Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!

Μαρινακι πως ειστε σημερα;;Ευχομαι τωρα που σας αλλαξαν την αγωγη να γινει καλά το κοριτσακι μας!!

Κωνκων καλή αναρρωση στην κουνιαδα σου!!Ευτυχως πήγαν ολα καλά για το κορίτσι..

Φωτεινή μην αφησεις ουτε μια βολτα..... Ολες να τις πάρεις!!!!!χαχα

Μαρια χριστουγεννιασατε??και του χρόνου!!

Οσο για το συζ. δεν λέω τπτ!!Εχω και εγω εναν τετοιο μες το σπίτι.. Περαστικα μας!

Ριτα ετοιμη και η δικη σας χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα..αναμενουμε τωρα τα κερασματα!!!

sunsun ειναι καλύτερα η Κατια ετσι;;;

Σούλα περαστικα και σε εσας οικογενειακώς..Η Ανδρεανα πως ειναι;;

Σημερα γιορταζει και η Βαρβαρα της Ντίνας!!Ντινα να χαίρεστε την μικρη σας και να την καμαρωνετε γερη και ευτυχισμενη πάντα!!!!

Εμεις χτες τελικα καταφεραμε να κανουμε τη βολτα μας..Φυγαμε απο 'δω κατα τις 5.30 και περασαμε πολύ όμορφα..Ηταν ολα στολισμενα, χριστουγεννιατικα τραγουδια ακουγονταν απο τα μεγαφωνα, το τι κοσμο ειχε δεν μπορω να σας περιγραψω, απο παιδια αλλο τπτ ..Ηταν σαν να αδειασαν ολοι οι παιδικοι σταθμοι της Θεσσαλονικης και γεμισε το εμπορικο, παντου πιτσιρικια!!!Ο Αναστασης το καταχαρηκε!!Εχουν στησει ενα μικρο λουνα παρκ στο αιθριο με καρουζελ, τρενακια, κουνιες κ.α και φυσικα εδωσε σε ολα το παρών!!!Ο μικρός ηταν πολύ καλός, χάζευε κι εκεινος μεσα απο το καροτσι τις στολισμενες οροφες..Ηπιαμε το καφεδακι μας, πήραμε τα χριστουγεννιατικα παραμυθια μας, κτ για να τσιμπήσουμε και επιστρεψαμε λίγο πριν ξεκινησει η βροχή...Μολις ηρθαμε τακτοποιησαμε τα παιδια και 'επεσα ξερη απο τις 11..δεν θυμαμαι και εγω απο ποτε εχω να κοιμηθω τετοια ωρα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λουκέτο κυρίες μου? Ίσα που ήρθε η Πετρούλα το πρωί να ξεσκονήσει το καφέ και άλλη πελάτισσα δεν εμφανίσηκε ε?

Δεν πειράζει σήμερα Σάββατο και γιορτινό κιόλας εύχομαι όλες να γυρίζατε με τα παιδάκια σας και να περάσατε όμορφα!

Κι εμείς καλύτερα είμαστε και το ρίξαμε στις βόλτες, μου έχει βγει η αυπνία των τελευταίων ημερών όμως και παρόλο που χτες κοιμήθηκα καλά, πάλι νυστάζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε ρε νέκρες το καφέ μας; Τι κάνετε κορίτσια; Ελπίζω να μην έχουμε αρρωστούλικα και να βρίσκετε όλες κάπου και να περνάτε καλά. Και εμείς σήμερα ωραία περάσαμε. Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο αλλά το πρωί κατεβήκαμε για ψώνια, αγοράσαμε κάτι δωράκια, μετά ήπιαμε και ένα καφεδάκι και το απόγευμα επικράτησε η απόλυτη χαλάρωση στο σπίτι. Δεν έκανα τίποτα παρά μόνο έπαιζα με την Αλεξάνδρα.

Μαρινάκι πώς είναι η μικρή σου; Καλύτερα ελπίζω. Ξερόβηχα έχει;

Κορίτσια πού είναι η Άρμα; Έχει μέρες να φανεί. Μίλησε καμιά σας μαζί της;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ουου !!!Τι κανετε φιλεναδες?

Μπηκα να δωσω και εγω το παρον εστω και αργα!

Ειμαστε μια χαρα ολη μερα κλασσικα γυριζαμε και ο μικρος λυσσαξε.

Θα τα πουμε αναλυτικα απο αυριο!

Φιλακια!!!!!!!!!

Καλη κυριακη να εχουμε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα!!

πωπω νεκρες ...εμεις ειμαστε μια χαρα ..και αλλο ενα ομορφο ΣΚ εφτασε στο τελος του...χθες πηγαμε στο μπαντμιντον ...χαλια μαυρα ..προσωπικα εγω δεν το προτεινω...σαν λουνα παρκ χριστουγεννιατικο ειναι ..

το απογευμα στολισαμε το δεντρακι μας ..ο χρηστος κατενθουσιαστηκε...θελει ολη μερα να εχουμε αναμμενα τα φωτακια..

Σήμερα χαλαρα στο σπιτι και το απογευμα πηγαμε παιδοτοπο που συναντησαμε την πανμαροικογενεια ..

Δεν σχολιαζω τιποτα μιας και δεν γραψατε τιποτα!!!!

Καλο βραδυ κοριτσακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα! Αν γράψω τα νέα μας θα είναι τόσο παρεμφερή με της Ιωάννας που θα με κοροιδεύετε, αλλά δεν πειράζει, θα το κάνω!

Πήγαμε κι εμείς σήμερα στο θέατρο Badmidton όπως τα γράφει η Ιωάννα και λίγο χειρότερα αφού σήμερα Κυριακή γινόταν και ο χαμός, τα παιδάκια στριμώχνονταν και ποδοπατιόντουσαν στην ουρά από το καρουζέλ και ένα χαζοτρενάκι (φυσικά πληρώνεις κανονικά για να μπεις). Γενικά μου έκανε το όλο σκηνικό πολύ εμπορικό και σαν προσπάθεια να τα αρπάξουν από παντού! Σήμερα ήταν να πάμε κι εμείς με τα κορίτσια παιδότοπο αλλά ο Γιώργος ξύπνησε στραβά και δεν ήθελα να τον πιέσω, ίσως με βόλεψε και μένα γιατί αξιωθήκαμε και στολίσαμε! Δευτέρα αύριο και τα κεφάλια μέσα!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα να πω τετοια ωρα?Μαλλον!!!

Καλημερα λοιπον!

Παει το σκ...:(

Τι νεα?

Εμεις περααμε πολυ ομορφαTo σαββατο περασαμε κυριως την μερα απο εμπορικο σε εμπορικο...ηθελα να ριξω και καμμια ματια σε βιτρινες.Ειχαμε κανονισει και με διαφορετικες παρεες...ειδαμε και τα στολισμενα .Καλα ηταν.Πηγαμε στο mall,στο Athens heαrt και στο καινουργιο mall στη Δαφνη.

Ωραια ηταν!!!

(Βρηκα και καταλευκο μπλουζακι για την παραστααη στα h&m)

Σημερα ξεκινησαμε για τη Μαρινα του Φλοισβου(οχι τον Φλοισβο την παιδικη χαρα)οπου εχει Χριστουγεννιατικα σπιτακια,καρουζελ,καφετεριες να καθισεις κτλ...Γινοταν ο χαμος και ετσι καναμε μια μικρη βολτα και καταληξαμε με την παρεα μας στη Βουλα στο Νοτος(Νατασσακι ειμασταν καμποσοι στην παρεα και δε σε πηρα γιατι δε θα προλαβαιναμε να τα πουμε).

Τι ξεσαλωμα εκανε το παιδι μου...επι 1μιση ωρα, κυριολεκτικα ομως, εκανε τραμπολινο...(εχει ενα μεγαλο το οποιο θελω να σας πω κοστιζει 4 ευρω τα 15 λεπτα :roll:)

Μετα βρηκε κατι μεγαλα παιδακια και επαιζαν πολυ ομορφα στην παιδικη χαρα.Τους ειπα να εχουν και το νου τους και εμεις καπως αραξαμε και βλεπαμε...

Το απογευμα πηγαμε κι εμεις στο Badmindton..ενταξει η αληθεια ειναι οτι εγω περιμενα κατι αλλο αλλα ο μικρος το καταχαρηκε...βεβαια για να ευχαριστηθει ο Γρηγορης χωναμε λεφτα συνεχεια στα διαφορα που ειχε και δεν θα επαναληφθει...κοροιδια ...καλυτερα να τον πηγαινα στο allou.Ειδα και κατι κενους χωρους και πιστευω ολο και κατι ακομα θα βαλουν μεχρι τις γιορτες αλλα δε νομιζω να ξαναπαμε...εκτος και εχει τιποτα εκδηλωσεις.

Αυτα εν ολιγοις!

Ααα ξεχασα... καταρχην ειδα τα στολισμενα σπιτακια μας στην ομαδουλα και πολυ το χαρηκα!!Και του χρονου!!!

Ειδα και φωτο απο τη συναντηση μας,(Νατασσα ναι για σενα τα λεω επιτηδες για να ζηλεψεις και να ερθεις και εκει...χαχα) και αλλα πολλα!!!!

Τελος να πω οτι το παιδι μου απο σημερα κοιμαται χωρις προστατευτικο στο κρεβατι του...Ετσι αποφασισε μονος του χωρις να εχει προηγηθει καμμια κουβεντα.Πηγε εβγαλε το προστατευτικο το μετεφερε και σε αλλο δωματιο και μου ειπε να το δωσω στο μωρο του νονου του και οτι μεγαλωσε και θελει να κοιμαται οπως εμεις...μετα εβγαλε το παπλωμα γιατι λεει το εχει απο μωρο.Τεσπα του ειπα οτι μωρο ειχε κουβερτα και το ξαναδεχτηκε και μετα εβγαλε το σεντονι και εβγαλε απο κατω το υποσεντονο γιατι λεει δεν το χρειαζεται....:roll:Δηλαδη γενικα αν του ελεγα αλλαζεις δωματιο θα εκανε μεγαλη χαρα το παραχωρει ευχαριστως απο οτι καταλαβα...

Ολα αυτα μεσα σε ενα βραδυ...πολλαπλα τα εγκεφαλικα διοτι εχω ενα θεμα με τις πτωσεις αλλα νομιζω θα γινοταν αργα ή γρηγορα και αυτο...οποτε ειμαστε ενα αναμονη του γντουππππ...χαχα

Οχι μωρε δε θα πεσει...εεεε?????Δε θα πεσει...:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααααα

Αντε και τελευταια εβδομαδα στο γραφειο...πηγα και ικα και πληρωθηκα, το μονο καλο στην εγκυμοσυνη οτι στο ικα εξυπηρετηση κατα προτεραιοτητα (μονο στο ικα!!!)οποτε σε μιση ωρα ειχα τελειωσει!!!

Μαργαριτακι ωραια τα περασατε το ΣΚ!!!Ναι μεγαλη μπαρουφα το μπαντμιντον...εμεις την Κυριακη το πρωι αν δεν δουλευει ο συζυγος λεμε να παμε συνταγμα και εθνικο κηπο(αρκει βεβαιως να ειμαι καλα και εγω..)

Οσο για το προστατευτικο/υποστρωμα...τι να πω !!!καλη επιτυχια!!!

Μαρινακι χθες στον παιδοτοπο ο χρηστος μνημονευε τον γιωργο ...καποια στιγμη που εκανε κακα στην πανα του, με πηγε τουαλετα και μου λεει εκει μαμα κανει κακα ο γιωργος , θα κανω και εγω τσισα!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε μανούλες και παιδάκια?

Εορτάζοντες έχουμε σήμερα?

Εμείς περάσαμε ένα πολύυυυ γεμάτο Σ-Κ!

Το Σάββατο την είχε όλο το πρωί ο μπαμπάς της και πήγαν για κούρεμα, μετά στο καφενείο και μετά στις κούνιες, ήρθαν για να φάνε και το απόγευμα την πήρα και πήγαμε στην ξαδέρφη μου να στολίσουμε το δέντρο τους... Εκεί ξεσάλωσε με τον μικρό της ξαδέρφης μου και δύο συμμαθητές του που ήταν εκεί...

Την Κυριακή, δεν βάλαμε 'ποπό" μέσα!!! Από τις 11 το πρωί μαζευτήκαμε σπίτι στις 8.30!

Πήγαμε στην Κερατέα που έτρεχε σε αγώνα με μηχανάκια ο νονός της Σοφίας, μετά στα Καλύβια για φαγητό και μετά στον παιδότοπο (όπου όπως σας και η γειτονοπούλα μου συναντήσαμε την Joaοικογένεια!) Η Σοφία κοιμήθηκε μόνο λίγο στο αυτοκίνητο (από καλύβια μέχρι Μενίδι) οπότε το βράδυ έπεσε ξερή! Μπάνιο γάλα ύπνο χωρίς πολλά πολλά!

Αυτά....

πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!!!

Άντε!!!! Ελάτε να πείτε κανένα νέο!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ολα καλα ολα ανθηρα!Δεν επεσε!!!!

Να χαιρομαστε τη νικη και τον Νικολα της καθως επισης και τον συζυγο της Ηλιανας!!!Και του χρονου!!

Ιωαννακι αντε τελυταια βδομαδα!!Αντε με το καλο να κατσεις και εσυ λιγο!!!κοντευεις φιλεναδα!

Μαρια ωραια περασατε!Κατι τετοια κανουμε και εμεις και πως κρατιουνται τα ατιμα αν θελουν...

Καλη εβδομαδα να εχουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Πολύ ερημιά επεσε!!!

Η μικρή μου ευτυχώς την εχει γλυτώσει με λιγη καταρροη μόνο και ο αντρουλης μου είναι καλα.

Εγω συνεχίζω βεβαια με λίγο βήχα και καταρροή αλλα ελπίζω να περάσει γρηγορα γιατι τα νευρακια μου ειναι τσαταλια.

Στολίσαμε και το σπιτακι μας και η μικρη κατενθουσιάστηκε.

Ολο το Σ/κο ήμασταν στις βόλτες.

Χθες εκανα το λάθος μια και ξύπνησε νωρίς (Μαράκι την κόρη σου σκεφτηκα) και λεω δεν παμε μεχρι την εκκλησία να την κοινωνήσω κιόλας.

Ε τι το ηθελα.Δεν καθόταν καθολου , με τρέλανε και ηταν το μονο παιδακι που εκλαιγε.

Και αφού κοινώνησε γυρνάει και λεει στον παπά «αυτό ηταν τελείωσε» .

Ρεζίλι γίναμε.

Την καλημέρα μου σε ολες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...