Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε? Άλλο ένα χάλια βράδυ, η μικρή είχε πυρετό γύρω στο 38 αλλά δεν ηρεμούσε και κάθε 20' ήμουν στο πόδι, κουτουλάω τώρα! Το πρωί πριν θηλάσει έβγαλε πάααρα πολύ πρασινάδα το καυμενάκι μου και μετά τα φρούτα πάλι έκανε εμετό, μόνο να θηλάσει ήθελε πάλι και τώρα ψευτοκοιμάται. Η γιατρός λέει θα δούμε βελτίωση μετά την 3η δόση αντιβίωσης που είναι το μεσημέρι, όλο αυτό πάντως άρχισε να ξεσπάει και τρέχουν μύξες, σάλια ένας χαμός! Είπαμε, αυτό δεν ειναι τίποτα, άλλοι κουβαλάνε μεγάλο σταυρο όπως τα λέει η κ. Φωτεινή, αλλά μου υπενθυμίζει πόσο ευγνόμων πρέπει να είμαι που έχει ο Θεός τα παιδάκια μου καλά,όπως και όλες μας βέβαια! Εσείς Γιοβάννα πώς είστε?

Στην μικρή κουκλίτσα του καφέ μας, την Ανδριάνα μας, εύχομαι χρόνια πολλά και να είναι πάντα ευτυχισμένη! Να τη χαίρεστε Σουλίτσα!

Ρε Ρίτα έχω μείνει άφωνη με την κατασκευή σου! Είναι υπέροχο!

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες κορίτσια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Μαρινακι μου περαστικα στο κοριτσακι μας..αντε να δρασει η αντιβιωση να συνελθει η μικρη μας..

Σουλιτσα να χαιρεστε το κοριτσακι σας!!!να ειναι παντα γερη,τυχερη και ευτυχισμενη !!!με το καλο να της χαρισετε και ενα αδελφακι ..

Ριτακι ζωγραφισες ....

το παιδακι μου χθες εμφανισε μια γκρινια το βραδακι και σηκωσε και λιγο πυρετο 38 που βεβαια με ντεπον επεσε και δεν ξανανεβηκε ..και το βραδυ ειχε πολυ ανησυχο υπνο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αντε βρε Μαρινα μου κρατα γερα!

Πολυ ταλαιπωρειται το μωρο αλλα ενταξει πιστευω αφου ξεσπασε θα στρωσει σιγα σιγα.Να σου πω..μια φιλη μου ελεγε οταν εχουν ιωση ειδικα τα μικρακια καλο ειναι να μην τους δινουμε οξινα φρουτα.Πορτοκαλια,μανταρινια κτλ δε ξερω αν εσεις εχετε αρχισει τετοια αν ναι καλυτερα να μην της δινεις απο αυτα μηπως και σταματησει ο εμετος.

Ιωαννα περαστικα στον Χρηστακο!Την τσιμπησε και το μαναρακι μας!

Γιοβαννα πως ειναι η μικρη?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!!!!

Σουλα μου πολυχρονο το κοριτσακι σας να το χαιρεστε γερη και καλοτυχη να ειναι στη ζωη της!!!

τι κανετε οι υπολοιπες;

Μαρινα ελπιζω απο σημερα να δειτε καποια βελτιωσγ αρκετα ταλαιπορηθηκατε ολοι και περισσοτερο η μικρουλα σας!

ριτα τελειο το τρενακι σας!!!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ιωαννα μου περαστικα και σέσας ελπιζω να το περασει ξυστα ο χρηστακος!

γιοβαννα μου τι κανει η μικρη σημερα;

εμεις μονο λιγο βηχα εχουμε το πρωι που ξυπναει οι μυξες σταματησαν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ελπιζω να μην ηταν τιποτα γιατι ολο το βραδυ και το πρωι ηταν απυρετος...θα δω σήμερα πως θα γυρισει απο το σχολειο..παντως παιζουν πολλες ιωσεις...λετε να κανουμε την αρχη για φετος ???

αυτο στο badminton ηταν και περσι αλλα εχει πααααρα πολυ κοσμο ..εγω παντως δεν θα τον παω λογω ελλειψης δυναμεων...του χρονου να μαστε καλα...

βατραχακι μπραβο το αγορακι μας...ο βηχας να ξερεις ειναι το τελευταιο που υποχωρει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρίνα μου περαστικά στο κοριτσάκι σου! Αχ μωρε, μου πιάνετε η καρδιά οταν είναι αρρωστούλικα και υποφέρουν...Μακάρι να μπορουσαμε να παρουμε εμείς τον πόνο τους.

Ιωάννα μου ελπίζω να μη ξανανεβάσει πυρετουλι.

giovanna μου εσεις πως είστε? Καλα έγραψε η μικρή σου! Ποιά ακριβως μαμα έχει στο μυαλό της?:rolleyes:

Ελπιζω να μην ηταν τιποτα γιατι ολο το βραδυ και το πρωι ηταν απυρετος...θα δω σήμερα πως θα γυρισει απο το σχολειο..παντως παιζουν πολλες ιωσεις...λετε να κανουμε την αρχη για φετος ???

Ευχομαι να ηταν μονο αυτο Ιωαννακι!

Οντως εχει πολλες ιωσεις και στο τετραδιο το ιδιο εγραψαν...ειχαν παιδιατρο.

Εμας μας εγραψε στη διαγνωση οτι δεν εχει τιποτα απολυτως....

Για να δουμε...Οπως τον ειδες φιλεναδα ..δεν εχει τιποτα ,το παραμικρο, σα να μην εχει ξεκινησει σχολειο.....ελπιζω να μην αρχισουν τα οργανα Χριστουγεννιατικα .Μακαρι..σκεφτομαστε θετικα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να ευχαριστήσω και τις υπόλοιπες μανουλες και τη γιαγια μας για τις ευχές .

Να είστε ολες καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.

Μαρινάκι μου ευχομαι να δειτε γρήγορα βελτίωση.

Ιωάννα μου εχει δίκιο το παιδί βρε.Οι μανουλες δεν κλαινε κανουν ομως ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

Μαργαρίτα μου τελεια και παλι η κατασκευη σου.Μπράβο κορίτσι μου.

Αχ εγω είμαι ακομα χαλια και εχει και μια τρελη δουλεια.Εχω σκάσει.

Μιλάω στο τηλ. και σταματαω 7 φορες για να φταρνιστώ.

Ειχα και κόσμο σημερα και σηκωνομουν καθε τρεις και λίγο να φυσηξω τη μυτη μου.

Ουφφφφφφφ!

Θα εχω και κοσμο στο σπίτι σήμερα , αντε να δουμε πως θα τη βγαλω.

Ρε κορίτσια τι να παρω για να σταματησει να τρεχει η ρημαδομυτη μου οεο?

Ιωάννα μου περαστικα και στον Χρητσακη.Ευχομαι να μην συνεχίσει και να ηταν κατι τυχαιο.Το εχει παθει και η Ανδρεάνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...