Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σούλα μου πάλι αρρωστούλα? Ισως απο την κουραση και την εξάντληση να την αρπάζεις με το παραμικρό. Περαστικά σου. Φασαρία??? Κοίτα μη φας καμία...Μακριά!

Πετρούλα μου καλη η πρόταση αλλά δε θα το κάνω.... Θα περιμένω τα Χριστουγεννα που θα πάω χωριό, να τα κρατησει η μανούλα μου χωρίς να έχω τύψεις. Πάντως Μαρία και Μαρίνα σε κατασταση εκτακτης ανάγκης θα σας έχω στο νού μου.

Καλα Πετρουλα γέλασα παρα πολύ με την περιγραφή που έκανες για την Κική μας!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες και καλη εβδομαδα.

σουλα μου περαστικα σου.

μαρινακι πως ειναι η μικρη?

λεω σημερα να στολισω το μπαλκονι μου.

εμεις καλα ειμαστε,η φωτεινη ακομα ψαχει μπιμπερο μαυρο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα!!!!!

τι κανετε;

Σουλα μου περαστικα σου και παλι παρε καμια βιταμινη να ανεβει λιγο η αμυνα σου γιατι μαλλον ειναι πεσμενη και αρρωστενεις ευκολα!

αρμακι μου και του χρονου γεροι να στολισετε και οι 4 μαζι το σπιτακι σας!

κωνκων μου υπομονη γλυκια κι εμεις μην νομιζεις εχουμε να μας κρατησουν τα παιδια αλλα ειδες ειχαμε να βγουμε πανω απο χρονο!

τα δικα μας νεα στολισαμε κι εμεις εχθες το δεντρακι μας και το σπιτακι μας κι εγινε πολυ ομορφο ο τιμος χαρηκε πολυ κι απο εχθες εχει κολλησει και με ρωταει για τα παντα "που που πηες ατο;"(απο πηρες αυτο;)μιλαμε για ολα με ρωταει απο που τα πηρα :tongue:

κι απο το σαββατο εχει λιγες μυξουλες κι απο χθες και λιγο βηχα :rolleyes:

κατεβασα εχθες και την περπατουρα για τον θοδωρικο αλλα δεν θελει καθολου να καθεται εκει και την χρισημοποιει ο τιμος εκει να δειτε γελιο ολοκληρος μαντραχαλος σχεδον να ακουμπανε τα γονατα του και να τρεχει :mrgreen:

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημεραααα

Καλη εβδομαδα....χθες πηγαμε παιδοτοπο με την Μαρινα και περασαμε υπεροχα!!!τα παιδια μας ξεβιδωθηκαν κυριολεκτικα στο παιχνιδι...Ο Γιωργος και ο Χρηστος παιζουν πολυ ομορφα μαζι ..

Εγω παιδια με την κοπελα εχω κυριολεκτικα σωθει ...μου κανει ολο το σπιτι με σκαλες μπαλκονια σε 6 ωρες και με 40 ευρω αλλα το γλειφει...ακομη και η πεθερα μου λεει οτι ειναι καλη...ειναι αρκετα μεγαλο και δεν την παλευα μονη μου..(140 τετραγωνικα χωρις μπαλκονια και σκαλες)

Ακουω στολισματα...εγω μιας και η διαθεση εχει πιασει πατο δεν εχω καμια ορεξη...μπορει να στολισω την αλλη εβδομαδα...

Πολλα φιλακια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

διαβαστε για βλαστοκυτταρα οσες γεννατε σε ΜΗΤΕΡΑ & ΛΗΤΩ

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=11007&la=1

μπραβο τους.θα περιμενω να το κανει και το γενεσις και μετα να κανω δευτερο παιδι!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σας!

Το βράδυ μας ήταν δύσκολο, χωρίς εμετούς ευτυχώς, αλλά είχε πυρετό η μικρή και πολύ γκρίνια! Γενικά δεν ξεκουραστήκαμε, το απόγευμα θα την πάω παιδίατρο να δούμε τι γίνεται, γιατί μου έκανε και σήμερα το πρωί εμετό, αν και πιστεύω ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί ο κύκλος!

Στόλισμα κι εμείς γιοκ ακόμα, μάλλον Σκ!

Joa και Κική πιστεύω κι εγώ με στολισμένο σπιτάκι θα ανεβείτε ψυχολογικά! Εγώ πέρυσι που ήμουν στο μήνα μου μια χαρά ήθελα να στολίσω, αλλά επίσης γρήγορα να ξεστολίσω! Παραμονές Φώτων τα είχα εξαφανίσει όλα!

Σούλα μου εύχομαι να μην είναι τίποτα το μπουκωματάκι, είναι πεσμένη και η δική σου άμυνα και τα αρπάζεις όλα! Επίσης πολύ μου άρεσε η ατάκα "θα περιμένεις μέχρι να παντρευτεί η κόρη σου, αν περιμένεις να προσφερθούν οικιοθελώς οι άλλοι να την κρατήσουν!", έτσι είναι! Γενικά πάντως κι εγώ πιστεύω ότι το ζευγάρι έχει απόλυτη ανάγκη και από λίγο χρόνο χωρίς τα παιδιά!

Βατραχάκι πολύ ενδιαφέρουσα η υπηρεσία από τον Όμιλα Υγεία, γμτ να μην έχει βγει από πέρυσι!

Κωνκωνάκι μου εννοείται ότι χρειαστείς εμείς που είμαστε και κοντά είμαι εδώ, δεν το λέω για να το πω, είναι πάρα πολύ δύσκολο που δεν έχετε τη σιγουριά ότι αν χρειαστεί κάτι επειγόντως δεν υπάρχει κάποιος κοντά σας!

Συγχωρείστε με αν ξεχνάω κάποια πάω να δώσω στη μικρή λίγες κουταλίτσες φαγάκι, ας ελπίσουμε να μην το βγάλει πάλι! Το νου σας κυκλοφορεί ίωση βαρβατη με πολλούς εμετούς (όχι ότι μπορείτε να κάνετε και τίποτα, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται!) μου το είχε πει από την προηγούμενη εβδομάδα η γιαρός.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμάς. Τι κάνετε;

Μαρινάκι περαστικά στη Μαριαλένα σου. Για το Γιώργο έλεγες ότι κάτι τον περιτριγυρίζει η μπουμπού την άρπαξε; Εύχομαι να περάσει γρήγορα. Την πιάνει βηχας και κάνει εμετό;

Σούλα περαστικά και σε εσένα. Μάλλον έχουν πεσει πολύ οι άμυνές σου. Έτσι την είχα πατήσει εγώ στις αρχές του χρόνου. Μήπως σου χρειάζονται τίποτα εξετάσεις αίματος για να τσεκάρεις λίγο σίδηρο κλπ;

Κίκο μου τι είναι αυτά που διαβάζω; Γιατί δεν θέλεις να στολίσεις; Μην σε παίρνει από κάτω. Δεν ξέρω τι στολισό κάνεις στο σπίτι σου (σε εμένα π.χ. είναι υπερπαραγωγή ;);););)), αλλά και μόνο το δέντρο σου να φτιάξεις θα αλλάξει η διάθεσή σου. Και εσύ και η οικογένειά σου θα αισθανθείτε πιο όμορφα. Στο κάτω - κάτω χαρές έχεις στο σπίτι σου!!!!!

Και η Αλεξάνδρα μου είναι ψιλοαρρωστούλα και πάλι. Έχει βήχα, μυξούλες και λίγα δέκατα. Ο.Κ. όλα στο πρόγραμμα είναι.....το παλεύουμε. Αααα για στολισμό, λέω να ξεκινήσω και εγώ σιγά - σιγά και μέχρι την Παρασκευή να είναι όλα έτοιμα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κουκλες μου ...σας εχασα...πρεπει να ,μπαινω πιο συχνα το ξερω....αλλα δεν τα καταφερνω:confused:

σας διαβαζω λιγο πεσμενες η μου φαινετε:confused:

το ξερω ειναι δυσκολα διχως βοηθεια και μονες με δυο παιδακια αναφερομε στην κων κων κ την κικο μας.

ανεβητε λιγο κουκλες μου το ξερω εχετε αναγκη για λιγη ανασα ενα χερι βοηθειας αλλα δυστυχως για την ωρα ετσι ειναι η κατασταση.

υπομονη και μονο αυτο για την ωρα κουκλες μου.....ερχοντε χριστουγενα, αρκετη συνανθρωποι μας δεν θα εχουν τα πιο απαραιτητα, αλλοι δεν θα ειναι μαζι με τους αγαπημενους τους, και να μην πω για τις χειροτερες καταστασης.....ολοι μας κουβαλαμε απο κατι, πρεπει ομως να βλεπουμε μπροστα γιατι τα πολυτιμα και μοναδικα πλασματακια μας, μας θελουν χαμογελαστους, αν και μικρη κ τρυφερη ηλικια καταλαβαινουν τα παντα και οταν μας βλεπουν λυπημενους πληγωνοντε.

Γιαυτα κ μονο γιαυτα πρεπει να ημαστε αισιοδοξη

ενα τελευταιο να πω στην κων κων ..ΜΠΡΑΒΟ που εκοψε το τσιγαρο, τωρα θα καταλαβαινεις και τον καφε πιο καλα, θα αλλαξει η γευση σου ...ειναι τελεια σου λεω διχως τσιγαρο θα δεις:D:D

φιλακια σε ολες σας :D

1812198bxy2mb904c.gif

Άντε Γιοβανάκι τουλάχιστον να μείνει εκεί και δεν είναι τίποτα αυτό!

Εμείς γυρίσαμε από παιδίατρο, τελικά το Μαριαλενάκι είναι πιο χάλια απ΄οτι υπολογίζαμε γιατί έχει λοίμωξη αναπνευστικού και ξεκινάμε αντιβίωση. Το καυμένο τώρα το απόγευμα ακόμα και τα ματάκια του δυσκολευόταν να ανοίξει και γενικά ούτε όρεξη για φαί ούτε τίποτα! Άντε να περάσει κι αυτό

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά βρε Μαρίνα μου.... τουλάχιστον με την αντιβίωση εύχομαι να γίνει γρήγορα καλα η κούκλα σας...

Γιοβάνούλα περαστικά σας... ;)

κορίτσια ήθελα να ρωτήσω τι δώρο θα πάρετε τα μικρά σας για τα Χριστούγεννα; ρίξτε καμιά ιδέα...:D:D

Αυτό το φβ έχει καταστρέψει το καφέ μας!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άντε να μαζευτούμε και λίγο απο εδώ!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μαρινάκι μου περαστικά σας. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα το Μαριαλενάκι σου.

Κα Φωτεινή τα λέτε πάρα πολύ όμορφα και έχετα και δίκιο. Έτσι είναι τα πράγματα και γενικά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα.

Να σας πω ατάκα της Αλεξάνδρας. Βλέπαμε το ΝΗΣΙ και εμένα με είχαν πάρει τα ''ζουμιά'', με βλέπει η αγαπούλα και μου λέει ''έλα, έλα μαμά μου μην κλαις, οι μαμάδες δεν κλαίνε, μαγειρεύουν και τραγουδάνε'' :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αααα το ξαναλεω δεν παιζεστε!

Ντελενη...θα αρχισω τα σεντονια και θα δεις!!:tongue:

Σας προειδοποιω χιχιχι!...ολο δε μας προλαβαινατε και δε μας προλαβαινατε πριν και ολο τα ιδια λεγαμε κτλ κτλ και τωρα το fb μας φταει?εεε?χεχε γελαω κλεφτικα!!

Ντελενη για δωρα το ξανασυζητησαμε με τα κοριτσια ειναι λιγες σελιδες πισω.Εγω δεν εχω και πολλα να σου προτεινω μιας και δεν ξερω τα κοριτσιστικα αλλα δεν περνεις στην μικρη τη σκουπα που μιλαει?χαχα εχω σκαλωμα ειναι πολυ ωραια.

Ψαχνεις και για τον μικρο?Παρτου αυτο το αυτοκινητακι της fischer που το σπρωχνουν και περπατανε,που εχει μουσικη τραγουδια ,τιμονι κτλ, αν δεν το εχετε ηδη.

Μαρινα μου κι απο εδω περαστικα κι αγυριστα αντε να συνελθει το μωρο μας!

Φωτεινη εγω δηλωνω σε πολλα κεφια!!!Αντε να ανεβαινουμε και οι υπολοιπες!!!

Πολυ καλα τα λες!

Σουλιτσα μαλλον την εχεις πατησει οπως εγω περισυ που δεν σηκωνα κεφαλι...πιες καμμια βιταμινη ,καμμια ehinachea κανε και το αντιγριπικο στην αναγκη...:tongue:

Γιοβαννα μου περαστικα στην κουκλα μας!Ετσι ελαφρια να ειναι ολα!!Ευχομαι να γινει γρηγορα περδικι!

Εγω ολοκληρωνω οπου να ειναι νεα χριστουγεννιατικη κατασκευη.Υπερπαραγωγη!Θα σας την βαλω αυριο.

Λεω να κατσω 2 μερουλες αυτη τη βδομαδα σπιτι να στολισω διοτι θα με κραξει η Βικυ....αργησα....:lol:

Πριν λιγο μου λεει ο μικρος...''εχω κι αλλο ονομα '' του λεω δλδ πως σε λενε? και μου απανταει ''Gregory'' οπως το ακουτε ακριβως...ο βλαχοαμερικανος μου :lol:

Ετσι τον λεει η κ.Γιωτα στο σχολειο μου ειπε....χαχα τι γελιο ριχνω ρε παιδια.. σημερα εχω ακουσει τρελες ατακες!

Να και καλα τα παιδακια μας να μας κανουν να γελαμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινη εγω δηλωνω σε πολλα κεφια!!!Αντε να ανεβαινουμε και οι υπολοιπες!!!

Πολυ καλα τα λες!.

Ριτα μου δεν ειμαι και εγω σε τρελα κεφια αλλα το παλευω γιατι γυρο μου βλεπω ανθρωπους με μεγαλο πονο και ετσι λεω να ημαστε καλα και καλα να τα φερει και Ο Θεος..αν τα παιδια μου κ η οκογενεια μου ειναι καλα τοτε ειμαι κ εγω:)

αν και κομαστε :)

σας καληνυχτο :D

Kαλημερααα!!

Ξενυχταω αλλα χαλαλι!Ολοκληρωθηκε οριστικα η νεα Χριστουγεννιατικη κατασκευη.Full chocolate!Ελπιζω να σας φτιαξω το κεφι!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5170&Itemid=49

Και του χρονου κοριτσια μου!Να ειμαστε γερες να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!Καλες γιορτες!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...