Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααααα!

βλεπω ολα τα παιδακι μας καλυτερα εκτος απο τη Σουλα!!

Αντε στο γιατρο κοπελα μου να δεις τι θα γινει.Τζαμπα ταλαιπωρησε!

Α μεγεια και το Πασχαλιατικο δεντρο!Πολυ γελασα!!!

Πετρουλα μου η αληθεια ειναι οτι ολες σαστιζουμε οταν αρχισουν τα παλαβα τους..εγω σας εχω πει αν τον πιασει τετοιο πραγμα κανω εντελως την αδιαφορη και μετα απο λιγο αλλαζει προσωπο.

Εμεις καλα.Εχθες μου ειπε ο μικρος και αλλο ολοκληρο τραγουδι που δεν ξερω καθολου!Με ενα λαγο μεγαλο....τι να πω!Εχω μεινει εκπληκτη!!!Χαλαλι τα λεφτα τελικα εχει μαθει τοσααα νεα πραγματα το αγορακι μου μεσα σε 3 μηνες!

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα κορίτσια!

Ολα τα παιδάκια καλύτερα εκτός απο τη Σουλίτσα μας......Περαστικά!!!! Αυτή η γαϊδουρινή φωνή κάτι μου θυμίζει! Και ωραίο και επίκαιρο δεντρο διαβάζω! Βγάλτο μια φωτο!

Κικο επέστρεψες δριμύτερη βλέπω και καλά κάνεις κοπελιά! Κι εγώ θα τον έστελνα στο πάρτυ.

Πετρούλα για 10 λεπτάκια το είχες εσύ! Σκέψου κι εμάς που μας έχει γίνει συνήθεια πια! Τόσο που αν δεν το κάνει νομίζουμε ότι κάτι έχει το παιδί. Τελικά καλό το δώρο για το συνάδελφο???

Ρίτα μπράβο στο Γρηγοράκη! Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι έτοιμος για το δημοτικό ;)

Ιωάννα τη γλίτωσε ο Χρηστάκος. Ευτυχώς. Με το άλλο θέμα σας πως τα πάτε?

Μαρινάκι η μικρούλα μας?

Giovanna η δική σου?

Εμεις κορίτσια άυπνοι είμαστε σχετικά. Ο μικρός άργησε να κοιμηθεί, ήταν χαρούμενος και ξύπνησε και νωρίς, οπότε είμαστε σήμερα.......Σούλα μου εσένα θυμήθηκα!!!!

Κορίτσια φιλιά σε όλες, καλό μήνα και πάλι και καλή αρχή.......ξέρετε εσείς ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ετσι και η Κάτια... Το μακριά στην Ισπανία, (τραγουδάκι), ένα παραμύθι με ένα γάτο που μου λέει και τους διαλόγους, τέτοια πράγματα! Εδώ από τη δανειστική βιβλιοθήκη του σταθμού της διάβασα 2 φορές ένα βιβλιαράκι για τη "Δανάη που πάει νηπιαγωγείο" και μετά ξεφύλλιζε τις σελίδες και έλεγε τους διαλόγους... "Κουκου, ξύπνα Δανάη, σήμερα θα πάμε στο νηπιαγωγείο" "Θα φορέσω το καινουργιο μου μπλε φουστανάκι; Τι ωραία" "Μετά η Δανάη πήγε να κάνει πιπί της στις μικρές τουαλέτες" χαχαχααα!!

Stone όχι οτι και η μικρή μου αλλά και όλα τα δίχρονα-τρίχρονα τα κάνουν αυτά (λέγονται ξεσπάσματα θυμού ή temper tantrums), αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και μωρό και η μαμά έλειπε όταν ήταν η ώρα να τον κοιμήσεις. Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση. Όπως λες κι εσύ 10 λεπτά είναι και μετά αλλάζουν. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να ενισχύουμε τη συμπεριφορά τους με το να τα "δωροδοκούμε" πχ με γλυκά ή κάτι άλλο ώστε να σταματήσουν. Την επόμενη φορά είναι σίγουρο οτι θα το χρησιμοποιήσουν πολύ πιο σύντομα... Διάβασα πρόσφατα ένα βιβλίο γι'αυτό δεν θέλω να κάνω την έξυπνη... Άλλωστε και εμείς έχουμε καθημερινά κλάματα και την ώρα εκείνη λεω θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα κορίτσια και ας έχουμε εναν καλό και γιορτινό Δεκέμβρη! Άντε να μας ακουμπήσει εκείνη η νεράιδα των Χριστουγέννων με το μαγικό ραβδάκι να ανέβουμε όλοι!

Σουλίτσα περαστικά, ορίστε όμως τουλάχιστον γλίτωσε τη γκρίνια της πελάτισσας με τη σέξυ φωνή!

Ο Χρηστάκος σούπερ ε? Μπράβο! Άντε να μας πουν και η Μαρίζα και η Γιοβάννα το ίδιο για τις κορούλες τους!

Εμείς είχαμε ήρεμη νύχτα, άλλο που εγώ κοιμήθηκα μετά τις 3 από υπερένταση, η μικρή μου είναι απύρετη σήμερα αλλά έναν εμετό το πρωί και έναν το βράδυ τους κάναμε! Άντε να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσια?

Τι κανετε?? Εμεις καλα, μονο ο μικρος εχει λιγο βηχαλακι... Κατα τα αλλα εχω πολλη δουλεια που εχω την αισθηση οτι θα αυξηθει κι αλλο εν οψει Χριστουγεννων και γενικα ειμαι σα φυτο απο την κουραση. Δεντρο δε στολισα ακομα (εγω που απο 20/11 στολιζα παντα...) και ευελπιστω σημερα να καταφερω να φυγω νωρις και να ξεκινησω τη διαδικασια!

Σουλιτσα χρονια πολλα για την Ανδρεανα σου για χθες! Να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Μαρινακι περαστικα στην μπουμπου σου!!!

Αχ δε θυμαμαι κατι αλλο...

Αντε για μαζευτειτε να πουμε καμια κουβεντα! Ειμαι πιο free σημερα!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα!

Ελπίζω να δουμε ασπρη μερα και εδώ.

Γυρίσαμε απο το σχολείο και ξεκινησαν τα κλάματα. Ο Κωνσταντίνος να κλαιει γιατί δεν ηθελε να κοιμηθεί και να ζητάει γαλα:shock:που φυσικά το έφτιαξα και δεν ηπιε ουτε μια γουλιά γιατί ήθελε ξαφνικά να κοιμηθεί:mad: και μου ξύπνησε και τη μικρη και να κλαίει και αυτη με λυγμους επι μισή ωρα. Αφου τη ξεμάτιασα ηρέμησε το μωρό και κοιμήθηκε. Τωρα ή τρομαξε απο τον μεγάλο ή μου τη ματιάσανε στο σχολείο οι γιαγιάδες που περίμεναμε μαζί. Ουφ.... Πάει κ αυτό!:roll:

Περαστικά στα αρρωστουλικα παιδακια και μαμάδες.

Giovanna μου μια χαρά η μικρή σου. Ενταξει ο βηχας κραταει λίγο παραπάνω.

Οσο για το τσιγαρο και στις 2 εγκυμοσυνες το έκοβα μαχαίρι αλλά μόλις τελείωνα με τον θηλασμό το ξεκινούσα πάλι. Βασικά ταρακουνηθηκα απο ενα mail που διάβασε η Μενεγακη και ελεγε για μια κοπέλα που οι γονείς της στις πιο συμαντηκες στιγμες της ζωής της (ορκομωσια, γαμος, γεννες, βαπτισεις) σκεφτόντουσαν πως και πως θα βγουνε έξω για τσιγαρο και στεναχωρηθηκα πολύ για τη κοπέλα. Αν και εχουμε διαβασει όλοι μας το πόσο μεγαλο κακό μας κάνει το τσιγαρο εμείς το συνεχίζουμε και θα το συνέχιζα φυσικά, απλά έτυχε και μου έκανε το "κλικ", όχι για τη υγεία μου αλλά για το πώς θα με βλέπουν τα παιδιά μου.

κικο μου και μενα έτσι μου είχε πει η παιδίατρος για τον πυρετό ή άλλα συμπτωματα σε στέλνουν κατευθειαν παίδων. Εμείς τη γλυτωσαμε στο τσακ πριν 2-3 βδομαδες με τον βηχα.

Μαρίνα μου κουραγιο!

Σας αφήνω, ακουω τη μικρή...

Nα μαι και εγω ...χαλαρωσα η εγκυμονουσα απο την δουλεια...

Κωνκων μου ακουω καλο χειμωνα και με πιανουν γελια...σκαει ο τζιτζικας..με τετοιο καιρο δεν μου κανει αισθηση να στολισω...παντως το εχω στο πλανο για την αλλη εβδομαδα ..

Μαρινακι το οτι ειναι απυρετη ειναι πολυ σημαντικο ..μακαρι να φτανει η λοιμωξη στο τελος της...

Νατασσουλι παντα ο Δεκεμβριος ειναι δυσκολος...υπομονη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Hello!

Nατασσακι αντε να στολισεις κι εσυ με το καλο.Αργησαμε φιλεναδα...και εγω μου αρεσει που ελεγα να στολισω νωρις...τεσπα αυριο θα κατσω να το κανω γιατι την Παρασκευη εχω γυναικα να μαζεψει τις χιλιαδες χρυσοσκονες που θα πεσουν.

Περαστικα στον Σωτο.

Μαρινακι για τον εμετο μπας και την επιβαρυνει η αντιβιωση και θελει αλλαγη?Αν δεις οτι το συνεχιζει πες το στην παιδιατρο...

Κων κων μου μπραβο και απο μενα για το τσιγαρο.

Ενταξει και εγω το θεωρω πολυ κακο για την υγεια μας ..τι να λεμε τωρα ..και επισης σκοπευω μετα τη δευτερη γεννα πρωτα ο Θεος(εξ αρχης θα το κοψω μαχαιρι παλι)να μην το ξαναρχισω.

Ομως να σου πω.. για μενα δεν εχει να κανει με το πως μας βλεπουν τα παιδια μας.Δεν το πιστευω καθολου αυτο..

Και εγω εβλεπα τους δικους μου και το αρχισα πολυ μετα τα 20 παρολα αυτα η αδερφη μου δεν καπνιζει και ο ανδρας μου δεν καπνιζει και ας ηταν μανιωδης καπνιστης ο πεθερος μου .

Η υγεια μας πανω απο ολα, για να χαρουμε την ζωη μας και την οικογενεια μας καλυτερα.Τωρα τα παιδακια μας αν δεν εβλεπαν εμας καποιον άλλον στο περιβαλλον μας θα εβλεπαν ετσι και αλλιως...

Δε νομιζω οτι τους δημιουργει κανενα θεμα.Ειναι κατι που απλα βλεπουν και στο μελλον θα δοκιμασουν ή οχι ανεξαρτητα απο το τι κανουμε εμεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κωνκων μου ακουω καλο χειμωνα και με πιανουν γελια...σκαει ο τζιτζικας..με τετοιο καιρο δεν μου κανει αισθηση να στολισω...παντως το εχω στο πλανο για την αλλη εβδομαδα ..

χαχαχα έχεις δίκιο! Κ εγω σήμερα με κοντομάνικο έκανα δουλειες. Εχω στην αποθηκη μια βαλιτσα με μπλουζες πλεχτες πολύ χοντρες, που εχω να τις βγαλω εδω και 4-5 χρόνια. Πλέον δεν κάνει τοσο κρυο. Στο χωριό μόνο τις φοραω αν τυχει. Τωρα που τα θυμηθηκα να τα ανεβασω στο χωριο να μη μου πιανουν χωρο στην αποθηκη.

Ρίτα μου απλά μου έκανε κλικ το περιστατικό που ανεφερα πιο πάνω. Καμία σχεση με το οτι θα με βλεπουν τα παιδια και θα θελουν να δοκιμασουν και αυτά. Ειτε καπνιζουμε ειτε οχι, το τί θα κάνουν αργοτερα τα παιδιά μας δεν το ξερουμε...

Διαφημίσεις

Ναι 'μαι πάλι! Κατάφερα να τα ταίσω και τα δύο μετά από αρκετές μέρες και έφτιαξε λίγο η διάθεσή μου!

Ετοιμάζεστε για στόλισμα ε? Εγώ για αύριο λέω, αλλά θα εξαρτηθεί από το σε τι φάση θα είμαστε!

Εμένα πάντως καπνίζουν και οι δύο γονείς μου αλλά ούτε και εγώ, ούτε και ο αδερφός μου έχουμε δοκιμάσει ποτέ! Δεν ξέρω κάπως το έχουμε στο μυαλό μας σαν κάτι πολύ κακό, δεν ξέρω πώς και γιατί έχει περάσει έτσι στο υποσυνείδητο! Η Ντίνα βέβαια το παράδειγμα που την έπεισε να το κόψει δεν το ανέφερε γιατί αν καπνίζουν οι γονείς παραδειγματίζονται και τα παιδιά, αλλά γιατί ίσως τα παιδιά νιώσουν ότι οι γονείς τους βιάζονται να τελειώνουν ακόμά και στις πολύ σημαντικές στιγμές που προανέφερε γιατί ανυπομονούν να καπνίσουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι καλε το παραδειγμα της κων κων το καταλαβα και καταλαβα και τι της εκανε κλικ...αλλα πολυ τραβηγμενο βρε παιδια...γυρευε τι αδιαφορια θα εχει εισπραξει γενικοτερα και παο χρονια η συγεκριμενη κοπελα που νιωθει ετσι.Σιγουρα θα συνυπαρχουν και αλλα προβληματα.Ειναι δυνατον μια μανα να σκεφτεται το τσιγαρο την ωρα που παντρευεται η κορη της ή γενναει?Και ολο αυτο η κορη να το εισπρατττει?

Για αυτο ειπα οτι πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το πως μας βλεπουν τα παιδια μας.

Πολυ τραβηγμενο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Η Αλεξάνδρούλα μου είναι καλά και από αύριο επιστρέφει στα καθήκοντά της. :P:p:p:p

Ρίτα μήπως ο Γρηγόρης σου τραγουδούσε το ''τρέχει - τρέχει ο λαγός, μπαμ του κάνει ο κυνηγός.......'';)

Σανσαν το ''μακρία στην Ισπανία.....'' το ξέρουμε από πέρσι. Η Αλήθεια είναι ότι μαθαίνουν πάρα πολλά πράγματα. Μου αρέσει....

Μαρινάκι εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η κούκλα σου. Μήπως τον εμετό έπρεπε να τον κάνει για να φύγουν φλέμματα κλπ;

Πάω να συνεχίσω το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ναι Γιοβαννα αυτο και ενα αλλο!

Α εσεις ξερετε πολλα!Εγω ειμαι πολυ πισω στα τραγουδια ευτυχως που με μαθαινει ο γιος μου!

Τον παπαγαλο ομως με τη γυριστη τη μυτη με το πρασινο σακακι τον ξερετε?εεε?χαχα !Σας φαγαμε!!!χιχιχιιχι!

Καλα στολισματα και εσεις!!!Εγω περιμενω τον ανδρα μου να αποφασισει να μου τα φερει απο την αποθηκη και να αρχισω το βραδυ ωστε αυριο να ολοκληρωσω.Ειναι και πελωριο οχι αστεια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμαθα και αλλο λαγο!!Μου ειπε οτι ξερει κι αλλο.

Ακουστε!

''ο λαγος μεγαλωσε,με τη γατα μαλωσε ...του εβγαλε τα ματια του ,φορεσε γυαλια.Πηρε και μια τσαντα και εγινε γιατρος..Ποιος???ο λαγος?Γιατρος της σουπας!''

Καλε τι πλακα εχουν αυτα τα τραγουδια μου τα λεει και σκαω στα γελια!!Εσεις τα ξερατε????

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...