Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ok τελειωσε το χειρουργειο!

Δοξα Τω Θεό ήταν καλοηθης!:D Περιμενουμε να συνέλθει τώρα. Ουφ ηρέμησα τωρα!

Ξυπνησε η μπουμπου μου, πάω!

Ρίτα τί σου καθαρίζει δηλαδή η γυναίκα? Ποση ώρα κάνει και πόσα παίρνει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννακι μου το εχω υποψιν μου για την κυρια που εχεις αλλα ειπα αρχικα να δοκιμασω να βρω μια στην περιοχη εδω ωστε να ειναι πιο ευκολο να ερχεται νωρις ,αν τη θελησω κατι εκτακτο κτλ..θα σου πω παντως...

Καλη επιτυχια σημερα!!!!

Ντινα ευτυχως!!!Σιδερενια!

Μου κανει καθε 15 το σπιτι...η προηγουμενη τα εκανε ολα ..οταν λεμε ολα κυριολεκτικα...

Φωτιστικα,σοβατεπια,παντζουρια,τζαμια,πορτες ντουλαπες,μπαλκονια,κουζινα, ξεσκονισμα,σφουγγαριμα σκουπισμα,τα μπανια κτλ κτλ καθε τοσο εκανε και κατι εκτακτο πχ.εναν τοιχο ή κατι αλλο...ηταν πολυ καλη και επαιρνε 6 ευρω την ωρα....

Τωρα αυτες που βρισκω περνουν 7 περιπου την ωρα αλλα μου κανουν λιγοτερα πραγματα σε περισσοτερο χρονο και πολλα δεν τα κανουν αν δεν τους πω εγω...ας πουμε η σημερινη μεχρι σιτγμης το ψυγειο εξωτερικα δεν το περασε, ουτε το νεροχυτη στην κουζινα,ουτε τις εστιες....κατι τετοια που πρεπει να τους υποδεικνυεις συνεχως πολυ με εκνευριζουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

σανσαν μου περαστικα σας!πως εισαστε σημερα;

κωνκων μου καλη αναρωση στην κουνιαδα σου σιδερενια!

deleni μου περαστικα σας!

οσο για το καθισμα μην μου πεις οτι προλαβες και το ειδες μεσα στα μαυρα σκοταδια ενω σου εδειχνα τα αξιοθεατα της καβαλας χαχαχαχαχα:tongue:

ναι το tobi εχω και ειμαι πολυ ευχαριστιμενη ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και πολυ ανετο ξαπλωνει αρκετα γενικως το θεωρω απο απο τα καλυτερα στο αλλα εχουμε το priorifix με συστημα isofix κι εκεινο πολυ καλο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι και εγω απλα εχω παρα πολυ δουλεια.

Δεν προλαβα φυσικα να διαβασω τιποτα.

Εγω συνεχίζω με το μπουκωμα αλλα καπως καλυτερα

Η μικρη εχει καταρροη και κολλησε και ο αντρας μου ο οποιος πιαστηκε και απο την μεση του.

Μια ευτυχισμενη οικογενεια δλδ !!!!!

οσο για το καθισμα μην μου πεις οτι προλαβες και το ειδες μεσα στα μαυρα σκοταδια ενω σου εδειχνα τα αξιοθεατα της καβαλας χαχαχαχαχα:tongue:

ναι το tobi εχω και ειμαι πολυ ευχαριστιμενη ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και πολυ ανετο ξαπλωνει αρκετα γενικως το θεωρω απο απο τα καλυτερα στο αλλα εχουμε το priorifix με συστημα isofix κι εκεινο πολυ καλο.

Είπαμε έκανα επέμβαση τη μυωπία μου...δεν απέκτησα υπέρυθρες!!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το είχαμε συζητήσει πολύ παλιά και το θυμάμαι γιατί είχα πάρει το Britax εγώ και εσύ είχες καταλήξει στο Tobi!!!! Απλά ρωτάω γιατί στο mytoys βρίσκω το britax 183 και το Tobi 193 ευρώ και σκεφτόμουν μήπως το πάρω...αν και το άλλο που σκέφτομαι είναι μήπως πάρω το ίδιο για να αποφύγω τις ζήλιες...:rolleyes:

Σουλίτσα περαστικά σας κούκλα μου.... μήπως να κάνατε βρε κανένα αγιασμό;;;:confused: πολύ αρρώστια έπεσε τελευταία!!!

Ιωάννα περιμένουμε τα νεώτερα!

Κωνκων περαστικά στην κουμπάρα σου...όλα να πάνε καλά απο δω και πέρα!

Ρίτα δε σε βλέπω να βρίσκεις σύντομα γυναίκα...είναι μεγάλο πρόβλημα και αν δεν είσαι απο πίσω δουλειά δε γίνεται!!!

Σανσαν περαστικά σας! Πως είστε σήμερα;

Μαρίνα, Πετρούλα, Νατάσα, Ελένη, Φωτεινη, Βίκυ, Κίκο, Γιοβάνα και όποια άλλη ξεχνάω :oops::oops::oops: την καλημέρα μου!!!:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!

Ρίτα μου τα σοβατεπιά τί είναι?:oops:sorry κοριτσια μάλλον είμαι λιγο άσχετη.

Η προηγουμενη πάντως έριχνε δουλεια στο σπίτι σου! Και κάθε 15 μερες ε? Πως φαίνεται το χρήμα που ρέει:D.

Σούλα μου τί χάλια είναι αυτά? Πω πω ρε γμτ τελικά σας εριξε όλους. Περαστικά σας!

Ιωάννα μου στείλε μου τα στοιχεία της δικιά σου που καθαρίζει το σπίτι. Είμαστε κοντα, λογικά θα μπορεί να έρθει.

Κωνκων μου τα σοβοτεπια ειναι τα κομματια πλακακι που ειναι χαμηλα στο τοιχο ...

Εγω την παιρνω καθε 20 μερες και μου παιρνει 40 ευρω..

Δεν μενει μενιδι μενει γαλατσι ..οποτε υποθετω αν εχει συγκοινωνια κοντα σε σας θα μπορεσει να ερθει ..σου στελνω πμ

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μου τα σοβατεπιά τί είναι?:oops:sorry κοριτσια μάλλον είμαι λιγο άσχετη.

Η προηγουμενη πάντως έριχνε δουλεια στο σπίτι σου! Και κάθε 15 μερες ε? Πως φαίνεται το χρήμα που ρέει:D.

Αυτο που σου ειπε η Ιωαννα ειναι το σοβατεπι.

Καλα με εκανες και γελασα....απο τι φαινεται καλε το χρημα?Απο μια γυναικα στις 15?70 ευρω το μηνα μου κοστιζει (αντι να τα δωσω σε κομμωτηριο,γυμναστηριο,εξοδο ή σε κατι αλλο τα δινω εκει)αλλά διατηρειτε το σπιτι.Διαφορετικα θα μεναμε πολυ πισω στις δουλειες....ειναι και μεγαλουτσικο και δεν τα βγαζω περα με τις λεπτομερειες για να κανω αυτα που κανουν θα επρεπε να καθαριζω ολη μερα .τα καθημερινα τα κανω και με περνει η μαυρη νυχτα...εξαλλου η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και το φορτε μου οι δουλειες αυτες.

Οπως οι περισσοτεροι εχω ελαχιστο εως καθολου προσωπικο χρονο και προτιμω να τον περναω αλλιως...οποτε προτιμω να κοψω απο αλλου και να εχω αυτη τη βοηθεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια ου ου!!!

Τι κάνετε??? Ειναι καμια εδω να πουμε καμια κουβεντα?

Εμεις ειμαστε καλα, ο μικρος εξακολουθει να βηχει αλλα του εδωσα αεριους και πηρε τα πανω του! Αγαπω αεριους!!!

Ιωαννα ειχες κανενα νεο απο τη δουλεια?

Σουλιτα περαστικα!

Παντως κι εγω ετσι ειμαι. Χιλιες φορες να κοψω καθε προσωπικο μου εξοδο, παρα να μην εχω καμια βοηθεια με το σπιτι... Δε με φτανει που κλεινω δεκαωρο στη δουλεια, θα γυρναω και σπιτι να πιανω τη σφουγγαριστρα??? Αμα χρειατει να το κανω, αλλα οχι σε μονιμη βαση... Απαπα!

t7fQp3.png

παιδια αμα εχεις χτισει σπιτι ...και τι δεν εχω μαθει απο οικοδομικα υλικα...

εγω το εχω ξαναπει παρολο που παιρνω γυναικα αραια δεν μπορω χωρις αυτην ...δεν την παλευω με το σπιτι με τιποτα...ποσο τωρα με 2 παιδια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατασσακι κανενα νεο ...δεν ηρθε παλι ο προισταμενος...ε λογικα την αλλη εβδομαδα θα μιλησουμε ...δεν εχει και αλλα περιθωρια...πρεπει να σταματησω και εγω καποια στιγμη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ρίτα και εγώ μία στις 15 αλλά και πάλι είναι μεγάλη η βοήθεια. και να φανταστείτε πως 2.5 ώρες σιδερώνει, και τα πουκάμισα που φοράει καθημερινά ο άνδρας μου τα σιδερώνει άλλος.

η Κατιούλα ευτυχώς σήμερα έχει μόνο δέκατα αλλά το βράδυ όπως καταλαβαίνετε κοιμήθηκα αγκαλιά με ένα πλασματάκι που έκαιγε, έβηχε πολύ και ενώ ήμασταν μόνες στο διπλό καθόταν πάνω μου, κλωτσούσε, κτλ. Αφήστε που κατά τις 12.30 μου πετάει και έναν εμετό πάνω στο κρεβάτι νερουλό ευτυχώς, και χρειάστηκε να αλλάξουμε όλα τα σεντόνια και τα μαξιλάρια και τα δύο να τα πλύνω σήμερα. Δηλαδή πήγε παντού, και στο πάτωμα όταν τη σήκωσα. Το καημενούλι!! Αλλά ευτυχώς στις 5 που είχα βάλει ξυπνητήρι για να την τσεκάρω και να δώσω πάλι ντεπόν ήτανε απύρετη και δεν χρειαστηκε. Τώρα κάτι δέκατα τα έχει αλλά εντάξει. Βλέπουμε...

Ο σύζ ελπίζω κάποια στιγμή να είναι λιγότερο αγχωμένος γιατί είναι πολύ κουραστικό όταν γίνεται κάτι και προσπαθώ να σκεφτώ σωστά και λογικά να τον βλέπω έτσι.

Κάτι άλλο.. γιατί το ντεπόν στις οδηγίες γράφει οτι 1-6 ετών δίνουμε 5μλ 3-4 φορές την ημέρα (δηλ. ανά 6ωρο μαξ); Αν είναι 5 ετών και έχει αρκετά μεγαλύτερο βάρος απο τα δικά μας τώρα θα δίνουμε το μισό του βάρους ή δεν ισχύει αυτό; Μήπως τα 7-8μλ είναι πολλά;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...