι ιδιαίτερα ζωηρό, εγώ λέω μόνο το μάτι δεν είναι γιατί γενικά απο ζωηράδα άλλο τίποτα.

Ο μεγάλος μου έκοψε κατά πολύ το φαγητό βρε κορίτσια και δεν ξέρω τι να κάνω , το μόνο που τρώει καλά είναι το γάλα πρωί βράδυ με δημητριακά και τη φρουτόκρεμα που δεν τον αφήνω εγώ να μη φάει. Το μεσημεριανό το έχει κόψει ιδιαίτερα , θα φάει δηλαδή μια δυό κουταλιές και μετά τέρμα και το απογευματινό επίσης και με έχει πάρει απο κάτω δεν ξέρω τι να κάνω.

Αυτά εν όλίγοις τα νέα τα δικά μας, οι υπόλοιπες μανούλες τι κάνετε; Γιοβαννούλα ,Σουλίτσα, Βατραχάκι (καλορίζικο το δοντάκι σας) και όσες ξέχασα αναμένω να διαβάσω νέα σας.

Κυρα Φωτεινή που είστε ;;;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια μπουαααα πήγαμε μια βόλτα στο παιχνιδάδικο και ψωνίσαμε για βαφτιστήρια και ανήψια για Χριστούγεννα και έφυγε ένα 200αρικο χωρίς να έχουμε πάρει για τα δικά μας! Τέσπα γερά να είναι τα παιδάκια και του χρόνου!

Κίκο μπράβο σου για το θηλασμό, τα πατε πολύ καλά! Α, όσο για το φαγητό του μεγάλου, απλά συμπαραστέκομαι! Τα έχω παίξε κι εγώ, ακόμα και το γάλα με παρακάλια και άρχισε να μην τρώει και στο σταθμό, έχασε τουλάχιστο 600γρ τον τελευταίο μήνα, αν κι αύριο έχουμε τα ίδια αύριο θα μιλήσω με την παιδίατρο μήπως μας δώσει κάτι και ανοίξει η όρεξή του, την ψυχή μου βγάζει για 3-4 μπουκιές! Κι εμείς μόνο φρουτόκρεμα όταν είναι σπίτι τρώει γιατί δεν τον αφήνω κι εγώ να μη φάει! Άμα βρείτε άκρη πες μου!

Γιοβάνα μου 3ο τώρα μπαααα! Απλά λαίμαργη είμαι!:oops::oops::oops:

Νατάσα πώς πάει ο Σώτος με τον βραδινό ύπνο ή μάλλον με το πρωινό ξύπνημα, καλύτερα? Ηλεκτροκίνητο τζιπάκι θα του πάρεις? Ετοιμάσου να τα σκάσεις για τα καλά!

Sun sun πιστεύω από αύριο θα δεις βελτίωση! Τα αυτιά της τα κοιτάξανε καθόλου, εννοώ όχι η παιδίατρος αλλά ΩΡΛ! Στο λέω γιατί τελικά στη δική μας περίπτωση αυτός έδωσε τη λύση γιατί ανεβοκατέβαζε δέκατα η μικρή είχε κάνει ωτίτιδα αν και πάλι κι εμάς augmentin μας έδωσαν οπότε ότι κι αν είναι θα καταπολεμηθεί! Αύριο να είστε απύρετες, περιμένουμε νέα!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

κοιμησα τον μικρο κι εκατσα λιγο να σας δω!

Νατασσα κι ο τιμος ζητησε απο τον αγ.βασιλη ντιτιτ κοκκονο μεγαο

και του παρηγγηλα αυτο little tikes

cozycoupe40th.jpg

πιστευω θα του αρεσει τα μηχανικητα δεν του αρεσουν εχουμε μια γουρουνα αλλα σημασια δεν την δινει ενω κατι μικρες στρατες τις εχεις παιξει πολυ

κικο μου μπραβο σου που τα πατε τοσο καλα με το θηλασμο οσο για το φαγητο κι εμεις τα ιδια περναμε και το κακο ειναι οτι εκοψε τα φρουτα δεν τα θελει καθολου μονο σε χυμο και μανταρινια τρωει το μονο που τρωει καλα ειναι το αυγο του με μια φετα ψωμι!

Μαρινα μου για ποτε φευγουν τα ατιμα τα λεφτα χαμπαρι δεν παιρνεις!

πανμαρ μου περαστικα στο Σοφακι ας μεινει μονο στις μυξουλες!

Βικακι καλη επιτυχια στις εξετασεις της Φωτεινουλας!!!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τσα!!!

Τι νεα?

Νατασσακο πολυ χαιρομαι που ειστε καλα!Καλα με τα ποδηλατα μεσα στο σπιτι εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα πλεον...τουλαχιστον τον εχω πεισει να βαζει μονο τη γουρουνα και το τρικυκλο μεσα ενω το καινουργιο με τις βοηθητικες απαγορευετε ρητως διοτι μου εκανε τα χαλια...μη σας πω πως..

Ακριβα τα γουστα του Σωτου!!!Τζιπακι ε?χαχα!

Κικιτσα μου!!Χαιρομαι που ειστε καλα!Ο μικρος διαβαζω ειναι τελειος απο βαρος ε?Μπραβο σου τα καταφερνεις περιφημα!!!!

Οσο για την ορεξη του Τατση αν το παιδι εχει μια ψιλοαναιμια λογικο να μην εχει και ορεξη αν σας αρχισει σιδηρο απο οσο ξερω θα ανοιξει και η ορεξη του.Αν θυμασαι το ειχα αναφερει και περισυ να το δουν οι μανουλες που αγχωνοντουσαν για το βαρος.Η ξαδερφη μου και στα 2 κοριτσακια της κατοπιν φυσικα σχετικων εξετασεων εδινε συμπληρωμα σιδηρου και αμεσως τους ανοιγε η ορεξη.

Σχετικα με τις σκανδαλιες Γιοβαννα και Κικη μου δεν αγχωνομαι καθολου εχω συνηθισει πια...αλιμονο.. απλα ωρες ωρες ειναι παρα πολυ συνεργασιμος και αλλες φορες παθαινει αμοκ και εκει εκνευριζομαι.Πιστεψτε με το εχω δουλεψει πολυ αυτο το κομματι και σπανια ταραζομαι πλεον.. οτι και να δω το περιμενω...

Απλα καποιες φορες ερχομαι σε πολυ δυσκολη θεση ειδικα οταν ειμαστε σε ξενο χωρο και με κοιτανε ολοι του στυλ ''Κανε κατι και μαζεψε το...''.Εχθες ας πουμε ηταν εκει συμπεθεροι,φιλοι των παιδιων κτλ και καπως ντραπηκα που δεν μπορουσα να τον κανω καλα...και να πεις οτι εκλαιγε ή γκρινιαζε?οχι ηταν μεσα στην καλη χαρα... απλα ηταν τοσο εκστασιασμενος που οτι και να ελεγα ειχε το σκοπο του αυτος...της καταστροφης.

Sun sun για να εβαλαν ενδοφλεβια κτλ μαλλον κατι φοβηθηκαν ισως και την ουρολοιμωξη που λες οπως και να εχει η αντιβιωση πρεπει να κανει τον κυκλο της.Οπου να ειναι θα στρωσει το παιδι.

Μαρινα επαθες και εσυ ωτιτιδοφοβια ε?Τι να κανουμε αμα την πατησουμε...

Βικακι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Πετρουλα μια αρα τη βρηκε τη λυση ο Αναστασης να ηρεμησει τον αδερφο του!!Μια χαρα βοηθαει κιολας!!!

Κοριτσια λιγο πολυ τα λεμε ολες για αυτο δε σας αναφερω παντα μη μου κακιωσετε αν κατι δε σχολιασω ετσι?

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλιώ μου για θύμισέ μου πότο το βρήκες είπες αυτό το αυτοκινητάκι? Νομίζω το είδα στο κομφούζιο 117 περικαλώ!!!! :)

Ριτάκι λες να την πατήσω όπως εσύ και φοβάσαι πολύ με την ωτίτιδα? Μπααα εγώ είμαι της βρογχιολίτιδας φαν! Χαχαχα, απλώς με τη Sunsun έχουμε ακριβώς το ίδιο διάστημα, την ίδια χρονική στιγμή, τα ίδια συμπτώματα! :0

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι μαρινα μου πλακα κανω..το ξερω...και η μικρη της φιλης μου (σημερα πηγαμε για λιγο απο εκει και τα λεγαμε)με augmentin ειναι για την ιδια ιωση ακροαστικα κλπ συν ωτιτιδα στο τελος..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεερα κορίτσια!

Κατ'αρχάς να ευχηθώ στην Ντελένη μας....

Ελενάκο μου, να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια, με υγεία, κάθε ευτυχία, να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου και να τα δεις όπως επιθυμούν!!!

Γιορτάζει σήμερα και η Φωτεινούλα μας?

Βικάκι και κα Φωτεινή, να την χαίρεστε!!!! Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και σε κάθε στιγμή της ζωής της να σας εκπλήσει και να σας κάνει περήφανες!!!

Καμιά άλλη Άννα έχουμε?

Στα δικά μας, τώρα....

Πώς είναι τα αρρωστούλικά μας?

Sun sun, πώς πάει η Κάτια? Καλύτερα?

Μαρινάκο η μικρούλα σου?

Νατάσα! Πού χάθηκες ρε ψυχή? Αναμένω με αγωνία φωτογραφίες με τον Σωτήρη να κόβει βόλτες μεσ' στο σπίτι με το τζιπάκι του!!!

Κίκο μου, (αν και δεν έχω εμπειρία του να μην τρώει το παιδί) μήπως το κάνει από αντίδραση στο μωρό?

Βατραχάκι με γεια το αυτοκινητάκι σας! Και του χρόνου!

Γειτονάκι.... μια μέρα και σήμερα έμειναν!!!!

Δεν θυμάμαι άλλα.....

Εμείς ήσυχα... Οι μυξούλες μας είναι λίγο βελτιωμένες. Χθες ήμασταν όλη μέρα στην μαμά μου, απ' όπου η κορούλα δεν ξεκολλούσε... Έπαιζε όλη την ώρα με τον ανηψιό μου (του αδερφού μου τον μικρό) και δεν ήθελε να φύγουμε με τίποτα...

Άσχετο, αλλά ρε κορίτσια, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και σήμερα το πρωί που ξύπνησε η Σοφία την είχαν φάει τα κουνούπια!!!!! Στο μάγουλό της και στα ποδαράκια της την έχουν τσακίσει την καημενούλα.... Μα Δεκέμβριο μήνα κουνούπια!!!!!

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!!!

mrdIp3.png

Καλημερούδια κι από μένα!

Delenaki να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς εύχομαι!

Βϊκη και κ. Φωτεινή κι από εδώ να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!

Εμείς είμαστε σχεδόν τελείως καλά (πού και πού μόνο βήχει λίγο) για πόσο βέβαια δεν ξέρω! :) Ελπίζω και τα υπόλοιπα αρρωστούλικα να είναι πολύ καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τσουπ να πεταχτώ κι εγώ σαν τη Τσου-τσου χαχαχα!

Τι κάνετε κοπελιές? Ελπίζω κι εύχομαι να είσαστε όλες καλά και τα παιδάκια επίσης και όποιοι είναι ψιλοκρυωμένοι να γίνουν σύντομα καλά!!!!

Να ευχηθώ χρόνια πολλά κι απο εδώ τόσο στην Deleni μας, όσο και στην μικρούλα Φωτεινούλα.

Πολλές ευχές και στις δυο για μια ζωή παραμυθένια ;) ;)

Εμείς ευτυχώς είμαστε καλά, ζωηροί και ακμαιότατοι κι ελπίζω ετσι να συνεχίσουμε!

Αναμένουμε με αγωνία να έρθει η Κυριακή :) :) :)

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σας τσουπρες!!!

Σημερα ειχα πολυ δουλεια και δεν ανοιξα καθολου το ιντερνετ για να μην καθυστερησω.

Τι κανετε?

Ντελενη να σε χαιρομαστε!!!Πολυχρονη και παντα με υγεια!!!

Βικακι και απο εδω να χαιρομαστε την κουκλιτσα μας!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα.Σημερα ο μικρος ηταν κατενθουσιασμενος.

Εφτιαξαν καρτουλες για τον μπαμπα και τη μαμα και μετα μπηκαν στο σχολικο(πρωτη φορα μπηκε)και πηγαν σε ταχυδρομειο.Αγορασαν γραμματαοσημα, τα κολλησαν και εριξαν το γραμμα στο κουτι!!Μου τα ειπε με καθε λεπτομερεια.Πως λενε τον οδηγο του σχολικου,τι φορουσε,διπλα σε ποιον εκατσε,οτι φορεσε ζωη, που πηγαν (το περιεργο ειναι οτι μου ειπε συγκεκριμενα σε ποιο ταχυδρομειο πηγαν...μου ειπε οχι κοντα στη δουλεια του μπαμαπα(εχει και εκει)αλλα κοντα στην πλατεια Αγ.Λαζαρο),που παρκαραν το αυτοκινητο(κοντα στο βιβλιοπωλειο) και γενικα καθε λεπτομερεια!!!

Τωρα περιμενει εναγωνιως να ερθει το γραμμα!!!!:D:D:D:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...