Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sunsun περαστικα στο κοριτσακι σου ...οι δοσολογιες του ντεπον ειναι ως εξης ..

ανα 6 ωρες το μισο του βαρους του παιδιου +1 μλ ..δλδ για 15 κιλα ειναι 8,5 μλ

Αν το παιδι εχει πυρετο μεχρι 37,5 δεν δινουμε τιποτα ..

Απο 37,5 και πανω δινουμε ντεπον ανα 6 ωρο

απο 38 και πανω εναλλαξ ντεπον με πονσταν ανα τριωρο (ή αλλο αντιπυρετικο, απλα αυτα χρησιμοποιω εγω)

δοσολογια πονσταν το μισο του βαρους του παιδιου..

Πολυ καλες για πυρετο οι κομπρεσες της hansaplast...

Για το αταραξ ειναι αντισταμινικο και καλως σου ειπε ο φαρμακοποιος ..απλα σε περιπτωση καταρροης και βηχα βοηθαει πολυ στο ξεμπουκωμα ...

Αεριους 2.5 μλ πριν τον υπνο

αταραξ 2 μλ (τα αταραξ ηρεμει το παιδι και εχει ησυχο υπνο για 6 ωρες και ηρεμουν τα πνευμονια του )

το αταραξ μαξιμουμ μεχρι 3 βραδια το πολυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι σε όλες!!!!

Ουουφ... έκατσα...

Σήμερα είχα πολύ τρέξιμο! Έχω τόοοσα να σας πω! Και έχει και ρέντα η κόρη μου σήμερα...

Είχα κι εγώ την γυναίκα όλο το πρωί στο σπίτι να μας ξεβρομίσει λίγο και το απόγευμα που θα ξυπνήσει η Σοφία θα στολίσουμε...

Ρίτα και Νατάσα, ακριβώς της ίδιας λογικής είμαι κι εγώ... Προτιμώ να στερούμαι από κάπου αλλού και να έχω μια βοήθεια κάθε 15, παρά να πασαλείβω και δουλειά να μην γίνεται...

Εσείς τι κάνετε?

Σουλίτσα, περαστικά σας οικογενειακώς! Κι ένας αγιασμός, ένα ευχέλαιο δεν θα έβλαπτε!!!

Κωνκωνάκι, σιδερένια η κουνιάδα και μέλλουσα κουμπάρα σου!

Sunsun, πώς είναι η μικρούλα σου? Περαστικά της...

Γειτονάκι, τέλος? Μετά από μήνες πάλι δουλειά? Άντε, να τα πούμε πριν γεννήσεις ε!!!!

Μαρινάκι, η μικρή καλύτερα?

Ντελένη, όλο κάτι σας τριγυρνάει κι εσάς... έτσι για να μην βαριέστε!!! χαχα!

Άρμα!!!! Πού είσαι? Όλα καλά?

Κίκο, σου είπαμε για το φ/β και εξαφανίστηκες? χαχα

Ποια άλλη ξεχνάω?

Γιοβάννα, εσάς κεφάτους σας διαβάζω!!!! Μπράβο! Πάντα έτσι!!

Να σας πω και τα δικά μας...

η μέρα μας σήμερα ξεκίνησε με ένταση, γιατί ο καλός μου δεν έβρισκε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του για να φύγει για δουλειά! Οπότε αφού ξυπνάει εμένα για να ψάξουμε, τελικά αποφάσισε ότι του τα έχει πάρει η Σοφία και τα έχει κρύψει!!! και με βάζει να ξυπνήσω το παιδάκι μου (μια μέρα κι αυτό κοιμόταν μετά τις 7.30 και το ξυπνήσαμε γκρρρρ....) για να του πει που τα έχει κρύψει!

Τι να κάνω κι εγώ, πάω την ξυπνάω και το γλυκούλι μου, μέσα στον ύπνο του μου λέει "όχι μαμά! δεν τα πήρα εγώ τα κλειδιά του μπαμπά, αλλά να έρθω να τον βοηθήσω να τα βρούμε! Θα ψάξω εγώ!" (αχ το παιδάκι μου...)

Το αποκορύφωμα? Ω του θαύματος τα κλειδιά ήταν πάνω στο τραπέζι, εκεί που τα αφήνει πάντα, και απλά ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ!!!!

Αργότερα, που ήρθε η κοπέλα στο σπίτι (επειδή της είχα πει ότι το απόγευμα θα στολίσουμε) γυρνάει και της λέει "Άννα, το απόγευμα με την μαμά, θα χριστουγεννιάσουμε το σπίτι!!!" (πέθανα στο γέλιο όπως καταλαβαίνετε...)

Και το άλλο που μου είπε σήμερα... Πάμε στην τράπεζα και φεύγοντας της έχω δώσει να κρατάει το χαρτί της συναλλαγής. Και της λέω "Σοφία μην το πετάξεις!" οπότε πριν μπει στο αυτοκίνητο, το πετάει στον δρόμο... της λέω αυστηρά "γιατί το πέταξες? δεν σου είπα να μην το πετάξεις?" και μου απαντάει "μαμά, δεν το πέταξα. Εγώ το άφησα, αυτό έπεσε!!!" (και μετά άρχισα να της εξηγώ για το νόμο της βαρύτητας!!! χαχαχα!!!)

Τώρα κοιμάται με έναν φωτεινό Αγ.Βασίλη (πρίζας που είναι για το μπαλκόνι) στην μέση του δωματίου της για να τον βλέπει!!! (ε!ρε τι έχω να τραβήξω το βράδυ... θα θέλει να κοιμηθεί στο σαλόνι... είμαι σίγουρη!!!)

Αυτά..... νομίζω σας τα είπα όλα!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Καλυτερα δε θα μπορουσε να τα πει κανεις ευγε Ιωαννα!

Ομως τσεκαρε την δοσολογια του αταραξ....δεν ειναι πλεον 2μλ στα κιλα των παιδιων μας...την τελευταια φορα που πηγα το ρωτησα..ειναι 4μλ μεχρι 3 μερες.

Sun sun για το σιδερο δε συζητω...τα εχω δει ολα.Καθε μερα πλυντηριο...τωρα με το σχολειο εχουμε ξεσκιστει να αλλαζουμε ρουχα για να πηγαινουν απευθειας στα βρωμικα μολις ερχεται...

Τα δε πουκαμισα που επισης φοραει ο ανδρας μου καθε μερα...και 2 τη μερα καμμια φορα...δε σας συζητω!

Για σιδερο εγω περνω τη γυναικα πολυ σπανια αν εχει μαζευτει πολυ πραγμα...αλλιως καθομαι καθε βραδυ και κανω απο λιγα.Με την πρεσσα εχω βρει την υγεια μου αλλα το προβλημα με τα πουκαμισα που δεν τα κανω εκει παραμενει...και πρεπει να το λυσω αμεσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα και Νατάσα, ακριβώς της ίδιας λογικής είμαι κι εγώ... Προτιμώ να στερούμαι από κάπου αλλού και να έχω μια βοήθεια κάθε 15, παρά να πασαλείβω και δουλειά να μην γίνεται...

Αυτο ακριβως!!!

Νατασσακι καλα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλως το γειτονακι !!!!

γειτονακι θα τα πουμε σιγουρα τωρα που θα σταματησω και παο την δουλεια(λεμε τωρα..)

η Σοφουλα ολα τα λεφτα!!!εμεις ποτε θα στολισουμε να δω ποτε θα το αποφασισω...

0σο για την γυναικα τωρα με τα 2 τεκνα βλεπω να ερχεται καθε 15 μερες πια....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Διευκρίνηση (συμπλήρωση) για το σοβατεπί δεν είναι απαραίτητο να είναι πλακάκι...

εξαρτάται από το υλικό που είναι το πάτωμα... αν έχεις ξύλινο πάτωμα, έχεις ξύλινο σοβατεπί! χαχαχα!

sunsun και Ιωάννα, σε σχέση με το ντεπόν, εμένα η παιδίατρος, μου έχει πει να της δίνω από 38.5 και πάνω, από 38.5 και κάτω τίποτα... μόνο κομπρέσες!

mrdIp3.png

και αν εχεις μαρμαρο, μαρμαρακι !!!!!χιχιχι...

Ειναι σκληροπυρηνικη η παιδιατρος σας βλεπω γειτονακι!!!!

για το αταραξ εγω λεω παντα αυτη την δοσολογια για περιπτωση βηχα και οχι για περιπτωση αλλεργιων ή εξανθηματων ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Για βηχα σου λεω και εγω...ασε για τα εξανθηματα αλλο θεμα

Καθε φορα που παω επειδη δεν τα χρειαστηκα μεχρι τωρα ρωταω και μου σημειωνει δοσολογιες για αταραξ και soldesanil αναλογα με τα κιλα.Ετσι για να ξερω κα να μην αγχωνομαι αν χρειαστει κατι.

Ειπε λοιπον 4 μλ(εως και 5μλ) στα κιλα μας.Ρωτα και εσυ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαχαχα Μαρια...εχω λιωσει.

Παιδια πραγματικα η Σοφια ειναι φοβερη..

Δεν βρηκα χρονο να σας γραψω και αναλυτικα τα της συνατησης μας με την Μαρια και την ιωαννα.Πεσανε καλες ατακες απο τα παιδακια μας!Αντε καλε πειτε κ εσεις ολα εγω τα λεω!

Με το καλο να στολισετε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να'μαι παλι! Πλακωσε δουλεια και σας εχασα ξαφνικα!

Αντε Ιωαννα μου περιμενουμε νεα σου!

Μαρια καλα ελιωσα με τη Σοφια! Μα τι παιδακι ειναι αυτο? Τρελαινομαι! Αχ το μωρο μου, δε φτανει που το ξυπνησατε, ηθελε να βοηθησει κιολας!

Ρε σεις εγω που ειμαι γκουρου σε κατι τετοια δεν ηξερα οτι το αταραξ εχει διαφορετικη δοσολογια αναλογα αν ειναι βήχας ή αλλεργια... Νομιζα οτι ειναι ενα. Εγω για παραδειγμα ξερω οτι ειναι το 1/3 του βαρους τους. Σοκαριστηκα τωρα.... δλδ στον Σωτηρη θα εδινα 4,5 μλ ακομα και για βηχα... Πολλα ε?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Οχι Νατασσα εχεις δικιο. Τα μλ εγω ξερω οτι ειναι τα ιδια...δλδ εμεις μπορυμε να παρουμε μεχρι 5 μλ αλλα αν ειναι για βηχα δινεις μεχρι 1-2 φορες τη μερα (πρωι βραδυ ή μονο βραδυ και μου ειπε καλυτερα να μεινουμε στα 4 μλ μιας και δεν εχει χρειαστει )και μεχρι 3 μερες και αν επιμεινε εξεταζει .Φυσικα μονο για ξηρο βηχα.

Αν ειναι για αλλεργια ,οπως εμεις περισυ ,παλι τα μλ ειναι τα ιδια, αλλα διναμε 2-3 φορες τη μερα και για 10 μερες ή οσο χρειαζεται.

Ολα αυτα βεβαια τα βλεπουμε κατα περιπτωση επειδη απο βηχα δεν εχω ιδεα.

Βασικα μου εχει πει μονο σε μεγαλη κριση βηχα αν τυχει ξαφνικα να δωσω και να μιλησουμε φυσικα για τη συνεχεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

T.G.I.F. = THANK GOD IT'S FRIDAY :D:D:D:D:D

Αγαπω αεριους!!!

Άντε πάλι η αγάπη για τα φάρμακα :P:p:p:p:p Τι κάνεις Νατασάκι; Σε χάσαμε.

παιδια αμα εχεις χτισει σπιτι ...και τι δεν εχω μαθει απο οικοδομικα υλικα...

Από οικοδομικά, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά ........ ρωτήστε τι θέλετε να μάθετε και σας λέω :P:p:p:p

Sunsun εύχομαι να συνέλθει γρήγορα η Κάτια σου. Πάρε τον παιδίατρό σου να ρωτήσεις για το βήχα. Δεν είναι κακό να της δώσεις κάτι για να τη διευκολύνεις. Τουλάχιστον να κάνει ήρεμο ύπνο το παιδάκι.

Κωνκων όλα να πάνε καλά για την κουμπαρούλα σου και με το καλό να το ''κάψετε'' στη βάφτιση της μπέμπας. Σιδερένια να είναι.

Σουλίτσα μου αυτός ο καιρός είναι σκέτη τρέλα. Δεν είναι εύκολο να μην αρπάξουμε το κατιτίς μας. Περαστικά σε όλους σας.

Ντελένι περαστικά και στην Αναστασία σου. Αυτά είναι τα κακά του παιδικού.

Κορίτσια εγώ τώρα το Χειμώνα φέρνω γυναίκα μια φορά την εβδομάδα :oops::oops::oops::oops: Το Καλοκαίρι τη χάνω γιατί δουλεύει σε ξενοδοχείο. Δεν έχω και μεγάλο σπίτι αλλά έχω εξωτερικούς χώρους και αυλή και δεν την παλεύω μόνη μου με τίποτα. Πριν την Αλεξάνδρα τα κατάφερνα, τώρα δεν το συζητάω. Κάθεται από τις 8.30 έως τις 14.30, κάνει τα πάντα και της δίνω 36 ευρώ. Όταν τη χώνω λίγο παραπάνω της αφήνω 40 :tongue::tongue::tongue: Έρχεται όμως χρόνια και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Ριτάκι δώσε λίγο χρόνο στις γυναίκες να προσαρμοστούν. Νομίζω ότι με μία φορά δεν θα καταλάβεις αν σου κάνει γιατί η κάθε νοικοκυρά έχει τα δικά της. Εξήγησέ τους τι θέλεις εσύ να γίνεται στάνταρ και άσε να δεις πώς δουλεύουν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ναι γιοβαννα μου εχεις δικιο..ειχα καλομαθει και εγω με την αλλη που μου εκανε παρα πολλα και μου κακοφαινεται τωρα.Ας πουμε μεχρι και τις τεντες απο μεσα σαπουνιζε που και που...μιλαμε φοβερη!

Τεσπα εχω μια συγκεκριμενη παραξενια θελω εκτος απο το να καθαριζουν να τακτοποιουν κιολας.Δε θελω να μπαινω μεσα και να βλεπω πραγματα ξεσηκωμενα.Δηλαδη αυτη της περασμενης εβδομαδας ξεσηκωνε τραπεζαρια ,καλυμματα κτλ και τα αφηνε ετσι ή τα εβαζε οπως οπως.Τη νακαταστασια στο δωματιο του μικρου την αφησε ως ηταν αρα πως σκουπισε και σφουγγαρισε?Το γραφειο μου επισης..αρα πως το ξεσκονισε?Καταλαβες τι προβλημα εχω?

Η σημερινη εντελει μετα απο υποδειξεις μου αποδειχτηκε πολυ καλη!Λαμπει το σπιτακι μου.Για να δουμε στη συνεχεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα κοριτσια ...και παλι δεν μπηκα σημερα ..αν και σαν να θυμαμαι οτι ουτε χτες μπηκα:oops::oops:

πολυ ελευθερο χρονο και τοεχω ριξει στην βολτα με την Φωτεινη ... βοηθαει και ο καιρος...

διαβαζω οτι η Κατια ειναι αρρωστουλα περαστικα της...συγνωμη αν υπαρχει και αλλο παιδακι δεν το θυμαμι να διαβασα.

δινετε στα παιδακια σας ποσταντ οταν εχουν πυρετο?

ειναι πολυ δυνατο και αυτο που ακουσα ειναι οτι αυτο το φαρμακο δεν κανει και καλο για τα νεφρα ειναι πολυ δυνατο.

τουλαχιστον ο γιατρος για την Φωτεινη δεν μας το επιτρεπει ειναι και λογο νεφρου.

2622336wom1mw0zh7.gif

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!

Κωνκωνάκι ευτυχώς πήγαν όλα καλά με την κουνιάδα σου, σιδερένια!

Delenaki περαστικά σας!

Ελίζα είναι σε αποδρομή η ίωση, άντε νομίζω ξεμπερδέψατε!

Τα δικά μας? Πήγαμε μια βόλτα Παίδων γιατί η μικρή συνέχιζε τρελό βήχα, κόψαμε την αντιβίωση και μας έδωσαν κι άλλα εισπεόμενα! Επειδή πέτυχα και τη συζήτηση περί φαρμάκων και από το νοσοκομείο ήταν πλήρως αρνητικοί στο να δίνουμε οποιοδήποτε σιρόπι για το βήχα σε μικρά παιδιά! Μόνο εισπενόμενα! Βασικά πριν δώσετε γενικά κάτι τόσο για δοσολογία, όσο και για συχνότητα κλπ καλύτερα πάρτε τη γνώμη του γιατρού! Εγώ είμαι και φοβιτσιάρα να αναλάβω την ευθύνη να δώσω το παραμικρό οπότε μόνο μετά από υπόδειξη γιατρού!

Joa και Πανμαρ τι λέτε Κυριακή απόγευμα να είμαστε καλά τα πάμε τα πιτσιρίκια να ξεσαλώσουν στον παιδότοπο?

Όσο για τις δουλειές στο σπίτι, εγώ ανάλογα μπορεί να έχω γυναίκα κάθε εβδομάδα όταν νιώθω χάλια μπορεί και μία φορά το μήνα ή παραπάνω! Όταν πάω δουλειά το βλέπω ότι σίγουρα θα την παίρνω μία φορά την εβδομάδα, κι εγώ προτιμώ να κόψω από οπουδήποτε αλλού αλλά όχι αυτό!

Φιλάκια και καληνύχτα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...