Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφου εχεις 2 παιδια τωρα βρε Κικη μου...ειναι δυνατον να μην ερθει καποια ιωσουλα σπιτι?

Ενταξει το λενε αυτο οι γιατροι και εμενα μου το ειχαν πει αλλα στα δευτερα ειναι αλλιως...

Ολες σχεδον οι φιλες μου αυτο λενε δεν μπορεις να κανεις και πολλα.... μονο το σταυρο σου!

Εγω δεν το λεω ετσι νομιζω οτι θα τον εστελνα παντως εστω για λιγο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την Κικίτσα μας!

Ήδη σε διαβάζω ανεβασμένη κοριτσάκι! Μπράβο σου! Όσο για το πάρτυ και εγώ θα τον έστελνα όχι για να μην παρεξηγηθεί κάποιος αλλά για το ίδιο το παιδί, τώρα τον έχεις συνέχεια μέσα? Δε σου παραπονιέται? Εγώ μάλλον τα παραέχω στη γύρα και με τίποτα δεν κάθονται μέσα! Όσο για τη μάζωξη για το μέρος δεν προβληματίζομαι τόσο, εντάξει μία φορά θα είναι, αλλά 17-19 Δεκέμβρη μάλλον δε θα μπορούμε!

Γειά σου Μαρινάκι, ελπίζω η μπουμπού να έχει αρχίσει να συνέρχεται με την αντιβίωση. Όντως ο μικρούλης πέρα απο κάτι περιστασιακές βολτίτσες με τον μπαμπά του 1-2 φορές την εβδομάδα είναι συνέχεια μέσα μαζί μου ο καημενούλης και γι'αυτό και έχει κολλήσει τόσο πολύ με εμένα, αφού να φανταστείς τον λέω ουρά μου. ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνει πλέον μόνη μου.

Τα ίδια γράφω με τη Ρίτα και τη Μαρία βλέπω! Όσο για τον πυρετό Κικίτσα μου στα βρεφάκια όντως είναι επικίνδυνο και πας νοσοκομείο αλλά δεν ανεβάζουν εύκολα ακόμα κι αν τσιμπήσουν κάτι

mGKop3.png60Jvp3.png

Αν μπορώ να ανοίξω λογ/μο μόνο με e-mail και να μην έχω όλα τα παραπάνω που αναφέρεις τότε είμαι μέσα αλλιώς ξεχάστε με εμένα, είμαι της παλιάς σχολής και τα ψιλοφοβάμαι όλα αυτά.:?:

Εννοειται μπορεις μονο με e mail.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλώς το Μαράκι με την πρωινή ζουζούνα σου, πάντως καλά ξυπνάει (εμένα ο δικός μου σηκώνεται 730) το ανησυχητικό θα ήταν να ξύπναγε μαζί με τον αυτιά στις 5.χιχιχι

Αν μπορώ να ανοίξω λογ/μο μόνο με e-mail και να μην έχω όλα τα παραπάνω που αναφέρεις τότε είμαι μέσα αλλιώς ξεχάστε με εμένα, είμαι της παλιάς σχολής και τα ψιλοφοβάμαι όλα αυτά.:?:

Κικίτσα... ειναι πολύ εύκολο.

αν θες σου λέω λεπτομέριες....

απλά θα δεις, κι εγώ ήμουν κατά του F/b και έφτιαξα μόνο και μόνο για να μιλάω με τα κορίτσια...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν στείλτε μου λεπτομέρειες για το f/b και θα προσπαθήσω να ανοίξω λογ/μο με την 1η ευκαιρία.

όσο για το πάρτυ και μόνο με αυτά που μου είπατε με πείσατε και το λυπήθηκα το ζουζουνάκι μου και θα τον στείλω , αν όμως μου κρυώσει μετά θα σας τον στείλω πακέτο μέχρι να αναρρώσει.

σας φιλώ γλυκά , την κάνω γιατί ήδη ο ένας ζουζούνος έχει αρχίσει και κουνιέται.

kiko στείλε τον και όταν θα φεύγετε θα του περάσεις με ένα αντιμικροβιακό μαντηλάκι τα χεράκια και να του πλύνεις και το μουτράκι. Τα περισσότερα μικρόβια/ιοί μεταδίδονται από τα χέρια.. Επίσης μπορείς να του αλλάξεις αμέσως ρούχα.

Η Κάτια λόγω παιδικού από τον Οκτώριο μύξα/ βήχας ή μύξα σκέτη ή βήχας σκέτος... έχω σταματήσει να δίνω φάρμακα αλλά μάλλον τώρα κάτι πάλι χρειάζεται.. Bisolvon δίνει καμιά σας; Εμένα πάντα με βοηθούσε.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια από εμένα. Τι κάνετε; Η Αλεξανδρούλα μου είναι απύρετη, όχι ότι έκανε και πυρετό βέβαια, και της έχει μείνει ο βήχας. Και οι μυξούλες ελλατώθηκαν.

Σούλα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για το ζουζουνάκι σου. Να σας ζήσει και σύντομα να της χαρίσει το αδερφάκι που θέλεις. Περαστικά και σε εσένα. Τα αντισταμινικά να τα προσέξεις γιατί κάνουν υπνηλία.

Μαρίνα μου περαστικά στο Μαριαλενάκι. Εύχομαι από το απόγευμα να είναι καλύτερα.

Joa Περαστικά και στο Χρήστο σου. Μακάρι να μην συνεχιστεί και να πέρασε και να μην ακούμπησε.

Ρίτα μου ΕΓΡΑΨΕΣ και πάλι. Τι φοβερό τρένο είναι αυτό; Σούπερ. Δεν νομίζω όμως να δοκιμάσω να το κάνω.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κωνκων εύχομαι να συνεχίσεις να κρατάς αντίσταση στο τσιγάρο. Στις εγκυμοσύνες δεν το είχες κόψει;

Κική μου στείλτον μωρέ στο πάρτυ να ξεδώσει λίγο ο καημένος. Δεν είναι τόσο εύκολο να κολλήσει ο μπέμπης. Θηλάζει κιόλας και έχει αντισώματα από εσένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κουκλες!!!

Κικη ψηφιζω κι εγω να τον στειλεις στοπαρτυ για τους λόγους που ανεφεραν τα κοριτσια...Εγω οσο τον κρατουσα μεσα την πρωτη εβδομαδα την τσιμπησε την ιωσουλα-ευτυχως μονο μυξες- αυτα δυστυχως δεν μπορεις να τα προλαβεις οσο και να θες!!Αντε θα σε περιμενουμε και στο αλλο στεκι...

Ιωαννα λίγη υπομονη με τον βηχα της Αλεξ και θα περασει κι αυτο!!

Περαστικα και στον Χρηστακο μας

Μαρινα όπως τα λές!!Αυτα των παιδιων ειναι ψιλοπραγματα..να περνανε μονο!!

Το μεσημερι βγηκα για να αποχαιρετησω εναν συναδελφο με τον οποίο μοιραζόμασταν το ιδιο γραφειο επι 5 χρονια..Πήρε μεταταξη και αλλαζει υπηρεσία (Ριτα και Μαρια, τα καταφερα!!) και ομολογω πως ηταν λίγο βαρυ το κλίμα γιατι ειχαμε αναπτυξει καλή σχεση παρόλο που τον τελευταιο χρονο ειχα αλλαξει αντικειμενο και γραφείο..Συναντησα συναδελφους που ειχα να δω απο Μάιο, γελάσαμε, θυμηθηκαμε, αναπολήσαμε και γενικα ηταν μια ευκαιρια για χαλάρωση...Ηρθα σπίτι με καλή διαθεση γιατι πληροφορηθηκα οτι ο Αναστασης κοιμοταν και το μικρο εκανε παρεα στη μαμα μου..

Ξυνη μου βγηκε ομως εντελει η βολτα γιατι μολις εφτασα μου ειπε η μαμα μου οτι ο Αν. κοιμηθηκε με πολλά κλάματα και γκρινια..Σηκωθηκε λοιπόν 5' λεπτα αφου μπήκα στο σπίτι με απιστευτα κλάματα και αρχισε τα τρελα του, απο τη μια με εδιωχνε και απο την αλλη με χτυπουσε..Του μιλουσαμε, τον αγκαλιαζαμε τπτ εκεινος!!!Τον παρακαλουσε η μαμα μου να τον βγαλει μια βολτα, να χτυπιεται...Σε 10 λεπτα ειχε παθει μεταλλαξη!!!Τι συμπεριφοτρα ειναι αυτη..εχω σαστισει!!Ηθελε βολτα με τη γιαγιακα του και μοιραζε φιλια...

Ηθελε να πάω και εγω μαζι τους και να αφησουμε τον μπεμπη μεσα, μονο του!:-(

Με πήρε λίγο απο κατω γιατι δεν ξερω πως να φερθω...Εντωμεταξυ πριν λίγο μιλησα με τη μαμα μου και ειναι αλλο παιδι μου ειπε..παιζει με τα παιχνιδια του και αναφερει στη μαμα μου τι ειναι το καθετί απο αυτα με τα οποια ασχολειται...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Γκρίνια μωρέ είχε λιγουλάκι επειδή ξύπνησε στραβά! Και σε μας τους μεγάλους δε συμβαίνει ρε Πετρούλα? Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι πετάει ο γάιδαρος, πετάει! Αν τον πιάσει το κλάμα και δεν παλεύεται απλά δε δίνω καμία σημαασία πάω να παίξω με κάτι που του αρέσει χωρίς να του μιλάω και μετά από λίγο έρχεται από δίπλα!

Ο Χρηστάκος πώς είναι Ιωάννα μου? Ελπίζω να το περάσει στο πόδι όπως και η Αλεξάνδρα, πού είδες Γιοβανάκι αρχισε να δυναμώνει και όλο και πιο εύκολα θα τα περνάει όλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα (επισήμως...)!!!

Μπήκαμε και στον μήνα των Χριστουγέννων...

Τι κάνετε? Πώς είναι τα αρρωστούλικά μας?

Μαρινάκο, πώς είναι σήμερα η μικρή?

Γειτονάκι, ο Χρηστάκος?

Γιοβάννα η Αλεξανδρούλα σου?

Σούλα, εσύ?

(δεν έχουμε άλλα νομίζω...)

Πετρούλα, τα κατάφερες τελικά! Είδες? Όσο για τον Αν, θα ξύπνησε στραβά! Δεν πειράζει... αφού κράτησε μόνο 10 λεπτά η γκρίνια και το νεύρο του... όλα καλά! Δες το θετικά! Εσύ κατάφερες να ξεφύγεις για λίγο!!!!

Αρμάκι! Πού χάθηκες? Καλά είσαι?

Κίκο, νομίζω ότι πλέον δεν έχεις αμφιβολία για το αν θα στείλεις τον μεγάλο σου στο πάρτυ.... :-)

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημεραααααααααααααα

Ο Χρηστος τελικα περασε και δεν ακουμπησε αν εξαιρεσεις αυτο το πυρετακι που εκανε προχθες ειναι καλα..ουτε μυξουλες , ουτε βηχας ουτε τιποτα...απο τον παιδικο με πληροφορησαν οτι κυκλοφορει μια ιωση με μονο πυρετο και τιποτα αλλο...λειπουν αρκετα παιδακια...

Περαστικα και στα υπολοιπα παιδακια μας..Μαρινακι πως ειναι η μπουμπουκα??

Κικο μου για το παρτυ ...εγω θα τον εστελνα...εγω σκεφτομαι να τον κρατησω σπιτι 2 μηνες (ιαν-φεβρ)για το παιδι αλλα αλοιμονο θα τον παει ο πατερας του και εναν παιδοτοπο,μια βολτα....θα μας φαει ζωντανους συνεχεια μεσα...

και ειμαι της αποψης αν ειναι να κολλησει ,θα κολλησει ...

Πετρουλα και ο χρηστος τα κανει αυτα τα στραβοξυπνηματα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέραααα!!!

Μπράβο στα παιδάκια μας που αναρρώνουν γρήγορα!!!!:D:D:D

Κίκο και εγώ συμφωνώ...στείλτο το παιδί να ξεσκάσει!!!!

Στονε εμένα αυτά είναι καθημερινά σενάρια.... αλλά επειδή και εγώ κυκλοθυμική είμαι και ακόμα χειρότερη όταν ξυπνάω δεν λέω τίποτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σούλα πως τα περάσατε χθες;;:D Εσύ πως είσαι;

Μαρίνα η μικρούλα τι κάνει;

Καλό μήνα σε όλες!!!!:D:D:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και καλο μηνα.

Συνεχίζω να είμαι χαλια και τωρα προστεθηκε και μια ωραιοτατη γαιδουρινη φωνη αλλο πραγμα.

Χθες δεν μπορούσα να μιλησω σχεδον καθολου και σε καποια φαση επιασε τη μικρη μια τρελη γκρινια και δεν μπορουσα να πω τιποτα!!!:mad:

Αντε να ηρεμησεις ενα παιδι στη νοηματικη.

Σήμερα το πρωι μιλουσα με μια πελατισα η οποια ηταν εκνευρισμενη αλλα ακουγωντας τη φωνη μου ηρεμησε και μου είπε" αχ ακουγεστε πολυ χαλια":confused:

Ε τελικα εχει και τα καλα του να εισαι αρρωστος!

Χθες ηρθαν τα ξαδερφακια της μικρης και περασε πολυ ωραια αν εξαιρεσεις βεβαια την παρουσια ενος μωρου που το εχει λιιιγο απο μακρυα !

Δεν εκανα πολλα πραγματα βεβαια γιατι δεν ειχα κουραγιο.

Κικιτσα ωραια βρε η ιδεα σου να φτιαξω το τρενακι της Μαργαρίτας.Ευκολο και γρηγορο (χα χα)

Ιωάννα μου ευτυχώς που την "γλυτωσε" ο χρηστακης.

Giovanna μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρη σου.

Πετρούλα μου τι να πω? Τα πιανει ωρες ωρες μια κριση απεριγραπτη.

Και η δικια μου κανει κατι παραλογα πραγματα που δεν την αναγνωριζω.

Μαρινακι πως ειναι η μικρη σου?

Πολλα φιλια σε ολες σας.

Α ξεχασα να σας πω οτι στόλισα και εγω χθες δλδ τα παιδακια μου στολισανε αλλα οχι χριστουγεννιατικα αλλα πασχαλιατικα.:!:

Ναι ναι.Η μιρκη εχει στα παιχνίδια της κατι πασχαλινα αυγουλακια και τα πηρανε και μου στολισανε ενα λουλουδι που εχω .Ειναι τελειο , λεω να το κρατησω.:lol:

Αντε παω να προσπαθησω να δουλεψω λιγο αν και δεν εχω καθολου ορεξη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...