Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε κοιτα αν θα ερθει η αδερφη μου , η συνηφαδα μου με την κορη της , μια φιλη με 2 παιδακια και παππουδογιαγιαδες .

Ε μαζευομαστε λίγοι.

Δεν θα κανω κατι επισημο ή ιδιαιτερο αλλα οπως και να 'χει σε τετοια κατασταση που ειμαι και το λιγο πολυ μου φαινεται.

Καλησπέρα!

Σουλίτσα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!! Να της δώσεις πολλά φιλιά στα υπέροχα μαγουλάκια!!!!:D:D:D

Τρέχω κορίτσια σήμερα (πάλι:(:(:() και δεν προλαβαίνω να σχολιάσω...ελπίζω να τα καταφερω το βράδυ! Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα και απο 'μένα.

Ιώσεις πάλι διαβάζω και με έχει πιάσει ένας φόβος μπορώ να πω.

Ριτάκι εγώ θα μπορώ μετά τις 15/12, οργάνωσέ το εσύ πες μου και σε ποια περιοχή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση και μακάρι να έρθω.

Να σου πω επίσης συγχαρητήρια για την υπερπαραγωγή κατασκευή σου, σου βγάζω το κοπέλο βρε κοπέλα μου, γεια στα χέρια σου.

Σουλίτσα περαστικά κοπέλα μου, μη σκέφτεσαι αρνητικά για τις ιώσεις , εγώ θεωρώ ότι με αυτό τον καιρό που έχει αυτούς του μήνες είναι λογικό όλος ο κόσμος να είναι πεσμένος και τα μικρόβια να κάνουν πάρτυ. όπως και να'χει περαστικά να είναι.

Χρόνια πολλά για την όμορφη τσαχπίνα σου εύχομαι, να είναι πάντα γερή και καλότυχη επίσης να σου πω επίσης στην κατάστασή σου για να φτιάξεις κάτι πρόχειρο να κεράσεις τους καλεσμένους σου , σου προτείνω την κατασκευή της Ρίτας , νομίζω θα εντυπωσιαστούν όλοι.χιχιχι

Μαρινάκι περαστικά και στη ζουζούνα σου, άντε να πιάσει το βοριαδάκι μπας και ηρεμήσουμε λίγο με τις ιώσεις.

Μαλευτεράκι τι κάνεις καλέ που είσαι εσύ; οι άντρες σου πως είναι; όπως βλέπεις και εγώ σιγά σιγά επανέρχομαι στα παλιά μου καθήκοντα όσο είναι δυνατόν.

ΜαΕλενίτσα που είσαι εσύ , γιατί χάθηκες έτσι καλέ; Ο Παβαρότι μας τι κάνει;

Κυρία Φωτεινή να ʽστε καλά για τις πολύτιμες συμβουλές σας και εγώ έτσι αισθάνομαι , δεν θέλω με τίποτα όπως έχω πει να γίνομαι αχάριστη αλλά καμιά φορά όταν η ψυχολογία είναι στα τάρταρα θεωρείς πως τα δικά σου προβλήματα είναι και τα πιο σοβαρά. Η καλή διάθεση όμως σύντομα θα έρθει πάλι και η γνωσή τρελοαισιοδοξία μου μαζί με το Χριστουγεννιάτικο κλίμα που και εγώ με τη σειρά μου θα στολίσω όσο και να παραπονιέμαι.

Ιωάννα ελπίζω ο Χρηστάκης να μην έχει κάτι σημαντικό. Περαστικά του να είναι.

Βικάκι όπως λέει και η μανούλα σου κανένα φρουτάκι δώσε που δεν κόβει και την όρεξη αλλά το αντίθετο μάλιστα.

Γιοβαννούλα περαστικά και σε εσάς εύχομαι.

Πετρούλα δεν μας είπες πως αντέδρασε ο μπέμπης στην πρώτη του έξοδο; Το ευχαριστήθηκε;

Κωνκων τώρα που θα πας στο χωριό σου τις γιορτές να περάσεις και από το Μέτσοβο που είναι τέλεια αυτές τις κρύες μέρες, νομίζω πως δεν έχω ξαναδεί πιο γραφικό χωριουδάκι.

Ξέχασα να σας πω πως το δικό μου όνομα είναι ΒΑΣΙΛΙΚΗ που σημαίνει ότι δέχομαι ελεύθερα τρενοκατασκευές και αγιοβασιλιάτικες τούρτες. χιχιχι καλό έ;;;;:tongue::tongue::tongue:

Kορίτσια να σας προτείνω για τα κρυολογήματα και τις καταρροές τα comtrex cold που είναι σούπερ σε μια μέρα είστε περδίκια , μου τα έχουν συστήσει και απο τότε τα εμπιστεύομαι μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Διαφημίσεις

Καλως το σεντονατο το κοριτσι!!

Κικιτσα μου χαιρομαι που σε διαβαζω καλυτερα!!Σε λιγες μερες θα εισαι σουπερ!!!

Εσυ ποιες περιοχες θα προτεινες για το παρτακι?Να τα λογαριασουμε ολα!

Πειτε και οι αλλες!

Τα ζουζουνια τι κανουν?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όντως Ιωαννίτσα , όταν κοιμόνται τα ζουζούνια ο παλιός μου εαυτός ξαναχτυπά , όταν όμως ξυπνήσουν πρέπει να'σαι απο μια μεριά να με δεις την άτιμη.

Άσχετο αλλά θέλω τη συμβουλή σου και όσες είστε ξύπνιες βρε κορίτσια.

Το Σάββατο έχει πάρτυ η ανιψιά μου (7 χρονών) και εγώ ομολογώ ότι διστάζω να στείλω τον γιο μου απο φόβο μη μου αρπάξει καμιά ίωση και όχι τόσο για εκείνον αλλά μετά με τα φιλιά που δίνει στο μικρό μη κολλήσει και το μωρό. Από την άλλη όμως διστάζω και να μη τον στείλω για να μη παρεξηγηθούμε λόγω στενής συγγένειας. Εσείς αλήθεια τι θα κάνατε;

Εγω πλεον νομιζω θα τον εστελνα....

Καλως ή κακως και εγω οταν θα κανω δευτερο παιδακι ο Γρηγορης θα ειναι ολοκληρο παιδι δεν θα μπορω να τον κλεισω μεσα ουτε και το βρισκω σωστο για τα ιδια...οποτε?

Απο την αλλη αν δεν τον στειλεις δε θα παρεξηγηθουν πιστευω, ειναι λογικη η ανησυχια σου.

Ειναι και μεγαλα παιδακια δεν ειναι και διχρονα να εχουν ενα σωρο ιωσεις οποτε νομιζω μια χαρα θα ειναι .Δε θα παθει τιποτα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Κικίτσα με τα αντράκια σου!!!!

Για το πάρτυ που λες, κι εγώ θα τον έστελνα. Κι όχι για να μην παρεξηγηθώ, αλλά γιατί σίγουρα θα περάσει ένα όμορφο απόγευμα, θα χαρεί, θα παίξει (θα ηρεμήσεις κι εσύ λίγο...) κι όσο για τις ιώσεις... αν είναι να κολλήσει κάτι... θα το κολλήσει! Δεν μπορείς να το κρατάς κλεισμένο σπίτι... Και είναι κι αυτό που λέει και η Ρίτα, είναι πιο μεγάλα παιδάκια...

Όσο για το comtrex που είπες... και για εμένα τα τελευταία δέκα χρόνια είναι το θαυματουργό πράσινο χαπάκι!!! χαχαχα!

mrdIp3.png

Κικη τα κορτισια μου λενε να σου πω να φτιαξεις ενα προφιλ στο fb!

Exoυμε μια ομαδουλα και εκει και τα λεμε live!!!Οποτε θες μου λες να σου πω λεπτομερειες!

και άμα δεν θες να βάλεις πληροφορίες, φωτογραφίες και όλα τα σχετικά, μην βάλεις! δεν είναι υποχρεωτικό! φτιάξε ένα e-mail μόνο για το f/b, μην χρησιμοποιήσεις και το κανονικό σου όνομα και είμαστε εντάξει!!!

Άντε...... φτιάξε κι εσύ!

mrdIp3.png

Εγω πλεον νομιζω θα τον εστελνα....

Καλως ή κακως και εγω οταν θα κανω δευτερο παιδακι ο Γρηγορης θα ειναι ολοκληρο παιδι δεν θα μπορω να τον κλεισω μεσα ουτε και το βρισκω σωστο για τα ιδια...οποτε?

Απο την αλλη αν δεν τον στειλεις δε θα παρεξηγηθουν πιστευω, ειναι λογικη η ανησυχια σου.

Ειναι και μεγαλα παιδακια δεν ειναι και διχρονα να εχουν ενα σωρο ιωσεις οποτε νομιζω μια χαρα θα ειναι .Δε θα παθει τιποτα!!!!

Έτσι είναι μωρέ Ριτάκι, απο τη μια ξέρω πως δεν είναι καθόλου δίκαιο για τον μεγάλο να τον κλείνω έτσι μέσα αλλά δεν σου κρύβω πως ο παιδίατρος με φόβισε όταν πρωτοήρθε να δει το μωρό λέγοντάς μου πως θα πρέπει να προσέχω τους πρώτους 2-3 μήνες γιατί έτσι και ανεβάσει πυρετό θα μπούμε κατευθείαν Νοσοκομείο και εγώ τα χρειάστηκα μόλις τον άκουσα.

Καλώς την Κικίτσα μας!

Ήδη σε διαβάζω ανεβασμένη κοριτσάκι! Μπράβο σου! Όσο για το πάρτυ και εγώ θα τον έστελνα όχι για να μην παρεξηγηθεί κάποιος αλλά για το ίδιο το παιδί, τώρα τον έχεις συνέχεια μέσα? Δε σου παραπονιέται? Εγώ μάλλον τα παραέχω στη γύρα και με τίποτα δεν κάθονται μέσα! Όσο για τη μάζωξη για το μέρος δεν προβληματίζομαι τόσο, εντάξει μία φορά θα είναι, αλλά 17-19 Δεκέμβρη μάλλον δε θα μπορούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

και άμα δεν θες να βάλεις πληροφορίες, φωτογραφίες και όλα τα σχετικά, μην βάλεις! δεν είναι υποχρεωτικό! φτιάξε ένα e-mail μόνο για το f/b, μην χρησιμοποιήσεις και το κανονικό σου όνομα και είμαστε εντάξει!!!

Άντε...... φτιάξε κι εσύ!

Καλώς το Μαράκι με την πρωινή ζουζούνα σου, πάντως καλά ξυπνάει (εμένα ο δικός μου σηκώνεται 730) το ανησυχητικό θα ήταν να ξύπναγε μαζί με τον αυτιά στις 5.χιχιχι

Αν μπορώ να ανοίξω λογ/μο μόνο με e-mail και να μην έχω όλα τα παραπάνω που αναφέρεις τότε είμαι μέσα αλλιώς ξεχάστε με εμένα, είμαι της παλιάς σχολής και τα ψιλοφοβάμαι όλα αυτά.:?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...