Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλες! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω ότι όλα τα παιδάκια αρχίζουν να συνέρχονται και οι μαμάδες ανέλαβαν τα στολίσματα! Κι εμείς πάμε καλύτερα, φάγαμε και απογευματινό αλλά από βραδινό γάλα όχι και πολλά, δεν πειράζει αργότερα! Μάλλον ανακουφίστηκε λίγο που έβγαλε κάμποσα φλεμματάκια!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον παπαγαλο ομως με τη γυριστη τη μυτη με το πρασινο σακακι τον ξερετε?εεε?χαχα !Σας φαγαμε!!!χιχιχιιχι!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μου το έχει τραγουδήσει ακόμα :lol::lol::lol::lol: Ξέρεις τι έχω πάθει; Ξέρω όλα τα παιδικά τραγουδιά και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να τα σιγοτραγουδά. Αν με ρωτήσεις τι τραγουδάει ο Ρέμος, η Βίσση, η Βανδή κλπ......δεν έχω ιδέα :confused::confused::confused::confused:

Μαρίνα μάλλον έπρεπε να το αποβάλλει όλο αυτό το φλέμμα το Μαριαλενάκι για να νιώσει καλύτερα και να αρχίσει να θεραπεύεται.

Κα Φωτεινή και εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι 1/12. Κάνει πολλή ζέστη.

Το στόλισμα του σπιτιού μου είναι σε καλό δρόμο, αν και η Αλεξάνδρα δεν μου άφησε αγιοβασιλάκι για αγιοβασιλάκι χωρίς να το πειράξει. Τι θα γίνει όταν βάλω το δέντρο (για το ΣΚ σκέφτομαι); Πέρσι το φοβόταν και λίγο και επιδή την τσίμπαγε δεν το άγγιζε. Φέτος;:confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Χθες πηγαμε παιδιατρο για εμβόλια και στους 2. Ενω στην εξεταση ήταν άψογοι και οι 2 στα εμβόλια μας άκουσαν όλοι. Ο Κωνσταντίνος είναι στα 13.700 και 91 πόντους. :D Αρα ο αγωνας που κάνω για το ταϊσμα πάει καλά! Με το νεο ετος θα κάνουμε πάλι εξετασεις αιματος για τον σίδηρο.

Giovanna μου τα περασμένα Χριστουγεννα το δεντρο μας ηταν στολισμένο απο τη μεση και πανω, απο τη μεση και κατω ήταν όλα πεταμενα στο πάτωμα. Φαντάσου οτι έβρισκα στολιδια πισω και κατω απο τα έπιπλα μεχρι και τον Αυγουστο. Αντε με το καλό να στολίσεις και πού ξερεις ίσως να το πάρει με καλό μάτι!;)

Μαρίνα μου αφου μπορεί και βγάζει τα βλέμματα είναι καλό! Αντε να γίνει γρηγορα καλά!

Οσο για τα τραγουδακια του σχολειου, ξερω οτι τραγουδανε εκεί αλλά ο Κωνσταντίνος ακόμα δεν τραγουδάει. Εμείς τωρα μάθαμε να μιλάμε, μέχρι να τραγουδησουμε έχουμε μέλλον. Λέει μόνο το "κουνα μπέλα, επεσε πεπέλα, όχι Ντίνος" και μετά γελάει.

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα

Καλα στολισματα κοριτσακια....Εμεις απο την αλλη εβδομαδα και βλεπουμε....

Εμεις απο τραγουδακια σε αρχικο σταδιο μιας και δεν μιλαμε πολυ καλα αλλα το καλο ειναι μερα με την μερα βελτιωνεται η ομιλια του..

Κωνκων μου σουπερ οι μετρησεις σας..

Εμεις ειμαστε καλα και σήμερα εχουμε παρτυ!!!ειμαστε καλεσμενοι σε γενεθλεια ..ο χρηστος περιμενει πως και πως να φαει τουρτα ....Παω πατυ φαω τουτου!!!!!ο χοντρουλης μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα φίλες μου!

Εφτασε στο τελειωμα της και αυτη η εβδομαδα, μια και σημερα..

Μαρινα πως ειναι η Μαριαλένα;;Διαβασα εβγαλε φλέμματα και συνηλθε μετα απο αυτο..

Ιωαννα και η Αλεξανδρα μας επιστροφη στα θρανια απο σημερα ε;;Η γλώσσα ροδανι πάει βλέπω!Καλέ τι χαρουμενη νυφη θα εχω..ολη μερα θα μας τραγουδαει να μας φτιαχνει τη διαθεση, πολύ μου αρεσει!!!

Σούλα εσυ πως εισαι σημερα;;Συνηλθες καπως;;

Ελένη στο συναδελφο πήρα ενα δερματινο πορτοφόλι..Του αρεσε πολύ και ελπίζω να το χρησιμοποιήσει και να το εχει πάντα γεματο!

Κτ με ρωτησες για το τιμολογιο δεν σε ξεχασα απλά δεν σε είδα καθολου χτες..Μολις τα καταφερω θα σε πάρω τηλ. σημερα

Ριτα αυτο το τραγουδι με τον λαγό το θυμαμαι απο την ανηψια μου, το ελεγε με ενα σκέρτσο, άλλο πραγμα!!!!Μπραβο και στον Γρηγορη που τα καταφερνει με τα τραγουδακια, εμεις μονο τη bebe lilly λέμε..Κτ πάμε να κανουμε τωρα με τα κάλαντα αλλα λέει οτι θελει και αν του πω "ελα να το πουμε σωστα" με μαλώνει : "ειπα ετσι θελω εγω!!!!"

Κωνκων γιατροημέρα χτες και βλέπω μια χαρα τα πήγατε..εεε τωρα στα εμβολια μια κραυγη μικρη ή μεγαλη ολα τη βγαζουν!!Ποτε ανεβαίνετε στο χωριο;;

Sunsun εχεις απόλυτο δικιο σε αυτο που λές για τη δωροδοκια σε στιγμή κρίσης..εγω εκεινη τη μερα του εδωσα απο καρυδια -που τα λατρευει- μεχρι και σοκολατα για να ηρεμησει.Δεν το κανω ποτε αλλα επειδη δεν ηθελα να συνεχιστει αυτη η γκρινια υποχωρησα.....

Μαρια που εισαι σημερα;;

Ντελένη τι διαβασα θα εχετε γιορτούλα και θα πειτε και ποίημα;;;Μπραβο στις δασκαλες σας!!Μονο πάρε πολλά χαρτομαντηλα να εχεις, θα σου χρειαστουν...

Ιωαννα ο Χρηστακος συνηλθε;;Εσυ πως πας ρε κοριτσι;;Σε νοιωθω απόλυτα πάντως και σε καμαρωνω που δεν παραπονιεσαι...Εισαι και στο πήγαινε-ελα ακομη!!

Νατασα πρόλαβες χτες, στολισες τελικά;;Καμια αδεια δεν θα πάρεςι τωρα εν όψει εορτων;;;

Φωτεινη καλημερα και φιλακια!!!!!Τι εγινε με το ψυγειο;;;

Χτες δεν φανηκα..εκανα μια πατατα με μια παραγγελία απο το internet και ημουν να σκασω..ολο το απογευμα μου το αφιερωσα σε αυτη τη δημιουργικη απασχόληση

Ευτυχως εστησα και το δεντρο και τωρα εμεινε ο στολισμος, μαλλον θα το κανουμε σημερα γιατί λέμε αν αυριο δεν εχει πολύ κρυο να πάμε στο Cosmos καθως θα αναψουν το δεντρο και θα εχει μια μικρη γιορτούλα (νομιζω με την Κοκκινου)..Για να δουμε αν θα τα καταφερουμε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα και από μενα.

Εχω και παλι πολυ δουλεια !:evil:

Ειμαι λιιιγο καλύτερα απο θεμα μπουκωματος και η φωνή μου καπως επανηρθε.

Χθες βεβαια η μικρη ειχε βρει τη χαρα της που δεν μπορουσα να την μαλωσω.

Εκανε οτι της ερχοταν στο κεφαλι και μου ελεγε "δεν μπορεις να μαλωσεις την Ανδρεανα δεν εχεις φωνη":shock:

Ντινάκι μου τελειες οι μετρήσεις σας.Α και αυτο με το εμβολιο το εχει και η δικια μου.Μια εβδομαδα μετα και παλι μου το εδειχνε και μου εκανε την περιγραφη και μετα "στολιζε " τον γιατρο.:D

Φιλια

Ο Χρηστακος ειναι πολυ καλα πετρουλα μου!!μονο προχθες αυτο το 38 και τιποτα αλλο αλλα ειδαμε ενα δοντακι να ξεπροβαλει οποτε μαλλον απο αυτο ηταν ...

τα αγορακια σου ολα καλα??

Καλημερα Σουλιτσα!!!

Σας ειπα ??αποφασισα τελος της αλλης εβδομαδας σταματαω δουλεια (λεμε τωρα)για το θεμα μου θα το συζητησουμε αυριο παλι να δουμε τελικα τι θα γινει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα και καλο μηνα να ευχηθω αφου δεν μπηκα εχθες!!!

τι κανετε;

βλεπω ολα τα αρρωστουλια εγιναν καλα μονο η Σουλα μας λιγο παιδευετε ακομη;θα περασει γλυκια μου τα ειπαμε κι εχθες!

joa μου αντε να σταματησεις να ξεκουραστεις οσο προλαβεις γιατι ο καιρος εφτασε!

στονε μου τι πατατα εκανες;τελικα το καθισματακι το britax το πηρες;

εγω θελω να παραγγειλω αυτο http://www.britax.co.uk/car-seats/evolva-1-2-3-plus

ευχομαι να βολεψει να πατε αυριο στο κοσμος και να περασετε ομορφα!

αρμακι που εισαι;εχεις μερες να μπεις ολα καλα;

κωνκων μου τελειος ο κωνσταντινος τι του δινεις καλε;πες και σε μενα το μυστικο!

ριτα απο που μπορω να παρω κουπ πατ χριστουγεννιατικα;ειδα στο ιντερνετ αλλα ειναι σε ελληψη

φιλακια σε ολες και με τις περισσοτερες τα λεμε καθημερινα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ειμαι χαλια.

Η μικρη μαλλον κολησε και εχει μια τρελη καταρροη.

Στη δουλεια γινεται ο πανικος και ανακλαυψα και μια τεραστια βλακεια που εκανα και δεν ξερω πως να το διορθωσω.

Εγω συνεχίζω το χαλι μου το μαυρο.

ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩΩ

Σούλα μου κρίμα ρε γμτ που κόλλησε και η μικρη. Αλλά και τί αλλο να κανεις, αφου στο ίδιο σπιτι ζείτε. Ελπίζω να σας περάσει γρηγορα. Το λάθος στη δουλειά μπορεί να διορθωθεί?

vatraxaki μου σε 1 μηνα πηρε σχεδον 1 κιλό. Είχε χάσει αποτομα βάρος και ξεκινησα να τον κυνηγάω απο πίσω με το φαϊ και να του τάζω βολτες και ζωγραφιες. :DΕίχε όμως καλό αποτελεσμα. Ο Τίμος πόσο είναι τώρα? Πάντα κοντα είμασταν στα κιλά.

Ιωάννα είχα την εντύπωση οτι είχες σταματησει απο τη δουλεια:?. Καλή ξεκουραση λοιπόν, όσο προλαβαίνεις!

Πετρούλα μου καλα να περάσετε στο cosmos. Εμείς θα ανέβουμε 23 Δεκέμβρη στο χωριο.

Αχ πάλι μοναχουλα θα είμαι απο σημερα με τα ζουζουνια μου!

Το armaki μας πού είναι? Μερες εχω να τη δω...

Hellooo!!

Δε σας εχω διαβασει ακομα εγινε τποτα συγκλονιστικο?

Εμεις καλα!!!

Σημερα απο το πρωι παλευω να τελειωσω με το σπιτι και τα στολισματα αλλα ακομα....το δεντρο ετοιμο.

Προτεινα και στο μικρο να τον κρατησω σπιτι σημερα αλλα εφαγα χυλοπιτα...εφυγε για το σχολειο αδιαπραγματευτος...αντρες...μην ακουσουν για στολισματα χαχαχα!!

Να σας πω την αληθεια απο τυψεις που εγω θα ημουν σπιτι το προτεινα και ανακουφιστικα που αρνηθηκε διοτι ακομα τιποτα δε θα ειχα κανει...:tongue:

Ολα κι ολα...εγω παντως το ειπα....χεχε!

Λοιπον θα ερθω σε λιγακι να γραψω και αλλα .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Συνεχιζω..

Ο μικρος που λετε ηρθε σπιτι και ενθουσιαστηκε!!Φωναζε ερχονται Χρισοτυγεννα αρχισε να τραγουδαει το παει ο παλιος ο χρονος και σιγοψιθυριζε κατι αλλα χριστουγεννιατικα που δεν τα πολυεπιασα και μετα τον ανεβασε ο μπαμπας του να βαλει το αστερι.Το θυμοταν απο περσυ και το ζηταγε απο χθες...εντυπωσιαστηκα!!

Επισης μας εστειλαν ενα 3σελιδο με τις δραστηριοτητες αυτου του μηνα στο σχολειο περα απο τις κατασκευες που φανταζεστε (απο αυριο θα κανουν αστερακια κτλ-λεμε τωρα...-) μας εγραψαν τα παρακατω.Θα τα μοιραστω μαζι σας γιατι εχω χαρει πολυυυυυ!!!!!

6/12 τα μικρα τμηματα στολιζουν το εσωτερικο δεντρο του σχολειου

7/12 τα μεγαλυτερα με τη βοηθεια των μικρων στολιζουν το εξωτερικο δεντρο.

9/12 θα πανε στο ταχυδρομειο να ταχυδρομισουν καρτες που θα ετοιμασουν για τον μπαμπα και τη μαμα!!!

19/12(Κυριακη) στο θεατρο του σχολειου θα παιξει η ταξη του Γρηγορη το σκετσακι ''Η νυχτα των Χριστουγεννων ερχεται!!''

Θα εχει ολη μερα γιορτη, εκθεση με τα χριστουγεννιατικα που εφτιαξαν μαθητες κτλ και διαφορα θεατρικα.

(το νηπιαγωγειο θα παρουσιασει ''το νησι των συναισθηματων του Μανου Χατζιδακη(!!!!!!!!!!!!!!!)

21/12 εχουν παρτυ με μουσικα Χριστουγεννιατικα παιχνιδια και λειτουργια στο εκλησσακι καθως και Θεια κοινωνια για παιδια και γονεις(οποιος επιθυμει).

23/12 Αγιος Βασιλης!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισης εχουν κατι φιλανθρωπικα...να μαζεψουμε σε μια τσαντα μαζι με τα παιδια τροφιμα και πραγματα που θελουμε να δωρισουμε σε καποιο ορφανοτροφειο.

Ερωτηση τωρα!!!Στο θεατρακι γραφουν επεΙδη θα εχουν black lights οτι πρεπει τα παιδια να φορουν λευκο παντελονι(εχουμε) και λευκη μπλουζα...τα διακοσμητικα θα τα βαλουν αυτοι...που θα βρω μακρυμανικη ολολευκη?Εχετε δει πουθενα?

Πολυ χαρουμενη ειμαι!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κούκλες! Για να δούμε τι θυμάμαι γιατί το αλζχάιμερ όλο και χειροτερεύει την κατάστασή μου!!!

Σουλίτσα τελικά την άρπαξε και η όμορφη ε? Τουλάχιστον να το περάσει στο πόδι!

Ιωάννα για να δούμε τι θα γίνει αύριο με το θέμα σου και ευτυχώς θα καθίσεις να ξεκουραστείς κι εσύ γιατί ειδικά αυτό το πήγαινέ-έλα πρέπει να σε έχει κουράσει κι ας μην παραπονιέσαι!

Ντίνα κι εγώ θέλω το κόλπο πάχυνσης! Ο δικός μου έχασε 500γρ και είναι 13.100.

Ρίτα πανέμορφες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το σχολείο! Θα καταλάβει πολύ καλύτερα τα Χριστούγεννα κι ο μικρός! Αλήθεια σας έβαλαν κάποιες μέρες αργία? Εμάς 24 και 31 θα είναι κλειστά, όχι ότι θα τον έστελνα αλλά αν δούλευα θα είχα θέμα!

Πετρούλα σαραντίσατε και δε σας κρατάει τίποτα εεεε? Καλά κάνετε!!!

Εμείς είμαστε καλύτερα, πού και πού όλο και κάνει κανέναν εμετό η μικρή αλλά η γιατρός λέει υπομονή γιατί μπορεί νακρατήσει άλλες 10 μέρες αυτό! Το βράδυ θα στολίσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...