Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

τι κανετε;

εχω μερες να μπω κι ελπιζω να εισαστε ολες καλα!

εμεις εχθες πηγαμε ονειρουπολη και περασαμε ονειρο!!!

ο θοδωρακος εβγαλε και το πρωτο του δοντακι!!!

Ιωαννα μου προλαβα φωτο του χριστου ειναι τελειος φτου φτου σκορδα!!!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

marina δεν πειράζει θα βρισκόμαστε σε πιο ωραία περιβάλλοντα..

έχω πρόβλημα με το Augmentin δεν το πίνει με τίποτα. μέχρι που χθες της φώναζε ο συζ και φοβήθηκε αλλά πάλι δεν το 'πινε. Εγώ με το ζόρι μισή ώρα με κλάματα υστερικά τελικά κατάφερα να την κάνω να καταπιεί σχεδόν όλη την αντιβίωση που έπρεπε. πήρα και τηλ. την παιδίατρο και μου είπε οτι άλλα δύο που είναι για τη βρογχίτιδα έχουν χειρότερη γεύση.

Τα δοκίμασα όλα, με το καλό, να τη δωροδοκήσω, να της λέω πως δεν θέλω να ξαναπάμε στο νοσοκομείο. Τίποτα... το φτύνει. Θα ασπρίσουν τα μαλλιά ΜΟΥΥΥ

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Sun sun δοκιμασε το εξης ..

βαλε αντιβιωση σε ενα κουταλακι που θα εχεις βαλει μελι ή γλυκο του κουταλιου και να παρει την συνιστωμενη δοση του φαρμακου ..

Διαφορετικα κεφαλοκλειδωμα ανοιγεις το στομα και το δινεις...αν πρεπει να την πιει θα την πιει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Sun sun αν τα δοκιμασες ολα(αληθεια δοκιμασες να της πεις και καλα παρτην να την πιεις μονη σου?κρατας τη συριγγα εσυ απο κατω διακριτικα και τη σπρωχνεις)δοκιμασε και με το αγριο δε γινεται αλλιως...

Νομιζω κεφαλοκλειδωμα ειναι η καλυτερη λυση...ενας την κραταει και ενας τη δινει...και λιγο προς τα πισω το κεφαλι να μην στη φτυσει.

Προσεξε ομως να μην τη ριξεις πολυ πισω και αναγουλιασει...το καλυτερο εινα να πεφτει σταδιακα (ετσι οπως φωναζουν) κατω απο τη γλωσσα...και εγω περισυ (τοτε που παθαμε την αλλεργια) ειχα το ιδιο θεμα αλλα τελικα αφου ειδε οτι τον στριμωχναμε το αποδεχτηκε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Tην ξάπλωσα και της το ΄δωσα σε τρεις δόσεις. Πήρε 10 λεπτά αλλά εντάξει. Την τελευταία φορά αναγούλιασε αλλά ευτυχώς δεν την έβγαλε. Θέλει λίγο πιο όρθια αλλά πολύ μετά το φτύνει. Έχω μαζέψει από τα μάγουλα και από τα αυτιά...

Έχετε δει εδώ την κλήρωση; http://parentscafe.gr/showpost.php?p=715658&postcount=1

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Sun-sun κι εμένα με πρήζει για να την πιει, αλλά ειδικά την amoxil μου την έκανε πολλές φορές εμετό!

Από το νοσοκομείο χτες μου είπαν ότι το κάνουν πολύ συχνά αυτό τα πιτσιρίκια, να τη γυρίζω λίγο στο πλάι και να προσπαθώ να τη ρίξω έτσι! Πάντως ειδικά σε μεγαλύτερο παιδί μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολο, αφού προυποθετει ότι θα είναι πάντα δύο για να τη δώσουν! Δεν παίζει όμως έτσι στην πραγματικότητα!

Πού είναι η φώτο του Χρήστου? Δεν είδα τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!!!

Πω!Πω! Ερημιές...... Πάει, μας έφαγε το φ/β......

Τι κάνετε όλες?

Sunsun, πώς είναι η Κάτια? Ελπίζω να είναι καλύτερα...

Σουλίτσα, εσύ πώς πας?

Βατραχάκι έβγαλε δόντι ο Θοδωράκος? Αντε, ν' αρχίσει να τρώει και καμιά μπριζολίτσα τώρα!!!!

Πετρούλα με γεια τα τικεράκια σου!

Γειτονάκι, αν και δεν το σχολίασα χθες, τις πρόλαβα τις φωτογραφίες του Χρήστου. Κούκλος!!!!

Γιοβάννα, και του χρόνου να είστε καλά, να ξαναστολίσετε το δεντράκι σας!

Κίκο! Φιλιά και σε περιμένουμε!

Άρμα!!! Πού είσαι? Όλα καλά?

Τα νέα μας ήσυχα.... Λίγο μυξούλες έχουμε, αλλά ευτυχώς, με ορό και μόνο ήδη βελτιωνόμαστε... Σήμερα λέω να κατέβω στην μαμά μου, αν και με την απεργία που έχει σε όλα τα ΜΜΜ, πολύ το σκέφτομαι για το τι θα συναντήσω στους δρόμους....

Να σας πω και την καινούρια λέξη της κόρης μου: εχει δύο Αγ. Βασίληδες, έναν μικρό και έναν μεγαλο... ο μεγάλος είναι ο Αγ.Βασίλης και ο μικρός είναι ο "Αγ. Βασιλακάκης"!!! (ω! ναι! τον έκανε Κρητικό!!!)

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημεραααααα

Σπιτι σήμερα..λογω απεργιας ειπα να μην παω γραφειο...μπορει να το ψιλοξεχναω καποιες φορες αλλα ειμαι εγκυος..Ο Χρηστακης φορτωσε την προικα του στην τσαντα και εφυγε για το σχολειο ...

Το Σοφακι καθε μερα εφευρισκει νεες λεξεις!!!αλλα να πουμε και το σωστο ηταν κριμα και αδικο για τους κρητικους να μην εχουν τον δικο τους αη βασιλακακη!!!!

Περαστικα στα αρρωστουλικα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!!

Ιωάννα άλλες δυο έμειναν, όλο και πιο κοντα ερχεται το νινί...!!!

Ο Χρηστακος σου είναι ενας κούκλος!!Δεν σχολιασα χτες γιατι με τραβούσε ο Αναστάσης..

Μαρια περαστικα στο Σοφακι..Οι ατακες της απλά δεν υπάρχουν!!Καλα να περάσετε σημερα στη βόλτα σας

Μαρίνα πως ηταν το βραδυ σας;;

Βατραχακι σιδερενιο το δοντακι σας και καλές μασες τωρα!!!

Υπέροχα τα ζουζουνια σου απο τη βολτα σας στην Ονειρούπολη, να τα χαίρεσαι!

Sunsun η δικη σου ειναι καλύτερα;;

Ριτα πως πάνε οι πρόβες σας;;

Εμεις είμαστε καλά, ο μεγαλος ζαβολιαρης, ο μικρος λίγο γκρινιαρης κατα τα αλλα είναι και οι δυο για τσίμπημα..

Χτες το βραδυ ο μικρος ψιλογκρινιαζε και μεχρι να βγω απο την κουζίνα να τον δω είχε βαλει ο Αναστασης το δαχτυλάκι του στο στόμα του και ο μικρος πιπιλιζε...Επαθα σοκ οταν τον ειδα αλλά ήταν τετοια η χαρα του Ανασταση που δεν μπορουσα να τον μαλώσω, τον πήρα μαζι μου και του εξηγησα αλλά μπαινακης βγαινακης απ'ότι φαίνεται...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα!!

Τι κανετε κοριτσια μου?Εμεις πολυ καλα!

Ο μικρος οργιαζει...με βγαζει εκτος εαυτου ωρες ωρες..εχθες πηγαμε στο νεο σπιτι της αδερφης μου που μολις τους ειχαν φερει τα καινουργια επιπλα τους και τα καινουργια ηλεκτρικα και το τι εκανε παλι ...μιλαμε τον κυνηγουσα 1 ωρα και δεν τον προλαβαινα...το τι εκανε...δε μπορω να σας περιγραψω...στο τελος φωναξα τον ανδρα μου...στην αλλη ακρη της Αθηνας να μας μαζεψει..δεν παλευοταν αλλιως.

Και κανει και πνευμα... το τι λεει ?αφωνη με εχει αφησει.

Πετρουλα για προβες που λες δε ξερω τιποτα.Καθε μερα μου λεει και κατι καινουργιο χριστουγεννιατικο αλλα δε μου αναφερει τιποτα για το θεατρικο.Λογικα δεν θα τους λενε θα παιξουμε θεατρο κτλ..μαλλον καθημερινα κανουν κατι εκει του στυλ τραγουδακια,παιχνιδιακια κτλ μεχρι να το μαθουν τα παιδια και απλα φανταζομαι θα μας το παρουσιασουν εκεινη την μερα.

Ολες καλα διαβαζω ε?

Η Ιωαννα σημερα αραζει,μπραβο να ξεκουραστεις φιλεναδα

Το σοφακι εχει γραψει παλι!!!χαχα ριχνω πολυ γελιο μαζι της

Η κατια πως ειναι?

Σουλα εσυ?

Κικη Νατασσα?????τι κανετε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τσάκισα ήδη τη μερίδα του μεσημεριανού μου σουπιές με σπανάκι και ετοιμάζομαι για την πρωινή βόλτα με την κόρη μου! Πάω καλά γιατρέ μου πρωινιάτικα? Αυτό το φαγητό με τρελαίνει όμως!

Εμείς είμαστε καλύτερα!

Αρμάκι πού είσαι?

Μαρία το Σοφάκι είναι δυνατό, στο πόδι θα το περάσει!

Sun Sun ελπίζω να συνήλθε τελείως το κοριτσάκι σου!

Πετρούλα, πολύ γέλλασα με τον Αναστάση σου! Τη βρήκε πάντως τη λύση για να μην κλαίει ο αδερφούλης του!

Όντως πού χαθήκατε Κικίτσα και Νατασα? Επειδή για παρτάκι δύσκολο το βλέπω να μαζευόμαστε τελικά, μήπως θέλετε το Σκ να βρεθούμε σε παιδότοπο να τα πούμε οι μαμάδες και να παίξουν τα μικρά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Έκανε ένα 38.4 χθες αλλά δεν της δώσαμε τίποτα και τελικά έπεσε. Μόνο που δεν τρώει σχεδόν τίποτα. Λίγο γάλα, ρύζι σκέτο έφαγε χθες. σήμερα μόνο γάλα και μαγιονέζα! Αρα δεν είναι καλά... Είμαστε και σπίτι συνέχεια! Αφού χθες βγήκα μέχρι το Φούρνο και αισθάνθηκα λες και βγήκα βράδυ..

Ο βήχας ευτυχώς έχει κοπάσει κάπως.

Με την αντιβίωση πιο εύκολα σήμερα. Με μικρή σύριγγα, πίσω το κεφάλι, και κρατώντας το 2-2-2 μλ. Τα καταφέραμε!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

γεια σας κουκλες.

δεν σας εχω διαβασει ομως σας σκεφτομαι πολυ,σας αγαπαω και το ξερετε,απλα την αμαρτια μου την λεω.κολλησα με το φεις και δεν πολυμπαινω εδω,:oops:.

η μικρη ειναι με λιγο συναχι αλλα θα της περασει.

συντομα θα κλεισουμε ραντεβου για σπινθηρογραφημα και κυστεογραφια να δουμε πως παει,αν κααι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα.θελουμε ομως να δουμε και την παλλινδρομηση που ειχε σε τι σταδιο βρισκεται που ευχομαι να μην υπαρχει πλεον.

φιλακια πολλα σε ολες και στα ζουζουνια σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικακι ευχομαι οι εξετασεις της μικρης να ειναι τελειες!!!αν και μεταξυ μας ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι!!!

!!!

Sunsun..θελει λιγο υπομονη ...η αντιβιωση δεν δρα τοσο αμεσα...λογικα απο αυριο θα ειναι η ζουζουνα πολυ καλυτερα...περαστικα..

Μαρινα μια απο τα ιδια ...απο τις 11 τρωω μοσχαρι λεμονατο με πατατες χαχαχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Sun sun ακριβώς τα ίδια και η δική μου η μικρή, 4η μέρα αντιβίωσης και ακόμα μου έκανε πού και πού δεκατάκαι και απεργία πείνας, α και κανέναν εμετό και πανικοβλήθηκα πήγα νοσοκομείο και μου έκοψαν την αντιβίωση και πήγαμε πολύ πίσω! Μη βιαστείς κι ας κάνει δεκατάκια!

Ναι βρε Ιωάννα μου αλλά εσύ κοντεύεις να γεννήσεις, εγώ πώς δικαιολογούμαι???

Βικάκι όλα θα είναι μια χαρά με τις εξετάσεις σας, άντε κάντε το κι αυτό να ξεμπερδέψετε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...