Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Σουλιτσα...

Δεν ειναι καλη χριστιανη η Ανδρεαννα!!!χαχαχα...ο χρηστος καθεται παναγιτσα στην εκκλησια ...αναβουμε δυο δυο τα κερια και δεν αφηνουμε εικονα αφιλητη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Χρόνια πολλά στη Νίκη και το Νικολάκη της και στους συζύγους της Ηλιάνας και της Σούλας!

Joa μου βρήκα κόλπο! Θα αφήσουμε τα παιδιά μας 1 εβδομάδα μαζί, ο δικός σου θα μάθει την τουαλέτα και ο δικός μου να τρώει επιτελους τα παντα και μόνος του!!! Κι εγώ ψήνομαι πολύ για Σύνταγμα, αλλά βασικό να πετύχεις μέρα με καλό καιρό, αν βρέχει γίνεσαι μέσα στη λασπούρα στον Εθνικό Κήπο, εντομεταξύ δεν ξέρω πότε ξεκινάνε οι εκδηλώσεις εκεί! Πέρυσι νομίζω είχαμε πάει 2 Γενάρη και ήταν υπέροχα, πολλά παραμύθια, θεατρικό παιχνίδι, καρουζέλ κλπ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ο.κ. έκλεισε! Επειδή εσύ έχεις και γεννητούρια τώρα και δεν είσαι για πολλά-πολλά διάλεξε εβδομάδα, μήπως όταν μπεις στο μαιευτήριο?, και φέρτον μου! Μια χαρά θα περάσουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τζα!

Τι κάνετε? Κατά αρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!

Κατά δεύτερον περαστικά σε όσους είναι αρρωστούληδες!

Κατά τρίτον βλέπω κάθε ΣΚ είναι πια γεμάτο με πολλέεεεεεες δραστηριότητες και καλά κάνουμε κορίτσια! Κι εμείς πήγαμε σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χτες και περάσαμε όμορφα!

Μη με μαλώσετε.....δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά!

Φιλιά σε όλες και μιας και πλησιάζει η ώρα μας για σχόλασμα καλό μεσημεράκι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου. Να ευχηθώ χρόνια πολλά στη Νίκη και στο Νικόλα της και στη Σούλα και στην Ηλιάννα να χαίρονται τους καλούς τους.

Και εμείς περάσμε ένα όμορφο ΣΚ. Ήρεμο ναι μεν αλλά όμορφο. Πόσο ζηλεύω εσας στην Αθήνα που έχετε τη δυνατότητα να πάτε σε τόσες εγκδηλώσεις τα παιδάκια σας. Εδώ δεν γίνεται τίποτα για τα παιδιά :(:(:(:( Τεσπά.

Στόλισα και εγω το δεντράκι μου και σύντομα θα σας βάλω φωτογραφίες. Μας βοήθησε και η Αλεξάνδρα και είχε πολύ γέλιο. Μας έδινε τις μπάλες και κρέμασε και αυτή μερικές. Για την ώρα μόνο το θαυμάζει και δεν το έχει αγγίξει. Για να δούμε....εγώ για καλό και για κακό το έχω δέσει. :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Εμείς περάσαμε το ΣΚ στο νοσοκομείο! Την Πέμπτη το βράδυ είχε πυρετό αλλά την Παρασκευή ήταν μια χαρά (εκτός του βήχα και της μύξας). Ε, το βράδυ μας σήκωσε 39.3 και πήγαμε να τη δεί παιδίατρος. Της δίνει ένα υπόθετο (γιατί το πονσταν ούτε να το φτύσει και είχε πάρει ντεπον), και μετά από 1.5 ώρα ανεβάζει 39.9! Ξεκινήσαμε για το Παίδων και όταν φτάσαμε είχει 40.6! όπως καταλαβαίνετε πανικός. Εξέταση ούρων, αίματος, καλλιέργεια, βάζουν μετά και την πεταλούδα (για όσες δεν ξέρετε μόλις μπαίνουν εισαγωγή τα παιδιά τα τρυπάνε για να βάλουν το σωληνάκι από το οποίο θα παίρνουν αντιβίωση/ ορό κτλ.) Μετά κάνουν σε όλα τα παιδιά και ένα μαντου άσχετα με το οτι είχαμε ξανακάνει για να σκανάρουν λέει τα παιδιά αν έχουν φυματίωση.. Αυτά έγιναν κατά τις 4-5 το πρωί του Σαββάτου. Μετά η γενική ούρων έδειξε παρουσία πυοσφαιρίων δηλ. υποψία ουρολοίμωξης..

Εμείς έχουμε και ιστορικό οπότε το μυαλό μας πήγε εκεί, άσχετα με όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα (ουκ ολίγα: βήχας, μύξες, πυρετός, αμυγδαλές, εμετός, μόνο διάρροια δεν είχαμε οπότε απέκλεισαν την γαστρεντερίτιδα). Μέχρι να βγεί σήμερα και η δεύτερη καλλιέργεια ούρων δεν ξέραμε τελικά τί έχει αν και έπαιρνε εντωμεταξύ αντιβίωση για την ουρολοίμωξη.

Τελικά, ουφ, δεν ήταν ουρολοίμωξη αλλά την Κυριακή το απόγευμα μία παιδίατρος μας έστειλε για ακτινογραφία θώρακος η οποια έδειξε οτι υπήρχε λέει μια πύκνωση στον πνεύμονα αλλά συμπίπτει με κάποιο οστό οπότε δεν ήταν σίγουροι και έπρεπε να το δει ειδικός. Φυσικά μέχρι και όγκος μου πέρασε από το μυαλό με αυτή την περιγραφή!

Και όμως, τελικά είναι βρογχίτιδα και μας άφησαν να φύγουμε με Augmentin για 8 μέρες...

Για τον πυρετό πάντως δίνουν αντιπυρετικό όταν ανεβάσει πάνω από 38, δηλαδή βλέπουν και την γενικότερη κατάσταση του παιδιού και δίνουν γύρω στα 38.5. Δεν δίνουν ανά 3ωρο, 4ωρο κτλ. για να είναι μονίμως χαμηλός γιατί προστατεύει λέει τον εγκέφαλο και τον θέλουμε τον πυρετό για να αντιμετωπίσει ο οργανισμός τον εισβολέα. Αυτό βέβαια σημαίνει οτι μπορεί να ξυπνάει το παιδί και να ψήνεται αλλά δεν είναι πρόβλημα όταν δώσεις την ώρα εκείνη. Τα λένε "κύματα πυρετού" αυτά και βλέπουν έτσι τί κανει ο οργανισμός.

ρίτα έχει ολόλευκες μακρυμάνικες στο H&M αλλά νομίζω και Zara

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ax βρε sun sun περαστικα σας...ειναι πολυ τη μοδας τελευταια αυτη η ιωση με πυρετο,βηχα,μυξα εμετο και στο τελος βροχιτιδα...

Και της φιλης μου η μικρη το ιδιο εχει..

Να την προσεξεις τωρα λιγες μερες μν τσιμπησει τιποτα στα καπακια.

Σε ευχαριστω βρηκα μπλουζακι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!!

Χρονια Πολλά στους εορταζοντες και να ειναι γεροί, μικροί & μεγάλοι!!!

Νικη να χαίρεσαι το παλικαρακι σου και να εισαι και εσυ πολύχρονη!!Οτι επιθυμείτε!

Σούλα να χαίρεσαι τον καλό σου, Ηλιανα να χαίρεστε και τον δικο σας μπαμπά!!

Sunsun περαστικα στη μικρη σου και γρηγορα εύχομαι!!!

Διαβαζω γυρνουσατε ολες λίγο πολύ το Σαβ/κο και σε ωραιες βόλτες μάλιστα...εγιναν και τα τελευταια στολίσματα και αρχισε η αντίστροφη μετρηση για τα Χριστουγεννα!!

Ευτυχως εχει και εδω καλό καιρό και βρηκαμε και εμείς τον παλιο καλό μας εαυτό..Σημερα πήγαμε στη μαμα μου μιας και εχει αδεια και τη βγαλαμε εκει ολημερις..Βασίλισσα ημουν και τα παιδακια μου πριγκιποπουλα!!!Τι ωραία.....

Τον Ανασταση ανέλαβε ο μπαμπας μου, παιδικη χαρά, 2-3 επισκεψεις σε φιλους και μετα αντρικες δουλειες στην αυλή..

Ο μικρος ηταν εντος των τοιχών και μια χαρα και εκεινος ειχε συντροφια τον βύζο...αυτο έκανα όλη μερα!!!χαχα

Πριν λίγο μαζευτηκαμε, καναμε τα μπανακια μας και ωρα για να αραξουμε λίγο να δουμε και τη σειρα μας..

Καλό βραδυ και φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτισια! Βρε sunsun πώς και δεν συναντηθήκαμε σε αυτά τα γνώριμα λημέρια (μπλιαξ) περάσαμε και εμείς τη βόλτα μας από εκεί το Σάββατο και σήμερα ξανά! Μια από τα ίδια έχει και η μικρή μου αλλά τώρα τη γύρισε και ωτίτιδα, απλά εμένα δεν έκανε τόσο υψηλό πυρετό! Πάντως το Καλοκαίρι που είχαμε βάλει το Γιώργο δε μας έκαναν μαντού και δεν έχει κάνει κιόλας, ούτε του έβαλαν πεταλούδα, μάλλον άλλαξαν κάποια πράγματα! Περαστικά στην Κάτια σου και σιδερένια από εδώ και στο εξής! Αν έχουν την ίδια ίωση να ξέρεις ότι τραβάει αρκετά, υπομονή!

Μπράβο ρε Πετρούλα πολύ χαίρομαι που σε ακούω ανεβασμένη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Sunsun ταλαιπωρήθηκε η Κάτια σου πολύ. Περαστικά να είναι όλα. Να την προσέξεις τώρα λίγο παραπάνω.

Μαρίνα μου ακόμα δεν συνήλθε η μικρούλα σου; Γιατί δεν την έπιασε η αντιβίωση; Α ξέχασα την είχατε κόψει. Τώρα με την ωτίτιδα; Της δώσανε άλλη; Περαστικά και σε εσάς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερααααα

εργασια και χαρα και σήμερααα..αυριο ομως δεν θα ερθω ...λογω απεργιας δεν σταματαω ομως...οχι ακομη...

Sunsun περαστικα στο κοριτσακι σου!!!ευχομαι σιγα σιγα να συνελθει!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!!!!

Ιωαννα εχει μεγαλωσει παρα πολυ!!!Στο ειπα και απο κοντα αλλα τωρα που βλεπω τη φωτο σε σχεση με περισυ...καμμια σχεση!!Ανδρας ολοκληρος!!!!!!

Μαρινα τελικα τι εγινε με την μπουμπου?Αρχισε παλι αντιβιωση?

Sun sun πως ειναι η μικρη?

Σουλα εσυ?

Πετρουλα μπραβο σας εχετε βρει μια χαρα ρυθμους!!!Ποτε θα ξεπεταχτει και ο μικρος ουτε που θα καταλαβεις!!Παντα ετσι ομορφα να περνατε!!!(Τελεια τα νεα τικερακια!!!Φανταστικα τα κουραμπιομελομακαρονακια σου)

Γοβαννα και του Χρονου!!Περιμενουμε και το δικο σου δεντρακι!!!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...