Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε? Χθες δεν μπήκα καθόλου γιατί δεν είχα καθόλου κέφια... όλη μέρα νύσταζα...

Μαρινάκο, περαστικά στο Μαριαλενάκι σου...Ελπίζω σήμερα να είστε λίγο καλύτερα...

Ρίτα!!!! Γεια στα χέρια σου!!! (τα φτιάχνεις επί παραγγελία και επί πληρωμή?)

Γιαβάννα! Γιατί κλαις? Οι μαμάδες δεν κλαίνε!!! Κι εμένα η Σοφία μου είχε πει ένα παρόμοιο ότι οι μαμάδες δεν αρρωσταίνουν...

Γενικώς πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι οι μαμάδες δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα!!!!

Ντελένη, εμείς στην Σοφία (ως μαμά - μπαμπάς) δεν θα της πάρουμε δώρο για τα Χριστούγεννα. Αλλά αυτό που θα πω σε παππούδες, γιαγιάδες, αδέρφια, νονούς (που σίγουρα θα με ρωτήσουν τι να της πάρουν...) είναι εργαλεία, πάγκο εργασίας, βίδες, παξιμάδια κ.λ.π. και βιβλία... (κοριτσίστικα πράγματα!!!)

Κωνκων μπράβο για το τσιγάρο!!! Σου εύχομαι να το κρατήσεις... Εγώ από την άλλη, αυτόν τον καιρό (δεν ξέρω γιατί) καπνίζω πάααααρα πολύ...

Σούλα! Αντέχεις? Να αρχίσεις να πίνεις αλόη, πρωτόγαλα και σπιρουλίνα... είναι δυναμωτικά!

Κατά τ'άλλα τα νέα μας ήσυχα...

Η κόρη μου πήγε βήματα πίσω στο πρωινό της ξύπνημα... 7.15!

Σήμερα θα έχω (φαντάζομαι) μια χαλαρή μέρα, θα βγω για κάτι χαζοδουλίτσες, δεν έχω και μαγείρεμα και το απόγευμα έχουμε την μουσική μας...

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κορίτσια! Ολες καλά? Τα παιδάκια σας?

Μαρινάκι πως τη βγάλατε τη νύχτα?

Giovanna εσείς? Τέλεια η μικρή σου! Η ατάκα για τις μαμάδες μια χαρούλα!

Κι εγώ το ίδιο αναρωτήθηκα με σένα Πανμαρ για τη μικρή της Σούλας.

Σούλα γιορτάζετε σήμερα?

Χρόνια της πολλά να τη χαίρεστε τη ζουζούνα σας!!!!!

Πανμαρ μου εσύ γιατί καλό μου έτσι? Καλύτερα σήμερα ελπίζω :wink:

Κικο μου εσύ πώς είσαι κοπελιά? Ησυχάσατε λιγάκι? Εχω καιρό να μπω να ενημερωθώ και δεν ξέρω ακριβώς σε τι στάδιο είσαστε :tongue:

Ρίτα τι έχεις φτιάξει πάλι........Βάλε και μηχανή και να το βάλουμε σε λειτουργία χαχαχαχα. Τέλειο. Καλέ πότε τα προλαβαίνεις όλα αυτά τα καλούδια?

Joa μου τυχερή είσαι με την κοπέλα για τις δουλειές! Αφού συμφωνεί και το πεθερικό με τις χλωρίνες και τις απολυμάνσεις, ούτε του παπά να μην το πεις :wink: Αλήθεια ο Χρηστάκος με το σχολείο πως πάει?

Αrmaki εσύ πως είσαι? Με συσπάσεις, με πονάκια? Πέρασαν? Βάστα γερά!

Κορίτσια τα φιλιά μου και την καλημέρα μου σε όλες!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Σούλα μου να χαίρεσαι την Ανδρεανα σου!!Γερη και δυνατη να την καμαρωνετε και συντομα να της χαρισετε κι ενα αδερφάκι!!

Εσυ πως είσαι σημερα με το συναχι;;ελπίζω καλύτερα!!!Περαστικα..

Βατραχακι μου ξεμπερδεψες απο στολισματα ε;;Να το χαρείτε τωρα και του χρόνου με υγεια!!!Πως ειναι ο Τιμος σημερα;;

Ριτα πολύ ομορφη η δημιουργία σου!!Και του χρονου με υγεια!

Σκέφτομαι να κανω μπισκοτακια βουτυρου, εχεις καμια συνταγη;;

Ιωαννα αν η γυναικα σου κανει το σπίτι ολο σε 6 ωρες πραγματι ειναι θηριο!!

Η δικια μου σε 4 ωρες κανει μονο το ισογειο..Βαρυ πεπόνι!!Τωρα εχει να τα κάνει και 2 μηνες...

Μαρινα και Ιωαννα πως ειναι οι νυφες μου;;;Ειστε καλύτερα;;

Ντελένη στο θεμα των δωρων σκεφτομαι κι εγω σαν την Μαρια (πανμαρ) αν φυσικα πεισουμε και τον μπαμπα μας που δεν το βλέπω...

Φωτεινη εχεις απόλυτο δικιο σε αυτα που λές..Ας ειμαστε ευγνωμονες που εχουμε την υγεία μας!!!

Μαρια καλημερα!!!!!!!!

Τυχερη που δεν εχεις μαγειρεμα..Κι εγω όμως δεν εχω να κανω κτ δυσκολο, πεσκανδριτσα πήρα που θα γινει γρηγορα και ευκολα

Καλημερα σε ολες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου,

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.Να το χαίρομαι το κοριτσάκι μου και να ειναι παντα γερο.Ορίστε να σας κερασουμε!

Μαρινακι και giovanna περαστικα σας.

Συγνωμη που δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα αλλα αργοτερα ελπιζω να προλαβω.

Το συναχι δυστυχως καλα κρατει.Μου εχει σπασει τα νευρα.

Το χειρότερο μου ειναινα μην εχω οσφρηση.

Παντως κοριτσια σιγουρα θα αρχισω τις βιταμινες γιατι δεν παει αλλο.

Την καλημερα μου σε ολες.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αργησα σήμερα....

Σούλα μου χρόνια πολλά στην Ανδρεάνα σου. Να είναι γερή κ ευτυχισμένη! Και εσείς να είστε καλα να την καμαρωνετε!

Φωτεινή μου απο την ωρα που είπα ΤΕΛΟΣ στο τσιγαρο, αισθάνομαι πιό δυνατή, οτι μπορώ να κάνω τα πάντα!:D Οσο για τις χαρες της ζωής με τα παιδάκια μου, δε με βάζει ευκολα κάτω, ακόμα και οταν λείπει ο καλός μου ταξίδι. Μη σου πω οτι οταν λειπει είμαι καλυτερα οργανωμένη. Οταν ακούω τον Κωνσταντίνο να παρλάρει πλέον, και τη μικρή να βγάζει αυτες τις γλυκιές φωνούλες πετάω στα σύννεφα απο χαρα.

Χθες στολίσαμε το καραβάκι μας με τον Κωνσταντίνο μου και έφερα και μερικα αγιοβασιλακια. Εχουμε φτιαξει και Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιες και τις βαλαμε στον τοίχο. Δέντρο θα στολίσουμε στο χωριό, αφου εκεί θα είμαστε τις γιορτές. Αντε και του χρόνου να είμαστε καλα, θα έχω και τη μπουμπου μου να περπατάει :D, πρωτα ο Θεός!

Θα ερθω σε λιγο αν τα καταφερω, την ακούω που λέει τα δικά της!:lol:

Ριτα πολύ ομορφη η δημιουργία σου!!Και του χρονου με υγεια!

Σκέφτομαι να κανω μπισκοτακια βουτυρου, εχεις καμια συνταγη;;

Καλά βρε Πετρούλα.... μετά από τέτοιες υπερπαραγωγές που φτιάχνει η Ρίτα, εσύ ζητάς απλά μπισκοτάκια βουτύρου? τστστστστς....

mrdIp3.png

Καλά βρε Πετρούλα.... μετά από τέτοιες υπερπαραγωγές που φτιάχνει η Ρίτα, εσύ ζητάς απλά μπισκοτάκια βουτύρου? τστστστστς....

Βρε τσούχτρααα!!!!χαχα

καθε περυσι και καλύτερα...περισυ καναμε τα μπισκοτοσπιτα,τωρα το μπισκοτοτρενο χμμμμ χλωμό θα έλεγα!!!Το βλέπω και πιο δυσκολο...

Ελένη & κωνκων καλημερα!!!!Τωρα σας ειδα...

Σούλα να πας στο γιατρό κοριτσι μου..Περαστικα και πάλι!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Σουλιτσα μου να χαιρεσαι το πανεμορφο κοριτσακι σου!!Παντα γερη και ευτυχισμενη!!!Να την καμαρωνετε παντα!!!Και του χρονου!!!

Οχι Πανμαρ δεν φτιαχνω αλλο επι παραγγελια...αν μου το πεις του χρονου μπορει...για φετος ειναι αρκετο!Παντως αν το δοκιμασεις ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να το κανεις και μαζι με την μικρη!Ο δικος μου εκστασιαστηκε!Το ειπε παντου''η μαμα φτιαχνει ενα τρενο για να το φαω''.

Πετρουλα δες αυτα, μου τα ειχε δωσει περισυ η Κικη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4337&Itemid=49

Ειναι πολυ νοστιμα ο Γρηγορης ειχε ξετρελαθει

Aχ ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κι εγω όμως δεν εχω να κανω κτ δυσκολο, πεσκανδριτσα πήρα που θα γινει γρηγορα και ευκολα

Καλημερα σε ολες!!!

Αχ θέλω κ εγώ....

Εμείς σήμερα φακές. Εχω πει οτι θα αδειάσω όλα τα τροφιμα απο τροφαποθηκη και καταψύκτη και μετά θα πάω για ψωνια.... Τόσα πραγματα έχουμε.

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες

σουλα μου να χαιρεσαι την πανεμορφη σγουρομαλλα σου.γερη και παντα ευτυχισμενη να ειναι.

κοριτσακι μου τι κανετε?ολες γερες?και τα παιδακια?

μαρινακι πως βγαλατε το βραδυ σας?

ριτα εγραψες παλι!!!

εχει χαλασει το προγραμμα μας!κοιμαται μεταξυ 11 με 12 το βραδυ και σηκωνεται συνηθως κατα τις 10.καλο ολο αυτο για μενα αλλα ως τις 11 πινει γαλα,τι να της δωσω μετα ρε γμτ?αν της δωσω κατι δεν θα ανοιγει το στομα το μεσημερι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τιποτα να μην της δωσεις Βικυ...

Εγω για αυτο το λογο επειδη καπου 10 παρα ξυπνουσε (προ σχολειου) του ειχα κοψει το δεκατιανο και γενικα το ενδιαμεσο τσιμπολογημα μεχρι το μεσημερι.Επινε γαλα και μετα ξανα το μεσημερι κανονικο φαγητο εκτος και ζητουσε νωριτερα κανα κουλουρακι ,κανα μπισκοτακι κατι λιγο τελοσπαντων.

Τα φρουτα του τα ειχα παει απογευμα σε ποτηρι πολυ καιρο πριν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια μου καλήμερα και χρονια πολλα στην κουκλιτσα μας την Ανδριανα, Σουλα μου να την χαιρεστε την γλυκουλα σας και να ειναι παντα γερή και καλοφωτισμενη:D

κωνκων κρατα γερα ...σε λιγο θα καταλαβενεις ολες τις γευσης ..προσεξε ομως γιατι μπαινουν κ κιλακια:D

αντε να ανεβενουμε λιγο....τωρα που πηραμε και την επιμηκυνση απο την μεγερα την ανε#$$τη ..... ποιος μας πιανει:D:D

2602890nqj8boradv.gif

Και πάνω που λεω οτι δε θα φάω γλυκα, ερχετε η απο κάτω μου και μου φερνει ενα πιάτο γλυκακια:mad:. Είχα και μια καρυδοπιτα με σοκολατα, αν και δε το λες αυτο καρυδοπιτα, το λες σοκολατα με λιγη καρυδοπιτα.... Ουφ θα αρχίσω να τα πετάω για να μη τα τρωω.

Συμπεθέρα δίνε της κανα κριτσινι ή λιγο φρουτακι. Καλυτερα να είναι νηστική για να φάει το μεσημεριανο.

Φωτεινή μου προς το παρον αντιστεκομαι στο φαϊ... Εδω και μια βδομαδα που δεν καπνιζω έχασα και 1 κιλό.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...