Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα μουεσας μονο δυο μερες κλεινουν? ειναι καλα...

Εμας ειναι κλειστα...απο 24/12 μεχρι 2/1 ...το παραεκαναν ..το σκεφτομουν εχθες μαλιστα..... μια ολοκληρη εβδομαδα...

Μπορουν ολοι οι γονεις να παρουν αδεια?Κακο αυτο για ιδιωτικο σταθμο...

Εμενα δε με ενοχλει αλλα καποιοι θα εχουν προβλημα σιγουρα.

Σουλιτσα περαστικα στην κουκλα!!!!

Αφησα και αλλα ασχολιαστα αλλα παω να τελειωσω και τα λεμε μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου :P:p:p:p:p:p:p Ανεβαίνει η διάθεσή μου και μου αρέσει. :P:p:p:p

Σουλίτσα εύχομαι η Ανδριάννα σου να το περάσει στο πόδι και το λάθος που έκανες εσύ στη δουλειά να διορθώνεται.

Αχ ρε Ρίτα χαζομαμάδες είμαστε και οι δύο. :tongue::tongue::tongue: Και εγώ χαίρομαι με κάτι τέτοιες εκδηλώσεις του σταθμού λες και θα μου δώσει έμενα δώρο ο Άγιος Βασίλης. Και εμείς έχουμε γιορτούλα στις 17/12 και δεν βλέπω την ώρα να πάμε. Νόμιζω ότι ένα άσπρο μπλουζάκι ή πουκαμισάκι μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα παιδικών ρούχων. Γιατί σε δυσκολεύει; Ο δικός μας σταθμός θα είναι κλειστός 24/12 και 31/12 όπως και της Μαρίνας. Έτσιείχε γίνει και πέρσι. Μια ολόκληρη εβδομάδα που λες εσύ μου φαίνεται υπερβολή για ιδιωτικό σταθμό.

Joa με το καλό να ξεκινήσει η άδεια σου για να ξεκουραστείς και εσύ λίγο.

Μαρίνα θα το ξεπεράσει το Μαριαλενάκι αλλά θέλει υπομονή.

Πετρούλα μου τι βλακεία έκανες εσύ με το ιντερνετ;

Κωνκών και εγώ θέλω το κόλπο της πάχυνσης. :tongue::tongue::tongue: Μια τσιρίδα την ώρα του εμβολίου νομίζω ότι μπορείς να τους τη δικαιολογήσεις.;)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα!!!!

Τι κάνετε;;;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μου το έχει τραγουδήσει ακόμα :lol::lol::lol::lol: Ξέρεις τι έχω πάθει; Ξέρω όλα τα παιδικά τραγουδιά και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να τα σιγοτραγουδά. Αν με ρωτήσεις τι τραγουδάει ο Ρέμος, η Βίσση, η Βανδή κλπ......δεν έχω ιδέα :confused::confused::confused::confused:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Γιοβάνα μου πολύ γέλασα!!!! Εγώ τι να πω που ούτως ή άλλως δεν τα ξέρω;;;:P:p:p:p

Τα νέα μας σας τα είπα και στο φβ!!! Για όσες δεν έχουν όμως να πω ξανά ότι οι εξετάσεις του μικρού είναι πού καλές!!!! είναι όλα αρνητικά και τα ραστ και το επίπεδο της αλλεργίας είναι πολύ χαμηλό σχεδόν ανύπαρκτο!!!! βέβαια πρέπει να βρω και καινούργιο γαστρεντερολόγο να μου τα δει αλλά είναι πολύ χαρούμενη!!!!:D:D:D:D

Πάω για δουλειά και έρχομαι.....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα πεπελες!!!

Ιωαννα μου ετσι να εισαι παιδι μου!!!Μονο χαρουμενα ανθρωπακια να βλέπω, όχι άλλα θλιμμενα!!!!!

Η κουταμαρα μου ηταν οτι οριστικοποίησα μια παραγγελια προτου μαθω λεπτομερειες για τα εξοδα αποστολής και μου τα εβγαλε στο τελος με την οριστικοποίηση της παραγγελίας..μου επεσαν τα μαλλια!!!Πολύ εξυπνοι οι αγγλοι τελικα,,για 3 προιϊόντα μου εκαναν 3 διαφορετικες παραδοσεις -ειχε ενα κουτακι να το κλικαρω αν ηθελα να μου ερθουν τα ειδη μολις συσκευαζονταν και εκανα κλικ..που να φανταστω οτι θα μου χρεωσουν 3 φορες τα μεταφορικα!!!Για προϊόντα συνολικης αξίας 120 ευρω μου ζητουσαν 60 ευρω μεταφορικα!!!!Εε μετα απο αυτο πλακωθηκα στα μνματα και στα e-mail για να ακυρωσω την παραγγελία...

Χρειαζεται πολλή προσοχη πάντως, ευκαιρίες ψαχνουν και αυτοί να τα αρπάξουν....

Ελένη μπραβο κοριτσαρα μου για τον μικρό..τα πιο ευχαριστα νεα ηταν αυτα!!!

Ριτα κι εμενα μου φαινεται μεγαλο το διαστημα που κλείνει ο παιδικος,ουτε δημοσιος να ηταν!!Μου φαίνεται σας ριχνουν σταχτη στα ματια με το πλούσιο πρόγραμμα...:tongue: περα απο την πλάκα μου αρεσαν πολύ αυτα που ετοιμαζουν, καλή επιτυχία και στον Γρηγορη..Τα zewa μην ξεχασεις!!!!!

Σούλα περαστικα και στις 2 σας μωρε..απο σενα λές να την τσιμπησε την ιωσουλα η Ανδρεανα;;;Ας ειναι κτ ελαφρυ

Κωνκων αν καθησετε πολύ θα χαρω να συναντηθουμε και πιουμε κανα καφεδακι!!...

Ιωαννα με το καλό να παρεις την αδεια σου..η καλύτετη περιοδος του χρόνου!!Να την χαρεις κοπελια...!!!

Βατραχακι σου ειπα για το καρεκλακι το δικο μας..Εσυ τι αποφασισες, θα το παραγγείλεις τελικα;;;

Μαρινα εγω ειπα για τη βολτα αλλα θα εξαρτηθει απο αλλους..Αρχικα απο τον καιρό που τον βλέπω οτι αγριεψε και κατα δεύτερον απο το συζυγο..θα επιστρεψει μια νορμαλ ωρα απο τη δουλεια ή θα μπει πριν ξεκινησει το x-factor...?????

Eκανα κοτοπιτα της Ριτας που μοσχοβολησε ολο το σπίτι, περιμενω το συζ. να στολισουμε το ηδη στημενο δεντρο και τωρα πάω να κάνω την πρωτη μου αντληση, να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε..Ουυφφφφ βουνο μου φαίνεται!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα κι εμενα μου φαινεται μεγαλο το διαστημα που κλείνει ο παιδικος,ουτε δημοσιος να ηταν!!Μου φαίνεται σας ριχνουν σταχτη στα ματια με το πλούσιο πρόγραμμ

χμμμ μαλλον δεν ειναι ετσι ακριβως....

Δεν το εξηγησα σωστα.

Η αληθεια ειναι οτι για τις αργιες μας εχουν ενημερωσει απο το πρωτο κιολας ραντεβου(πριν καν εγγραφουμε)και μαλιστα γραπτως.Μας εδωσαν ενα βιβλιο που αναφερει ολες τις λεπτομερειες για τις οφειλες,το προγραμμα,λειτουργικα θεματα, εκπαιδευτικα προγραμματα,αργιες κτλ κτλ.

Οποτε ο καθε γονιος ειναι ενημερος πριν αποφασισει να γραψει το παιδι του στον συγκεκριμενο.Οπως ολες οι ιδιωτικες επιχειρησεις καπου θα υπερτερει και καπου θα μειονεκτει .Ειναι στην κριση των γονιων τι θα επιλεξουν(εμενα δε με απασχολησε το θεμα αν και θεωρω οτι ειναι οντως υπερβολικο οπως ειπα και πιο πανω).

Απο εκει και περα οπως αλλοι σταθμοι λειτουργουν τον Αυγουστο ,αλλοι κλεινουν καθημερινα στις 6, αλλοι στις 5 κ.ο.κ. ετσι και αυτοι εχουν αυτο το συστημα.

Ειναι στην ευχερεια τους απο οτι καταλαβαινω το πως διαμορφωνουν το προγραμμα τους.

Αν θυμαστε τους χτενισα ολους της περιοχης μας...κι αν ειχαν δει τα ματια μου...οποτε επελεξα για πολυ συγκεκριμενους λογους αυτον τον σταθμο.

Εγινε καλη η κοτοπιτα????Πολυ χαιρομαι!

Καλη επιτυχια με το θηλαστρο Πετρουλα μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγινε καλη η κοτοπιτα????Πολυ χαιρομαι!

Δεν την δοκιμασαμε ακομη..με φανταζεσαι ετσι οπως ειμαι να ξεφορμαρω και πιτα;;;;

Εχω βγαλει μονο 40 μλ μεχρι τωρα..οποιος θελει το μοιραζω!!!χαχα

Οσο για τον παιδικό αστειευόμουν και εφοσον ενημερωνουν εξαρχής ειναι καθαρα απόφαση των γονεων τι θα πραξουν.. εσενα δεν σε αγγιζει αυτό ετσι κι αλλιως!Σιγουρα ομως δεν θα βολευε μια μητερα που εργαζεται στον ιδιωτικό ή και στον δημοσιο τομεα, δεν μπορει να πάρει αδεια και δεν εχει καποιον συγγενη να κρατησει τα παιδια...

Είναι εδώ καμιά μανούλα ή πέσατε ξερές; Η Κάτια τελικά ανέβασε και πυρετό 38.5 . Είναι η πρώτη φορά που κάνει πυρετό εκτός από αυτόν που είχε κάνει με την ουρολοίμωξη και είμαι άσχετη.. Εντωμεταξύ δεν είναι και να παίρνεις τον γιατρό βραδιάτικα με 38.5. Ντεπόν έδωσα 7.5 μλ το μισό του βάρους δηλαδή και έπεσε ο πυρετός. μετά από πόσες ώρες όμως ξαναδίνω. Νομίζω 4 ωρες ή νωρίτερα αν ανέβει;;;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Sun sun μπορεις να ξαναδωσεις και μετα απο 3 ωρες αντιπυρετικο αν εχει ανεβει πανω απο 38 αλλά οχι το ιδιο καποιο αλλο.

Γενικα μπορεις να δινεις αντιπυρετικο ανα 3ωρο αλλα οχι το ιδιο (πχ.ντεπον παλι μετα απο 6ωρο).Παραδειγμα :Δινεις ντεπον μετα απο 3 ωρες μπορεις να δωσεις πχ.πονσταν μετα απο 3 ωρες παλι ντεπον ή καποιο αλλο και μετα πονσταν κ.ο.κ δλδ το ιδιο μπορεις να το επαναλαβεις μετα απο 6ωρο.

Καταλαβες?

Περαστικα σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

sunsun εννοειται πως αν ανεβει νωριτερα ξαναδινεις..Πάνω απο 38 θα δωσεις

Σου βρισκεται κανενα υπόθετο;;εγω χρησιμοποιω τα dolal (125 mg) οταν κανει βραδυ και δεν σηκωνει καθ'όλη τη διαρκεια της νυχτας..Αν ειναι καποιος στο σπίτι πες του να πεταχτει να τα παρει...Καντης και κομπρεσουλες στο μετωπο με δροσερο νερό και ξυδι

Ελπίζω να σε βοηθησα, εγω αυτα θα εκανα αν ειχα να αντιμετωπίσω εναν πυρετό το βραδυ

Περαστικα και μακαρι να μην ξανανεβασει το κοριτσακι σου!!

μόλις αγόρασε ο άνδρας μου ντεπον γιατί το άλλο τελείωνε. αλλά το φαρμακείο μόλις έκλεισε και δεν του είπα και για πονσταν. μόλις τον πήρα τηλ. παραλίγο να μείνει γιατί νόμιζε πως κάτι έπαθε... ωχ τι τραβάω ! μου την είπε κιόλας γιατί του ζήτησα να ρωτήσει για το αταραξ που διάβαζα εδώ οτι κάποιες δίνουν και ο φαρμακοποιός είπε οτι είναι λέει για αλλεργίες...

γιατί όμως δεν πρέπει μόνο ντεπόν; μήπως ξέρετε; η μικρή εντωμεταξύ βήχει ενώ κοιμάται συνέχεια...

την πήγα το πρωί στον παιδίατρο και ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά ούτε τα αφτιά έχουν πρόβλημα ούτε ο λαιμός οπότε αυτό είναι καθησυχαστικό.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τελικά το στόλισμα αναβλήθηκε γιατί είχαμε επισκέψεις και όχι καλή διάθεση! Τέσπα!

Sunsun μην ανησυχείς μια ιωσούλα περνάει η μικρή σου, θα περάσει γρήγορα! Εντάξει αν τύχει στο 3ωρο και δώσεις πάλι ντεπόν δεν έγινε κάτι τραγικό για μία φορά, καλό είναι όμως να έχεις και πονστάν σπίτι γιατί είναι πιο δυνατό.

Πετρούλα μου μάλλον η ώρα που επέλεξες να βγάλεις ήταν κοντά σε κάποιο θηλασμό γι αυτό δεν πήγε πολύ καλά η άντληση, επίσης σιγά σιγά θα συνηθίσει το στήθος και σε αυτό το ερέθισμα και θα πάει καλύτερα! Εντομεταξύ ευτυχως με θύμισες και έχω 2-3 ξεχασμένα κουπάκια με γάλα στην κατάψυξη να της τα δώσω πριν είναι για πέταμα!

Ελένη πολύ ευχάριστα τα νέα από τις εξετάσεις του μικρού, καιρός όμως να αλλάξεις γαστρεντερολόγο γιατί μου φαίνεται σας παραάγχωσε χωρίς λόγο εξ' αρχής!

Γιοβάννα μου στόλισες και ανέβηκες? Να είναι καλά τα παιδάκια μας και θα είναι σούπερ τα φετινά Χριστούγεννα!

Ρίτα όπως τα λες, αν οι γονείς είναι ενήμεροι για τις ημερομηνίες που θα είναι κλειστός ο σταθμός εξ αρχής, δεν τίθεται θέμα! Πάντως έτσι όπως πέφτουν τα Χριστούγεννα φέτος καμία μέρα δεν είναι κανονικά αργία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!

Κωνκων που είναι το γάλα καλέεεεε;;;;;;;:D:D:D:D:D

Εγώ είμαι κομμάτια!!! Εντελώς άυπνη...η αναστασια έκανε δύο φορές εμετό απο τον βήχα και όλο το βράδυ παίζαμε μεταξύ 38 και 37,5 οπότε δεν έδωσα τίποτα.... Μονο τώρα το πρωί που ήταν πάλι 38,2 της έδωσα λίγο ντεπόν γιατί η καημένη ήταν να την κλαιν οι ρέγγες!!!!!:rolleyes:

Θέλω να σχολιάσω και δεν προλαβαίνω...

Βατραχάκι το Tobi Maxi-Cosi δεν έχεις; Για πες εντυπώσεις γιατί το σκέφτομαι....

Επανέρχομαι!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!

Αργησα σημερα γιατί είμαι μόνη με τα παιδιά.

Ο μεγαλος σχολειο και η μικρή κοιμάται.

Είμαι λιγο αγχωμενη και στεναχωρημενη.... Η κουνιαδα μου(και νονά της μπεμπας) κανει χειρουργειο στο στηθος αυτη τη στιγμη.... Ευχομαι να πανε ολα καλα! Κριμα που είμαι τοσο μακρια.:( Πηγε όμως ο άντρας μου.

Περαστικά στα αρρωστουλικα.

sunsun πως είστε σημερα?

Σουλα μου εσυ? Η μικρή?

Ρίτα μου ωραιο το προγραμμα του σχολειου σας.

Μαρίνα μου κολπο για το φαϊ δεν υπαρχει. Εκανα ότι κάνει και η μαμα σου και η μαμα μου και γενικως οι γιαγιαδες.... Τρεχεις απο πισω μεχρι να φαει κατι. Τωρα θα μου πεις με 2 παιδιά μπορείς να το κάνεις? Χμ μάλλον όχι για πολύ.

Καλημερααα!!!

Πω πω διαβαζω και αλλο αρρωστουλικο?

Περαστικα στην Αναστασια Ντελενη μου!!!

Ειναι στα φορτε τους οι ιωσεις τελικα.

Της φιλης μου η μικρη εχει βαρια ακροαστικα,αμυγδαλιτιδα και ωτιτιδα... το καημενακι συνδιασμο απο 2 αντιβιωσεις περνει...

Σουλιτσα πως ειναι η μικρη?

Sun η κατια?

Μαρινα η μικρη?

Κων κων ευχομαι να πανε ολα καλα!Μην στεναχωριεσαι εσυ.

Μια χαρα και οι μετρησεις του Κωνσταντινου.Τελικα ηθελε παραπανω φαγακι για να παρει ε?

Εγω εχω αλλη γυναικα σημερα...αντε να δουμε διοτι βαρεθηκα να εξηγω συνεχεια τι θελω και θα τις σταματησω ολες μου φαινεται...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααα

Επιτελους Παρασκευη...αντε μια εβδομαδα μου εμεινε...σήμερα θα μιλησω και με την διοικηση για το θεμα μου ..θα σας ενημερωσω σχετικα...

Κωνκων ευχομαι ολοψυχα στην κουμπαρα σας ολα να πανε καλα!!!

Ριτακι το προγραμμα του Γρηγορη ειναι σουπερ για τις γιορτες...αναμενουμε βιντεο προσεχως!!!Αν θελεις για κοπελα μπορω να σου συστησω την δικια μου...αν θες πες μου..

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα!!!ντελενι μπραβο στον γιαννακη μας!!!!ολα καλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...